sevgimi kazanacak kalbimi kazanacak erkek arıyorum

9 Mesaj gönderildi.

sevgimi kazanacak kalbimi kazanacak erkek arıyorum

mrb ismim ebru kalbimi kazanacak beni sevecek kendini sevdirecek erkek arkadaş arıyorum dulum çocuğum yok ailemle yaşıyorum boşandıktan sonra ailemin evine taşındım ama artık sıkıntıdan patlıyorum birde erkek arkadaşa ihtitacım var bazı isteklerim artık ağır basmaya başladı lütfen sorun ıkarmayacak ben istediğimde görüşebileceğim bir erkek arıyorum eğer öyleysen bana ulaşın ısrarcı hep kendi istedii olsun isteyen erkeklerle tanıimak istemiyorum benim isteklerimi önemseyecek erkeklerle görüşmek istiyorum.

DİĞER İLANLAR

9 Mesaj Gönderilmiş
Murat 1 Aralık 2018 - 00:23

Merhabalar Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum .Özel bir şirkette finans sorumlusuyum
1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim.mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde resim gonderirseniz karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz

Cevapla
Murat 1 Aralık 2018 - 00:22

Merhabalar Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum .Özel bir şirkette finans sorumlusuyum 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim.mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde resim gonderirseniz karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz

Cevapla
ahmet 30 Kasım 2018 - 13:17

mrb bende dulum isterseniz tanışalım detayları whatsaap dan konuşalım 05433886518

Cevapla
Yılmaz 24 Kasım 2018 - 22:34

Merhaba Ebru hanım ileriye yönelik sizi yakından tanımak istiyorum 05337797946 ara tanışalım olgun ve eğlenceli bir beyfendiyim.

Cevapla
Mustafa 23 Kasım 2018 - 09:59

Merhaba Mustafa ben Ankara’dan uygun görürseniz tanımak isterim sizi kahramanmustafa38@hotmail.com hoşçakalın

Cevapla
Murat 22 Kasım 2018 - 15:57

Güven,huzur,sadakat.Selam.Kendimi biraz tanitayim: boy 168 cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin, Mersin ve Gaziantep’de yasiyorum. Aciksasi bu platformlara pek fazla güvenmiyorum. Yinede sansimi denemek istiyorum. Aradigim özellikler: Ciddi, güvenilir, sadik ve dürüst birisi, cünkü ben öyleyim. Her şeyi beraber paylaşabileceğim bir eş adayı arıyorum. Bu belki de sensin. Anlaşabilirsek Whatsapp üzerinden de görüşebiliriz. Hayırlıysa, her iki taraf için,olsun. thsahan@hotmail.de/ 004915782698371

Cevapla
ahmet 22 Kasım 2018 - 13:17

mrb bende dulum tanışmak isterseniz

Cevapla
mehmet 22 Kasım 2018 - 10:23

merhaba ben ünü mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
onur 21 Kasım 2018 - 23:12

mrb hanımefendı sızı tanımak tanımak ısterım ılerıye donuk bır arkadaslık amacım eglencelı gezmeyı seven bırıyım ıckım sıgaram yoktur bos zamanlarımı aılemle gecırırım ayakları ustunde duran bırıyım tel05438783585 watsap vıber var saygılar

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR