Yaşlı Bayan arıyorum

49 Mesaj gönderildi.

Merhaba. 45 yaş üstü Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Kadınlar yıllandıkça güzelleşir. Sakarya dan samimi, güvenilir ve gizlilik içinde tanışmak istersen bekliyorum. Ben 32 yaşındayım.
romantica34@mynet.com

DİĞER İLANLAR

49 Mesaj Gönderilmiş
aziz 12 Ekim 2019 - 16:16

ben yaşlı bayanlarla ilgileniyorum

Cevapla
OSMAN YAVUZ 25 Ağustos 2019 - 16:37

YAVUZ YS 55 YAŞIMA UYGUN BAYAN 0541 624 47 94

Cevapla
Ufuk 5 Temmuz 2019 - 12:28

55.60 yaşlarında İzmirde yaşıyan arkadaşlık edebileceğimiz bayanlar arıyorum.05330218860 telefonum.

Cevapla
Memet genç 10 Haziran 2019 - 23:09

Merhabalar ben memet 65 yaşında emekliyim 2 evim 2 arabam var emekli maaşı maddi durumu normal olan biriyim niyetim ciddi 60 yaşlarında bayanlarla tanışmak istiyorum 05453255303 buradan ulaşabilirsiniz

Cevapla
Koray5433039693 3 Nisan 2019 - 19:24

Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0543 303 96 93

Cevapla
Cem 1 Nisan 2019 - 05:53

Yaş farkı etmez tel bek liyorum 05465741302

Cevapla
selçuk 28 Kasım 2018 - 20:15

ben istanbuldan selçuk 40 yaş olgun bayanlardan haber bekliyorum 0542 683 41 79 yaş sınırı yoktur

Cevapla
Selçuk 24 Kasım 2018 - 23:25

Ben istanbuldan selçuk 40yaş olgun bayanların aramasını bekliyorum 0542 683 41 79

Cevapla
sevket 1 Ekim 2018 - 13:07

ben izmirde şevket yasim 33 mutlu olmak mitle etmek istiom sevgi ilgisteririm süprizle yaparum arayın 0545 474 76 28

Cevapla
abdulkadir 23 Eylül 2018 - 03:01

emekli öğretmenim 50 ile 55 yaşlarında dul bayanla tanışarak evlenmek istiyorum .05062425168

Cevapla
kazım 3 Eylül 2018 - 17:17

ben kazım ankara ve istanbul civarında oturan gizliliğe önem veren. 30 60 yaş arası bayan arkadaş larla olmak arkadaş olmak istiyorum 05327839542 saygılar sevgiler

Cevapla
erkin 19 Haziran 2018 - 14:54

merhaba isnim erkin istanbulda oturuyorum,istanbul ve civarında oturan 30-50 yaş arası bayanlarla reel görüşmek isterim.5427680323

Cevapla
erkin 21 Mart 2018 - 14:54

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaş 175 boy 73 kg yum.sportmen biriyim. 40-55 yaş arası bayanlarla görüşmek istiyorum. arayın görüşelim 5427680323

Cevapla
efe 14 Mart 2018 - 12:45

Selam saygılar ben efe 45 55 60 yaş arası bayanla tanışmak is diyorum 05446218057 saygılar

Cevapla
efe 14 Mart 2018 - 12:43

37 yaşım hafifkiloluyum 50 veya 60 yaş arası bayanla tanismakisdiyorum saygılar

Cevapla
Volkan 9 Ocak 2018 - 18:05

Ankaradan volkan yas 35. Ankaradan yaşlı Olgun sohbet edecek birlikte güzel vakit geçirecek bayanlarla tanışmak isdiyorum. 05327816232

Cevapla
Murat bilgin 9 Ocak 2018 - 11:10

Yasadigi mutsuzluklari unutmak isteyen olgun karakterli bayanlar imza3461@gmail.com meil adresimden ulassin bana

Cevapla
muharrem 5 Ocak 2018 - 14:31

dul bir bey yaşlı bayan arıyorum zonguldakda yaşayan var ise telime çarı atsın tel 05354602953

Cevapla
Halil güneş 1 Ocak 2018 - 22:38

Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim 05350469526… 05550121266

Cevapla
SERDAR can 24 Aralık 2017 - 11:42

0543 5088470 arayın ankara sincan yaşlı ve kilolu bayanlar yaş 24 ama olgun ve kilolu bayanlardan hoşlanıyorum boyum 170 kilo 70

Cevapla
Mehmet 3 Aralık 2017 - 17:13

Merhaba ben mehmet 39,ys denizli ve çevresinden olgun uygun yanlız bayanlar arayın
05317905272

Cevapla
samet çalıkoğlu 2 Aralık 2017 - 16:10

arayın bayanlara özell 05372664611

Cevapla
Atakan 2 Aralık 2017 - 00:30

Slm bütün bayanlar arasın 0532 452 53 99

Cevapla
Serkan demir 28 Kasım 2017 - 22:18

Merhabalar, 55-68 yaş arası kilolu (şişman) bayan arkadaş arıyorum. Bende kilolu yum mail atarsanız telefonlaşiriz bekliyorum. Srknylmz17@mynet.com

Cevapla
murat 28 Kasım 2017 - 13:33

herkeze merhaba ben murat 52 yasındayım ızmır karsıyakada oturuyorum olgun bayanlardan dan hoslanıyorum benımle arkadaslıga ıyı ve kotu gunde dostluga samımı bır sekılde bırlıktelık yasamak ısteyen olgun arkadasların maıllerını beklıyorum tel 5321524720

Cevapla
Mesut 26 Kasım 2017 - 15:34

Mesut ben canakkale merkez heryastan bayanlar tanisalim yaşım 41 tlf 0541 355 17 61

Cevapla
Selim demir 17 Kasım 2017 - 23:35

Merhabalar ben selim 40 yaşındayım 55 68 yaş arasında rakamlara takilmayan kilolu arkadaş canlısı bayan arkadaş arıyorum. Srknylmz@mynet.com

Cevapla
selim demir 9 Kasım 2017 - 21:24

Merhabalar 40 yaşındayım 178cm 70kg esmerim 55-68 yaş arası kilolu bayan arkadaş arıyorum. Mail: srknylmz@mynet.com

Cevapla
Tolga 31 Ekim 2017 - 12:57

izmirden tolga 35 yaş bekar 0507 098 54 17

Cevapla
Şevki 29 Ekim 2017 - 19:43

Balıkkesirden 35 yaş ustu bayan arıyom guvenilir bir dost ariyom aslen diyarbaki 0546 953 85 72

Cevapla
Sevki 29 Ekim 2017 - 19:30

Balıkkesır şevki 35 yaş uzeri bayanlar 0546 953 85 72

Cevapla
ibrahim 14 Ekim 2017 - 19:24

50 60 yaş arası bayanlar mesajlarinizi bekliyorum ben 56 yaşındayım numaram 05363572648 arayın t anisalim pişman olmazsiniz

Cevapla
Poskiran 24 Eylül 2017 - 02:31

Slm

Cevapla
Halil 21 Eylül 2017 - 12:01

Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayan arkadas arıyorum 05350469526

Cevapla
EMRE 9 Eylül 2017 - 11:39

Mrb ben emre ankaradan bakimli orta yas gurubunda bir beyim sevmeye ve sevilmeye ac bir insanim 40 ile 50 yas bayan arkadas ariyorum ilgilenen bayan arkadaslar bu numaramdan araya bilirler 05383615531 gizlilik ve sirdasliga onem veren bayan arkadaslarin telefonlarini bekliyorum

Cevapla
MEVLUT YILDIRIM 4 Eylül 2017 - 18:08

merhaba bn kendime bakimli bir beyin hanfendiler beni arayin mutlu olun buna eminim mutlu ederim hanfendiler tel”05443921473=05346084971

Cevapla
mevlut yildirim 4 Eylül 2017 - 12:20

merhaba bayanlar olgun bayanlar la tanismak isterin beni arayn tel,05443921473

Cevapla
adem civelek 2 Eylül 2017 - 21:39

MERHABA BAANLAR BEN SİVASTAN YAZIYORUM YAŞIM 45.KENDIM ENGELLİYİM ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAŞAMADIM KENDİM EVİMDE TEKBAŞIMA YALNIZ YAŞIYORUM HAYALIM EVLENMEK MUTLU BIR YUVA KURMAK NEDEN ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAPMADIM ENGELLİ OLDUGUM İÇİN KENDIME GÖRE UYGUN BİRİNİ BULAMADIM ARADIGIM BAYAN 50.55.YAŞLARINDA FİZİGİ DÜZGUN BENİ KENDİSİNE EŞ OLARAK KABUL EDECEK BANA ÖMÜR BOYU SADIK KALACAK KALBİ SEVGİ DOLU KİLOLU BİR BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM KENDİMDE SİVASTA YAŞIYORUM TEL.05435961975

Cevapla
Metinali ozdemir 30 Ağustos 2017 - 20:34

Avrupa yakası olgun bayan arkadaş.+55

Cevapla
İrfan 22 Ağustos 2017 - 13:49

Merhaba ben İrfan Adıyaman kahta köyünde yaşıyorum yaş 37 kilo 96 boy176 esmerim bir bayan la tanışmak istiyorum evlilik döşüne bilirim Madi dorumu iyi olan bayanlar mesaj bıraksın benim Madi dorumum yok dürüst süyliyurum yaş farketmez hertürlü dedini eksiksiz yaparım saygılar İrfan 05394632515

Cevapla
AHMET CENGİZ 29 Temmuz 2017 - 14:17

68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.ARADIĞIM BAYAN 40-50 YAŞ ARASI OLMALIDIR.ÖĞRETMEN EMEKLİSİ TERCİH NEDENİDİR.

Cevapla
AHMET CENGİZ 29 Temmuz 2017 - 14:15

68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.

Cevapla
Levent yalin 28 Temmuz 2017 - 15:39

Herkez ariya bilirr

Cevapla
Mami 26 Temmuz 2017 - 20:34

Mrb ben ist…yasim 30..boy 1.78…kilo 60..tipimde fizigimde yerinde..alkol ve sigara var..kiyafete ve temizlige onem veren biriyim..yeri gelir ardas yeri gelir dost yeri gelir sevgili olurum…beni arayacak bayan inaniyorum ki pisman olmucak…watsap tan resmime bakabilirsiniz…muhabbet sohpet konusunda iyiyimdir..0539 232 3505

Cevapla
Serkan ışık 20 Temmuz 2017 - 21:08

Merhaba ben serkan yasim 24 35 45 arasi yasli dull bayanlarla her turlu muhabbet sohbete acigim tel 5442179263

Cevapla
Serkan ışık 20 Temmuz 2017 - 21:06

Merhaba ben serkan yasım 24 eskisehirden 35 45 yas arası yaşlı dull bayanlarla full real

Cevapla
erdal özdemir 20 Temmuz 2017 - 13:22

ben olgun yaşlı ve fark etmez bayanlar arayın ben adanadan eray 0544 72 111 21

Cevapla
Hakan 19 Temmuz 2017 - 11:04

Merhaba ben hakan neden se olgun ve yaşlı bayanlardan hep hoslanmisimdir benim ilgisini ceken yasli veya olgun bayan arkadaşları bekliyorum aryabilirsiniz 0545 945 67 23

Cevapla
    kazım 3 Eylül 2018 - 17:24

    evet çünkü olgunlaşmış her şeyi görmüş yaşamış tercubeli ve güzel insanlardır anlayislidirlar

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR