türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

İlan Açıklaması:
türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun

merhaba türbanlı güzelmi güzel tatlımı tatlı bir bayanım türbanlı bayan arıyorum diyen erkekler bana yazsın konuşlım anlaşırsak neden evlenmeyelim evlilik benim için ok güzel bişey neden derseniz hayatınıza biri giriyor onu ebediyete kadar sahiplenip erkeğiniz yapıyorsunuz erkeğimin kıymetini bilirim her istediğini yapar evime çokda güzel bakarım

türbanlı arkadaş arıyorum diyenler buyursun ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Mert dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bayanlar yazsin gerçek sevgi aşk mutluluk isteyen bayanlar yazsın 0/5/4/5 474 76 28

  2. Murat almanya dedi ki:

    Ben murat yaş 33 almanyada yaşıyom..türbanlı bir bayanla tanışmak istiyorum.25-40 yaş arası bayanlar yazsın lütfen 015750903739 whatsap numaram…

  3. Ufuk dedi ki:

    Mrb bekarım mersinliyim ismim ufuk 0/5/5/20007894

  4. Metin dedi ki:

    Emekli 61 yaş tanışalım 0/5/3/9 313 17 59

  5. Ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm BAYANLAR TANISALIM WASAP VAR 534 853 71 35 534 853 71 35

  6. Mert dedi ki:

    Merhaba ben mert. 36 yaşındayım. Boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma 0/5/0/71647673

  7. Yusuf dedi ki:

    Merhaba Ben yusuf gebze Kocaeli de ikamet ediyorum 35 yaşındayım 1.82 boy 87 kilo kendime ait iş yerim var maddi problemim yok kariyer sahibi bir insanım gebze Çayırova Kocaeli de ikamet eden yaşıma uygun dürüst bir bayan la tanışmak istiyorum numaram 0/5/4/43214125

  8. ÖZCAN dedi ki:

    MERHABA ADIM ÖZCAN 39 YAŞINDAYIM İZMİRDEN TESETTÜRLÜ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM . 0/5/4/35802268 WHATSAPPDAN YAZIN,

  9. Ayfer can dedi ki:

    Slm ismim Ayfer keyif alabileceğim seviyeli sohbet arkadaşı arıyorum yaşım 32 urfaliyim İzmir’de yaşıyorum

    1. Yalçın özdemir dedi ki:

      Slm Yalçın ben 0/5/4/6 423 35 73

    2. Yasin ışık dedi ki:

      Seninle öyle güzel bir anılarımız olacak ki anlatamam ama ilk tanışmamız lazım

  10. Yasin dedi ki:

    Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum 37 yaşındayım 1.81 boy esmer tenli yeşil gozluyum benimle güzel bir birliktelik gecirmek isyeyen ciddi bir iliski yaşamak isteyen istanbul da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum her türlü arkadaşlık olabilir
    Dul bekar olabilir 0/5/5/3 868 53 55

  11. Yasin dedi ki:

    Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum 37 yaşındayım 1.81 boy esmer tenli yeşil gozluyum benimle güzel bir birliktelik gecirmek isyeyen ciddi bir iliski yaşamak isteyen istanbul da ikamet eden bayan arkadaş arıyorum her türlü arkadaşlık olabilir
    Dul bekar olabilir
    Tel 0 553 868 53 55

  12. Gökhan özören dedi ki:

    Merhaba nasılsınız güzel bayanlar ben Gökhan 42 yaşım ikizler burcuyum yakışıklı bekar evi işi olan biriyim ciddiyim istanbuldayım evlenmek istiyorum arkadaşlık buluşalım hemen tanışalım bekliyorum sizleri görüşelim 0/5/3/4/2312603-0/5/3/4/2483195

  13. Ahmet demir dedi ki:

    Selam 35 yas kastamonu bayanlara maddi manevi destek olurum yas ve sehir farketmez Ahmetdemir3784@hotmail.com

  14. hüsnü dedi ki:

    merhaba bayanlar arasın telefona mesaj atsın 05303489039

  15. Emrah dedi ki:

    Merhaba ismim Emrah 31yaşındayım 167 boyundayım bekarım ailemle birlikte istanbulda yaşıyorum. İstanbulda yaşayan ciddi 20 ile 30 yaş arası bir kadınla tanışmak istiyorum. Lütfen sadace istanbulda yaşayanlar ve ciddi olanlar iletişime geçsin.Mail: emrahcelik846@gmail.com Tel: 0/5/3/56864533 whatsapp var.

  16. Ali dedi ki:

    Merhaba hersey nasip kısmet seni yakından tanımak istiyorum 0/5/4/65303733 mutlaka ara

  17. doğukan kocabaş dedi ki:

    merhaba 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum meslegim tabela reklam cnc&lazer İşimi seviyorum tanışıp görüşücek arkadaş arıyorum kapalı olması tercihim önce tanışıp sonra ciddi olabilir bana mesaj atmanız yeterli 0/5/4/54883659

  18. Fırat özden dedi ki:

    Zaman geçirecek olgun ve zengin bayanlar arasın 0/5/3/3 223 58 68

  19. cemıl dedi ki:

    slm ben ankaradan cemıl yas 42 boy 1.70 kılo 70 bekarım 0/5/4/2 270 32 83 zaman sorunu olmayan olgun zevkıne duskun benım gıbı doyumsuz ısteklı ankarada yasayan dul yada bekar bayan arkadas arıyorum evlılık düşünmüyorum arkadaslık sevgılı olmak ıyı vakıt gecırmek zevkli dakıkalar geçirmek ıstıyorum 0/5/4/2 270 32 83

  20. murat dedi ki:

    tanismak evlenmek isteyen durust bir bayanla tanismak istiyorum
    0/5/3/9 618 01 19

  21. murat dedi ki:

    kapali acik fark etmez gonlu guzel olsun yeter
    0/5/3/9 618 01 19

  22. murat dedi ki:

    durust bir bayan ile tanismak istiyorum kapali acik fark etmez gonlu guzel olsun yeter
    0/5/3/9 618 01 19

  23. Serhat dedi ki:

    Bn serhat yş 28 ciddiyim sizle tnşmk isterim numaram 0/5/3/88491005

  24. Veyselkarani tarcın dedi ki:

    Türbanlı bayan lar arasın boy.1.75 kilo.75 selam canlar veyselkaraniMESAJINIZ 0/5/5/50106484

  25. Veyselkarani tarcın dedi ki:

    Türbanlı bayan lar arasın boy.1.75 kilo.75 selam canlar veyselkaraniMESAJINIZ

  26. Mete dedi ki:

    Merhabalar adım mete 38 yaşındayım sakin efendi bir insanım istanbul şişlidi oturuyorum olgun yaşıma uygun güler yüzlü istanbul içi bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/56266240

  27. berkcan dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın düz gün insanlar konuşmayı ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin 0/5/4/5 474 76 28

  28. Muhammed dedi ki:

    Selamlar Pendik kaynarcada yalnız yaşıyorum bende vede yalnizim…türbanlı boşanmış vede dul bayanlarla tanışmak görüşmek istiyorum…maddi sorunum yok…bakımlı gezmeyi seven yalnız yaşayan boşanmış vede dul türbanlı bayanlar 0/5/0/6 307 71 22 arayın konuşalım görüşelim sizinle bekliyorum…güzel vaktimiz olsun…

  29. M.Adm dedi ki:

    Merhaba ben mert 36 yaşındayım Uşak’ta yaşıyorum gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı arıyorum tel 0/5/0/71647673

  30. sedat dedi ki:

    slm ben sedat canakkaleen olgun bayanların telefonları beklıom tel 0/5/4/4 617 48 17

  31. Deniz dedi ki:

    DENİZ5353015914

  32. Hakan dedi ki:

    merhaba gerci bayaga mesaj almissin erkeklerden eger iclerinden birine karar kilmadiysan bamam mail yoluyla ulasabilirsin..tskler.

  33. Serkan dedi ki:

    Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım tl 544 938 5123 neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

  34. mert dedi ki:

    mert izmirden yasim 33 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın 0/5/4/5 474 76 28

  35. sevket dedi ki:

    ben izmirden şevket yasim 33 mutlu ilgi sevgi gösterim konuşarak daha iyi olur

  36. Ertan dedi ki:

    Merhaba adım ertan sizi çok beğendim mesaj atarsanız çok sevinirim numaram 0/5/3/8 554 57 20

  37. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben malatyadan ali yş38 dulum sizinle tanişmak istiyorum 5325817498

  38. Tuğrul dedi ki:

    Slm tanismak istiyorum tugrul ben

  39. mehmet dedi ki:

    merhaba ben ankarada görev yapıyorum ara konuşalım hursit1965@hotmail.com

  40. Sersal dedi ki:

    Selam nasılsınız güzel kız sizinle ciddi anla da tanı ak ister isterim kabul eder sekiz sevinirim ileriye dönük tanı ak isterim 0/5/3/21714627

  41. süleyman dedi ki:

    merhaba guzel turbanlı bayan arkadas varsa 05307747025 whsaap numaram mersınde yasıyorum

  42. murat kaya dedi ki:

    ben almanyadan murat seviyeli akli başinda türbanli bi bayanla tanismak istiyorum viddi olanlar arasin ,0/5/3/18582661

  43. Muhammed dedi ki:

    Slmlar…ben bartın merkezde yalnız yaşıyorum…182 boyunda 80 kg kumral mavi gözlü yakışıklı vede bakımlı yim 33 yaşındayım…maddi sorunum yok…lisans mezunuyum…gayet bakımlı vede temiz biriyim…tanışmak isteyen dul bayanlar ,türban lida olabilir bakımlı vede güzel bayanlar arayın konuşalım görüşelim…0/5/0/6 307 71 22…

  44. ahmet demirelli dedi ki:

    mrb

  45. RAŞİT DENİZ dedi ki:

    RAŞİT DENİZ
    YAŞIM 26 BOYUM 180 KİLOM 55
    BEKARIM HİÇ EVLENMEDİM
    ANKARADAYIM

    KENDİ İŞİMİN MÜDÜRÜYÜM

    ROMANTİKLİ SAMİMİLİ MERHAMETLİ KAREKTERLİ DUYGULU DÜRÜSLÜ DÜZENLİ DÜŞÜNCELİ
    BAKIMLI YAKIŞIKLI
    BİRİYİM

    DEVAMLI
    GÜZEL SÖZLER SÖYLÜYORUM
    AŞKIM BİTANEM HAYATIM BENZER GİBİ HİTAPLAR EDİYORUM

    HERŞEYİ ROMANTİKLİ YAPIYORUM

    KÖTÜ HUYUM HİÇ YOK

    NAMAZ KILIYORUM KURAN OKUYORUM
    SÜREKLİ İYİLİK YAPIYORUM

    MUTLU EDİYORUM GÜLDÜRÜYORUM ŞENLENDİRİYORUM NEŞELENDİRİYORUM

    SİGARA ALKOL İÇKİ KÖTÜŞEYLER KULLANMIYORUM

    TEL 0/5/5/3 879 43 91

  46. mustafa dedi ki:

    Merhaba istanbulda yasiyorum..178/72 kumral okumasini seven biriyim..turbanli manevi degerlerini yasayan bayanlarin aramasini beklerim..0/5/5/3 017 19 10..mustafa

  47. Erkan0022 dedi ki:

    Heyecan seven 29 yaş 1.81 boy 76 kilo istanbul 0/5/4/66633429

  48. Erhan dedi ki:

    Slm bayanlar konyadan erhanben yas33 kendine guven bayanlari tanismaya bekliyom yas kiriteriyok 0/5/5/45467942

  49. Murat dedi ki:

    Ankaradan bayan arkadaş arıyorum 0/5/5/2 240 48 39

  50. Mert dedi ki:

    Merhaba arkadaş olmak isteyen hanımlar. Numaram 0/5/3/7 684 07 47

  51. Davut dedi ki:

    Cep 0/5/4/6 6247236

  52. Davut dedi ki:

    Slm Davut tanişabiliriz istersen

  53. drraşikarr dedi ki:

    sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim tel.0/5/3/4/,260,06,58 görüşelkm

  54. Orhan ozturk dedi ki:

    Mrba isimsizcitir melek sizinle tanışmak isterim sizin gibi güzel bir hanımlar hayatım birleştirmek seni sevmek sana sevilmek istiyorum

  55. mustafa dedi ki:

    himmm 0/5/4/55709957 buyur bakalim istanbul yaş 44

  56. Onur Ünver dedi ki:

    Slm bn onur tanışmak isteyen türbanlı bayanlar sizleri bekliyor um

  57. Mert A. dedi ki:

    Merhaba ben Mert A
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
    Ciddi ömürlük olmasını istiyorum
    Te:l 0/5/0/71647673

  58. Yasin civan dedi ki:

    Tanismak istermisin seni deli mutlu ederim

  59. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat. Yurtdisanda. Yasiyorum burda kaliyorum seni tanimak isterim. 0046737647306 wapsap.

  60. Mahmut Sel dedi ki:

    Selamünaleyküm ben konyalıyım yaşım 34 sizin gibi dindar birisiyle evlilik istiyorum 0/5/4/14273691siz çaldırıp kapatın ben ararım

  61. KÜRŞAD dedi ki:

    Slmben kurşat niyetim ciddi bi yuva kurmak istiyorum yalan kufur sevmeyen biriyimarkadaş yok bi aile kurmak istiyorum0/5/0/50166264

  62. Çetin Aydın dedi ki:

    Slm ben çetin k.maraşlıyım k.maraşta ikamet ediyorum bir evlilik yaptım 0/5/3/7 366 50 87 çağrılarınzı bekliyrm

  63. Sabahattin dedi ki:

    541.506.8578
    Bebeğim arabeni

  64. Ersin dedi ki:

    Merhaba dinini bağlı namazını kılan gezmeyi dolaşmayı seven araştırmacı ve kitap okuyan saygılı akıllı dürüst birisiyim ve evlenmeyi düşünüyorum ciddiyim antalya 31 yaşındayım uzak yol gemi kaptanoyum mesas atarsanız maile cepten konuşuruz ordan cebimi yazarım

  65. Şenol özen dedi ki:

    Slm tanışmak istersen bekliyorum

  66. Serdar dedi ki:

    Slm ismim serdar yaşm 34 bekarm sizlen tanişmak istiyorm banada sizn gibi kapali namaznda niyazda bir bayan lazm ben namazimi kilyorm mümkünse szln tanişmak istyorm tl 0/5/3/4/ 560 17 34

Mesajınız