olgun bey arıyorum

İlan Açıklaması:
olgun bey arıyorum

merhaba genç bayanım olgun bey arıyorum kendimi bildim bileli olgun erkeklerden hoşlanırım kendi yaşıtlarım bana hep itici gelmiştir. konuşmaları hayat tecrübeleri herzaman ilgimi çekmiştir. artık evlilik yaşımın geldiğini düşünüyorum çevremde olgun olupda ilgimi çekebilecek pek kimse yok ailemin ağzınıda yokladım benim evleneceğim kişiye karışmayacaklar genç bayanım olgun bir erkek arıyorum evlenmek istiyorum kocam olacak kişi benden en az 10 yaş büyk olursa çok mutlu olurum bakalım mesaj alacakmıyım yaşım 27

olgun bey arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Engin Yıldız dedi ki:

    Önce tanışıp anlaşırsak sevgili olmak isteyen 35 45 yaş aralığında bayanlar ulaşmak isterseniz bekliyor olacağım .182 boy 73 kg 46 yas 0/5/4/23028726 Saygılarımla

    1. Engin Yıldız dedi ki:

      İstanbul Avrupa yakası 0/5/4/23028726

  2. Emre ipek dedi ki:

    Mrb Tanışa bilirmiyiz güzel bayan numara 0/5/5/50754538 ararsanız sevinirim

  3. Gökhan dedi ki:

    42 yaşında durust güvenilir efendi biriyim güzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen bir bayan arkadaş arıyorum 35 ile 50 yaslar arası İstanbul yada tekirdag çevresi 0/5/4/1 945 0070 WhatsApp tan da yazabilirsiniz 0/5/4/1 945 0070 herkesin karşısına iyi dürüst insanlar cıkar insallah hoscakalın

  4. yılmaz@mutsuz.bey dedi ki:

    mrh ben yılmaz kamoda calşab bıryım benım icın gıven ve gızlıge önem veren benım gıbı kedın mutsuz hısede ve icıne kapnık olpta dertlerın det oetağı aryan temız kalplı bayan arkadaşl tanşmak istrım 0/5/3/55973813

  5. Gökhan dedi ki:

    Merhaba ben gökhan 42 yaşında gerçekten dürüst güvenilir iyi biriyim herkesin karşısına iyi dürüst insanlar cıkar insallah gizliliğe dürüstlüğe önem veren güzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen olgun bir hanım arkadaş arıyorum 0/5/4/1 945 0070 İstanbul yada tekirdag hoscakalın

  6. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 41 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum olgunun 5325817498

  7. Orhan dedi ki:

    Merhaba ben Orhan yaş 49 Ankara bayan arkadaş arıyorum ciddi ve güvenilir olsun yeter 0/5/5/3 918 91 97

  8. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  9. Volkan özkan dedi ki:

    Merhaba canım ben volkan 1,75 boyunda 75 kiloyum 31 yaşındayım bekarım yalnız yaşıyorum yalnızlık zor canım canıma tak etti ilgilenirseniz arayın görüşelim 0/5/4/17161075

  10. Selcuk Pester dedi ki:

    Slm genç hanfendi ben kayseriden yaş 32 sizinle arkadaş olmak istiyorum eğer sizde isterseniz tabi ki ,0/5/3/18919954

  11. Bayram. Acar dedi ki:

    0/5/5/41431852Ben 170boyunda. 90kiloda kahve rengi gözlü siyah saçlı ve beyaz tenli bir iyin Ben ile bu hayat acı ve tatlı günlerin geçirmek isteyen bayanlar arıyorum benin bu ateşine yanacak bir yenin arkadaş arıyorum benin bu ateşine yanacak bir yenin arkadaş arıyorum Ben sevdiğin insan canın verin

  12. mehmet dedi ki:

    Merhaba.evlemek.itiyor.tani

  13. Tarik dedi ki:

    Istanbulda yalniz yasiyorum bakimli yakisikli durust sirdas 39 yas 1 80 boy erkegim durust samimi neseli bayanlar arayin tanisalim byy 0/5/3/8 770 70 03

  14. ENES 0505 823 56 23 dedi ki:

    SLM TATLI VE HOŞ BAYANLAR BEN ENES 0/5/0/5 823 56 23

    TELDE DELİCESİNE KONUŞA KONUŞA ERKEK SESİYLE BOŞALMAK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN BAKIMLI VE GÜZEL CESUR BAYANLAR HOŞ KIZLAR SİZİ BU NUMARADA BEKLİYORUM…ARAYIN YETER…SADECE BAYANLAR LÜTFENNN…

    ENES 0/5/0/5 823 56 23 SAĞLICAKLA KALINNN…

  15. Kenan dedi ki:

    Elaziğta slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  16. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın watsap var ,0/5/3/16710429

  17. mert dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar 0/5/4/5 474 76 28

  18. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar 0/5/4/5 474 76 28

  19. berkcan dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar 0/5/4/5 474 76 28

  20. Fikret yürüyener dedi ki:

    Merhaba ismim fikret İstanbul maltepedeyim yaş 48 eşim vefat etti çocuk yok yalnız yaşıyorum kadınlara karşı her konuda son derece anlayışlıyımdır tutucu değilim kimsenin özel hayatına karışmam benimle aynı görüşte olan bir bayanla tanışmak istiyorum 0/5/3/5 745 36 82

  21. can dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0/5/4/5 474 76 28

  22. Mesut dedi ki:

    Ben mesut 05493125223

  23. Mesut dedi ki:

    Olgun bir adamım ilgilenen bayanlardan mesaj bekliyorum

  24. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  25. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi 0/5/4/5 474 76 28

  26. emre dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi 0/5/4/5 474 76 28

  27. Hasan dedi ki:

    Selam Hayırlı Cumalar Güzel Hanımefendi İst Hasan Belediyede Çalışıyorum Sizi Tanımak İstesem Nedersiniz. Cevabın ız Ne Olurdu Cep Numaram. 0/5/4/4 439 61 32

  28. kaan dedi ki:

    izmirden yadim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasinciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar yurt dışı bayanlar aramasin yutr ici bayanlar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  29. mert dedi ki:

    izmirden yadim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasinciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar yurt dışı bayanlar aramasin yutr ici bayanlar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  30. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0/5/4/5 474 86 28

  31. Ramazanr çelik dedi ki:

    Selam bayanlar arayınız tanşalim şanlıurfa bayan arkadaş bekliyorum 0/5/3/50/5/5/3231

  32. Osman Kurt dedi ki:

    Merhaba
    Almanyada yasiyorum ve kendi isyerimde calismaktayim. Istediginiz gibi olgun ve hayat ta bir yerlere gelmis biriyim. 52 yasindayim ve ayrilali 14 sene oldu.
    Tel no 004915739138983 ararsan tanisiriz

  33. Alper Durmaz dedi ki:

    Selam Genc bayan
    eger Almanya da yasamaya kabul edersen tanisalim. Yas 49 ve kendi isyeri olan Masörüm . Ayrilali 8 sene oluyor ve kizim Annesiniyle kaliyor, iyi anlasiyoruz ve sorunumuz yok . Ne istdigini bilen ve bir Kadina layik olabilecek birini ariyorsan cevabinda Tel no yaz Seni arayabilim. Tel no yazmiyorum sebebi halka acik bir isyerinde sormlu bir görevim var.

    Selamlar

    Alper

  34. Alper Durmaz dedi ki:

    Merhaba Tatli bayan
    gercekciysen ve 20 yas büyük birini kabul edebilirsen, Seninle tanismak istiyorum. Almanya da yasiyorum ve meslegim Masörlük. Esimi calistirmam kazancim yeterli . Pisirik biri degilimdir aksine Dominant ve bir ise basladimmi sonuna kadar götürrüm. Cevap verecek olursan sevinirim email alp-dur@web.de
    Selam

    Alp

  35. Baris dedi ki:

    Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

  36. Duran Gök dedi ki:

    Merhaba Güzel Bayan

    ben olgun ve bekar bir Erkegim. Sevdigimi korumayi ve sahiplenmeyi severim. Kendi isi gücü olan ve Almanya da yasayan biriyim. Ayrilali 14 sene oldu Kizim annesiyle yasiyor. Almanya da yasarim ditebiliyorsan emailime cevap ver Tel no yaz Se,i, arayabilim.

    selamlar

    Kasim

  37. murat dedi ki:

    İstanbul Avrupa yakasında oturan aslen Karadenizli beyim.Ara sıra reel görüsebilecegim olgun sırdaş bir bayanla tanismak isterim 0/5/4/44354826

  38. hakan dedi ki:

    slm ben hakan çok tatlısınız tanışmak isterim 0/5/4/25305725

  39. YUSUF dedi ki:

    Yusuf 5522640867 wassap ciddi olan bayramlar araya bilirler

  40. Ozkan gokgol dedi ki:

    Istanbuldan olgun bayanlar bekliyorum
    0/5/4/1 389 31 65

  41. İsmail dedi ki:

    İsmail Trabzon’dan benimle sohbet edecek bayan arkadaş arıyorum yaş 38 kumral tenliyim numaram özele açık whatshapp var Trabzonlu bayanlar arayın görüşelim tanışalım buluşalım çekinmeden arayabilirsiniz 0/5/3/8 220 65 15

  42. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul dan kenan 36 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi severim duygusal romantik ruhlu eglenceli biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  43. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan tanişmak istiyen hanimlar ulaşsin ,0/5/3/16710429

  44. Tuncay dedi ki:

    merhaba ben 38 yaşındayım tanışalımmı watsap numaram 0/5/3/4/0637410

  45. Arslan dedi ki:

    selam bayanlar ben izmirden arslan; kısaca tanışmak isteyen hanımefendilerin araması için (0/5/3/66536611) hayırlıaksamlar

  46. TOSUN dedi ki:

    TOSUN 0/5/4/2 485 29 00 HADİ BAYANLAR ARAYIN TELEFON Basina

  47. serkan tas dedi ki:

    ISTANBULDAN SERKAN YAS 37 SIGARA ALKOL KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM…HİÇ…YOK…..MADDİ DURUMUM İYİ ASK SEVGIYE ÖNEM VEREN SADECE BIR BAYANLA TANISIP ARKADAŞ SIRDAŞ VE GUZEL DUYGULARI BERABER PAYLASMAK İSTERIM GÜVEN UYUMLU OLMASI ..ÖNEMLİ
    İSTANBUL……TERCİHIMDIR
    SAYGILAR….

  48. şevket dedi ki:

    slm ben izmirden yasim.33 saygılı sevgi gösteren biriyim gitarcalarim beste yazarim tatlı diliyim0/5/4/5 474 7628

  49. Serkan 544 9385123 dedi ki:

    Ben serkan uzun boylu atletık sportıf bi yapım var bayan arkadas arıyorum 544 938 5123 nelkurya antep maras hatay islahy yada her yer

  50. Onur yayla dedi ki:

    Onur ben maddi destek arayan bayanlar ben burdayim ya siz numaram 0/5/3/76125358

  51. Ayaz dedi ki:

    Ben ayaz numaram 0/5/5/37877848

  52. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben malatyadan yş38 dulum sizinle tanişmak istiyorum 5325817498

  53. rahmet dedi ki:

    rhmt123@outlook.com dan ulaşırsanız tanışırız.selamlar

  54. Sedat dedi ki:

    Merhaba evlenmediyseniz sizinle tanışmak isterim

  55. Ferhat dedi ki:

    Merhaba ben Ferhat sizinle tanışmak isterim 0/5/4/15774550 iletisim

  56. mehmet dedi ki:

    merhaba ben ünüversite mezunuyum devlet dairesinde görev yapıyorum ara konuşalım hursit1965@hotmail.com

  57. murtaza dedi ki:

    Merhaba ben senin arkadasin olmak istiyorum 0/5/3/8 090 50 73 ara beni

  58. mehmet bankat dedi ki:

    ben mehmet 38 yasındayım bekarım sizinle tanısmak istiyorum 0/5/3/4/7820028

  59. mehmet dedi ki:

    ben mehmet inegölde oturuyorum tanısabilirmiyiz 5347820028

  60. ahmet dedi ki:

    mrb whatsap numaram 0/5/4/3 388 6518 ciddiyseniz mesaj atın

  61. sezgın kalmaz dedi ki:

    merhaba adım sezgın ızmır cesmen cıddı bır arkadaslık ıcın 0/5/3/96760593

  62. drraşikarr dedi ki:

    sslm ben ist anadolu yakadında mali müşavirim adm deniz tel.0/5/3/4/,260,06.58 görüşmek dilerim

  63. RAŞİT DENİZ dedi ki:

    0/5/4/46731089

  64. drraşikarr dedi ki:

    sslm ben ist da mali müşavirim adm deniz tel.0/5/3/4/.260.,06.58 görüşelm

  65. Doğan dedi ki:

    Merhaba ben doğan yaşım 35 arayın lütfen ,0/5/3/13812652

  66. Zeki dedi ki:

    Merhaba ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim 1.70 boyunda 70 kilo ağırlığında esmer orta ölçülerde sempatik biriyimdir. Siz değerli hanfendiyi tanımak isterim tabi ki de siz de isterseniz ararsanız çok sevinirim

  67. Can emre dedi ki:

    Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0/5/3/6 918 64 95

  68. Mustafa yılmaz dedi ki:

    Izmırın bır ılcesınde olgun bır beyım tanısmak ısteyen bayanları beklıyorum sevgıler.0/5/3/78511625

  69. Can emre dedi ki:

    Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0/5/3/6 918 64 95 .

  70. Can emre dedi ki:

    Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0/5/3/6 918 64 95.

  71. can dedi ki:

    Mrb olgun erkek arayan bayanlar bir telefon kadar yakinim size cesme 541 6181762

  72. Polat dedi ki:

    Merhaba yaşim 38 tam sizin istediğiniz gibi olgun ve her konuda tecrübe sahibiyim sizin gibi muhteşem güzelliğe sahip bir bayanla tanışmayı gerçekten çok isterim her yönden sizi çok mutlu edeceğime inanın lütfen cevabınızı bekliycem

  73. Ahmet Yüksel dedi ki:

    Merhaba
    Ben Ahmet 39 yaşındayım istanbul çekmeköy de ikamet ediyorum tanımak isterseniz 0/5/5/13859600 numaram görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın şimdilik

  74. Can dedi ki:

    Merhaba
    Umarim cevaplarsinizda tanisabiliriz.
    Hayirli günler

  75. Kerim aydin dedi ki:

    Sizil tanşmak istiyurum 05300445665

  76. mehmet dedi ki:

    Merhaba otuz yedi yaşındayım,antalyada yaşıyorum,kendimi evliliğe hazır hissediyorum,sakin bir yapım ve yaşantım vardır,sigara içki kumar gibi alışkanlıklarım yoktur,taniştıktan sonra ikimizcede olumlu ise eylul ekim gibi evlenmeyi duşunuyorum,mustakbel eşime ve çoçuklarıma karşı maddi manevi sorumluluklarımı yerine getirebileceğimi inanıyorum,uygun gorurseniz sizinle tanışmak isterim,bana sıfır beşyuz otuzaltı sekizyuz altmışiki altmışsekiz seksenbir den ulaşabilirsiniz,

  77. ismail dedi ki:

    Merhaba. 37 yaşındayım. Bursa doğumluyum. İstanbulda yaşıyorum. Müsa it oldugunuzda whatsapp yazarsanız sevinirim. 0/5/3/82529200

  78. Burhan yuzeyir dedi ki:

    Merhaba hanimefendi bende sizinle ayni fikirdeyim isterseniz tanisalip konusalimm

    1. nurdan dedi ki:

      slm aleykum ben nur yasim 25 bekarim kilom 60 boyum 170.okul lise .meslegim bayan kuaforu ve asscilik.yunanistanda yasiyan bir turk kiziyim ellhamdurulliyah muslumanim yalansız,dürüst,güvenilir ,sadakat nedir bilen bir lokmayı paylaşmasını şükür etmeyi ALLAH korkusu olan basit bir İnsanım işte.Kimseye yukarıdan bakmayan vicdanlı ve merhamet sahibiyim.Şimdilik bu kadar bilgi yeterli cocugum .burdaki bulunmamin tek amaci ALLAHIN izniyle durust helal sut emmis yureginde ALLAH korkusu olan bir bey efendiyle ileriye yonelik tanismak lutfen sohbet amacli hic kimse aramasin sadece gercekten niyeti ciddii olanlar yani tam bir ayile babasi olan bir beyefendi olursa sevinirim..daha detayli tanisabilmemiz icin.watsap vıber var .00306977190944 bu noda aramani bekliyo olucagim simdiden tesekur ediyorum saygilar

      1. Orhan dedi ki:

        Merhaba Nur hanım ilan veriyorsunuz ama hiç çıtı değilsiniz

      2. Ahmet dedi ki:

        Yalan dolandırıcı telefonu faturanız yükselir

  79. Necmi dedi ki:

    Selam ciddi düşünüyorsanız konuşmak isterim benim sizi tanımama müsaade eder misiniz 5380761154

  80. ÇETİN AYDIN dedi ki:

    Slm genç bayan ismim çetin 38 aşındym k.maraşta ikamet ediyorum tam bende sizin gibi düşünüyorum sizinle tanışmak istiyorum saygılar. 0/5/3/7 366 50 87

Mesajınız