Sol Yanımdaki Boşluğu Dolduracak Bayan Arıyorum

11 Mesaj gönderildi.

Sol Yanımdaki Boşluğu Dolduracak Bayan Arıyorum

İstanbuldan merhaba ben murat 38 yasında ailem ile birlikte yasayan olgun duygusal romantik ve yakısıklı bir gencim, bayan ayakkabı mağazasında calısıyorum ve bekarım, isimden dolayı beğeniyorum bayanların zarif ve hoş ayaklarını ayrıca ilgi duyuyorum topuklu yada babet tarzı giyen bayanların ayaklarına hayranım, istanbuldan ileriye dönük ciddi düsünen bayanlarla tanısıp görüsmeyi arzu ediyorum, bundan sonraki hayatımda ömür boyu sevip değer vereceğim bir eşimin olmasını diliyorum, ben hayatımdaki bayana değer veren ve sevdiğine bağlı kalan sadık bir gencim, aradığım kriterler anlasabileceğim iyi huylu ve uyumlu bir bayan olmasını tercih ediyorum, görünüm olarak türbanlı yada acık olması mühim değil, kafa olarak anlasabildiğim bayan idealimdeki bayandır, hayatında düzgün sorunsuz ve ciddi bir aşka yer vermek isteyen bayanlar varsa bana ulasabilir, bu arada gizli no ve cağrı bırakmayın ilgilenmiyorum son olarakta arkadas yada sohbet icin gelmeyin ben istanbuldan görüsebileceğim ileriye dönük aşk yasayabileceğim yasıma yakın olgun bayanlar tercih ediyorum, 0_5_3_8_4_6_0_1_0_4_8


DİĞER İLANLAR

11 Mesaj Gönderilmiş
Zeynep Şensu 11 Nisan 2020 - 22:27

Uzun zamandır bana eşlik edecek erkek arkadaş arıyorum. Her türlü marifetim var olgun erkeklerden hoşlanırım. Sizi sihirlerimle çok mutlu edeceğimi düşünüyorum.

Cevapla
ece 9 Şubat 2020 - 16:42

herkeze selamlar ben ece 26 yas adanadan katiliyorum ciddi bir arkadaslik ariyorum bana ulasmak icin hatice1991@abv.bg

Cevapla
katieh 6 Şubat 2020 - 14:11

Merhaba hayatım
Benim adım Katie, seninle ilgileniyorum, özel e-postama (katiehigginsdirect@gmail.com) yanıtınızı alır almaz size kendim hakkında daha fazla bilgi vereceğim
Sarılma ve öpücukler
Katie

Cevapla
istanbuldan can 26 Aralık 2019 - 20:57

merhaba ben özcan 26 yaşındayım. istanbul avrupa yakasında oturuyorum.
özel sektörde bilişim sistemleri sorumlusuyum. Gezmeyi seven , sohbet etmeyi
seven biriyim. Anlayışlı , kendini bilen ve sorumluluklarını bilen bir kişiyim.
güvenebileceğim ve konuşabileceğim bir bayan arkadaşla tanışmak isterim.
Teşekkürler. Cep : 0538 796 31 57

Cevapla
Ertan 11 Kasım 2019 - 23:44

#istanbul avrupa yakasında olup samimi dürüst ne istediğini bilen bir bayan varmı burda tanışalım sadece İSTANBUL lütfen 😘 whatsapp 05382059584

Cevapla
Sevım 11 Ekim 2019 - 08:23

Merhaba

Cevapla
Samet istanbul 31 Ağustos 2019 - 10:03

Selam ben samet istanbuldan bayan arkadaş arıyorum yaş 35 kendi evimde yanlız yaşıyorum yakışıklı kibar birisiyim. Efendi kibar ve centilmen bir erkeğim ortamıyım kadın ruhundan benim kadar iyi kimse anlayamaz. Ararsan pişman olamasın. Numaram 05367378287 gece gündüz 7/24 arayabilirsin.

Cevapla
sophia 17 Temmuz 2019 - 18:44

Sizden haber almaktan çok mutlu olacağım ve benden daha çok şey anlatacağım ve karşılığında mailinizi aldığımda resmimi sizinle paylaşacağım. teşekkürler, senden sevgi ile haber bekliyorum.
.

Cevapla
sophia 17 Temmuz 2019 - 18:44

Arkadasbulucu.net

Cevapla
SEVIM 28 Haziran 2019 - 01:30

slm

Cevapla
    cem elmas 23 Ekim 2019 - 11:46

    merhb sevgi adım cem istanbulda yasıyorum kendime ait bir evim var boşandım ailem sehir sında kalıyor ben 80 kg 180 boyundayım eger ilgilenirsen cemkurt946@outlook.com bana ulaş manı istiyorum

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR