Yakışıklı beylerle tanışmak istiyorum

17 Mesaj gönderildi.

Yakışıklı beylerle tanışmak istiyorum

Slm ben Semra 39 yaşındayım Kayseri de oturuyorum bir oğlum var dulum eşimden ayrıldım şimdi yalnız yaşıyoruz oğlum ve ben hayat arkadaşı arıyorum kendime beni sahiplenecek can yoldaşı aramaktayım olgun kişilerin bana ulaşmalarini bekliyorum

DİĞER İLANLAR

17 Mesaj Gönderilmiş
ben ali 25 Nisan 2020 - 10:20

slm ben ali yaş 4o yaşındayım kayseri oturuyorum semra ben hayat arkadaşı oluum ben sahiplenırım can yoldaşı arakadar olugum sen telfvon yaaz ban

Cevapla
ben ali 23 Nisan 2020 - 10:39

slm ben ali semra ben sana hayat arkadaşı oluumu ben kayseri oturuyorum sahiplerim ben dulum hangi sepbe oturuyorsun telivonum yaz ban seninle arkadaşolurum

Cevapla
aıi 21 Nisan 2020 - 10:38

semra ben ali yaşım 50 kayseribe oturuyorum eşımden ayrıdım yalnız yaşıyorum hayat akadaşı arıyorum beneyanızım

Cevapla
Adil 26 Ocak 2020 - 19:29

Ben Kırgızistanlı bir programcıyım, teknik uygulamalar için mobil uygulamalar, web siteleri ve komut dosyaları programlamak için bana yardımcı olması için edebi becerilerle Arapça konuşan bir karıma ihtiyacım var
whats upp +996778986679

Cevapla
Erkan kartal 4 Ekim 2019 - 12:24

Selam semra hanım yasım 30 kayseri merkezdeyim aramanızı bekliyorum 05550203938

Cevapla
hakan 26 Temmuz 2019 - 19:08

slm çok tatlısınız sizinle tanışmak isterim 05425305725

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 7 Mayıs 2019 - 18:36

DÜNYA DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMLA SEMRA HANIM BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 75 ESMERİM AKREP BURCUYUM ASLEN ANKARALIYIM AMA SAMSUNDA YAŞIYORUM TEL05315412138

Cevapla
Ali 19 Eylül 2018 - 08:24

Ben Ali 27 yaşındayım maddi durumum iyi erkeğin olup seni tohumumla yesertmek isterim maddi manevi destekcin olurum 05545248197 görüşelim

Cevapla
korkmaz yıldız 26 Mart 2018 - 17:42

izmirden bayanlar ara beni 0555 880 31 86

Cevapla
ali halat 25 Mart 2018 - 18:59

ben yazdım

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 21 Şubat 2018 - 12:23

MERHABA BAYANLAR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM TEL 05315412138

Cevapla
ahmet 10 Eylül 2017 - 05:18

Beni ara 0542 639 1444 ikimiz birbimizi idare ederiz

Cevapla
Dinçer özbey 4 Eylül 2017 - 11:58

Selam çok tatlısınız tanışma imknımız varmıdır 05334126453

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 18:57

slm mrb huseyin bn y38 kg 60 b170 bekar meslek aşçi citi anlamda seni tanimak istiyorum ilerye donuk mutlu bi yuva kurmak adina bni arani istiyorum hanfendi huseyin adana 0544 458 39 49

Cevapla
İskan uysal 8 Haziran 2017 - 01:58

Çok hoşuma gittiniz tanışmak istermisin

Cevapla
    Yağmur 9 Haziran 2017 - 02:35

    Mrb iskan bey seninle tanışabilir miyiz acaba 0554 442 ** ** tel numaram

    Cevapla
Namık gonen 7 Haziran 2017 - 22:00

Merhaba sevgili Semra hanim nasılsınız makina ve inşaat muhendisiyim 52 yaşındayım proje muduruyum sizi beğendim romantik duygusal ve kalbi siir dolu olarak özlemle mutluluğu ve sevgiyi bekliyorum siir yazıyorum resim yapıyorum yemek yapmayı çok seviyorum ve keman çalıyorum yüreğimizde ve sevginizde bir ciceginiz olabilmem için lütfen sizi tanımama izin verir misiniz izmirden en içten kalbi duygularimla ve sevgilerimle
Tel :0*538*5143298 namık gonen

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR