suriyeli güzel bayanım sevgili arıyorum

İlan Açıklaması:
suriyeli güzel bayanım sevgili arıyorum

merhaba suriyeli güzel bayanım evlenmek istiyorsanız hiç yazayın bana, neden türk erkekleri sureyeli bayanla evlenmek istiyor anlamıyorum lütfen flört arkadaşlık edecek erkekler yazsın hayatımı yaşamak istiyorum güzel bayanım kıymetimi bilecekler yazsın lütfen şehir sorun değil sehahet engeli yok türkiyenin heryerine gelebilirim.

suriyeli güzel bayanım sevgili arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Ahmet Kartal dedi ki:

    Merhaba ben Ahmet, elazığda oturuyorum bana yakın kendine güvenen güzel bayanları bekliyorum. ahmet_1985_87@hotmail.com mesajlarınızı bekliyorum.

  2. Yasin dedi ki:

    SLM hanım efendi nasılsın senle tanışma istiyorum evlenmek için burdayım Şanlıurfa evlenmek istiyorum 0/5/4/39779439 arapça biliyorum

  3. Serkan dedi ki:

    mak 544 44,0/5/3/19 güven Ben serkanbayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 44,0/5/3/19 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahiye kilis yada heryer

  4. Ahmet Yiğit dedi ki:

    Ben Ahmet İstanbuldan sadece bayanlar arasın 0/5/4/19299705

  5. Ahmet dedi ki:

    Merhaba güzel bayan numaram 5523702501

  6. Mustafa dedi ki:

    Suriyeli bayan telefonum:
    0/5/3/93131759

  7. Aslan dedi ki:

    Mrb bu gun kizmet olutsa sivastan olurum 1gecelik olgun bayan ariyom istediği hucreti veririm

  8. mert dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  9. kerem dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  10. Yusuf Can dedi ki:

    Bayanları mutlu edeceğimi düşünüyorum aramanızı bekliyorm 0/5/4/64691133

  11. Arkadas dedi ki:

    Merhaba, bende hicbir Suriye’ li bisi ile tanismadim. Belkide ilkkez seninle olabilir.

  12. Ahmet dedi ki:

    Merhaba istanbul av yakasi olgun dürüst guvenilir beyim insanlara saygılı biriyim size uyarsa ciddi iseniz sizinle tanışmak görüşmek istiyorum mail ahmetdegirmenci01@gmail.com

  13. Ahmet dedi ki:

    Selam istanbul av yakasi olgun dürüst guvenilir beyim insanlara saygılı gizlilige onem veren biriyim ciddiyim samimi guvenilir bir görüşme icin size uyarsa sizinle görüşmek istiyorum cevap verirseniz sevinirim mail ahmetdegirmenci01@gmai.coml

  14. mertemre dedi ki:

    sadece KIZLAR okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan olgun uzun boylu erkekle konuşmak isteyen tercihen ÇITIPITI zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ısrarcı biri degilim ASLA PİŞMAN olmazsınız 0/5/4/65781822 özele açıktır mail ve skypyem mertemrekaptan1907@hotmail.com

  15. Cengizhan Ceylan dedi ki:

    Slm cengizhan ben,43 yaşındayım 1.73 boy 72 kilo esmer yeşil gözlüyüm bekarım yalnız yaşıyorum. Giyim kuşamına özen gösteren biriyim gezmeyi eğlenmeyi seven ankara da ikamet eden bir bayan ile tanışmak istiyorum. 0/5/3/75869619 aramanızı bekliyorum.

  16. Enas dedi ki:

    Merhaba ben Enes 23 yaşındayım Ankara’da oturuyorum sevgili oluruz her türlü ilişki mümkün çok mutlu olursun yakışıklıyım boyum bir 83 cep telefonumu bırakıyorum0/5/3/84687739

  17. Murat dedi ki:

    Slm serkan ş urfa 0/5/4/36493680

  18. Altan yildiz dedi ki:

    Izmirden selamlar kendine güveni olan kendinle barisik olan bayanlarla tanışmak görüşmek isterim ciddiyet dürüstlük on planda.0/5/3/7 2424884 ismim altan

  19. Hayati dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 41boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 yalnız yaşıyorum

  20. burak dedi ki:

    Burak
    nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep Maraş Hatay Osmaniye yada her yer

  21. mehmet şinasi dedi ki:

    GAZİANTEP’e gel seni mutlu edeyim hem valla hem billah

  22. Bayatlı dedi ki:

    Evet suriyeli hanımefendi istanbul beylikdüzünden yazıyorum anlatmak istediğini gayet iyi anladım mesajını bekliyorum çok güzel gün ve geceler bizi bekliyor selamlar

    1. MUHAMMAD dedi ki:

      مرحبا كيفك قلبي انا موجود وين انتي

  23. Ali karaman dedi ki:

    Merhaba sizi tanimak isterim. edreni@ilkposta.com

  24. Ömür akcan dedi ki:

    Yas 25 bekarim kocaeli.merkezde yasiyorum seni mutlu etmek iaterim burdan gorusebiliriz istersen 05305674194

  25. Era era dedi ki:

    Merhaba
    Ankaradayım güzel bayan. Tam istediğim düşüncelere sahipsiniz tanisabiliriz uygunsa.
    5524800637.

  26. Enes dedi ki:

    Meraba bn enes 0/5/5/11296442 ekle gerçekten istiyorum

  27. Sinan uykan dedi ki:

    Balikesir erdek te yaşıyorum ciddi arkadaşlıklar istiyorum 0/5/3/7 943 31 72

  28. Mehmet dedi ki:

    Bursa’dan bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/5 721 91 59 TLF numaram

  29. Farih dedi ki:

    Ben İzmir’den Fatih sadece İzmir’den bayanlar olgun esmer bekar erkeğim arayın görüşelim ,0/5/3/16134597

  30. Murat dedi ki:

    Selam.Kendimi biraz tanitayim: boy 168 cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin, Mersin ve Gaziantep’de yaşıyorum thsahan@hotmail.de/ 004915782698371

  31. İsmail dedi ki:

    İsmail Trabzon’dan benimle sohbet edecek bayan arkadaş arıyorum yaş 38 kumral tenliyim numaram özele açık bayanlar arayın görüşelim tanışalım 0/5/3/8 220 65 15

  32. sevket dedi ki:

    ben izmirde mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilgi gosteririm kadınlar çiçektir çiçeğe suverirsin acar kadına ise sevgi ilgi değer kıymetli olma gibi çiçek açar 0/5/4/5 474 76 28

  33. Metehan dedi ki:

    20 yaşındayım.Kayseride yaşıyorum.Sizinle flört etmeyi isterim 0/5/5/35704173

  34. Hasan dedi ki:

    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 > 💟
    İst Hasan bld Çalışıyorum hic evlenmedim inançlı düzgün bir Hanım Efendi Arıyorum
    Num .0/5/4/4 439 61 32

  35. TOSUN dedi ki:

    MRHABA BENDE TOSUN DAİMA HAZİR VE NAZİR BEKLİYOR HADİ BAYANLAR 0/5/4/2 485 29 00

  36. Mehmet dedi ki:

    İyi günler ben mehmet yaş 34 boy 178 kilo 75esmer erkeğim Elazığ yakın çevre illerden bayanlar ile tanışmak istiyorum dürüst olan bayanlar arasın saygılar 0/5/4/64702256

  37. Soner dedi ki:

    Mrb istanbuldan dan soner ben 28 yasindayim 186 boyunda 80 kiloyum esmer tenliyim gezmeyi eglenmeyi seven biriyim kendi isim var durumum yerinde beni mutlu edebilecek yanima yakisan olgun ne istedigini bilen durust bir bayanla tanismak istiyorum
    0/5/5/5 174 46 65

  38. Özgür can dedi ki:

    Ben özgür can Suriyeli bir bayanla evlenmek istiyorum sen olabilirsin buradayım telefonum 050/5/4/270582

  39. rahmet dedi ki:

    rhmt123@outlook.com dan görüşebilir miyiz.

  40. Erol dedi ki:

    Merhaba müsait misin

  41. yusuf dedi ki:

    slm nasılsınız

  42. Şükrü yaman dedi ki:

    35 yaş üstü bayan arkadaş arıyorum.
    0/5/0/7 768 6003

  43. Şükrü yaman dedi ki:

    Arkadaş ara

  44. eren dedi ki:

    Merhaba ben poyraz 25 yaşındayım arayın beni 0/5/3/59515427 arasın bayanlar

  45. Ender dedi ki:

    Selam ben izmirden ender yaş 33 Facebook adresim İskender bucak

  46. ahmet dedi ki:

    mrb 0/5/4/3 388 6518

  47. Musa dedi ki:

    Mrb ismim Musa yaş 34 diş teknisyeniyim ciddi ve dürüst bayanlarla tanışmak istiyorum tle no 0/5/3/4/ 073 19 32 ulaşabilirler.

  48. okan dedi ki:

    az önce mesaj attım ama email adresimi yazmasını unutmuşum ….. e-posta adresim mavidunyam66@hotmail.com lütfen emailden cevabınızı bekliyorum

  49. erkin dedi ki:

    merhaba süriyeli hanımefendi ismim erkin istanbulda oturuyorum maddi sıkıntım yok ararsanız ve samimiyseniz görüşmek isterim 5427680323

  50. flep flep dedi ki:

    arkadaş arıyorum 0/5/3/66700088

  51. suleyman çetin dedi ki:

    0/5/5/36484619

  52. volkan dedi ki:

    merhaba adım volkan 42 yaşındayım istanbul da yaşıyorum işim gereği DENİZLİ ye sık gelip gidiyorum eğer uygun görürsen seni tanımak ve yaşamak isterim.
    volkanla@hotmail

  53. hüseyin rahmi aksoy dedi ki:

    SİZİNLE HEMEN TANIŞMAK ARZUSUNDAYIM BENİ ARARSANIZ SEVİNİRİM TEL NO 0/5/4/32138100

  54. hüseyin rahmi aksoy dedi ki:

    sizinle tanışmak en büyük gururumdur beni ararsanız sevinirim tel numaram 0/5/4/32138100

  55. mehmet aktaş dedi ki:

    merhaba ben mehmet kocaelide yanlız yasıyorum ailem yok yasım 26 hayatın her anılı yasamak istersen 0561 612 72 50 bana ulas

  56. MEHMET BARUT dedi ki:

    50 yaş üstü kadınlarla arkadaş olmak istiyorum güzellik veya şişmanlık önemli deyil benim için 538 321 70 90

  57. drraşikarr dedi ki:

    sslm ben İST ÜSKÜDARDA MALİ MÜŞAVİRİM ÇOK HOŞSUN DEDİKLERİEN KATILIYORUM TEL.0/5/3/4/.260.06.58 GÖRÜŞELM

  58. goksel dedi ki:

    haklısın takip bana hayatımızı yasiyalim

  59. kuzey dedi ki:

    selam BURSA MERKEZ

  60. Barıs dedi ki:

    Merhaba

  61. Feridun dedi ki:

    Merhaba güzel bayan bende eğlenmeyi seviyorum beraber eğlenelim mi 0/5/3/9 368 99 19

  62. 05388949521engin dedi ki:

    istanbul ümraniyeden engin 174 boy 39 yş amacım drst uzun bir arkadaslık sırdas olucak bayan arkdas aryorum 0/5/3/8 894 95 21

  63. Hüseyin dedi ki:

    Yaş 36 pişman olmazsın önce güven sonra meşk varsan ayrıntıları özelde konuşuruz ( huseyin.3478@hotmail.com) mesajları bekliyorum

  64. Hüseyin dedi ki:

    Yaş 36 pişman olmazsın önce güven sonra meşk varsan ayrıntılar özelde

  65. Raşit Deniz dedi ki:

    Bende Sizin Didiğiniz Gibi Katılıyorum Tanışmak İstiyorum

    1. Raşit deniz dedi ki:

      Tmm tanışalım 0/5/4/46731089

  66. ALİ dedi ki:

    SLM. BEN ALİ İST’DA YANLIZ YAŞIYORUM PROFESİONAL MÜZİSYEN’İM. 46 YAŞ 176 BOY. 75 KİLO KUMRALIM. 35 YAŞ ÜSTÜ ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN SEVGİYE SAYGIYA ÖNEM VEREN BAYAN ARKADAŞ ARAYIŞINDAYIM. SLMLAR. 537 668 66 66.

  67. mustafa dedi ki:

    meb kütahya 51 yaş emekliyim ara konuşalım 0/5/3/3 349 6819 ciddiysen ara

  68. osman şahin dedi ki:

    Selam sizi çok güzel buldum. Ankaradayım. İzniniz olursa sizinle tanışmak isterim.

  69. Raşit Deniz dedi ki:

    Raşit Deniz Yaşım 26 Boyum 180 Kilom 65 Bekarum
    Kendi İşimin Müdürüyüm
    Maaşım 3 Milyar 650 TL + 3 Aydan 3 Ayada Maaş Alıyorum
    Namaz Kılıyorum Kuran Okuyorum
    Güzel Sözler Söylüyorum
    Dürüstüm Yakışıklıyım Romantikliyim Akıllıyım
    Çok Severim Mutlu Ederim
    Güldürürüm Eğlendiririm Hayalimle Yaşatırım
    Şu Bu Öteberim Çeyizim Beslenmeye Kadar 1 Oda Dolusu Kadar Hazır
    Tel:0/5/4/46731089

  70. Engin 0539.700.16.32 dedi ki:

    Slm ben Engin istanbul yaş 41 bekar samimi bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/97001632

  71. Hasan haspolatkan dedi ki:

    Slm ben ankara mamakdan hasan yas 32 bekarim bayan arkadas ariyorum 18__25 yas arasi bayan arkadas aeiyorum.genc kizlardan hoslaniyorum ciddi beraberlik amacli ankara ici yuzyuze gorusebilecegim bayanlarin aramasini yada tanitici msjlarini bekliyorum cep numaram 0/5/5/31613084

  72. Murat dedi ki:

    Merhaba gel güzelim seninle gezmek eğlenmek isterim türkiyenin güzel yerlerine gidelim bu numaram yaşım 32 eğer senin için uygunsa ara konuşalım ben Mardin den

    1. Murat dedi ki:

      Numaram bu 0/5/4/26011223

  73. Murat dedi ki:

    0/5/4/26011223

  74. alper can dedi ki:

    Tanışabiliriz. İşim evim arabam var. 0/5/4/19679059

  75. huseyin dedi ki:

    slm mrb suryeli bayanlar ben huseyin yas38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi yemek yaparim yani evim var citiyim namusumla serefimle yaşiyorum helal sut emiş suryeli bayanlar halin ortada elimizden geldiyi kdar yardimci oluyoruz olmaya calisiyoruz citiyim mutlubiyuva kurmak adina bni aramani istiyorum adana dayim bni ara 0/5/4/4 458 39 49 hudeyin

  76. Kadir dedi ki:

    Mrhb tanisalim 0/5/0/5 047 9285

  77. Koray dedi ki:

    Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın Isparta Antalya denizli 0/5/4/3 716 95 64 bayanlar

  78. Poyraz dedi ki:

    Merhaba ben poyraz tanışmak istiyorum 0/5/3/3 733 18 85

  79. Levent dedi ki:

    5436400902 Konya Akşehir liym grup

  80. Aykut dedi ki:

    Merhaba tanışabilir miyiz

  81. Hakan Alakaya dedi ki:

    Numaram 0/5/4/3840/5/5/73 25 yaş üstü bayanlar

  82. hasan dedi ki:

    selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

  83. Mustafa dedi ki:

    Merhaba sizinle konuşup arkadaş olmak isterim 32 yaşında çok eğlenceli biriyim dır arasanız sevimirim 5449011388

  84. Can dedi ki:

    Mrh bn can 0/5/0/52092705

  85. eren koc dedi ki:

    mutlaka ara seni anlıyorum 0/5/0/5 3765033

  86. Sedat dedi ki:

    Buyur gel mersine seyahat engeliniz yoksa tabiki tanisalim guzel gunler yaşayalım her istegin bulursun eksiksiz 0/5/3/62587308

  87. Savaş turkmen dedi ki:

    Güzelim tanışmak istermisin

  88. Turgay Özcan dedi ki:

    Merhaba 0/5/3/9…761. .29..86

  89. Hamdi Sağdıç dedi ki:

    Slm ben konyadan hamdi 31 yasındayım bekarım niyeti düzgün bir bayanla evlenmek istiyorum mutlu huzurlu bir yuva istiyorum 18 senedir firinciyim mesleğimi severek yapıyorum maddi manevi olarak da hazırım 0/5/0/7 561 18 29

  90. Ahmet manbaki dedi ki:

    Merhaba Suriyeli bayan konyada seni bekliyom 0/5/3/69909939 çağrı at yeter yalnizim

  91. muharrem sancak dedi ki:

    merhaba danişalim 0/5/3/52568427

  92. Ahmet akdag dedi ki:

    Mhb guzellik istanbulda oturum maddi hic bir sıkıntım yok seni tanımak ve ciddi bir yolda gitmek isterim cvp bekliyorum

  93. Ahmet dedi ki:

    Merhaba ben Ahmet Bursa’da yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum tabi sende istersen 0/5/5/22353801 ne zaman istersen arayabilirsiniz

  94. ali yıldız dedi ki:

    slm

  95. onur haklı dedi ki:

    durumu iyi düzceye gelingelirmisin fındık bahcemarabam evi varararsan konuşuruz

  96. Emre aslann dedi ki:

    Slm.ben antep den tanisabilirmiyizz ,0/5/3/18339977

  97. bilo dedi ki:

    selam 0041 787667182

  98. mehmet erol dedi ki:

    slm ben mehmet konyadan ulaşıyorum size sizinle tanışmak ist 5425144849 bekliyorum

  99. sait dedi ki:

    BENDE BİR SURİYELİ BAYANLA ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM

  100. Erdoğan Varilci dedi ki:

    Selm ben ordu dan ERDOGAN VARILCI KIZ ARKADAS ARIYORUM…NİYET EVLILIK CİDDİ OLAN KIZ VARSA ARASN 0/5/3/87640478 ….

  101. Erdoğan Varilci dedi ki:

    Selm ben ordu dan ERDOGAN VARILCI KIZ ARKADAS ARIYORUM…NİYET EVLILIK CİDDİ OLAN KIZ VARSA ARASN 0/5/3/87640478

  102. Kemal Ģ dedi ki:

    Selam.
    istacbuldan Kemal ben 50 yasinda esinden ayrilmis emekli biriyim.Genellikle Fethiye de zaman gecirmeyi seviyorum.Gunes ve Deniz olmazsa olmazim.Gezmek yeni yerler kesfetmek hobilerim arasinda zaman icrrsinde evlenmeyi dusunuyorsaniz mesajinizi bekliyorum.
    Sevgiyle Kalin

  103. Veysel demir dedi ki:

    Mrb hanfendi ben 24 yaşında uzun boylu karizma biriyim ve çok varlıklı aile çocuğuyum eğer tanışmak istersen bu numaram önce tanıtıcı mesaj atarsanız sevinirim hanfendi 05303736948

    1. Suriyeli bayan ilan sahibi dedi ki:

      Mrb varlıklı olmanız aslında iyi ama benim.icin önemi yok çünkü hemen evlilik düşünmüyorum o yüzden ruhu güzel olsun eğlenceli olsun dilimden anlasın isteklerimi görsün başka bişey istememki

      1. Yasin civan dedi ki:

        Ben arapca biliyorum sizinle tanismak istiyorum ankarada yasiyorum 0/5/4/1 823 85 78 numaram msj at ben sana donerim

      2. Asil dedi ki:

        Slm tanişalim bayan saniz

      3. necdet dedi ki:

        mrb emekli evi arabası olan yanlız yaşayan beyim sizi tanımak isterim tell 0/5/4/67825011

  104. Fatih dedi ki:

    Selam konyadan zafer 31 yaşında dul erkegim ciddi bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler 0/5/4/2231 8908

  105. Ümraniye dedi ki:

    iyiyim siz nasılsınız

    1. Pendik dedi ki:

      Suri hanımefendi telefon numaranızı verirmisiniz sizinle tanışıp konuşmak isterim sitede Suriyeli dilenciler bayan varsa onlarda yazabilir dul veya bekar olması sorun değil yeterki karşındakinin kötü niyeti olmasın Suriyeli bayanlarla tanışıp evlenmek isteyen Türk erkeklerindenim lütfen güzel temiz Suriyeliler beni arasin

  106. Kadıköy dedi ki:

    naber

  107. Maltepe dedi ki:

    MERHABA been evlenmek istiyordum ama siz istemiyorsanız konuşabiliriz evlenmek mühim değil hayatınızı yaşatabilirim varlıklıyım kaç yaşındasın

    1. Kartal dedi ki:

      merhaba sedat 22 yaşındayım güzel suriyeli bayanım kendime güveniyorum sevgilimi mutlu edebilirim gezmek eğlenmek istiyorum hangi şehirdesin yakınsan görüşebiliriz sen kaç yaşındasın

      1. Ahmet dedi ki:

        Merhaba ben ahmet ciddi isen izmir de yaşıyrm tanışalım 0/5/4/47643920

      2. emin aydogmus dedi ki:

        Selam istanbuldan emin ben yas 37 0/5/3/3 137 78 42

      3. osman şahin dedi ki:

        Selam iyi günler. Ben ankaradan şahin. Sizinle tanışabilitmiyiz. Numaram 0/5/4/3 9424315

Mesajınız