Selam yurtdısından tatile geldim arkadaş arıyorum

14 Mesaj gönderildi.

Selam yurtdısından tatile geldim arkadaş arıyorum

Selam yurtdısından yeni geldim. Şuan turkıyedeyim . Gezmek Dolaşmak eglenmek isteyenler arasın konuşalım..
Yurtdısında yaşadıgım için numaram yabancı

DİĞER İLANLAR

14 Mesaj Gönderilmiş
mert 12 Ocak 2021 - 02:59

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
kaan 12 Ocak 2021 - 02:59

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Kenan can 10 Aralık 2020 - 09:51

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Veli 15 Mayıs 2018 - 22:00

Merhaba tanışalım numaranı verirsen Tabiki istersen benim numaram 05349603653

Cevapla
erkan 8 Ekim 2017 - 16:45

slm.Erkan öğretmen ben.28yaş.bekarım.cııdi ileri dönük arkadaşlık istersen ara…05353549367

Cevapla
mehmet keleş 8 Ekim 2017 - 02:43

Merhaba güzel bayan ben mehmet 29 yaşında istanbul dayım sakin biriyim sempatik biriyim güvenli biriyim pişman olmazsınız 05399332039

Cevapla
Emircan simsek 30 Ağustos 2017 - 12:01

Slm

Cevapla
Tugay yıldız 30 Ağustos 2017 - 05:08

Ben tugay 22 yasindayim bende yurt disindan geldim ara konusalim 05393879924

Cevapla
İbrahim yıldız 27 Ağustos 2017 - 08:49

Selam canim

Cevapla
mert 27 Ağustos 2017 - 04:01

eğer arzu ederseniz görüşebiliriz tatille de çıkabiliriz herşey mevcut tekki tanışalım ve birbirimize güvenelim..bu arda ismim mert eğer kararında bi olumluluk ve ılımlılık hissedersen bana hotmailden mesaj atmanı isterim
mert_karadag_1985@hotmail.com

Cevapla
sporlife07 24 Ağustos 2017 - 10:11

mrb ben sedat antalyada yasıyorum yasım 22 tanımak tanısmak istersen numaram05458240600

Cevapla
serkankural 21 Ağustos 2017 - 12:25

selam

Cevapla
temel oruc 20 Ağustos 2017 - 04:06

Merhaba! görüşebilir miyz 5415322780

Cevapla
alper yıldız 20 Ağustos 2017 - 00:15

merhaba ben alper 27 yaşındayım balıkesirliyim ciddi evlilik düşünüyorum 05050153785

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR