Yaşlı Bayan arıyorum

İlan Açıklaması:
Yaşlı Bayan arıyorum

Merhaba. 45 yaş üstü Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Kadınlar yıllandıkça güzelleşir. Sakarya dan samimi, güvenilir ve gizlilik içinde tanışmak istersen bekliyorum. Ben 32 yaşındayım.
romantica34@mynet.com

Yaşlı Bayan arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Engin dedi ki:

    Merhaba İstanbul Anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde arkadaş sırdaş olcak ciddi olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/8.894.95.21 whatsap msj bekliyorum sade İstanbul İstanbul ciddi olgun bir bayan arkadaş arıyorum

  2. Tuğkan dedi ki:

    Selam ben Tuğkan Ankara’da yaşıyorum. 25 yaşındayım yeşil gözlü ve beyaz tenliyim. 40-60 yaş arası kadınların ruhuma daha iyi geleceğine inanıyorum. e-Mail: tugkand97@gmail.com

  3. Musa kızılboğa dedi ki:

    SLM BEN İSTANBUL’DAN MUSA 37 YAŞINDAN DEVLET HASTANDE DE ÇALIŞİYORUM 45 İLE 60 ARASINDA BAYANLAA TANISMAK İSTERİM HİC EVLENMEDİM
    0/5/3/4/5293951

  4. Halil dedi ki:

    Olgun bayhan arıyorum denizli 0/5/4/2 347 8404 yaş 42

  5. Halil dedi ki:

    Olgun bayhan arıyorum denizli 0/5/4/2 347 8404

  6. Celal dedi ki:

    Gaziantep yaşlı bayan arıyorum 0/5/4/27900815 yaşım 43

  7. Taylı dedi ki:

    Merhaba ! Benim ismim Taylı! Ben 30 yaşımda Profesyonel Masaj Yapiyorum Olgun Bayan Arkadaş ariyorum Boyum 185 kilo 70

  8. Taha dedi ki:

    Slm canım 0/5/4/32736488

  9. Çagatay Görkem dedi ki:

    Adım cagatay Ankara’da tunalıda yaşıyorum kaslı vücut hatlarına şahibim olgun ya da genç arkadaşları bekliorum 0/5/5/38696297

  10. Nihat dedi ki:

    Olgun kadın arıyor um 42 yaşındayım İstanbul’dayım telefonlarinizi bekliyorum 5424208752

  11. Hüseyin dedi ki:

    Bayan arkadaş arıyorum yaşlı olanlar tercihimdir İstanbul’da oturuyorum 0/5/3/27952339

  12. Rifat dedi ki:

    MERHABA BEN ISTANBUL ÇEKMEMDEN OLGUN BAYAN ARKADAS ARIYORUM YAS 39 OLGUN BAYANLARI SEVIYORUM NOM 0/5/4/1 763 86 84 HERKRSE TEŞEKKÜR EDERİM

  13. Rifat dedi ki:

    Slm ben istanbul çekmeköy olgun yanliz bayan arkadas ariyorum yas 39 nom 0/5/4/1 763 86 84

  14. Emre Kaya dedi ki:

    30 Yaşındayım 1.82 boy 80 kilo
    Istanbulda yaşıyorum her yaştan bayan arayabilir
    0/5/4/1 760 05 22

  15. Raşit dedi ki:

    Merhaba.. arayışım hoş duygusal güzel vakit geçireceğim hoş bir kadın yaşın hiç bir önemi yok ben 24 yaşında 184 boyunda atletik bir gencim eğer istanbul üsküdar civarında birileri varsa bana ulaşabilir 0/5/3/5 477 4897

  16. Musa kızılboğa dedi ki:

    SELAM BEN İSTANBUL DAN MUSA 37 YAŞINDAYIM 50 İLE 60 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARİYORUM GEZMEK TATİL E GİTMEK YALNIZ GİTMEK İSTEMİYORUM BENİ ARAYIN TANIŞALAM HASTANE DE ÇALIŞIYORUM
    0/5/3/4/5293951

  17. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan elaziğtan olgun bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  18. münir dedi ki:

    Merhaba üsküdar istanbulda yaşıyorum yaş 48 boşandım 50 _70 yaş arası olgun bayan arkadaş arıyorum ücretliler uzak dursun amaç güzel vakit geçirmek 0/5/5/24137653

  19. Hüseyin dedi ki:

    60 üstü bayanlardan telefon bekliyorum ve 0/5/3/27952339

  20. Hüseyin dedi ki:

    Ben Hüseyin İstanbul’da yaşıyorum 60 yaş üstü bayanlarla tanışmak istiyorum ama 0/5/3/27952339

  21. Bursa Can manov dedi ki:

    Merhaba arkadaşlar ben 25yaşindayim 190 boylu yabancım yanlız yaşıyorum bursa da bir bayan arkadaş arıyorum yaş önemli değil parada önemli değil 0/5/5/24821186

  22. Vahdet dedi ki:

    Selam yaşım 54 tokat ve civarı olgun bayanlar arasın msj atsın tanısalim 5449064135

  23. Can dedi ki:

    Merhaba arkadaşlar ben bir Rusyalim Bursa’da yaşıyorum 24 yaşındayım 190 boylu bir bayan arkadaş arıyorum yaş önemli değil parada önemli değil 0/5/5/24821186

  24. münir oflaz dedi ki:

    merhaba adım münir yaş 48 bekarım istanbul üsküdarda yaşıyorum olgun 50_70 yaş arası flört edecek bayan arkadaş arıyorum 0/5/5/24137653

  25. Musa kızılboğa dedi ki:

    SELAM BEN İSTANBUL DAN MUSA YAŞIM 36 55 İLE 60 YAŞINDA BAYAN ARKADAŞ ARİYORUM BENİM YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ ARAYIN 0/5/3/4/ 529 39 51

  26. Ugur dedi ki:

    534@853@71@35 SLM BAYANLAR TANISALIM WASAP VAR 534@853@71@35

  27. Oktay istanbul dedi ki:

    Mrb olgun bayanlar para isteyenler uzak dursun watsap hattim 0 539 357 52 90 istanbul yas farketmez yalida olur

  28. Oktay istanbul dedi ki:

    Mrb olgun bayanlar para isteyenler uzak dursun watsap hattim 0 539 357 52 90 istanbul yas farketmez

  29. Can dedi ki:

    Merhaba arkadaşlar ben bir Rusyalim Bursa’da yaşıyorum 24 yaşındayım 190boylu yanlız yaşıyorum bir bayan arkadaş arıyorum yaş önemli değil benden büyük olsun 0/5/5/24821186

  30. Can dedi ki:

    Merhaba ben can Rusyalim Bursa’da yaşıyorum 24 yaşındayım 190boylu yaşlı kadın arkadaş arıyorum yaş önemli değil 0/5/5/24821186

  31. Musa kızılboğa dedi ki:

    SLM BEN MUSA İSTANBUL

    DA 50 İLE 55 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM HASTANEDE ÇALIŞİYORUM GEZİCEK TOZCAK ARKADAŞ BEN 36 BENİM İÇİN YAŞ SORUN LÜTFEN ARAYIN
    0/5/3/4/ 529 39 51

  32. SERKAN dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 0/5/0/52661525

  33. Huseyin dedi ki:

    Slm arkasdas omak isteyen bayanlar arayin olalim maddi durumum iyi mutaitlik yapiyorum not bim0/5/4/2 163 78 04

  34. Huseyin dedi ki:

    Slm arkasdas omak isteyen bayanlar arayin olalim maddi durumum iyi mutaitlik yapiyorum not bilir 0/5/4/2 163 78 04

  35. Huseyin dedi ki:

    Slm arkasdas omak isteyen bayanlar arayin olalim maddi durumum iyi mutaitlik yapiyorum not kendini bayan sananlar da araya bilir 0/5/4/2 163 78 04

  36. Huseyin dedi ki:

    Slm arkasdas omak isteyen bayanlar arayin olalim maddi durumum iyi mutaitlik yapiyorum not kendini bayan sananlar da araya bilir

  37. Orhan Saral dedi ki:

    Merhaba ben Orhan 50 yaşındayım guvenecegim bayan arkadaş arıyorum düşünen olursa tanışmak isterim 0/5/5/3 918 91 97

  38. Mevlüt dedi ki:

    selam 43 yaşındayim doğru dürüst bana arkadaşlık edebilecek bir birimize güiven verebilecek bir şekilde ANKARADA arkadaş ariyorum 0/5/5/29457769

  39. Can Yıldız dedi ki:

    Mrb ben can İst yaşiyorum 45 yaşındayım 55 60 yaş arası flört bayan arıyorum ciddi

    0/5/3/4/5445749

  40. Can Yıldız dedi ki:

    Mrb ben can 45 yaşındayım 55 60 yaş arası flört bayan arıyorum ciddi

    0/5/3/4/5445749

  41. Musa kızılboğa dedi ki:

    Slm ben Musa 36 yaşındayım İstanbul’da oturuyorum 50 55 arası bayan arkadaş arıyorum hastanede çalışıyorum llütfen beni arayın tanışalım mutlu olalım
    0/5/3/4/ 5293951

  42. Yunus dedi ki:

    Adım Yunus 45 yaş ve Özer’i Olgun bayan arkadaş arıyorum yaşım 38 İstanbul ve Gebze bülgesi bayan arkaslar bekliyorum 5353674702

  43. Yunus dedi ki:

    45 yaş Özer’i bayan arkadaş arıyorum 38 yaşındayım Olgun olması benim için çok önemli

    1. Yunus dedi ki:

      Merhaba! ben 45 yaş Özer’i Olgun ve mutsuz bayan arkadaş arıyorum İstanbul Anadolu ve Gebze civarı bayanlar arasın numaram 5353674702

  44. Okan Çakırbeyli dedi ki:

    İzmir’de yaşıyorum yaşım 27 duygusal bir yapıya sahibim geçmişteki hayatıma girenler beni üzdü yaş farketmez yalan yalakalık nankörlük ikiyüzlülük bunlardan nefret ediyorum durumlarımdan kısaca bahsedeyim 4 yıldır markette çalışıyordum 6 ay önce ayrıldım 5 aydır çalışmıyorum tazminat vereceklerdi oyaladilar 1 ay önce avukat tuttum haber bekliyorum herbalife işine girdim ürün sipariş edemiyorum durumlardan dolayı karta 1946 borcum var instagramdan ekleyin okancakirbeyli kısa saçlı sakallı olan yakın zamanda düzelecek umarım

  45. taylanucar dedi ki:

    meraba beni arayin esmer atletik biriyim 05308979444no her yere gelirim

  46. Can dedi ki:

    Küçükkuyu merkezde akçay da bulunan yanıma gelebilecek olgun bayanlar beraber yıldızların uzerımde ucalım yanıma gelebilecek ler yazsın arasın msj 552 684 34 17 serkan

  47. Şahin Öztürk dedi ki:

    Ankara’da yaşlı 45 60 yaş arası olgun bayanlar aramanızı bekliyorum 0/5/3/2 513 48 75

  48. Orhan Saral dedi ki:

    Merhaba ben Orhan 49 yaşındayım Diyarbakır’da yaşıyorum ciddi ve güvenilir bayan arkadaş arıyorum 1 82 boyunda esmer biriyim 0/5/5/3 918 91 97

  49. Rami suleyman dedi ki:

    19 yaşindayim benden buyuk kadinlari severim bursada oturyom 50 yaşina kadar fark etmez 0/5/3/94477354

  50. Murat dedi ki:

    Selam ben İstanbul dan Murat güzel ve hoş vakit geçirmek isteyen bayanları bekliyorum beşyüz otuz sekiz sekizyüz altmış beş on on watsap var 538. 865. 10. 10 mesaj atın görüşelim

  51. MUSA KIZILBOĞA dedi ki:

    SELAM BEN 50 YAŞ ÜSTÜ BAYANLARLA BU YAZİ GEÇİRMEK ISTİYORUM BENİ ARAYIN PİŞMAN OLMAZSINIZ İSTANBULDAN KAMU ÇALIŞANİYIM
    0/5/3/4/5293951

  52. MUSA KIZILBOĞA dedi ki:

    SELAM BEN MUSA 50İLE 60 YAŞ ARASI BAYAN ARKADAŞİ AARİYORUM SORUNSUZ OLURSA SEVİNİRIM
    İSTANBUL DAN
    0/5/3/4/ 529 39 51 BU YAZI YALNIZ GEÇİRMEK İSTEMİYORUM

  53. Erkan dedi ki:

    Selam ismim erkan istanbulda oturiyorum 40 yas ustu olgun bayan arkadas ariyorum 0/5/5/50476772

  54. Remzi Aygün dedi ki:

    Ankara ve çevresi kendini yanlız hisseden bayan arkadaş ariyorum 0/5/3/85073184

  55. MUSA KIZILBOĞA dedi ki:

    Slm istanbul dan ben musa 36 yaşindayın 45 -50 yaş bayan arkadaş ariyorum lütfen beni arayın sorunsuz olacak
    0/5/3/4/5293951

  56. Ankara dedi ki:

    Ankara içi güvenilir bir bayan arıyorum kendi evim var gerekirse benimle yaşayabilir yaş 30 boy 187 kilo 85..542.459.48.62.

  57. Polat gür dedi ki:

    27 yaşındayım, mersin’den bayanlar ulaşsın ,0/5/3/10223478

  58. MUSA KIZILBOĞA dedi ki:

    SLM BEN ISTANBULDAN MUSA YAŞIM 36 55-60 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM TANISMAK İSTEYENLER BENI ARAYABİLİR KAMU HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM
    0/5/3/4/ 529 39 51

  59. Hakan dedi ki:

    Merhaba ben hakan 52 yaş 185 boy 84 kg k yakşikli bırsıyım 5 yıl oldu eşimi kaybetım bır tırafık kazsında hayat devam edyor burda olgun durust bır bayanla tanışmak ıstyorum efendım ben ıst Avrupa yaksında oturmaktayım yeşil köyde özel bır şirkete çalişyorum efendım bıraz çekıngenım utangaçim benı aça bılcek durust sevyelı saygılı hoş bakımli bır bayan arkdaş ıyı bır dost armaktayım efendım evlık yapamıyorum malum çocuklarım okyorlar ıyı bır arkdaş ıyı bır dost aryorum. Benım gıbı duşunen bır hanım efendıyle tanışmak ıstyorum gızlık ıçersınde guvenlır bır dost Evlı bekar dul fark etmez Benım ıçın yeterkı durust olsun benımle ıyı bır dost ıyı bır askdan yalan dolan ışim olmaz gızlık onem veren guvenlır bır ınsan aryorum 45 yaş 60 yaş arsı bakımlı oturmasını kalmasını bılen hoş vakıt geçırmek ıstyen hanım efendılerı beklıyorum efendım bana ulaşinız 0530 870 51 11

  60. Gültekin öz dedi ki:

    Merhaba ben gultekin nedense olgun ve yaşlı bayanlardan hep hoslanmisimdir benim ilgisini ceken yasli veya olgun bayan arkadaşları bekliyorum aryabilirsiniz İstanbul silivri 0/5/4/69261290

  61. Mert Yıldırım dedi ki:

    Sadece istanbul’dan olgun kadınlar lütfen
    0/5/3/5 694 54 61

  62. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN MUSA YAŞIM 36 KAMU HASTANESİNDE 14 YILDIR ÇALIŞIYORUM 45 55 ARASI OLGUN BAYAN ARIYORUM SORUNSUZ OLSUN SEYAHAT ENGELI OLMAYACAK
    0/5/3/4/ 529 39 51

  63. Hakan dedi ki:

    Yaş 42 istanbul avrupa yakası bekârım dürüst ne istediğini bilen olgun bayanlar çekinmeden arayabilirsiniz 0 536 985 52 81 whatsapp tan mesaj atabilirsiniz

  64. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    Slm BEN MUSA KIZILBOĞA YAŞIM 36 45 55 ARASI BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM HASTANEDE ÇALIŞIYORUM SORUNSUZ OLANLAR ARASIN
    0/5/3/4/ 529 39 51

  65. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN MUSA KIZILBOĞA YAŞIM 36 17 SENEDİR ANADOLU YAKASİNDA KAMU HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM 45 ILE 50 YAŞ ARASI SORUNSUZ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SEYAHAT ENGELI OLMAYACAK BEN LE TANIŞAN PİŞMAN OLMAZ
    TEL:0/5/3/4/ 529 39 51

  66. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  67. Kerem dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  68. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN İSTANBUL ‘DAN MUSA 50 ILE 60 YARASI OLGUN BAYAN ARIYORUM SORUNSUZ OLSURSA SEVINİRIM BENLE TANIŞAN PİŞMAN YAZIN TATILE GİTMEK İSTERİM O BAYANLA KAMU HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM BEN 26 YAŞINDANDAYIM
    0/5/3/4/ 529 39 51 ARAYIN LÜTFEN

  69. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN İSTANBULDAN MUSA 50 İLE 60 ARASINDA BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM KAMU HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM ILGILENENLER ARAYABILIR 0/5/3/4/ 529 39 51 BEN 36 YAŞINDAYIM

  70. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN İSTANBULDAN MUSA 50 İLE 60 ARASINDA BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM KAMU HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM ILGILENENLER ARAYABILIR 0/5/3/4/ 529 39 51

  71. Ömer dedi ki:

    50 55 yaş arası bayan beraber eylenecğmz gezeceğim biri

    1. Beyhan dedi ki:

      Benle çıkarmışım numaram 0/5/3/4/2622876

  72. Selocanbey dedi ki:

    Bandırma merkez Kendini yalnız hisseden olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/83589014

    1. Beyhan dedi ki:

      Benle çıkarmışım numaram 0/5/3/4/2622876

  73. Esmer56 dedi ki:

    Tanışmak isteyen bayan arkadaşlar istediğiniz şekil mutlu edebilirim sizi 🙂 05303772404

    1. Beyhan dedi ki:

      Benle çıkarmışım numaram 0/5/3/4/2622876

  74. Orhan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanimlar tanitici msj atsin ,0/5/3/16675524

  75. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan elaziğtan tanışmak istiyen hanımlar tanitici msj atsin sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  76. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  77. Vedat cetin dedi ki:

    Merhaba Ankara olgun bayanlar yazın tanışalım 5536392927

  78. Murat keleş dedi ki:

    Merhaba ben murat istanbulda yaşıyorum ve bayan arkadaş arıyorum temizliğe ve gizliliğe önem veren eğlenmeyi seven pişman olmazsiniz 05306928428

  79. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

    SLM BEN BEN 36 YAŞINDA OLGUN BAYANLARLA TANIŞMAK İSTİYORUN DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞIYORUM 45 60 ARASI BAYANLARLA TANIŞMAK IŞTIYORUM LÜTFEN BENİ ARAYIN
    0/5/3/4/5293951

  80. Ünal kılıç dedi ki:

    İzmirde takılabileceğim olgun bayan arıyorum yaş sorun değil ben 28 yaşındayım telefon 0/5/4/34713511

  81. Şahin demir dedi ki:

    Meraba 19 yaşındayım 180- 84 yaş farketmez yaşlı olgun karşı naklen mutluluk aşılıyorum

  82. Yasin dedi ki:

    İstanbuldan bayan arkadaş varsa arasın her açıdan madi manevi olarak müsait durumda olan bayan arkadaş yaş farketmez sını yok beklyorum.0/5/5/26485321

  83. Hakan 0543 923 36 60 dedi ki:

    SELAM BAYANLAR ESKIŞEHIR HAKAN YAŞ 36 ESKISEHIRDEN GIZLILIGE ÖNEM VEREN BAYANLARI 0/5/4/3 923 36 60 BEKLİYORUM

  84. cemal tok dedi ki:

    Merhaba balkan göçmeni bir beyim 56yaş 1.75boy 75kilo emekli havranda yaşıyorum çöpsüz üzüm yanlız bir insanım bayan arkadaşım yok dış güzeliğe önem vermem içi güzel olsun arabesk bir insan deyilim kul hakından korkarım tanışmak umudu ilen 0/5/5/10/5/3/4/598.

  85. hasgul bey dedi ki:

    60 yasinda yurt disindayim 55 60 yaslarinda yalniz kimsesi olmayan nikah istemiyenbayan arayorum ankarada evim var kirallar gibi yasariz bayan bulursam anlasirsam hemen turkuyiye donecegim tanismak isteyen emeil adresine yazsin hayirli geceler

    1. Çınar dedi ki:

      Tanışalım 5423522203

  86. Emulan uyutu dedi ki:

    Numarasini at bayan numarasi

  87. Mehmet öztürk dedi ki:

    Mrb istanbuldan mehmet ben olgun bayanlardan hoşlanıyorum
    Tanışmak istiyen bayanlar ulaşsın beş üç yedi üç ďört
    iki beş üç altı dokuz

  88. Murat dedi ki:

    Slm erkek arayan olgun bayanlarla tanışa bilirim 0/5/3/99522598

  89. Musrafa kara dedi ki:

    30 yaşlarında gizli arkadaş arıyorum

  90. Gökay Dinçel dedi ki:

    Olgun 45 55 yaş arası bayanlarla tanışmak istiyorum tanışmak isteyen bu yaş aralığında olan bayan arkadaşlar 0/5/5/3 179 35 08 yaşım 36

  91. Can Demir dedi ki:

    Merhaba İstanbul dan can ben 20 yaşındayım 180 boyunda 80 kiloyum her yaştan bayanlar arıyla bilir Kisisel bakımına düşkün biriyim 🙂 0/5/4/1 632 3928

  92. Baris mülkün dedi ki:

    Merhaba İstanbuldan 186 boy 80 kilo 24 yasindayim. Kilolu ve yasli bayanlarla takilmak istiyorum. Yas ve kilo sınırım yoktur.

  93. Gökay Dinçel dedi ki:

    36 yasindayim uzun süreli ilişki düşünün bayanlar özellikle yaşlı bayanlar 45 60 herşeye benimle yasa 0/5/5/3 179 35 08

  94. mehmet raşit dedi ki:

    slm yaş fark etmez ciddi arkadaşlık yapıcı arkadaş arıyorum 0/5/3/4/ 293 2868

  95. Firat sarsilmaz dedi ki:

    Merhaba ben firat 24 yasindayim grup yasli genc fark etmez arayin goruselim 534 300 96 91

  96. Ugur dedi ki:

    0/5/4/22682343 IST

  97. Peri dedi ki:

    Merhaba 45 yaşında kilolu bir bayanım maddi destek verebilecek düzgün karakterli saygılı 47 ve üstü beyle görüşmek istiyorum ciddi olanlar mail atsın tesekkurler💞💞💞

    1. MUSA KIZILBOGA dedi ki:

      Peri hnm ARAYIN tanıyalım 0/5/3/4/5283951

    2. şükrü yılmaz dedi ki:

      merhaba 50 yaş olgun beyim tanışmak isterim 0530 692 19 16

    3. Gökhan kaya dedi ki:

      Mereba istanbul dan Gökhan ben peri hanm sizinle tanışmak istiyorum 0/5/3/5 793 8430

    4. Erkan dedi ki:

      Selam ismim erkan istnbulda oturuyorum 50 yasindayim sizinke tanisnak isterim ama nerede oturuyorsunuz belirtmemissinuz 0/5/5/50476772

    5. Murat soydan dedi ki:

      İsmim murat çınar 0/5/0/50247632

  98. Erol aluc dedi ki:

    Mrb erol bayan ariyorum 0/5/5/2 594 56 72

  99. Mert taş dedi ki:

    Merhaba ben istanbul avrupa yakasından mert yaşlı ve olgun bayanlardan hoşlanmaktayım 43 yaşındayım 170 boy 70 kiloda biriyim bana buradan ulaşabilirsiniz teşekürler ramazankanat3454@gmail.com 0/5/3/89590914

  100. Ali dedi ki:

    Dul bayan arkadaşlık

  101. Suleyman kara dedi ki:

    Slm merhaba izmir de yaşıyorum 24 yaşındayım hayatın güzel yanlarını yaşamayı seviyorum egoist bencil kişilerden nefret ederim 0/5/3/9 332 60 48

  102. EMRAH5313650820 dedi ki:

    ANTALYA EMRAH 5313650820

  103. Aytuğ maral dedi ki:

    Merhaba ben Aytuğ ankaradan olgun kilolu bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/5/5965024

  104. Dete dedi ki:

    Merhaba iyi günler dileriz nasılsın… Ben bahri olgunlaşmis her seyi bilen görmüs yasakmış bayanlar

  105. Poyraz korkmaz dedi ki:

    Kilolu ve olgun bayan arıyorum 542 464 75 81 ist hemende görüşebilirim

    1. Julia dedi ki:

      🙋‍♀️Slm😉

      1. Bazo beyy dedi ki:

        Ankaradan 22 yaşında erkeğim
        Olgun kilolu yaşlı bayan arıyorum

      2. serkan dedi ki:

        Slm pri

      3. Okan Çakırbeyli dedi ki:

        İzmir’de yaşıyorum yaşım 27 duygusal bir yapıya sahibim geçmişteki hayatıma girenler beni üzdü yaş farketmez yalan yalakalık nankörlük ikiyüzlülük bunlardan nefret ediyorum durumlarımdan kısaca bahsedeyim 4 yıldır markette çalışıyordum 6 ay önce ayrıldım 5 aydır çalışmıyorum tazminat vereceklerdi oyaladilar 1 ay önce avukat tuttum haber bekliyorum herbalife işine girdim ürün sipariş edemiyorum durumlardan dolayı karta 1946 borcum var instagramdan ekleyin okancakirbeyli kısa saçlı sakallı olan yakın zamanda düzelecek umarım

  106. Mert olcayto dedi ki:

    Selam 23 yasindayim 40 ve uzeri bayan ariyorum nedense olgunlasmis bayanlari ayri seviyorum onlarla muhappet etmek eylenmek cok hosuma gidiyor hem iliski hem eylence guzel bir arkadaslik isteyen hanimlar ulasir ise bana sevinirim sadice iliskiye girmek deil bi dostluk kurmak istiyorum kocaeli gebze ve cevresi 538 761 1397

  107. mert dedi ki:

    olgun ve kalçalı kadınlara bayılıyorum 0/5/5/23171563

  108. engin05388949521 dedi ki:

    MRB İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN BEYİM AMACIM DÜRÜSTLÜK ÇERÇEVESİNDE ARKDAS DOST SIRDAS OLCAK İST OLGUN BAYAN ARKDAS ARYORUM 0/5/3/8.894.95 21

  109. Ibrahim dedi ki:

    Manisadan yaş farketmez güzel vakit geçireceğim bayan arıyorum… 0/5/4/6 616 3967 bekliyorum

  110. 5313650820 dedi ki:

    ANTALYA EMRAH BAYANLARA PARTNER 5313650820

  111. Mesut sert dedi ki:

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun kilolu bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817 gizli numaralara açik

    1. Julia dedi ki:

      Merhaba🙋‍♀️😉

      1. Kuzey dedi ki:

        Slm ara bende 0/5/4/6764013 deyalri konuslaim

      2. Barış dedi ki:

        Sizi tanımak isterim

  112. Ünal Ünal dedi ki:

    Yer gebze olgun bir bayanla arkadaş olmak istiyorum yaş 44 boy 175 kilo 75 tlf 5366974093

  113. aziz dedi ki:

    ben yaşlı bayanlarla ilgileniyorum

  114. OSMAN YAVUZ dedi ki:

    YAVUZ YS 55 YAŞIMA UYGUN BAYAN 0/5/4/1 624 47 94

  115. Ufuk dedi ki:

    55.60 yaşlarında İzmirde yaşıyan arkadaşlık edebileceğimiz bayanlar arıyorum.0/5/3/30218860 telefonum.

  116. Memet genç dedi ki:

    Merhabalar ben memet 65 yaşında emekliyim 2 evim 2 arabam var emekli maaşı maddi durumu normal olan biriyim niyetim ciddi 60 yaşlarında bayanlarla tanışmak istiyorum 0/5/4/53255303 buradan ulaşabilirsiniz

    1. Julia dedi ki:

      Slm🙋‍♀️😉

      1. Mesut dedi ki:

        Julua merhaba tanismak dilegiyle 0/5/4/1 355 1761

  117. Koray5433039693 dedi ki:

    Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0/5/4/3 303 96 93

  118. Cem dedi ki:

    Yaş farkı etmez tel bek liyorum 0/5/4/65741302

  119. selçuk dedi ki:

    ben istanbuldan selçuk 40 yaş olgun bayanlardan haber bekliyorum 0/5/4/2 683 41 79 yaş sınırı yoktur

  120. Selçuk dedi ki:

    Ben istanbuldan selçuk 40yaş olgun bayanların aramasını bekliyorum 0/5/4/2 683 41 79

  121. sevket dedi ki:

    ben izmirde şevket yasim 33 mutlu olmak mitle etmek istiom sevgi ilgisteririm süprizle yaparum arayın 0/5/4/5 474 76 28

  122. abdulkadir dedi ki:

    emekli öğretmenim 50 ile 55 yaşlarında dul bayanla tanışarak evlenmek istiyorum .0/5/0/62425168

  123. kazım dedi ki:

    ben kazım ankara ve istanbul civarında oturan gizliliğe önem veren. 30 60 yaş arası bayan arkadaş larla olmak arkadaş olmak istiyorum 0/5/3/27839542 saygılar sevgiler

  124. erkin dedi ki:

    merhaba isnim erkin istanbulda oturuyorum,istanbul ve civarında oturan 30-50 yaş arası bayanlarla reel görüşmek isterim.5427680323

  125. erkin dedi ki:

    merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaş 175 boy 73 kg yum.sportmen biriyim. 40-55 yaş arası bayanlarla görüşmek istiyorum. arayın görüşelim 5427680323

  126. efe dedi ki:

    Selam saygılar ben efe 45 55 60 yaş arası bayanla tanışmak is diyorum 0/5/4/46218057 saygılar

  127. efe dedi ki:

    37 yaşım hafifkiloluyum 50 veya 60 yaş arası bayanla tanismakisdiyorum saygılar

  128. Volkan dedi ki:

    Ankaradan volkan yas 35. Ankaradan yaşlı Olgun sohbet edecek birlikte güzel vakit geçirecek bayanlarla tanışmak isdiyorum. 0/5/3/27816232

  129. muharrem dedi ki:

    dul bir bey yaşlı bayan arıyorum zonguldakda yaşayan var ise telime çarı atsın tel 0/5/3/54602953

  130. Halil güneş dedi ki:

    Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim 0/5/3/50469526… 0/5/5/50121266

  131. SERDAR can dedi ki:

    0/5/4/3 5088470 arayın ankara sincan yaşlı ve kilolu bayanlar yaş 24 ama olgun ve kilolu bayanlardan hoşlanıyorum boyum 170 kilo 70

  132. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben mehmet 39,ys denizli ve çevresinden olgun uygun yanlız bayanlar arayın
    ,0/5/3/17905272

  133. samet çalıkoğlu dedi ki:

    arayın bayanlara özell 0/5/3/72664611

  134. Atakan dedi ki:

    Slm bütün bayanlar arasın 0/5/3/2 452 53 99

  135. Serkan demir dedi ki:

    Merhabalar, 55-68 yaş arası kilolu (şişman) bayan arkadaş arıyorum. Bende kilolu yum mail atarsanız telefonlaşiriz bekliyorum. Srknylmz17@mynet.com

  136. murat dedi ki:

    herkeze merhaba ben murat 52 yasındayım ızmır karsıyakada oturuyorum olgun bayanlardan dan hoslanıyorum benımle arkadaslıga ıyı ve kotu gunde dostluga samımı bır sekılde bırlıktelık yasamak ısteyen olgun arkadasların maıllerını beklıyorum tel 5321524720

  137. Mesut dedi ki:

    Mesut ben canakkale merkez heryastan bayanlar tanisalim yaşım 41 tlf 0/5/4/1 355 17 61

  138. Selim demir dedi ki:

    Merhabalar ben selim 40 yaşındayım 55 68 yaş arasında rakamlara takilmayan kilolu arkadaş canlısı bayan arkadaş arıyorum. Srknylmz@mynet.com

  139. selim demir dedi ki:

    Merhabalar 40 yaşındayım 178cm 70kg esmerim 55-68 yaş arası kilolu bayan arkadaş arıyorum. Mail: srknylmz@mynet.com

    1. Julia dedi ki:

      Slm🙋‍♀️😉

      1. Karamehmet dedi ki:

        KİLOLU SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ÖZGÜR BAYANLARLA ARKADASLİK KURMAK VE ÇEVRE EDİNİP GUZEL DOSTLUKLAR KURUP GÜZEL ANLAR YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ.WHATSAP0/5/4/27131409

      2. Atash dedi ki:

        Merhaba tanışabılırmıyız. Istersen benım watsapp numaram. 0/5/5/26567574Beklıyorum😘

  140. Tolga dedi ki:

    izmirden tolga 35 yaş bekar 0/5/0/7 098 54 17

  141. Şevki dedi ki:

    Balıkkesirden 35 yaş ustu bayan arıyom guvenilir bir dost ariyom aslen diyarbaki 0/5/4/6 953 85 72

  142. Sevki dedi ki:

    Balıkkesır şevki 35 yaş uzeri bayanlar 0/5/4/6 953 85 72

  143. ibrahim dedi ki:

    50 60 yaş arası bayanlar mesajlarinizi bekliyorum ben 56 yaşındayım numaram 0/5/3/63572648 arayın t anisalim pişman olmazsiniz

  144. Halil dedi ki:

    Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayan arkadas arıyorum 0/5/3/50469526

  145. EMRE dedi ki:

    Mrb ben emre ankaradan bakimli orta yas gurubunda bir beyim sevmeye ve sevilmeye ac bir insanim 40 ile 50 yas bayan arkadas ariyorum ilgilenen bayan arkadaslar bu numaramdan araya bilirler 0/5/3/83615531 gizlilik ve sirdasliga onem veren bayan arkadaslarin telefonlarini bekliyorum

  146. MEVLUT YILDIRIM dedi ki:

    merhaba bn kendime bakimli bir beyin hanfendiler beni arayin mutlu olun buna eminim mutlu ederim hanfendiler tel”0/5/4/43921473=0/5/3/4/6084971

  147. mevlut yildirim dedi ki:

    merhaba bayanlar olgun bayanlar la tanismak isterin beni arayn tel,0/5/4/43921473

  148. adem civelek dedi ki:

    MERHABA BAANLAR BEN SİVASTAN YAZIYORUM YAŞIM 45.KENDIM ENGELLİYİM ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAŞAMADIM KENDİM EVİMDE TEKBAŞIMA YALNIZ YAŞIYORUM HAYALIM EVLENMEK MUTLU BIR YUVA KURMAK NEDEN ŞİMDİYE KADAR HİÇ EVLİLİK YAPMADIM ENGELLİ OLDUGUM İÇİN KENDIME GÖRE UYGUN BİRİNİ BULAMADIM ARADIGIM BAYAN 50.55.YAŞLARINDA FİZİGİ DÜZGUN BENİ KENDİSİNE EŞ OLARAK KABUL EDECEK BANA ÖMÜR BOYU SADIK KALACAK KALBİ SEVGİ DOLU KİLOLU BİR BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM KENDİMDE SİVASTA YAŞIYORUM TEL.0/5/4/35961975

  149. Metinali ozdemir dedi ki:

    Avrupa yakası olgun bayan arkadaş.+55

  150. İrfan dedi ki:

    Merhaba ben İrfan Adıyaman kahta köyünde yaşıyorum yaş 37 kilo 96 boy176 esmerim bir bayan la tanışmak istiyorum evlilik döşüne bilirim Madi dorumu iyi olan bayanlar mesaj bıraksın benim Madi dorumum yok dürüst süyliyurum yaş farketmez hertürlü dedini eksiksiz yaparım saygılar İrfan 0/5/3/94632515

  151. AHMET CENGİZ dedi ki:

    68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.ARADIĞIM BAYAN 40-50 YAŞ ARASI OLMALIDIR.ÖĞRETMEN EMEKLİSİ TERCİH NEDENİDİR.

  152. AHMET CENGİZ dedi ki:

    68 YAŞINDA EMEKLİYİM,YAŞIMA UYGUN,EMEKLİ BİR BAYANLA TANIŞIP,ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM.

  153. Levent yalin dedi ki:

    Herkez ariya bilirr

  154. Mami dedi ki:

    Mrb ben ist…yasim 30..boy 1.78…kilo 60..tipimde fizigimde yerinde..alkol ve sigara var..kiyafete ve temizlige onem veren biriyim..yeri gelir ardas yeri gelir dost yeri gelir sevgili olurum…beni arayacak bayan inaniyorum ki pisman olmucak…watsap tan resmime bakabilirsiniz…muhabbet sohpet konusunda iyiyimdir..0/5/3/9 232 3505

  155. Serkan ışık dedi ki:

    Merhaba ben serkan yasim 24 35 45 arasi yasli dull bayanlarla her turlu muhabbet sohbete acigim tel 5442179263

  156. Serkan ışık dedi ki:

    Merhaba ben serkan yasım 24 eskisehirden 35 45 yas arası yaşlı dull bayanlarla full real

  157. erdal özdemir dedi ki:

    ben olgun yaşlı ve fark etmez bayanlar arayın ben adanadan eray 0/5/4/4 72 111 21

  158. Hakan dedi ki:

    Merhaba ben hakan neden se olgun ve yaşlı bayanlardan hep hoslanmisimdir benim ilgisini ceken yasli veya olgun bayan arkadaşları bekliyorum aryabilirsiniz 0/5/4/5 945 67 23

    1. kazım dedi ki:

      evet çünkü olgunlaşmış her şeyi görmüş yaşamış tercubeli ve güzel insanlardır anlayislidirlar

Mesajınız