selam arkadaşlık arıyorum

İlan Açıklaması:
selam arkadaşlık arıyorum

merhaba dulum bayanım arkadaşlık arıyorum evlilikden ağzım yandı 10 yıldır dulum hayatımı yaşamak istiyorum evlilik gözümde yok benim gibi düşünen eğlenmeyi seven erkeklerle tanışmak istiyorum evlilik güzel şeydir evet ama doğru kişi ile yapılırsa malesef insanları artık tanıyamıyoruz o yuzden nikahıma alıpda başımı belaya sokmak istemiyorum yapışkan yakamdan düşmeyen erkeklerden hoşlanmıyorum bir kişi ile görüşünce elektrik almadığımda goruşmek istemem ama bazı erkekler varki insanın yakasından düşmüyor lütfen gayet doğal olun dıoğal erkeklerde hoşlanırım yaş önemli değil nefes alsın yeter

selam arkadaşlık arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Can aslanbey dedi ki:

    Arayin kafalar uyarsa beraber nefes aliriz bende yapiskan bayanlari sevmiyorum 0/5/3/52900609

  2. Serkan dedi ki:

    İst bayan arkadaş tanışmak istiyorum 0/5/3/6 226 05 77

  3. Ahmet alaca dedi ki:

    Merha ben istanbul dan kendini yalnız hisseden bayanlar ara yayin yaşayalım yaşım 39 mesleğim turizm esmerim 0/5/3/80313387

  4. MUSA KIZILBOĞA dedi ki:

    Slm ben yaşım 36 kamu hastanesinde çalışıyorum olgun bayanlar arasın çok iyi arkadaş olurum İstanbul 0/5/3/4/ 529 39 51

  5. Yaşar Gur dedi ki:

    Selam gül kokulu bayanlar35-60yaş arasında bayanlarla. Tanışmakistiyorum kayseri-Niğde-kırşehir-Nevşehir illerdeki bayanlarla görüşmek isterim.0/5/4/35471338

  6. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  7. burak öz dedi ki:

    nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt ep maras hatayislahyekilis yada heryer

  8. Meliha dedi ki:

    Merhaba ben Meliha, 19 yaşındayım. Bana maddi destek olacak beyefendi birini arıyorum. – Serisayfa

  9. gılamı dedi ki:

    hadi

  10. murat dedi ki:

    merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0/5/5/4 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

  11. hakan bayan ister dedi ki:

    merhaba aklı başında bayan arkadaş arıyorum sevgiler hakan istanbul face hakan bayanister

  12. harun dedi ki:

    Slm. Ben harun 27 yasindayim. seninle tanışmak arkadaş olmak isterim güvenilir samimiysen duygularında tanışmak isterim seninle whatsapp 0530 774 7025

  13. Serkam dedi ki:

    Beni ara serka;n

  14. s.g dedi ki:

    slm güzel insan

  15. Yavuz salgar dedi ki:

    Mrb bende siZin gibi düşünüyoruM sevecen neşeLİ yakışıkLI aLIMLI biriyim yaşım 30 ama oLGUn düşünceye sahibiM tanışmadan birbirimizi tanıyamamyız

    0/5/4/59216521

  16. Yavuz salgar dedi ki:

    Mrb bende siİn düşünceLeriniLE AYNIYIM ADIM YAVU 30 yaşındayIM sizi tanımak isterim ben neysem oyum
    YakışıkLIYIM kaLBİM mutLU şenşakrak birisiyim
    0/5/5/59216521

  17. mustafa dedi ki:

    istanbul yaş44 ararsanız sevinirim 0/5/4/55709957

  18. Murat dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

  19. kerem kerem dedi ki:

    Slm. Ben kerem 29 yasindayim. seninle tanışmak arkadaş olmak isterim güvenilir samimiysen duygularında tanışmak isterim seninle whatsapp 0/5/3/3 032 97 36

  20. tuna dedi ki:

    merhaba tuna ıst 38yasindayim yanlizım sizinle tanismak isterim

  21. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat yurtdisanda. Yasiyorum. Seni yakindan tanimak isitirim 0046737647306. Wapsap. Veya wiber Ferhat.kale1@hotmail.com

  22. CENGİZ dedi ki:

    MERHABA ANKARAdayım ara tanışalım 0/5/0/50340143

  23. irfan dedi ki:

    Merhaba ben irfan adiyaman kahta köyünde yaşıyorum yas37 boy 175 kilo 96 ESMERIM ben ağır basliyim tl 0/5/3/94632515

  24. Enver dedi ki:

    Slm Ben enver seni beğendim numaram 0/5/5/39410147

  25. Sinan er dedi ki:

    Slm ben Sinan istanbuldan hanfendi tanimak istedim sizi buda numaram 0/5/3/64222319

  26. Akin dedi ki:

    Selamm. Ben Akin 25 yasinda 178 boy ve 83 kg esmer duzgun vucut hatlarina sahip sempatik eglenceli surekli pozitif ama duygusalligi da on planda biriyim. Gaziantep de yasiyorum. 0/5/4/25453827 numaram Bekliyor olacağım Iyi geceler 🙂

  27. Akin dedi ki:

    Merhabalar. Ismim Akin 25 yasinda 178 boy ve 83 kg esmer duzgun vucut hatlarina sahip sempatik eglenceli surekli pozitif ama duygusalligi da on planda biriyim. Eğer sohbet etmek isterseniz beni mutlu edersiniz. 0/5/4/25453827 numaram Bekliyorum. Iyi geceler 🙂

Mesajınız