Detaylı Arkadaş Arama:

türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

İlan Açıklaması:
türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

merhaba türbanlı güzelmi güzel tatlımı tatlı bir bayanım türbanlı bayan arıyorum diyen erkekler bana yazsın konuşlım anlaşırsak neden evlenmeyelim evlilik benim için ok güzel bişey neden derseniz hayatınıza biri giriyor onu ebediyete kadar sahiplenip erkeğiniz yapıyorsunuz erkeğimin kıymetini bilirim her istediğini yapar evime çokda güzel bakarım

türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Mert dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bayanlar yazsin gerçek sevgi aşk mutluluk isteyen bayanlar yazsın 0/5/4/5 474 76 28

  2. Murat almanya dedi ki:

    Ben murat yaş 33 almanyada yaşıyom..türbanlı bir bayanla tanışmak istiyorum.25-40 yaş arası bayanlar yazsın lütfen 015750903739 whatsap numaram…

  3. Ufuk dedi ki:

    Mrb bekarım mersinliyim ismim ufuk 0/5/5/20007894

  4. Metin dedi ki:

    Emekli 61 yaş tanışalım 0/5/3/9 313 17 59

  5. Ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm BAYANLAR TANISALIM WASAP VAR 534 853 71 35 534 853 71 35

  6. Mert dedi ki:

    Merhaba ben mert. 36 yaşındayım. Boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma 0/5/0/71647673

  7. Yusuf dedi ki:

    Merhaba Ben yusuf gebze Kocaeli de ikamet ediyorum 35 yaşındayım 1.82 boy 87 kilo kendime ait iş yerim var maddi problemim yok kariyer sahibi bir insanım gebze Çayırova Kocaeli de ikamet eden yaşıma uygun dürüst bir bayan la tanışmak istiyorum numaram 0/5/4/43214125

  8. ÖZCAN dedi ki:

    MERHABA ADIM ÖZCAN 39 YAŞINDAYIM İZMİRDEN TESETTÜRLÜ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM . 0/5/4/35802268 WHATSAPPDAN YAZIN,

  9. Ayfer can dedi ki:

    Slm ismim Ayfer keyif alabileceğim seviyeli sohbet arkadaşı arıyorum yaşım 32 urfaliyim İzmir’de yaşıyorum

    1. Yalçın özdemir dedi ki:

      Slm Yalçın ben 0/5/4/6 423 35 73

    2. Yasin ışık dedi ki:

      Seninle öyle güzel bir anılarımız olacak ki anlatamam ama ilk tanışmamız lazım

  10. Yasin dedi ki:

    Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum 37 yaşındayım 1.81 boy esmer tenli yeşil gozluyum benimle güzel bir birliktelik gecirmek isyeyen ciddi bir iliski yaşamak isteyen istanbul da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum her türlü arkadaşlık olabilir
    Dul bekar olabilir 0/5/5/3 868 53 55

  11. Yasin dedi ki:

    Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum 37 yaşındayım 1.81 boy esmer tenli yeşil gozluyum benimle güzel bir birliktelik gecirmek isyeyen ciddi bir iliski yaşamak isteyen istanbul da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum her türlü arkadaşlık olabilir
    Dul bekar olabilir
    Tel 0 553 868 53 55

  12. Gökhan özören dedi ki:

    Merhaba nasılsınız güzel bayanlar ben Gökhan 42 yaşım ikizler burcuyum yakışıklı bekar evi işi olan biriyim ciddiyim istanbuldayım evlenmek istiyorum arkadaşlık buluşalım hemen tanışalım bekliyorum sizleri görüşelim 0/5/3/4/2312603-0/5/3/4/2483195

  13. Ahmet demir dedi ki:

    Selam 35 yas kastamonu bayanlara maddi manevi destek olurum yas ve sehir farketmez Ahmetdemir3784@hotmail.com

  14. hüsnü dedi ki:

    merhaba bayanlar arasın telefona mesaj atsın 05303489039

  15. Emrah dedi ki:

    Merhaba ismim Emrah 31yaşındayım 167 boyundayım bekarım ailemle birlikte istanbulda yaşıyorum. İstanbulda yaşayan ciddi 20 ile 30 yaş arası bir kadınla tanışmak istiyorum. Lütfen sadace istanbulda yaşayanlar ve ciddi olanlar iletişime geçsin.Mail: emrahcelik846@gmail.com Tel: 0/5/3/56864533 whatsapp var.

  16. Ali dedi ki:

    Merhaba hersey nasip kısmet seni yakından tanımak istiyorum 0/5/4/65303733 mutlaka ara

  17. doğukan kocabaş dedi ki:

    merhaba 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum meslegim tabela reklam cnc&lazer İşimi seviyorum tanışıp görüşücek arkadaş arıyorum kapalı olması tercihim önce tanışıp sonra ciddi olabilir bana mesaj atmanız yeterli 0/5/4/54883659

Mesajınız