Detaylı Arkadaş Arama:

selam sevgili arıyorum

İlan Açıklaması:
selam sevgili arıyorum

merhaba sevgili arayan bayanım erkek arkadaş arıyorum ciddi ciddi aşk yaşamak ve evlenek isteyen biri ile tanışmak istiyorum hayatıma bir kişi alıp onunla sonsuza dek yaşamak istiyorum öyle gezip tozan bir bayan değilim bekarım hiç evlenmedim evlenmek istiyorum ciddi evlenmek istiyorum sevgilim olacak kişininde evlilik niyeti olursa arkadaşlığımız başlamış olur

selam sevgili arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. BARAN Mazak dedi ki:

    Murat

  2. Ramazan dedi ki:

    Meraba

  3. Alper dedi ki:

    Merhaba ben Alper Ankara da ikamet ediyorum bayan arkadaş arıyorum numaram 0/5/4/36038934

  4. Zeynep dedi ki:

    Merhaba anlaşabileceğim erkek arkadaş arıyorum numaram 0/5/5/2 092 77 ** aramanızı bekliyorum

    1. Alper dedi ki:

      Merhaba Zeynep hanım ben Ankara da ikamet ediyorum senle tanışmak isterim numaram 0/5/4/36038934 WhatsAp mesaj ata bilirsiniz

    2. Selim dedi ki:

      Merhaba ben selim Tavşan İstanbul da oturuyorum 29 yasındayım senı tanımak istiyorum hem okuyorum hem çalışıyorum şiir roman yazıyorum romantik kibar biriyim samimi dürüst güvenilir erdemli tatlı bir merhaba olsun devamı zaten gelir eminim başlamak lazım 0/5/5/2 065 5976 Bağcılar da oturuyorum 170 boy 68 kilo yum seni istiyorum tatlı güzel erdem_90_34@hotmail.com

    3. Alper dedi ki:

      Merhaba Zeynep hanım senle tanışmak isterim numaram 0/5/4/36038934 istersen gizliden araya bilirsin

  5. Cem Tuncakan dedi ki:

    Selam kızlar ben ise evlenmeyi düşünmüyorum, herhalde evlenmek nasipse olur ama asla tanımadığım bir kadınla değil. Sen arsız mı huysuz musun öğrenmeden asla evlenmem! Yani sen güze isen en mühimi kalbin güzelse iyimser insan isen kötülük bir milim yok ise hoş geldin sefa getirdin.

  6. Hüseyin dedi ki:

    Bayan arkadaş arıyorum İstanbul’da oturuyorum telefon numaram0/5/3/27952339

  7. Seyfi Demir dedi ki:

    Ankara’dan bir bayanla tanışmak gorusmek istiyorum 539 499 44 17 herturlu aktiviteleri beraber yapalım istiyorum

  8. erkan dedi ki:

    mrb ben erkan muşta yaşiyorum samimi bayan.arkadaşla tanişmak isterim lutfen.samimi tl 0/5/3/86488116

  9. Kenan dedi ki:

    Merhaba ben Ankara’dan Kenan.Ankara içi bayan arkadaş arıyorum 42 yaşımdayım aşk arayan aşk isteyen bir bayan arkadaş arıyorum

  10. Burak05352314012 dedi ki:

    Selam ben Burak İstanbul’da yaşıyorum 34 yaşındayım bekarım işinde gucumde birisiyim aslen karadenizliyim ama İstanbul’da doğdum büyüdüm. İşinde gucumde bur insanim sağlık iyim özel sekdirde çalışmaktayım kazancım yerinde kendi ayakları üzerinde durabilen. Bir insanım ciddi bir bayan arkadaş arıyorum ama niyeti ciddi tanışmak görüşmek isdeyen zaman geçiren deil ciddi düşünen bir arkadaş arıyorum. İstanbul yaşaması önceliğim kapalı açık hiç farketmez kalbi güzel olsun karşısındaki insana her daim saygılı olsun yeter. Ben İstanbul içi taliblerimi bekliyorum tanışmak isdeyen watsap numaramdan yazar tanışırız salicakla kalın. 0/5/3/52314012 watsapdan msj atabilirsiniz

  11. Ahmet şen dedi ki:

    Selam ben Ahmet bekarım istanbuld ayasiyorum 36 yaşındayım ciddi bayan arkadaş arıyorum. Warsa İstanbul içi ciddi bir erkek arkadaş aryaan tanışmak görüşmek isdeyen ciddi adımlar atmak isdeyen tanışmak görüşmek isderim lütfen istanbul içi bayan arkadaşlar. Dönüş yapsın saygılar. Numaram 0/5/3/52314012 watsap dönüş yapsın.

  12. Mehmet uluışık dedi ki:

    Ben bursa gúrsùden mehmet ciddi dùşùnen nayanlarin aramasini nekliyorum 0/5/5/1 179 76 81

  13. Cengizhan dedi ki:

    Merhaba ben ankaradan cengizhan 50 yaşında,1.70 boy 68 kilo esmer yeşil gözlü giyim kuşamına özen gösteren kültürlü beyim.Evlendim ayrıldım yalnız yaşıyorum spor yapmayı fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi seviyorum.Yaş takıntım yok benim gibi ankarada yaşayan giyim kuşamına özen gösteren bir hanımefendi ile tanışmak istiyorum.0/5/3/75869619 mesaj ve çağrılarınızı bekliyorum. Olgun ve büyük sevenler.

  14. Cengizhan dedi ki:

    Merhaba ben ankaradan cengizhan 50 yaşında,1.70 boy 68 kilo esmer yeşil gözlü giyim kuşamına özen gösteren kültürlü beyim.Evlendim ayrıldım yalnız yaşıyorum spor yapmayı fotoğraf çekmeyi ve seyahat etmeyi seviyorum.Yaş takıntım yok benim gibi ankarada yaşayan giyim kuşamına özen gösteren bir hanımefendi ile tanışmak istiyorum.0/5/3/75869619 mesaj ve çağrılarınızı bekliyorum.

  15. Volkan büyük dedi ki:

    Slm istanbul anadoluyakasi bayan arkadaş ariyorum yaş 33 aradığım kişi yaş önemli değil uyum sağlayalım birbirimize yeterli askeri personelim

  16. emre dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  17. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  18. Serkan dedi ki:

    İst bayanarkadasa arıyorum olgun 0/5/3/6. 226. 05 77

  19. caner dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  20. kerem dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  21. Erkan dedi ki:

    Selam ismim erkan istanbulda oturuyorum 53 yasindayim 176 boy 73 kg yum bakimli ve olgun biriyim istanbul ve civari oturan 35 55 yaslari arasi bayan arkadas ariyorum.0/5/5/50476772

  22. Ahmet Bursa dedi ki:

    Slm ben Ahmet 49 yaşında bursa da oturuyorum kapalı olgun bayanlarla arkadaşlık yapmak istiyorum gizliliğe önem veren bayanlardan msj bekliyorum.
    bursaahmet150@gmail.com

  23. MURAD dedi ki:

    TL 0/5/3/4/2685144 CİDDİ OLAN ARASIN

  24. MURAD dedi ki:

    SELAM CİDDİ BAYAN ARKADAŞ ARİYORUM

  25. Burak dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt
    0

  26. Arda karagöz dedi ki:

    Slm Ankara içi olgun bayanlar yas sinirim yok arkadaş arıyorum
    0/5/0/73085986

  27. Samet dedi ki:

    Merhaba ben Samet İstanbul’da yanlız yaşıyorum bekarım evlenmek isdiyorum helal süt emmiş temiz kapalı aile terbisey görmüş istanbulda yaşayan evlenmek isdeyen bayan arkadaşlar arasın medeni bir şekilde konuşalım tanışalım saygilarla numaram 0/5/5/26534363

  28. Kenan dedi ki:

    Merhaba ben istanbuldan kenan 36 yasindayim  bekarim birkez evlendim ayrildim aslen amayaliyim ama istanbulda yasiyorum kendine ait evim var isinde gucunde bjr insanim 1.85 boyunda 80 kiloa atletik biriyim dusrustluğe sanjmiyete önem veren bir insanim sosyal biriyim gezmeyi cok severim amacim ciddi bir bayan arkadasla hayatimi birlesdirmek isdiyorum gercekden samimi duygularimla yaziyorum. Evlenmek yuva kurmak isdiyorum arasigim kisideki ozelliker 45 yasini asmamis istanbul ici yasayan bir bayan arkadas ariyirum numaram 0/5/4/64453045 numarali telefonumdan donus yapabilirsiniz

  29. Halit Kayıkci dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 45 YAŞINDAYIM

    1. Semra dedi ki:

      Slm öğünler ciddi beyler arasın tel 00491779939025 vasap

      1. Murak dedi ki:

        Slm semra 0/5/3/5 620 57 20 watchaptan yazarmisin ich warte dich

  30. Tuncay dedi ki:

    slm ben ankaradan tuncay yas 43 boy 175 kılo 70 bekarım ankara’da yalnız yaşıyorum zaman sorunu olmayan olgun zevkıne düşkün ne ıstedıgını bılen kararlı ankarada yasayan ılgı ısteyen aşkı dolu dolu yaşamak isteyen dul yada bekar bayan arkadas arıyorum 0/5/4/2 270 32 83 lütfen sadece ankaradan

  31. Alper dedi ki:

    Günaydın ben alper ankara dağ dul bayan arıyorum yaşı sorun değil sevgil watsaptan mesaj ata bilirsin numaram 0/5/4/2.603
    .83.66

  32. MURAT dedi ki:

    SLM BAYANLAR BEN MURAT DENİZLDE OTURUYORUM DENİZLİ VE ÇEVRESİNDE BAYAN ARKADAŞI ARIYORUM CEP 0/5/5/2 455 03 20

  33. MURAT dedi ki:

    SLM BAYANLAR BEN MURAT DENİZLDE OTURUYORUM DENİZLİİ VE ÇEVRESİNDE BAYAN ARKADAŞI ARIYORUM CEP 0562 455 03 20

  34. MURAT dedi ki:

    SLM BAYANLAR BEN MURAT DENİZLDE OTURUYORUM DENİZLİİ VE ÇEVRESİNDE BAYAN ARKADAŞI ARIYORUM CEP 0/5/5/2 455 03 20

  35. Tarik dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çasifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

    1. HACI HAYTA dedi ki:

      MERHABA 28 30 YAŞ ARALIGI BEKAR HIC EVLENMEMIS TÜRBANLI BAYANLARLA TANIŞMAK ISTIYORUM SU CEP NUMARAMDAN BANA ULASINIZ ,0/5/3/1 773 79 23

  36. cengiz dedi ki:

    mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan cegiz 45 yasinda 1 90boyunda bekar yalniz yasayan biriyim temiligime dikkat ederim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/3/9 963 85 81

  37. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  38. Orhan dedi ki:

    İyi akşamlar arkadaş arıyorum yaş 38 boy 182 ,0/5/3/16675524

  39. Kasım dedi ki:

    Slm mrb ismim kasım 35 yaşındayım evlenmek istiyorum 0/5/3/52064787

  40. serkan dedi ki:

    serkan 544 44,0/5/3/19
    Ben Serkan uzun boylu sportif atletik. sevecen biriyim bayan arkadaş arıyorum 544 440 5319 n.olur Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada heryer

  41. burak öz dedi ki:

    nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  42. Kemal dedi ki:

    0/5/4/3 293 38 65 istanbul dayim 26 50 yaş arası bayan arkadaş ariyorum

  43. Kenan dedi ki:

    Slm elaziğ civarı bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  44. yusuf dadak dedi ki:

    Slm ben 14 yaşındayım yaşıma göre kendime güzel bir sevgili arıyorum benimle sevgili olamak isteyen bana yorum olarak yazsın

Mesajınız