selam sevgili arıyorum

110 Mesaj gönderildi.

selam sevgili arıyorum

merhaba sevgili arayan bayanım erkek arkadaş arıyorum ciddi ciddi aşk yaşamak ve evlenek isteyen biri ile tanışmak istiyorum hayatıma bir kişi alıp onunla sonsuza dek yaşamak istiyorum öyle gezip tozan bir bayan değilim bekarım hiç evlenmedim evlenmek istiyorum ciddi evlenmek istiyorum sevgilim olacak kişininde evlilik niyeti olursa arkadaşlığımız başlamış olur

DİĞER İLANLAR

110 Mesaj Gönderilmiş
Erkin 9 Ekim 2019 - 10:02

Selam ismim erkin istanbulda oturuyorum 52 yaşındayım 175 boy 70 kg yum atletik biriyim kendine güvenen samimi bayan arkadaş arıyorum 05550476772

Cevapla
aliiçlioglu 9 Ekim 2019 - 03:20

arkadaşlık

Cevapla
Burak 7 Ekim 2019 - 21:58

Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 440 53 19 Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada her yer ne olur

Cevapla
Adem 20 Eylül 2019 - 12:31

05356988441

Cevapla
Engin 18 Eylül 2019 - 21:22

Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde arkadaş sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0538/894/95/21

Cevapla
Arda can 14 Eylül 2019 - 18:01

Slm arkadaş arıyorum 05373704558

Cevapla
emre 13 Eylül 2019 - 12:06

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen 0545 474 76 28

Cevapla
kaan 12 Eylül 2019 - 16:18

yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok evlenmişayrılmış çocuğu o bilir düz gün seviye konusurum benim gibi düşünen bayanlar arasın ciddi olmayanlar aramasin 0545 474 76v28

Cevapla
üzeyir 7 Eylül 2019 - 16:58

slm mrhb nasılsın ben üzeyir samsun dan 05468908100

Cevapla
Mehmet 6 Eylül 2019 - 12:08

Ben mehmet konya 57yas canıgönülden dürüst her konuda paylasimci yalansiz bir arkadas dost ama zaman neyi gosterir bilemeyiz 05382908060

Cevapla
Kenan 26 Ağustos 2019 - 14:03

Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan kenan 38 yasindayim 1 77 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
fatih yazıcı 22 Ağustos 2019 - 08:16

selam ben sincandayım.ciddi düşünen bir bayan arıyorum.c plaka servisim var.maddi durumum çok ıyı.5353864004 whatsapp

Cevapla
Kadir 18 Ağustos 2019 - 17:09

İstanbul’da yufkada çalışıyorum Aslan Konyalıyım Evlendim boşandım Çocuğum da yok Ciddi bayanlar yuva kurmak istiyorum Çocuğu da olabilir başımın üstünde yeri vardır annem babam yok vefat ettiler tek başıma yaşıyorum WhatsApp’ın da var Oradan da bana ulaşabilirsiniz 05313261376

Cevapla
Yücel 15 Ağustos 2019 - 18:45

Slm ben yücel 0 537 692 9742 bayan arkadas aruyorum

Cevapla
yılmaz 4 Ağustos 2019 - 20:50

Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet atletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenilir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.gezmeyo sohnet etmeyi spor yapmayi telebizyon izlemeyi sonema veya touatroya gitmeyi severim.ancak hic firsatim olmuyor.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagri bekliyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

Cevapla
Deniz ahmet 4 Ağustos 2019 - 17:30

5412299169 olgun bayanlar sizleri bekliyorum yalnız yaşıyorum

Cevapla
fatih aymuz 2 Ağustos 2019 - 20:40

Slm dunya guzeli bende ask sevgili ariyom ara tanidalim 05435664423

Cevapla
Kaan karatas 2 Ağustos 2019 - 00:22

Merhaba bayanlar ben kaan bursadan olgun bayanlar ariyin tanisalim
Tlf 05314952370

Cevapla
Sütçü Ferdi 24 Temmuz 2019 - 16:03

Selamün Aleyküm ben ferdi ist. İkamat etmekdeyim gizli saygı çercevede görüşmek isteyen hanfendilerden cevap bekliyorum maddi manevi yanında olaçam yalansız dolansız saygılar..🌹
Sessizfirtina_64@hotmail.com

Cevapla
Sütçü 24 Temmuz 2019 - 16:01

Selamün Aleyküm ben ferdi ist. İkamat etmekdeyim gizli saygı çercevede görüşmek isteyen hanfendilerden cevap bekliyorum maddi manevi yanında olaçam yalansız dolansız saygılar..🌹

Cevapla
Mesut 24 Temmuz 2019 - 07:44

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 05439793081

Cevapla
Kenan 20 Temmuz 2019 - 11:51

Mrb bayanlar ben istanbul pendik ten Kenan 35 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Mehemet 16 Temmuz 2019 - 02:43

Merhaba ben mehmet 41 yaşındayım kendine güvenen ciddi bayanları bekliyorum 0551 179 76 81 araya bilir yada msj atabilirsiniz

Cevapla
Cesur 21 Haziran 2019 - 14:38

Yaş 30 bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 05348505163

Cevapla
Kenan 8 Haziran 2019 - 16:23

Slm ben kenan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın 05316710429

Cevapla
ARDA 6 Haziran 2019 - 20:38

slm aRKADAŞ ARIYORUM 0541 7173031

Cevapla
mert 3 Haziran 2019 - 04:45

ben izmirden yasi. 34 mutlu olmak istersen ara 0545 474 76 28

Cevapla
izzet 24 Mayıs 2019 - 13:32

Merhaba 23 yasındayım temiz dürust bayan arkadas arıyorum mutlu ve huzur bulmak istiyorum matti sıkıntım yok evlerim arabam ve yuksek gelirim var isterseniz tanısalım 0538 563 5595 izzetoylek3@gmail.com

Cevapla
Rahim Atan 15 Mayıs 2019 - 01:25

Merhaba ben ciddi bir bayanla evlenmek istiyorum tanışıp maddi ve manevi olarak durumum iyi

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 10 Mayıs 2019 - 16:45

SEVGİLER SAYGILAR KAPALI DUL 25 VE 42 YAŞ ARASI 1 ÇOÇUKLU OLABİLİR BAYANLAR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 TEL05315412138

Cevapla
ibrahim 6 Mayıs 2019 - 17:10

meraba bnde sevgılı aryorum bn cıddıyım face adresım kalbimin_teksahibi61@hotmail.com cebnumaram 0552 287 32 61

Cevapla
Volkan 25 Nisan 2019 - 00:14

Bende bende seni bekliyorum whatsaapp no 05053526440

Cevapla
Kenan 4 Aralık 2018 - 13:03

Mrb bayanlar kenan ben istanbulda yasiyorum 35 yasindayim 177 boy 80 kilo hayirlisiyla bir arkadaslik kurmak istiyorum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Serkan 20 Kasım 2018 - 21:19

Slm ben serkan ciddi bayan arkadaş arıyorum tercihim ş.urfa ve çevresi 0542 712 33 63

Cevapla
altan 11 Kasım 2018 - 17:16

Ankaradan,olgun yaş,kültürlü,bekar bir beyim.akrep burcuyum.saygı çerçevesinde özel ve zevkli paylaşımlar arayan,anlayışlı ve içten bayanlardan tanıtıcı mesaj bekliyorum.numaram: 0531 456 06 91. whatsapptan da yazabilirsiniz.

Cevapla
kenan 9 Kasım 2018 - 05:19

Merba bayan arkadaş ariyorum ilgilenen hanimlar tanitici msj atsin 05316710429

Cevapla
ismail 31 Ekim 2018 - 00:17

slm benim maddi durum cok cok iyi tanisalim profizocker38@hotmail.com

Cevapla
servet 17 Ekim 2018 - 16:37

bende senin gibi yanızım ciddi olarak tanışmak isterseniz bu adrese yazmanızı bekliyorum:yildizkelepce@hotmail.com

Cevapla
Fırat 16 Ekim 2018 - 21:19

Slm ben Fırat ara beni senin için dünyayı yakayım 05380626555

Cevapla
Tuncay 14 Ekim 2018 - 08:21

merhaba tanışalımmı watsap numaram 05340637410

Cevapla
Burak 18 Eylül 2018 - 21:30

Ben burak uzun boylu sportıf çok çılgın ateşli bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 938 5123 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
muratcem eren 5 Eylül 2018 - 11:20

amk yaslanmıssın ne işin var bu arada yaşım 14 ama 15­­,16,17 olabilir ciddi kızlan muratcem_eren ciddi hanımlar gelirse sevinirim. bu arada ciddi kılarla sevgili olursak ayrılmam <3

Cevapla
Kenan 24 Ağustos 2018 - 13:26

Mrb bayanlar kenan ben istanbul da yasiyorum 35 yasindayim 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi yuzmeyi severim duygusal romantik ruhlu biriyim sevgisine sadik biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
TOSUN 24 Ağustos 2018 - 00:48

TOSUN BEKLİYOR HADİ BAYANLAR ARAYIN. 0542 485 29 00

Cevapla
şevket 8 Ağustos 2018 - 02:56

slm ben izmirden şevket düzgün kişilerle tanışmak istiyorum 0545 474 76 28 yasim 33

Cevapla
Ugur 6 Ağustos 2018 - 23:51

Merhaba sarisin mavi gozlu 25 yasindayimdayim arayin goruselim bursada oturuyorum 05346262331

Cevapla
    Ebru mine 13 Eylül 2018 - 23:52

    Slm

    Cevapla
      Cenk niko 9 Ekim 2018 - 19:19

      Merhaba! Sizinle sohbet etmek istiyorum.Mrb.Ben cenk niko yaş 45 istanbuldan uyarsa. tanisalimmi.05079871963

      Cevapla
      Ercan 13 Ekim 2018 - 14:14

      Ebru selam sizinle tanışmak isterim telim 05058730515 ararsanız ayrıntılı tanisiriz

      Cevapla
      Selami 16 Ekim 2018 - 20:33

      Selam ebru 0536 723 92 07 selami ara tanisalim

      Cevapla
      Fırat 16 Ekim 2018 - 21:16

      Slm ara yakıyim dünyayı senin için

      Cevapla
      Fırat 16 Ekim 2018 - 21:17

      Slm ben Fırat ara beni senin için dünyayı yakayım 05380626555

      Cevapla
      zeki 7 Mayıs 2019 - 18:14

      merhahna mine adresim zekiytsal@outlook.com

      Cevapla
      Ozkan meydan 3 Haziran 2019 - 11:23

      Slm mrb ben ozkan 35 yaşında esmer bekar biriyim ankarada yaşıyorum sizinle tanışmak istiyorum ciddi anlamda kabul ederseniz bir birimizi tanıyalım meydan498@gmail.com meil adresim

      Cevapla
      Can 17 Temmuz 2019 - 07:45

      Merhaba bende sizinle tanışmak istiyorum arayın tanışalım 05432736212

      Cevapla
      mert yıldız 18 Temmuz 2019 - 12:37

      numaranizi verirmisiniz

      Cevapla
      Şaban 31 Ağustos 2019 - 20:06

      Numaram 0531 628 34 37

      Cevapla
Erol 10 Temmuz 2018 - 19:27

Slm bursadan olgun dul bayan ark arkadasla tannişmak isterim 05060915510

Cevapla
Burak 30 Mayıs 2018 - 19:43

Naber tatlim

Cevapla
    canan 21 Ağustos 2018 - 01:06

    slm

    Cevapla
      Yusuf catal 10 Eylül 2018 - 17:49

      Slm Canan nbr

      Cevapla
      Erol 12 Eylül 2018 - 01:24

      Slm Canan tanışmak isterim. Mail temelerol69@gmail.com

      Cevapla
      Yusufk 18 Eylül 2018 - 18:11

      Slm bende sevgili ariyom benim sevgilim olurmusub

      Cevapla
      Can 17 Temmuz 2019 - 07:46

      Merhaba bende sizinle tanışmak istiyorum arayın tanışalım 05432u36212

      Cevapla
      emre 9 Ağustos 2019 - 15:06

      selam.gmaildenyaz.tanışalım

      Cevapla
sinan 22 Mayıs 2018 - 15:50

selam nasılsınız naber

Cevapla
Barış 10 Nisan 2018 - 17:43

Salam adanadan barış maddi durumu iyi bayanlar güvenli yaş sorun değil ( 0538 667 54 54. )Barış ben 39 yaşındayım

Cevapla
Adem 19 Mart 2018 - 21:15

Mrb bender sevgi aşk arıyorum dürüst sevgi saygı icinde allah korkusu olan biriyle ciddi düşünüyorsan birde yaş sorun etmezsiniz ara yaş 45 ben çok ciddiyim sende eved dersen ara 5448058245

Cevapla
Mehmet 11 Mart 2018 - 16:10

Ben mehmet ciddi aşk yasamak istiyorum

Cevapla
Mehmet 11 Mart 2018 - 16:09

Slm ben mehmet ciddi aşk yaşamak istiyorum 05348257534

Cevapla
erkin 23 Şubat 2018 - 15:19

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 73 kg yum neşeli ve sportmen biriyim sizinle tanışmak isterim..5427680323

Cevapla
Ben sadece benimle birlikte bir hayat 7 Şubat 2018 - 01:15

Ben sadece benimle birlikte bir hayat sürdürecek bir bayanla tanışmak istiyorum benim numaram 05382656312gyt5federasyonudur

Cevapla
baran bulut 26 Ocak 2018 - 23:01

merhaba kendini anatirmisin

Cevapla
Tevfik 25 Ocak 2018 - 23:25

Meraba dul bayan arkadaş arıyorum istanbul arnavut köy yaş 44 543 686 3882

Cevapla
ömer 6 Ocak 2018 - 02:14

Merhaba ben ömer yaşım 31 Hatay’da ikamet ediyorum Boy: 1.81 Kilo: 80 Esmerim bekarım hiç evlenmedim.
Hatay’da ikamet ediyorum karayollarında makina operatörüyüm evlenmek yuva kurmak için buradayım ciddi bayanlar arayın yada çağrı atın ben arıyabilirim.
No: 05465484881

Cevapla
ibrahim 1 Ocak 2018 - 18:51

mrb bn ibrahim 35yasındayım kendıne guvenen bayanlar gızlılıge onem veren bayanlar 0536 586 43 14 ceb numaram ozele kapalıdır

Cevapla
mustafa koparan 26 Aralık 2017 - 23:29

slm seninle tanışmak istiyorum

Cevapla
erkin 26 Aralık 2017 - 15:03

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaşında 175 boy 74 kg yum neşeli ve sportmen biriyim sizinle tanışmak isterim 5427680323

Cevapla
Yılmaz 24 Aralık 2017 - 16:27

Ben bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Murat ildemir 17 Aralık 2017 - 23:36

Mtv 45 yaşında bir anadolu etmeliyim benimle sevgili olup anlaşmamız durumunda her yazdan bayan ariyorum 553 pet 5066

Cevapla
Can emeç 15 Aralık 2017 - 16:42

Selam

Cevapla
Mesut 18 Kasım 2017 - 21:32

41 yaşım 190 boy 98 kilo beyim canakkale tanışmak ve yalansiz düşünürseniz 0541 355 1761 iyi aksamlar

Cevapla
mustafa ogut 16 Kasım 2017 - 16:58

Hanımefendi siz nereden siniz nasil bir eş adayı istiyorsunuz emekli size uyarmı çok cekicisiniz seni nasil bu zamana

kadar kimse seni kandiramadı mı şaaka …..

Cevapla
mustafa ogut 14 Kasım 2017 - 09:11

Kapalı bayan seni beyendim seni tanımak isterim ben yalniz yaşayan emekli yim karabuk teyim .

Cevapla
mustafa ogut 13 Kasım 2017 - 17:49

Kapalı bayan seni çok beyendim ben yalniz yaşayan emekli yim

Cevapla
Kemal05067013139 23 Ekim 2017 - 10:06

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
mahmut 23 Ekim 2017 - 00:27

mereba 05075596277

Cevapla
selim kara 22 Ekim 2017 - 14:22

mrb sizlen tanışmak ist

Cevapla
drraşikarr 11 Ekim 2017 - 21:47

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adım deniz çok hoş çok tatlısın görüşmek isterm tel.0534,260,06,58 asla pişman olmazsn iyi dost iyi arkadaşım

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:41

sslm ben ist anadolu yakasında mali müiavriim tel.0534,260,06,58 görüşmek dielrm genç tatlı hoş brisinz

Cevapla
MERT 4 Ekim 2017 - 11:50

ÇOK GÜZEL VE TATLI HOŞSUNUZ

Cevapla
hasan 8 Eylül 2017 - 23:10

selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 46 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
mustafa 16 Ağustos 2017 - 22:38

05455709957 istanbul yaş 44 tanışmak isterim sizinle

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 17:12

SLM MRB ADANA DA OTURUYORUM Y38 KG60 B170 MESLEK AŞÇİ EVİM VAR SENLE MUTLU Bİ YUVA KURMAK ADİNA HUZURLU Bİ HAYAT KURMAK ADİNA TANİSMAK İSTİYORUM BEKARİM HİC EVLENMEDİM DİKATİMİ CEKEN O TERTEMİZ KALBİN OLDU OKUDUM VUNKU huseyinak2121@ghmail.com 0544 458 39 49 adana huseyin

Cevapla
slm 8 Haziran 2017 - 00:10

Mrb gerçekten hayatina renk katmak ve ömür boyu mutlu olmak istersen burdayim sizi secmemin nedeni aileme ve bana yakisacak bir bayansiniz sizinle tanismak isterim sabirsizlikla telf bekliyecem 05535968812

Cevapla
Umıt ali 7 Haziran 2017 - 01:40

ben umut ali sadece bayanlar arasın 542360 49 89

Cevapla
Umut ali 7 Haziran 2017 - 01:38

Şanlıurfadan ben umut ali sadece bayanlar arasın 542360 49 89

Cevapla
bayaz 6 Haziran 2017 - 03:45

Marhaba ben Mohammed shahjahan bayan luzim
05374530217

Cevapla
Mohammed 6 Haziran 2017 - 01:09

05374530217 what’s up contact me bayanim

Cevapla
Ferhat 22 Mayıs 2017 - 22:13

Mrh. Guzel sirin bayanlar seni yakindan Tanimak isterim. Ben yurtdisanda yasiyorum. Hersey taman eksik olan ömur boyu hayat arkadasi Ariyorum. Turkiet evim var Cooooooooookk mutlu hayat arkadasi ariyorum wapsap wiber 0046737647306. Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
hasan 22 Mayıs 2017 - 00:55

selam ben çok çidi bir kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Mehmet 20 Mayıs 2017 - 21:21

Hayırlı akşamlar nasılsınız inşaAllah iyisinizdir niyetiniz ciddi ilişki evlilik ise seni yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim eğer sizde istanbul da ilkahmet ediyorsanız mutlaka my.yetismis@my.com adresimden ulaşabilirsiniz hayırlısı olsun inşaAllah ?❤?

Cevapla
Engin 20 Mayıs 2017 - 00:12

İst ümraniyeden beyim bayan arkadaş arıyorum amacım dürüstlük çerçevesinde arkadaş sırdaş olucak bayan arkadaş arıyorum 0538 894 95 21

Cevapla
ali 19 Mayıs 2017 - 23:47

Selam tansalm ben sizden hoslandim kapalı hanfendi mesajımızı bekliyorum sevgiler

Cevapla
Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:20

Slm merhaba arkadaşlar olabilir miyiz bende zaten bekar

Cevapla
    Hamit yalçin 19 Mayıs 2017 - 18:23

    Numara 05423614657

    Cevapla
ferdi karta 19 Mayıs 2017 - 11:11

Merhabama nasilsiniz ben ferdi. bursa ssizin gercekten tanismak isterim. 0536 994 59 04

Cevapla
Nihat 19 Mayıs 2017 - 06:57

Sizinle tanışmak isterim sizde uygun görürseniz

Cevapla
Çetin aydın 19 Mayıs 2017 - 02:49

Slm ben çetin evlilik için ben vrm ciddi şekilde 0537 366 50 87 saygılr

Cevapla
Mahmut 19 Mayıs 2017 - 01:40

.merhaba ben mahmut 26 yasindayim kendine. Guvenen ciddi bayanlari bekliyorum. 05413203594 arayin yada mesaj atin

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR