takılacak erkek arkadaş arıyorum

12 Mesaj gönderildi.

takılacak erkek arkadaş arıyorum

mrb ben hilal ankarada yaşıyorum erkek arkadaş arıyorum lütfen sevglisi olanlar yazmasın sevgilisi olanlar ve evli olanlarla şim olmaz kendime yakıitıramam böyle bir ilişkiyi lütfen aşk yaşamak isteyen dilimden anlayacak erkek arkadaşlar yazsın

DİĞER İLANLAR

12 Mesaj Gönderilmiş
Ozkan meydan 3 Haziran 2019 - 11:25

Slm mrb ben ozkan sizinle tanışmak istiyorum ciddi anlamda kabul ederseniz bir birimizi tanıyalım ben 35 yaşında esmer bekar biriyim sincanda yaşıyorum meydan498@gmail.com meil adresim

Cevapla
harun 10 Nisan 2018 - 04:26

Tanışalım ben de senin gibi güzel bir bayan arıyorum sevgılım yok bekarım numaram 05307747025

Cevapla
Hüseyin 12 Mart 2018 - 21:46

Tel.534 911 49 31.ismim hüseyin.

Cevapla
Hüseyin 12 Mart 2018 - 21:45

Slm.hilal hanım.tanışalım.

Cevapla
Metin 2 Mart 2018 - 13:24

Tanışalım ben de senin gibi güzel bir bayan arıyorum 05302457344

Cevapla
ahmet 2 Ocak 2018 - 14:06

mrb whatsap numaram mesajını bekliyorum 0543 388 6518

Cevapla
Mert 9 Eylül 2017 - 12:02

Merhaba Keçiörendeyim kendi evimde yalnız yaşıyorum bekarım, sevgilim ve hayatımda kimse yok sen olmak gerçekten tanışmak görüşmek istersen beklerim…Sevgiler…

Cevapla
KÜRŞAT BALCI 4 Temmuz 2017 - 16:05
alper can 19 Haziran 2017 - 10:20

Merhaba. Tanımak isterim sizi 05419679059

Cevapla
Emre 13 Haziran 2017 - 19:14

Merhaba. Ben Ankara’dan 30 yaşında mühendisim. Sizinle tanışmak istiyorum. Mesaj atarsanız sevinirim.

Cevapla
Alparslan Tas 10 Haziran 2017 - 00:08

Merhaba cidi ilişki kurmak istiosan gel sonsuza dek sevgili olalim

Cevapla
Ekrem pancar 9 Haziran 2017 - 09:21

Merhaba hilal hanım ben Ekrem kayseri ildemde oturuyorum 28 yaşındayım bekarım 1.95 boyum 70 kilo dayım hiç evlilik evlilik yapmadım yapmadım tanışmak istiyorum bu numaram 05530769228 whatssap var bekliyorum seni

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR