Ruh eşimi bulmak istiyorum

10 Mesaj gönderildi.

Ruh eşimi bulmak istiyorum

Merhaba ben ezgi 23 yaşındayım Yozgat’ta yaşıyorum ailemle yaşıyorum çalışmıyorum maddi durumum iyi kendime sevgili hayat arkadaşı ruh ikizi arıyorum 20 45 yaş arası olursa güzel olur izmir ve yozgat çevresi arayabilir izmir de de çok bulundum benimle tanışmak isteyen beyler ulaşabilir numaramdan 054597*****

DİĞER İLANLAR

10 Mesaj Gönderilmiş
Ezelsu 28 Aralık 2019 - 20:40

Mrb benim ismim ezelsu ileriye dunuk.bibetle tanisup yuva kurmak istiyorum 00359893890211 wattsaptan arayim sadece niyeti citti olan bibeyle tanismak istiyorum

Cevapla
murat 31 Mayıs 2019 - 13:37

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren olgun bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel. 0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum . sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
ferhat 13 Kasım 2018 - 21:28

Çoktatlısın tanışmak istersen beklerim watsap 05352257068

Cevapla
Mert 9 Eylül 2017 - 11:30

Ankarada yalnız yaşıyorum, Aslen Yozgat, Sarıkayalıyım…ciddi gerçekten samimi bi bayansan mesajını yada 0543 581 35 12 ulaşabilirsin…Sevgiler…

Cevapla
alper 30 Temmuz 2017 - 13:26

merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik dusunuyorum 05050153785

Cevapla
Namık gonen 21 Temmuz 2017 - 16:25

Merhaba nasılsınız İzmir karşıyaka dan makina ve inşaat mühendisi namık kalbi siir ve sevgi ile dolu özlemle mutluluk ve sevda ile sarılmak istiyorum bu neden sen olmayasın en yakin zamanda gorusebime ümidiyle 0*538*5143298 sevgilerimle namık gonen

Cevapla
hakan budak 24 Haziran 2017 - 16:34

BAYAN ARKADAŞLAR BENIMLE 01/07/2017 İLE 15/07/2017 TARIHLERİ ARASI ANTALYADA YADA BODRUMDA TATİL YAPMAK İSTEYEN BAYAN ARKADAŞ ARANIYOR BÜTÜN MASRAFLAR BANA AİTTİR FİZĞİ DÜZGÜN 20 İLE 35 YAS ARASI ARAYIŞIM BEN ANKADAN HAKAN YAŞIM 28 ESNAFIM WHATSAPP NUMARAM 05537112566

Cevapla
Özgür yılmaz 25 Mayıs 2017 - 21:57

Bayan arkadas arıyorum yaş sınırı yok numaram 0543 947 31 38

Cevapla
Özgür 25 Mayıs 2017 - 21:55

Bayan arkadas arıyorum

Cevapla
onur 25 Mayıs 2017 - 20:36

selam adım onur sizi tanımak isterim izmirin aliğa ilçesinde kalıyorum yaşım 34 ileriye dönuk bir arkadaşlık istiyorum saygılı cok efendi biriyim watap var 05438781214 saygılar

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR