Olgun seviyeli maddi destek olabilecek bir beyfendi arıyorum

İlan Açıklaması:
Olgun seviyeli maddi destek olabilecek bir beyfendi arıyorum

Merhaba, Öncelikle umarım bana yardımcı olacak biri ile tanışabilirim. Elden borçlarım ve kredi kartı borcum var. Maddi olarak sıkıntıdayım. Maaşlı bir işte çalışıyorum ama maalesef yetişemiyorum masraflara..ev kira..iki çocuğum var..Bana ciddi anlamda maddi desteği olacak olgun temiz seçkin bir bey ile gizlilik ve güven çerçevesinde görüşmek isterim.37 yaşındayım, dulum.il olarak Burdur ,Isparta,Antalya,Denizli civarı yakın iller tercihimdir.email adresim

Olgun seviyeli maddi destek olabilecek bir beyfendi arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. ahmet dedi ki:

    mrb ben istanbul dan ahmet 40ys 170by 70kg samimi dürüst yalanı sevmeyen biriyim arayisim değer vereceğim iyi ve kötü günde maddi manevi destek sağlayacağım bir arkadaşlık arıyorum email aa8203212@gmail.com tel 546 737 84 91

  2. Dila aliyeva dedi ki:

    Sizin telfona ulaşilmiyor

    1. Emin Aydoğmuş dedi ki:

      Selam

  3. Nur dedi ki:

    Ulaşmak istiyorum

  4. Onur yayla dedi ki:

    Mrb numaram 0/5/3/76125358 maddi ve manevi destek bekleyen bayanların bana ulaşmasını bekliyorum yalansız ve allah korkusu olan mail adresim onur_yayla58@hotmail.com

  5. Metin DEMİR dedi ki:

    Merhabalar Ben Metin İstanbul Avrupa Yakasından; Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Kızlar, Bayanlar Mail adresim byysohbet@hotmail.com

  6. Metin dedi ki:

    MADDİ KONUDA Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Ben Metin İstanbul Mailleriniz Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

  7. Ebru dmr dedi ki:

    21 yaşındayım okuyorum ankara da yaşıyorum paraya ihtiyacım var ailemin durumu yok kredi borcum var ödeyemiyorum zor durumdayım nolur bana Allah için yardım etcek biri yazsın lütfen ebrudmr0606@outlook.com emailim

  8. Yelda38 dedi ki:

    öncelikle slm sanal sanal gezerek kadın harem sapiklık ve yalan peşinde koşanlar asla yazmasın arayısım maddi anlamda yanimda olacak ama parasiyla satin almis ukalaligi yapmayan kişiliğine sahip ukala olmayan saygılı bir beyfendi tabi vatsa yazabilir 39 yasinda mersinde yaşiyorum kafa dengi zaman ne gösterir bilinmez ama şimdilik bu

  9. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    iş yerlerim dükkanları evim arabam var
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
    oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
    Bakımlı. ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  10. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    iş yerlerim dükkanları evim arabam var
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak. orta yaşlarda
    oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
    Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  11. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    iş yerlerim dükkanları evim arabam var
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
    oturaklı. olgun hanım efendi40ila 50yaş
    Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  12. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    iş yerlerim dükkanları evim arabam var.
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
    oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
    Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  13. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    iş yerlerim dükkanları evim arabam var
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
    oturaklı olgun hanım efendi40ila 50yaş
    Bakımlı ciddi dürüst eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  14. Faik Belçika dedi ki:

    Merhaba hayırlı günler
    Ben Belçikadan Faik Emekli bekar beyim
    İş yerlerim dükkanlarım evim arabam var
    Aylık maddi gelirim çok yüksek
    hayatımın kadını olacak orta yaşlarda
    oturaklı olgun hanım efendi40 ila 50
    Yaş ciddi dürüst Eş adayı taliplerimi bekliyorum
    Watsapdan ulaşa bilirsiz
    WatsapNU.0090/5/4/18865348
    NU.03252260540

  15. Nimet dedi ki:

    Ben 32 yasinda bir bayanim cok zor durumdayim ALLAH rizasi icin burdan sesleniyorum Allah korkusu olanlar lutfen yardimci olun allah rizasi icin

    1. Yasin dedi ki:

      Mrb destek olurum

    2. Hakan dedi ki:

      Slm Maddi destek verebilirim

  16. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden Şehir fark etmez
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez Türkiyeden
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Saygısız Bayanlar aramasın
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

  17. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden Şehir fark etmez
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

    1. Aliyeva dila dedi ki:

      Nomara verirmisiniz

  18. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden Şehir fark etmez
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez Türkiyeden
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    N-0090/5/4/18869704
    Watsap0090/5/4/18869704
    N-4417 240 755 03
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

  19. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden Şehir fark etmez
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez Türkiyeden
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

  20. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Olgun Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden Şehir fark etmez
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez Türkiyeden
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Whatsap ulaşabilirsiniz

  21. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden
    Şehir fark etmez Türkiyeden
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez
    Çocukluda olabilir Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

  22. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden
    Şehir fark etmez. Türkiyeden
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez
    Çocukluda olabilir Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Maddi olarakta sürekli yardım ederim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

  23. Nadir dedi ki:

    Merhaba hanımlar iyi günler
    Ben Nadir Bekar Bir Beyim
    Türkiye heryerden
    Şehir fark etmez. Türkiyeden
    Ciddi dürüst bir hanım efendiylen
    Evlenmeyi düşünüyorum
    Dul bekar fark etmez
    Çocukluda olabilir. Ciddi Dürüstseniz
    Sizleri bekliyorum
    Maddi olarak zengin varlıklı bir beyim
    Ciddi dürüst 38 46 Yaş arası
    Dürüst hanımlar.
    Watsap0090/5/4/18869704
    Watsap04417 240 755 03
    Not sadece Watsap ulaşabilirsiniz

  24. İbrahim bey dedi ki:

    Acillşş İstanbul’da olan görüşmek isteyene bayanlar hemen yazabilir
    Yardımcı olacağım

  25. ali dedi ki:

    eyer söylediğin doğruysa bu yoldan başka çözüm bulmak lazım 5396183728

  26. ata kortak dedi ki:

    maddi konuda yaninda olcam kiredi borcu ev kirasi öderm sadece izmir manisa 0/5/0/5 982 7020

  27. ata kortak dedi ki:

    maddi konuda yaninda olcam kiredi borcu ev kirasi öderm sadece izmir manisa 0/5/0/5 982 7020

  28. emre emre dedi ki:

    denizlideyim ekleyin

  29. Metin Demir dedi ki:

    MADDİ KONUDA Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Ben Metin İstanbul Mailleriniz Bekliyorum. byysohbet@hotmail.com

  30. Barko dedi ki:

    Fethiyede otel sahibiyim elit bayanlarla görüşebilirim. Saygılar. gl_byrm@hotmail.com

  31. emre dedi ki:

    eskısehırdeyım yasım 47 ısadamıyım mesaj atarmısın goruselım

    1. Ayla dedi ki:

      Merhaba izmirde yaşıyorum ilk defa maddi sorunlar yüzünden böyle bişey yapıyorum uygun görürseniz görüşmek isterim

      1. Kerem kartal dedi ki:

        Gel tatlım sana her konuda yardımcı olurum bende Marmaris’te yaşıyorum numaranı

      2. Kerem kartal dedi ki:

        İsterseniz size yardımcı olabilirim maddi durumum iyi 3 tane ofisim var evim var ayla hanım isterseniz bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 0/5/4/5 261 4306

      3. Volkan dedi ki:

        Sıkıntın ne izmirin neresi beni bu numaradan ara 0/5/4/6 516 46 52

    2. Melek Seda dedi ki:

      Msj atın knusakım7

      1. Yasin dedi ki:

        Mrb destek olurum

  32. Selin dedi ki:

    Slm adana ve çevresi bana maddi Yardım edecek dürüst sadece dürüst erkekle görüşmek isterim çok sıkıntılıyım yardım edin saçma sapan muhabbetlerine girmeyin

    1. Mustafa dedi ki:

      Merhaba selin hanım.maddî ve manevî destek verebilirim.ta is alim iletişim numaramı 0/5/0/52131012

  33. Ali dedi ki:

    Ali 27 yaşındayım maddi durumum iyi erkeğin olup seni tohumumla yesertip destek vermek isterim maddi ara görüşelim 0/5/5/45248197

  34. Yusuf dedi ki:

    Selam ben Yusuf çorum merkez den yazıyorum bayan dos arkadaş ariyom no 0/5/0/7230/5/0/71

    1. Deniz dedi ki:

      Merhaba Yusuf iletişim bırakır mısın bende Amasya da yaşıyorum

  35. taner yılmaz dedi ki:

    slm ben taner maddi durumum oldukca iyidir fethiyede yasıyorum sizinle tanışmak isterim

    1. yasemin dedi ki:

      Merhaba Taner Bey, iletişim numaranızı ya da email adresinizi verirseniz tanışalım

      1. Sarp dedi ki:

        Bana ulaşın

  36. Osman Demirkıran dedi ki:

    MERHABA OSMAN RIZEDE YAŞIYORUM 34 YAŞINDAYIM YAZLIK BÖLGELERDE PASTA ŞEFİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM CİDDİ YALANSIZ BAKANLARI BEKLİYORUM BANA BU NUMARA ULAŞABİLİRSİN 0/5/3/5 482 14 39

  37. eftal hancer dedi ki:

    tefonunu gönder görüşelim

    1. Serkan dedi ki:

      Günaydın İstanbul uyarsa sizi tanımak isterim

  38. sahin dedi ki:

    mrb citti ve durus bayan aranmakta tel0/5/3/4/3061041

  39. sahin dedi ki:

    mrb citti arkadaslik dusunen bayan varsa tanisalim

  40. yasemin dedi ki:

    hangi ildesiniz Ahmet Beytlf numarası verebir misiniz?

    1. ahmet keskin dedi ki:

      ben muğladayım sizinle tanışmak isterim yasemin hanım

    2. Serkan dedi ki:

      Günaydın İstanbul uyarsa ararmısın
      0/5/3/6 762 79 74

  41. ahmet boran dedi ki:

    öncelikle tanışalım

  42. hasan temur dedi ki:

    Merhaba ben hasan istanbul anadolu yakası…

Mesajınız