sevgili arıyorum

12 Mesaj gönderildi.

sevgili arıyorum

ismim sevinç yaşıma uygun sevgili arıyorum sevgimi hak edecek ciddi mizaçlı yanıma yakıştıracak her istediğimğizde görüşebileceğimiz bir çay kahve içip sohbet edebileceğimiz sevgili arıyorum evlendim boşandım evlilik şu aşamada düşünmüyorum evlilikten ağzım yandı o yüzden evlilik bana şuanda çok uzak beni mutlu edecek gönlümü okşayacak arkadaşlar arıyorum birkişiyle düzenli ilişki kurmak sürekli görüşmek istiyorum bekar veya dul erkekler yazarlarsa sevinirim

DİĞER İLANLAR

12 Mesaj Gönderilmiş
kerem 13 Ekim 2020 - 23:51

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlenisteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
ALİ 23 Mart 2020 - 21:35

SLM. BEN ALİ İST DA KALİTELİ KİŞİLİĞE SAHİP BİR BAYAN ARKADAŞ ARAYIŞINDAYIM İLETİŞİM 537 668 66 66

Cevapla
ugur 26 Şubat 2020 - 22:44

slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Cevapla
hikmet karaoglan 14 Şubat 2020 - 04:20

merhaba ank hıkmet esmer yakısıklı bırıyım senı mutlu etmek ıstıyorum5539730187

Cevapla
Hikmet 29 Aralık 2019 - 01:13

Merhaba Yaşım 33 memurum
Yalniz yaşıyorum istanbuldayım
Bakımlı hos bir adamım ilgilenirsen seninle tanışmak isterim 0553 599 79 49

Cevapla
halil 30 Haziran 2019 - 17:38

merhaba nasilsiniz ? ben Amerikada senelerdir yasayip ama henuz durustluk denen kavramini yitirmemis saglam karekterli aile kurumuna ve cevresine saygili dosluga arkadasliga onem veren kendi ayaklari ustunde durmayi sevmeyi paylasmayi bilen merhametli biriyim …Yeryuzunde guzelve durust hanimlarin hala cok olduguna ve bu hanimlarin biz erkeklere allahin emaneti olduguna inananlardan biriyim (Ahenkli bir sevgi bagina demir atmak istiyorsaniz) ben burdayim halilsilp@gmail.com veya 856 466 8416 vineland nj de yasiyorum serbes meslek kendi supermarketimi calistiriyorum sevgilerle halil

Cevapla
Ali 19 Eylül 2018 - 07:38

Ali ben 27 yaşındayım maddi durumum iyi erkeğin olup tohumumla seni yesertmek isterim sende istersen görüşelim 05545248197

Cevapla
sedat 24 Mayıs 2018 - 13:08

selam numara veremiyorum neden düşünçe sine kapılırsan burda olmazsen de taktir edersinki burası sanal ( tosunsedat_06@hotmail.com taktir sende

Cevapla
Veli 15 Mayıs 2018 - 22:03

Merhaba tanışalım ben bekarım numara nı verirsen Tabiki 05349603653 bu da benim numaram

Cevapla
Hakan 10 Mayıs 2018 - 10:20

Selam ben istanbuldan hakan. 05380292381 ulas bana

Cevapla
Adınız Ahmet 29 Nisan 2018 - 07:43

Ben ahmet sevich hanimla tanismakisdiyom

Cevapla
Baris 26 Nisan 2018 - 09:11

Slm 33 uasindayim tanismak istermisiniz iso_37_84@hotmail.com 5.4.3.2.7.6.4.8.4.6

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR