olgun bey arıyorum

51 Mesaj gönderildi.

olgun bey arıyorum

merhaba genç bayanım olgun bey arıyorum kendimi bildim bileli olgun erkeklerden hoşlanırım kendi yaşıtlarım bana hep itici gelmiştir. konuşmaları hayat tecrübeleri herzaman ilgimi çekmiştir. artık evlilik yaşımın geldiğini düşünüyorum çevremde olgun olupda ilgimi çekebilecek pek kimse yok ailemin ağzınıda yokladım benim evleneceğim kişiye karışmayacaklar genç bayanım olgun bir erkek arıyorum evlenmek istiyorum kocam olacak kişi benden en az 10 yaş büyk olursa çok mutlu olurum bakalım mesaj alacakmıyım yaşım 27

DİĞER İLANLAR

51 Mesaj Gönderilmiş
Alper Durmaz 22 Kasım 2019 - 09:57

Merhaba Tatli bayan
gercekciysen ve 20 yas büyük birini kabul edebilirsen, Seninle tanismak istiyorum. Almanya da yasiyorum ve meslegim Masörlük. Esimi calistirmam kazancim yeterli . Pisirik biri degilimdir aksine Dominant ve bir ise basladimmi sonuna kadar götürrüm. Cevap verecek olursan sevinirim email alp-dur@web.de
Selam

Alp

Cevapla
Baris 15 Kasım 2019 - 17:41

Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Cevapla
Duran Gök 2 Kasım 2019 - 01:28

Merhaba Güzel Bayan

ben olgun ve bekar bir Erkegim. Sevdigimi korumayi ve sahiplenmeyi severim. Kendi isi gücü olan ve Almanya da yasayan biriyim. Ayrilali 14 sene oldu Kizim annesiyle yasiyor. Almanya da yasarim ditebiliyorsan emailime cevap ver Tel no yaz Se,i, arayabilim.

selamlar

Kasim

Cevapla
murat 22 Ağustos 2019 - 18:44

İstanbul Avrupa yakasında oturan aslen Karadenizli beyim.Ara sıra reel görüsebilecegim olgun sırdaş bir bayanla tanismak isterim 05444354826

Cevapla
hakan 26 Temmuz 2019 - 19:03

slm ben hakan çok tatlısınız tanışmak isterim 05425305725

Cevapla
YUSUF 28 Haziran 2019 - 08:49

Yusuf 5522640867 wassap ciddi olan bayramlar araya bilirler

Cevapla
Ozkan gokgol 11 Nisan 2019 - 10:27

Istanbuldan olgun bayanlar bekliyorum
0541 389 31 65

Cevapla
İsmail 14 Kasım 2018 - 00:44

İsmail Trabzon’dan benimle sohbet edecek bayan arkadaş arıyorum yaş 38 kumral tenliyim numaram özele açık whatshapp var Trabzonlu bayanlar arayın görüşelim tanışalım buluşalım çekinmeden arayabilirsiniz 0538 220 65 15

Cevapla
Kenan 3 Kasım 2018 - 21:38

Mrb bayanlar ben istanbul dan kenan 36 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi severim duygusal romantik ruhlu eglenceli biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Kenan 20 Ekim 2018 - 10:36

Slm ben kenan tanişmak istiyen hanimlar ulaşsin 05316710429

Cevapla
Tuncay 14 Ekim 2018 - 08:23

merhaba ben 38 yaşındayım tanışalımmı watsap numaram 05340637410

Cevapla
halil 8 Ekim 2018 - 22:12

slm hanımlar ben halil. antalyadan kendini yalnız mutsuz hisseden çevresinde hep aynı insanları görmekten sıkılmış yeni güvenilir dürüst çıkarsız samimi yalansız arkadaşlık kurmak isteyen hanımlar arayın tanışalım. 5550006882

Cevapla
Arslan 24 Eylül 2018 - 21:44

selam bayanlar ben izmirden arslan; kısaca tanışmak isteyen hanımefendilerin araması için (05366536611) hayırlıaksamlar

Cevapla
TOSUN 5 Eylül 2018 - 23:33

TOSUN 0542 485 29 00 HADİ BAYANLAR ARAYIN TELEFON Basina

Cevapla
serkan tas 13 Ağustos 2018 - 13:17

ISTANBULDAN SERKAN YAS 37 SIGARA ALKOL KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM…HİÇ…YOK…..MADDİ DURUMUM İYİ ASK SEVGIYE ÖNEM VEREN SADECE BIR BAYANLA TANISIP ARKADAŞ SIRDAŞ VE GUZEL DUYGULARI BERABER PAYLASMAK İSTERIM GÜVEN UYUMLU OLMASI ..ÖNEMLİ
İSTANBUL……TERCİHIMDIR
SAYGILAR….

Cevapla
şevket 10 Ağustos 2018 - 01:27

slm ben izmirden yasim.33 saygılı sevgi gösteren biriyim gitarcalarim beste yazarim tatlı diliyim0545 474 7628

Cevapla
Serkan 544 9385123 21 Temmuz 2018 - 01:11

Ben serkan uzun boylu atletık sportıf bi yapım var bayan arkadas arıyorum 544 938 5123 nelkurya antep maras hatay islahy yada her yer

Cevapla
Onur yayla 26 Haziran 2018 - 23:14

Onur ben maddi destek arayan bayanlar ben burdayim ya siz numaram 05376125358

Cevapla
Ayaz 31 Mayıs 2018 - 13:10

Ben ayaz numaram 05537877848

Cevapla
Ali göker 15 Mayıs 2018 - 15:41

Merhaba ben malatyadan yş38 dulum sizinle tanişmak istiyorum 5325817498

Cevapla
rahmet 26 Nisan 2018 - 23:01

rhmt123@outlook.com dan ulaşırsanız tanışırız.selamlar

Cevapla
Sedat 18 Nisan 2018 - 17:38

Merhaba evlenmediyseniz sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Ferhat 11 Nisan 2018 - 23:41

Merhaba ben Ferhat sizinle tanışmak isterim 05415774550 iletisim

Cevapla
mehmet 11 Nisan 2018 - 13:14

merhaba ben ünüversite mezunuyum devlet dairesinde görev yapıyorum ara konuşalım hursit1965@hotmail.com

Cevapla
murtaza 21 Mart 2018 - 14:59

Merhaba ben senin arkadasin olmak istiyorum 0538 090 50 73 ara beni

Cevapla
mehmet bankat 30 Ocak 2018 - 21:36

ben mehmet 38 yasındayım bekarım sizinle tanısmak istiyorum 05347820028

Cevapla
mehmet 30 Ocak 2018 - 21:34

ben mehmet inegölde oturuyorum tanısabilirmiyiz 5347820028

Cevapla
ahmet 2 Ocak 2018 - 13:57

mrb whatsap numaram 0543 388 6518 ciddiyseniz mesaj atın

Cevapla
sezgın kalmaz 16 Ekim 2017 - 20:44

merhaba adım sezgın ızmır cesmen cıddı bır arkadaslık ıcın 05396760593

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 22:04

sslm ben ist anadolu yakadında mali müşavirim adm deniz tel.0534,260,06.58 görüşmek dilerim

Cevapla
RAŞİT DENİZ 2 Ekim 2017 - 13:00

05446731089

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 22:29

sslm ben ist da mali müşavirim adm deniz tel.0534.260.,06.58 görüşelm

Cevapla
Doğan 13 Temmuz 2017 - 02:01

Merhaba ben doğan yaşım 35 arayın lütfen 05313812652

Cevapla
Zeki 13 Temmuz 2017 - 01:34

Merhaba ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim 1.70 boyunda 70 kilo ağırlığında esmer orta ölçülerde sempatik biriyimdir. Siz değerli hanfendiyi tanımak isterim tabi ki de siz de isterseniz ararsanız çok sevinirim

Cevapla
Can emre 11 Temmuz 2017 - 13:29

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95

Cevapla
Mustafa yılmaz 10 Temmuz 2017 - 21:57

Izmırın bır ılcesınde olgun bır beyım tanısmak ısteyen bayanları beklıyorum sevgıler.05378511625

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 17:06

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95 .

Cevapla
Can emre 10 Temmuz 2017 - 17:05

Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0536 918 64 95.

Cevapla
can 9 Temmuz 2017 - 17:31

Mrb olgun erkek arayan bayanlar bir telefon kadar yakinim size cesme 541 6181762

Cevapla
Polat 8 Temmuz 2017 - 22:13

Merhaba yaşim 38 tam sizin istediğiniz gibi olgun ve her konuda tecrübe sahibiyim sizin gibi muhteşem güzelliğe sahip bir bayanla tanışmayı gerçekten çok isterim her yönden sizi çok mutlu edeceğime inanın lütfen cevabınızı bekliycem

Cevapla
Ahmet Yüksel 8 Haziran 2017 - 16:00

Merhaba
Ben Ahmet 39 yaşındayım istanbul çekmeköy de ikamet ediyorum tanımak isterseniz 05513859600 numaram görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın şimdilik

Cevapla
Can 5 Mayıs 2017 - 17:18

Merhaba
Umarim cevaplarsinizda tanisabiliriz.
Hayirli günler

Cevapla
Kerim aydin 5 Mayıs 2017 - 08:40

Sizil tanşmak istiyurum 05300445665

Cevapla
mehmet 4 Mayıs 2017 - 18:19

Merhaba otuz yedi yaşındayım,antalyada yaşıyorum,kendimi evliliğe hazır hissediyorum,sakin bir yapım ve yaşantım vardır,sigara içki kumar gibi alışkanlıklarım yoktur,taniştıktan sonra ikimizcede olumlu ise eylul ekim gibi evlenmeyi duşunuyorum,mustakbel eşime ve çoçuklarıma karşı maddi manevi sorumluluklarımı yerine getirebileceğimi inanıyorum,uygun gorurseniz sizinle tanışmak isterim,bana sıfır beşyuz otuzaltı sekizyuz altmışiki altmışsekiz seksenbir den ulaşabilirsiniz,

Cevapla
ismail 3 Mayıs 2017 - 18:14

Merhaba. 37 yaşındayım. Bursa doğumluyum. İstanbulda yaşıyorum. Müsa it oldugunuzda whatsapp yazarsanız sevinirim. 05382529200

Cevapla
Burhan yuzeyir 3 Mayıs 2017 - 14:33

Merhaba hanimefendi bende sizinle ayni fikirdeyim isterseniz tanisalip konusalimm

Cevapla
    nurdan 11 Ağustos 2018 - 14:23

    slm aleykum ben nur yasim 25 bekarim kilom 60 boyum 170.okul lise .meslegim bayan kuaforu ve asscilik.yunanistanda yasiyan bir turk kiziyim ellhamdurulliyah muslumanim yalansız,dürüst,güvenilir ,sadakat nedir bilen bir lokmayı paylaşmasını şükür etmeyi ALLAH korkusu olan basit bir İnsanım işte.Kimseye yukarıdan bakmayan vicdanlı ve merhamet sahibiyim.Şimdilik bu kadar bilgi yeterli cocugum .burdaki bulunmamin tek amaci ALLAHIN izniyle durust helal sut emmis yureginde ALLAH korkusu olan bir bey efendiyle ileriye yonelik tanismak lutfen sohbet amacli hic kimse aramasin sadece gercekten niyeti ciddii olanlar yani tam bir ayile babasi olan bir beyefendi olursa sevinirim..daha detayli tanisabilmemiz icin.watsap vıber var .00306977190944 bu noda aramani bekliyo olucagim simdiden tesekur ediyorum saygilar

    Cevapla
      Orhan 4 Eylül 2018 - 10:31

      Merhaba Nur hanım ilan veriyorsunuz ama hiç çıtı değilsiniz

      Cevapla
      Ahmet 6 Eylül 2018 - 06:08

      Yalan dolandırıcı telefonu faturanız yükselir

      Cevapla
Necmi 3 Mayıs 2017 - 11:37

Selam ciddi düşünüyorsanız konuşmak isterim benim sizi tanımama müsaade eder misiniz 5380761154

Cevapla
ÇETİN AYDIN 3 Mayıs 2017 - 01:27

Slm genç bayan ismim çetin 38 aşındym k.maraşta ikamet ediyorum tam bende sizin gibi düşünüyorum sizinle tanışmak istiyorum saygılar. 0537 366 50 87

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR