Olgun seviyeli maddi destek olabilecek bir beyfendi arıyorum

50 Mesaj gönderildi.

Olgun seviyeli maddi destek olabilecek bir beyfendi arıyorum

Merhaba, Öncelikle umarım bana yardımcı olacak biri ile tanışabilirim. Elden borçlarım ve kredi kartı borcum var. Maddi olarak sıkıntıdayım. Maaşlı bir işte çalışıyorum ama maalesef yetişemiyorum masraflara..ev kira..iki çocuğum var..Bana ciddi anlamda maddi desteği olacak olgun temiz seçkin bir bey ile gizlilik ve güven çerçevesinde görüşmek isterim.37 yaşındayım, dulum.il olarak Burdur ,Isparta,Antalya,Denizli civarı yakın iller tercihimdir.email adresim

DİĞER İLANLAR

50 Mesaj Gönderilmiş
Yelda38 8 Mart 2020 - 23:26

öncelikle slm sanal sanal gezerek kadın harem sapiklık ve yalan peşinde koşanlar asla yazmasın arayısım maddi anlamda yanimda olacak ama parasiyla satin almis ukalaligi yapmayan kişiliğine sahip ukala olmayan saygılı bir beyfendi tabi vatsa yazabilir 39 yasinda mersinde yaşiyorum kafa dengi zaman ne gösterir bilinmez ama şimdilik bu

Cevapla
Almancı Bey 10 Şubat 2020 - 22:55

Merhaba iyi günler
Maddi durumu iyi Almancı zengin bir beyim
Maddi desteğe paraya ihtiyacı olan
Ciddi dürüst mutsuz bir kadın istiyorum
Bir ömür severim. bakarım sahip çıkarım
40 50 yaş arası tercimdir
Yeterki dürüst ol ne olursan ol
Watsapdan
Turkey Watsap 05468862441
Germany Watsap 0160400522667

Cevapla
Almancı Bey 10 Şubat 2020 - 22:55

Merhaba iyi günler
Maddi durumu iyi Almancı zengin bir beyim
Maddi desteğe paraya ihtiyacı olan
Ciddi dürüst mutsuz bir kadın istiyorum
Bir ömür severim bakarım sahip çıkarım
40 50 yaş arası tercimdir
Yeterki dürüst ol ne olursan ol
Watsapdan
Turkey Watsap 05468862441
Germany Watsap 0160400522667

Cevapla
Faik Belçika 1 Aralık 2019 - 23:49

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
iş yerlerim dükkanları evim arabam var
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
Bakımlı. ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Faik Belçika 1 Aralık 2019 - 23:49

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
iş yerlerim dükkanları evim arabam var
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak. orta yaşlarda
oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Faik Belçika 1 Aralık 2019 - 23:48

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
iş yerlerim dükkanları evim arabam var
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
oturaklı. olgun hanım efendi40ila 50yaş
Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Faik Belçika 1 Aralık 2019 - 23:47

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
iş yerlerim dükkanları evim arabam var.
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Faik Belçika 1 Aralık 2019 - 23:47

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
iş yerlerim dükkanları evim arabam var
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Faik Belçika 9 Kasım 2019 - 00:16

Merhaba hayırlı günler
Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
İş yerlerim dükkanlarım evim arabam var
Aylık maddi gelirim çok yüksek
hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
oturaklı olgun hanım efendi40 ila 50
Yaş ciddi dürüst Eş adayı taliplerimi bekliyorum
Watsapdan ulaşa bilirsiz
WatsapNU.00905418865348
NU.03252260540

Cevapla
Nimet 10 Ekim 2019 - 16:56

Ben 32 yasinda bir bayanim cok zor durumdayim ALLAH rizasi icin burdan sesleniyorum Allah korkusu olanlar lutfen yardimci olun allah rizasi icin

Cevapla
    Yasin 14 Temmuz 2020 - 14:41

    Mrb destek olurum

    Cevapla
Nadir 3 Ekim 2019 - 03:57

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden Şehir fark etmez
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez Türkiyeden
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Saygısız Bayanlar aramasın
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 2 Ekim 2019 - 01:26

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden Şehir fark etmez
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 28 Eylül 2019 - 04:15

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden Şehir fark etmez
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez Türkiyeden
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
N-00905418869704
Watsap00905418869704
N-4417 240 755 03
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 28 Eylül 2019 - 00:08

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden Şehir fark etmez
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez Türkiyeden
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 28 Eylül 2019 - 00:07

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden Şehir fark etmez
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez Türkiyeden
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 25 Eylül 2019 - 19:22

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden
Şehir fark etmez Türkiyeden
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez
Çocukluda olabilir Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 23 Eylül 2019 - 20:30

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden
Şehir fark etmez. Türkiyeden
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez
Çocukluda olabilir Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Maddi olarakta sürekli yardım ederim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
Nadir 21 Eylül 2019 - 01:55

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Nadir Bekar Bir Beyim
Türkiye heryerden
Şehir fark etmez. Türkiyeden
Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
Evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez
Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
Sizleri bekliyorum
Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
Dürüst hanımlar.
Watsap00905418869704
Watsap04417 240 755 03
Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

Cevapla
İbrahim bey 3 Eylül 2019 - 14:30

Acillşş İstanbul’da olan görüşmek isteyene bayanlar hemen yazabilir
Yardımcı olacağım

Cevapla
ali 24 Haziran 2019 - 11:04

eyer söylediğin doğruysa bu yoldan başka çözüm bulmak lazım 5396183728

Cevapla
ata kortak 20 Haziran 2019 - 12:47

maddi konuda yaninda olcam kiredi borcu ev kirasi öderm sadece izmir manisa 0505 982 7020

Cevapla
ata kortak 20 Haziran 2019 - 12:47

maddi konuda yaninda olcam kiredi borcu ev kirasi öderm sadece izmir manisa 0505 982 7020

Cevapla
emre emre 30 Mayıs 2019 - 10:20

denizlideyim ekleyin

Cevapla
Metin Demir 25 Mayıs 2019 - 14:05

MADDİ KONUDA Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Ben Metin İstanbul Mailleriniz Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

Cevapla
Barko 22 Mayıs 2019 - 00:38

Fethiyede otel sahibiyim elit bayanlarla görüşebilirim. Saygılar. gl_byrm@hotmail.com

Cevapla
emre 30 Mart 2019 - 18:53

eskısehırdeyım yasım 47 ısadamıyım mesaj atarmısın goruselım

Cevapla
    Ayla 22 Mayıs 2019 - 13:51

    Merhaba izmirde yaşıyorum ilk defa maddi sorunlar yüzünden böyle bişey yapıyorum uygun görürseniz görüşmek isterim

    Cevapla
      Kerem kartal 11 Haziran 2019 - 12:22

      Gel tatlım sana her konuda yardımcı olurum bende Marmaris’te yaşıyorum numaranı

      Cevapla
      Kerem kartal 11 Haziran 2019 - 12:26

      İsterseniz size yardımcı olabilirim maddi durumum iyi 3 tane ofisim var evim var ayla hanım isterseniz bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 0545 261 4306

      Cevapla
    Melek Seda 7 Aralık 2019 - 11:54

    Msj atın knusakım7

    Cevapla
Selin 14 Kasım 2018 - 17:59

Slm adana ve çevresi bana maddi Yardım edecek dürüst sadece dürüst erkekle görüşmek isterim çok sıkıntılıyım yardım edin saçma sapan muhabbetlerine girmeyin

Cevapla
    Mustafa 17 Temmuz 2020 - 14:41

    Merhaba selin hanım.maddî ve manevî destek verebilirim.ta is alim iletişim numaramı 05052131012

    Cevapla
Ali 19 Eylül 2018 - 08:05

Ali 27 yaşındayım maddi durumum iyi erkeğin olup seni tohumumla yesertip destek vermek isterim maddi ara görüşelim 05545248197

Cevapla
Yusuf 28 Ekim 2017 - 20:51

Selam ben Yusuf çorum merkez den yazıyorum bayan dos arkadaş ariyom no 05072305071

Cevapla
    Deniz 25 Aralık 2018 - 02:25

    Merhaba Yusuf iletişim bırakır mısın bende Amasya da yaşıyorum

    Cevapla
taner yılmaz 27 Ekim 2017 - 11:04

slm ben taner maddi durumum oldukca iyidir fethiyede yasıyorum sizinle tanışmak isterim

Cevapla
    yasemin 11 Ekim 2018 - 14:18

    Merhaba Taner Bey, iletişim numaranızı ya da email adresinizi verirseniz tanışalım

    Cevapla
      Sarp 7 Haziran 2019 - 01:45

      Bana ulaşın

      Cevapla
Osman Demirkıran 14 Ekim 2017 - 17:15

MERHABA OSMAN RIZEDE YAŞIYORUM 34 YAŞINDAYIM YAZLIK BÖLGELERDE PASTA ŞEFİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM CİDDİ YALANSIZ BAKANLARI BEKLİYORUM BANA BU NUMARA ULAŞABİLİRSİN 0535 482 14 39

Cevapla
eftal hancer 14 Ekim 2017 - 13:36

tefonunu gönder görüşelim

Cevapla
    Serkan 22 Aralık 2019 - 09:23

    Günaydın İstanbul uyarsa sizi tanımak isterim

    Cevapla
sahin 13 Ekim 2017 - 01:01

mrb citti ve durus bayan aranmakta tel05343061041

Cevapla
sahin 13 Ekim 2017 - 00:55

mrb citti arkadaslik dusunen bayan varsa tanisalim

Cevapla
yasemin 11 Ekim 2017 - 11:39

hangi ildesiniz Ahmet Beytlf numarası verebir misiniz?

Cevapla
    ahmet keskin 14 Ekim 2017 - 20:35

    ben muğladayım sizinle tanışmak isterim yasemin hanım

    Cevapla
    yasin 13 Haziran 2019 - 12:20

    Mrb

    Cevapla
    Serkan 22 Aralık 2019 - 09:22

    Günaydın İstanbul uyarsa ararmısın
    0536 762 79 74

    Cevapla
ahmet boran 9 Ekim 2017 - 16:34

öncelikle tanışalım

Cevapla
hasan temur 3 Ekim 2017 - 12:10

Merhaba ben hasan istanbul anadolu yakası…

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR