olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın

İlan Açıklaması:
olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın

Merhaba ben Handan 56 yaşındayım eşim vefat edeli 10 yıl oldu dul bayanım maddi problemim yok erkek arkadaş arıyorum 25 45 yaş arası sportif erkeklerden hoşlanıyorum lütfen spor yapan erkekler olursa çok memnun olurum çünkü ben her gün spor yapıyorum tanıştığım kişinin Maddi manevi yanında olurum lütfen olgun bir bayana nasıl davranacağını bilen erkekler yazarsa çok memnun olurum lütfen oğlum kumralım beyaz tenliyim hoş bir olgun bayanım olgun bayanlardan hoşlanan erkekler bana yazabilir Şimdilik hoşça kalın olgun arkadaş En yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

olgun bayan arıyorum diyen erkekler yazsın ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Halil dedi ki:

    Merhaba hataydan Halil yaş 40 178 boy 80 kg biraz konuşalım mi puantor82@hotmail.com

  2. Rıza dedi ki:

    Slm güzelim ben 31 yaşında atletik bir vücuda sahip 185 boyunda yakışıklı bir delikanlıyım seninle ilgilenmek isterim sen ne dersi

  3. Burak dedi ki:

    Merhaba Instagram hesabim bburax ordan yazabilirsiniz 21 yaşındayım

  4. Oguzhan dedi ki:

    Tanışmak isterim sizde arzu ederseniz tabiki
    Telefon no 0/5/3/6 664 89 58

  5. Hakan dedi ki:

    Merhaba,

    34 yaşındayım. Bekarım. Tanışabilir miyiz

  6. Halil dedi ki:

    Merhaba hataydan nasilisniz 39 yaşındayım uygun görürseniz tanışmak sohbet etmek isterim mail adresinden ulaşabilirsiniz senszm__ben@hotmail.com sevgiler

  7. Ferhat şenel dedi ki:

    30 yaşındayım malatyada yaşıyorum bekarım olgun yaşlı farketmezsizin arayabilirsiniz numaram 0530 965 50 82

  8. Ümranye engin dedi ki:

    Merhaba İstanbul ümraniyeden engin ben amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/88949521

  9. Engin ümranye 0538 894 95 21 dedi ki:

    Merhaba İstanbul ümraniyeden engin ben sürekli arkadaş dostluk sırdaş olucak olgun bayan arkadaş arıyorum engn525252@gmail.com. 0/5/3/88949521

  10. Gökhan dedi ki:

    43 yaşında durust güvenilir efendi biriyim güzel bir dostluk arayan tanışmak isteyen olgun bir hanım arkadaş arıyorum 0/5/4/1 945 0070 İstanbul yada tekirdag çevresi lütfen çıkar peşinde olanlar aramasın yazmasın herkesin karşısına iyi dürüst insanlar cıkar insallah hoscakalın

  11. Enes dedi ki:

    Sıra bana gelmez hayattaki şansım 😏

  12. Enes dedi ki:

    Sıra bana gelmez hayattaki şansım

  13. Mustafa dedi ki:

    Merhaba handan hanım sizinle tanışmayı cok isterim kendimden biraz bahsetmem gerekirse 1.75 boy 70 kg 39 yaş uygunsa konuşup tanışmak isterim whatsapp tan yazabilirsiniz 543 465 10 17

  14. Mrast dedi ki:

    34 yaşında 180 boyunda 80 kg geniş omuzlu kaslı ve yakışıklı biriyim düşünen bayanlar ulaşabilirsiniz 0/5/3/4/8829178

  15. Cesur esmer dedi ki:

    Ben 32 yaşındayım bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç 0/5/3/4/8505163

  16. Reis dedi ki:

    Bunlardan sıra bana gelmez hoşsun aeo

  17. SERHAT dedi ki:

    SERHAT 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 0/5/0/52661525

  18. mert dedi ki:

    merhaba,30 yaşındayım sizi tanımak istiyorum skype adresim mertkeskin9191@hotmail.com mail adresim mertkeskin9191@gmail.com

  19. Orhan Saral dedi ki:

    Merhaba ben Orhan 50 yaşındayım guvenecegim bayan arkadaş arıyorum düşünen olursa tanışmak isterim 0/5/5/3 918 91 97

  20. Mehmet dedi ki:

    Mrb ben Mehmet yaşım 35 kilo 90 yeşil gözlüyüm s.urfali dul bayan varsa waatsaptan yazmalarını bekliyorum 0/5/3/60355529

  21. Erkan kara dedi ki:

    Selam ben erkan yaş 48 istanbul arnavutköy olgun bayanların aramalarını bekliyorum 0/5/3/22406783

  22. emra dedi ki:

    merhaba handan hanım sizin icin uygunsa tanışmak isterim sizle
    0/5/5/25277536
    casperinfo1453@gmail.com

  23. NUh dedi ki:

    Manavgat Antalya 30 yaş olgun bayanlar lütfen
    Watsap:0/5/3/78393307

  24. Alpastan dedi ki:

    Slm 42 yaşındayım 5 yıl önce boşandim 1 kızım var 17 yasinda kızımla yasiyorum ciddi olgun bir bayanla tnşmk istyrm yaş söz konusu degildir uygun görenler yazabilir 0/5/4/35577810 vatsaptan

  25. Mustafa dedi ki:

    Olgun Bayanlar Arayın Konuşalım.
    Tel: 0/5/3/93131759

  26. Behsat dedi ki:

    Merhaba ben 30=yaşında İstanbul’da oturuyorum tanışmak isteyen olursa beklerim. . .0/5/3/7 040 94 58

  27. Veysel aga dedi ki:

    Istanbuldan olgun bayan arkadaş ariyorum 0/5/3/26547017

    1. Ali balkan dedi ki:

      Mrb lar ben mersin’den Ali olgun bayanlar tanışmak isteyen hoş vakit geçirmek isteyen bayanlar msj atabilir iletişim 0/5/3/83029219

  28. Veysel aga dedi ki:

    Istanbuldan olgun bayan arkadaş ariyorum yaş 43 kilo 82 boy 1.77 0/5/3/26547017

  29. Gökhan dedi ki:

    42 yaşında durust güvenilir efendi biriyim güzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen İstanbul yada tekirdag çevresi 35 ile 50 yaslar arası bir bayan arkadaş arıyorum WhatsApp tan da yazabilirsiniz 0/5/4/1 945 0070 herkesin karşısına iyi dürüst insanlar cıkar insallah

  30. yılmaz@mutsuz.bey dedi ki:

    mrh ben yılmaz kamoda calşan bıryım benım icın gıven ve gızlıge önem veren benım gıbı kedın mutsuz hısede ve icıne kapnık olpta dertlerın dert ortağı aryan temız klaplı bayan arkadaşl tanşmak istrım 0/5/3/55973813

  31. yılmaz@mutsuz.bey dedi ki:

    mrh ben yılmaz kamoda calşan biryım benım icın gıven ve gızlıge önem veren benım gıbı kedın mutsuz ve icıne kapnık olpta derlerın dert orteğı aryan temız kalplı bayan arkadaşl tanşmak istrım mutsuz halder mutsuz olan iyi anlar 0/5/3/55973813

  32. Ali dedi ki:

    Ali ben 50 yas alt ciddi saygı sevgi önceliği olan bayan arıyorum ist.yaşayan bayanların aramasını bekliyorum .5365829089

  33. Burak Bal dedi ki:

    Merhaba burak ben,38 yaşında Ankara’da yaşayan olgun kültürlü beyim,bekarım yalnız yaşıyorum.Gezmeyi eğlenmeyi seviyorum.Benim gibi Ankara’da yaşayan bir bayan ile tanışmak istiyorum yaş takıntım yok.0/5/3/94994417 aramanızı bekliyorum.

  34. Mustafa Orhan dedi ki:

    Merhaba istanbul avrupa yakası görüşebilecegim bayan arkadaş arıyorum yaş 57 bekarım yaşıma uygun bayan arkadaş arıyorum sohbet etmek dertleşmek bir şey ler paylaşmak istiyorum ciddi bayanlar yazabilir

  35. Ahmet Bursa dedi ki:

    MERHABA 50 YAŞINDAYIM BURSA VE ÇEVRESİ OLGUN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM 35 YAŞ ALTI YAZMASIN KAPALI VE 35 YAŞ ÜSTÜ OLGUN BAYANLARDAN MESAJ BEKLİYORUM bursaahmet150@gmail.com yazarsanız size dönüş yapacağım

  36. Ahmet Bursa dedi ki:

    Slm ben Ahmet 49 yaşında bursa da oturuyorum kapalı olgun bayanlarla arkadaşlık yapmak istiyorum gizliliğe önem veren bayanlardan msj bekliyorum.
    bursaahmet150@gmail.com yazarsanız tanışırız bence güzel olur

  37. Elmoconnor dedi ki:

    ANKARADAN EGE BEN 25 YAŞINDAYIM GAYET YAKISIKLI SINIRSIZ BIRIYIM ANKARADAN OLGUN BAYANLAR BANA elmoconnor699@gmail.com BURDAN MESAJ ATABILIR

  38. Gökhan dedi ki:

    Merhaba ben gökhan 42 yaşında gerçekten dürüst güvenilir iyi biriyim herkesin karşısına iyi dürüst insanlar cıkar insallah guzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen gizliliğe dürüstlüğe önem veren olgun bir hanım arkadaş arıyorum 0/5/4/1 945 0070 İstanbul yada tekirdag çevresi hoscakalın

  39. Halit Kayıkci dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN SOHBET EDELİM

  40. Halit Kayıkci dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER İYİ GECELER 0/5/0/52661525

  41. Halit Kayıkci dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER İYİ GECELER

  42. Ahmet çakmak dedi ki:

    MERHABA BAYANLAR BEN AHMET ÇAKMAK YAŞIM 22 OLGUN VE GÜZEL BAYAN ARIYORUM
    İLETİŞİM KURMAK İSTERSENİZ
    0/5/5/2 364 5010

  43. GÜRKAN dedi ki:

    GÜRKAN BEN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER

  44. Samet dedi ki:

    Merhaba 25 yasindayim her gün Spor yapıyorum sporcuyum zaten tanışalım istersen tabiki tanidigina asla pişman olmayacaksin bundan eminim mesajınızı bekliyorum 0/5/4/61223405

  45. Halil dedi ki:

    Slm nasılsın hatay’dan 38 yasinmdayim sohbet etmek konuşmak istersen mail yoluyla ulaşabilirsin puantor82@hotmail.com

  46. Mert amedli dedi ki:

    Merhaba ben mert yasim 25 oldum olasi olgun kadinlardan hoslanirim sizde uygun gorurseniz sizi yakindan tanimayi cok isterim e mail adresim amedzaza818@gmail.com instegram hesabim @yekvist bana bi sans verin pisman olmazsiniz saygilarimla

  47. sezai sezer dedi ki:

    selam olgun ve bakımlı bayanlaryaş önemli deyil 60 56 de olabilir gayet akdifin sms lerinizi bekliyorum tel 0/5/4/3 646 67 14

  48. Serkan Sofuoğlu dedi ki:

    Merhaba ben Serkan 23 yaşındayım Kocaeli Gebze de yaşıyorum sizinle tanışmak isterim tabi sizde uygun görürseniz sizden mesaj bekliyor olucağım görüşme dileğiyle :))

  49. Serkan Sofuoğlu dedi ki:

    Merhaba 23 yaşındayım Kocaeli Gebze’de oturuyorum sizinle tanışmak isterim tabi sizde uygun görürseniz sizden mesaj bekliyor olucagımm görüşmek dileğiyle 🙂

  50. Hakan soylu dedi ki:

    Merhaba ben hakan 52 yaş 185 boy 84 kg k yakşiklim özel bır şirkete çalıyorum ıst Avrupa yaksında hayat devam edyor 5 yıl oldu eşimi kaybetım burda olgun durut sevyelı saygılı hoş bakımlı gızlık onem veren guvenlır bır bayan arkdaş bır dost aryom efendım evlık Musayıt deyılım Benım gıbı duşunen hanım efendılerı beklıyorum efendım ıst Avrupa yaksında atakoydeyım yeşil köyde çalişyorum durut aklı kültürlü temız tıtız neşelı Güler yuzlu ıyı vakıt geçirmek ıstyen hanımlar beklıyorum bır yerde oturmak kahve ıçmek dertleşmek yalan dolan sevmem Benım yat katım yok kendını 25 yaş hıs edyorum bır erkeğın ne ısdıyını bılen durut konuşmak gızlık önem veren guvenlır bır dost aryorum efendım bana ulaşinız Sevgı saygılı bır hanım efendıyle oturmasını kalkmasını bılen ağır başlı bakımlı bır dost aryom 0530 870 51 11

  51. Selocanbey dedi ki:

    Balıkesir Bandırma merkez de kendini yalnız hisseden olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/83589014

  52. Serdar Yalçın dedi ki:

    Ararsanız memnun kalırsınız, mutlu olursunuz. 505-6178292

  53. Mesut dedi ki:

    Ben uzun boylu.beyim yas 45 sizinle.tanisamak.isterim saygi.vercevesinde olgun kadin hande hanim 0/5/4/1 355 1761.guzel.bir arkadaslik icin bekliyorum

  54. ümit dedi ki:

    handanhanımmerhabaistanbuldanümito5318368427

  55. Orhun dedi ki:

    Orhun selam olgun bayan konuş mak Sohbet etmek istiyorum 0/5/3/97380318

  56. Volkan YALDIZ dedi ki:

    Slm merhaba varlıklı temiz olgun bakımlı hanımefendi ler ile tanışıp birlikte olmak istiyorum 0/5/3/75051265 İzmir Ayrancılar Yeni Toki T. 2 ‘4:kt/dr 19…

  57. Tarik dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  58. İstanbul dedi ki:

    İstanbul Avrupa yakası bakımlı ve temiz lige önem veren bayanlar arayabilirsiniz. ,0/5/3/15026851

  59. Haldun col dedi ki:

    Mrhb uygun gorurseniz tanisabiliriz

  60. Kenan dedi ki:

    Olgun bayanların mesajlarını bekliyorum İstanbul sadece ,0/5/3/16682449

  61. Şakir dedi ki:

    Merhaba nasılsınız çok güzel olgyn kadınsınız beni beğenirmisiniz bilmem ama ben sizi çok beğendim ❤⚘

  62. Alper dedi ki:

    Merhaba ben ankara dayım yaşım 37 olgun ve dul bayan arıyorum bayanlar hiç yaş sınırı yok kaç yasında olursa olsun fak etmez numaram 0/5/4/26038366 watsaptan mesaj ata bilirsiniz

  63. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben 44 yasinda 190 boyunda atlerik yapilj.milli.sporcu beyim olgun bayanlar herzaman ilgimi.cekmistir sizinle tanismak.umidiyle 0/5/4/1 355 1761

  64. Burak dedi ki:

    Sl burak ben 26 yaşındayım 0/5/4/23373900

  65. Hakan dedi ki:

    hgokce916@gmail.com 33 yaşında gorev geregi Urfa’da yım dişi olsun nefes alsın gerisi hiç zorlamaam kendi blir

  66. ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm bayanlar tanisalim wasap var 534 853 71 35

  67. Orhan dedi ki:

    Merhaba ben Orhan 49 yaşındayım olgun bayan arkadaş arıyorum lütfen ciddi ve gizliliğe önem veren bir bayan olsun 0/5/5/3 918 91 97

  68. Polat dedi ki:

    Slm handan hanım tanışabilirmiyiz ben pola 0/5/3/88637641

  69. Memo dedi ki:

    Merhaba ben 30 yaşındayım rizede yaşıyorum

    1. Memo dedi ki:

      Merhaba ben 30 yaşındayım rizede yaşıyorum 0/5/0/78430208

  70. Polat dedi ki:

    Slm ben polat 0/5/3/88637641

  71. Umut canoğlu dedi ki:

    Slm güzel bayanlar ben aydından mesajlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla 0/5/4/57222217

  72. recep karaca dedi ki:

    mrb olgun bayanlarla tanışmak istiyorum zmir 0/5/4/66028394

  73. melisa dedi ki:

    ben ciddi durust rkadaslik icin katildim watsap var bu numaramda cidi dusunen arayabilir

  74. Mesut dedi ki:

    Mesut ben 44 yas 190 boy atletik yapili beyim tanismak umidiyle 0/5/4/1 355 1761

  75. Murat dedi ki:

    Slm benimle tanışmak istermisiniz sizi mutlu etmek isterim0/5/3/99522598

  76. Murat dedi ki:

    Slm sizinle tanışmak istiyorum 0/5/3/99522598

  77. Hakan Hakan dedi ki:

    Slm numaram 0/5/0/77414949

  78. sabah güneşi dedi ki:

    Slm 40 yasındayım şınav ve mekiki spor sayarsan spor yapiyorum mesajından anladığım kadarıyla hayatının geri kalanını doya doya ve keyifli yaşanak istiyosun seninle yerine gore aradaki yas farkini kapatip herseyden umursuz eglenmek yerine gore yas farkni acip sinirsiz ve çok özzel fantaziler yapmak banada keyf verir şimdilik bukadar gerisi tanişinca 🙂 denemek başarmanın yarısıdìr bekliyorum 545 457 64 55 rumuzumla fısilda hissederim ben …

    1. Coşkunca dedi ki:

      Merhaba Ankara dayım uyarmı chef22342@gmail.com

  79. Atilla tunc dedi ki:

    Merhaba olgun bayanlar ben Mardin den Atilla yaş ayırt etmem sadece bayanlar arayın 5448474776

  80. Atilla tunc dedi ki:

    Merhaba Mardin güzel vede alımlı bayanları Mardin ve çevresinde size hizmet için varım adım Atilla 5448474776 jigolo uz geri döndü

  81. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan elaziğtan tanışmak istiyen olgun bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  82. Salih dedi ki:

    Mrb 30 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 0/5/4/3 862 53 48

  83. Cix33 dedi ki:

    Merhaba ben mersinden ferhat 29 yasinda yakisikli bakimli brim 0/5/4/37169047 ne istedini bilen byanlar arayin gzli no aciktir saat fark etmez arayin

  84. Eren eren dedi ki:

    Merhaba ben halil batmanda yaşıyorum yaşım 34 ileriye dönük ciddi düşünen ve dürüst vicdanlı gözü dünya malında olmayan gerçekten sevmek ve sevilmek mutlu olmak ve mutlu edecek bir bayan la tanışmak isterdim 0/5/5/2 950 21 76

  85. Mesut dedi ki:

    handan hanim merhaba ben 190 boyunda atletik yapılı beyim gures ve atletizim sporu yapan beyim yasim 44 tlf 0/5/4/1 355 17 61 guzel.bir arkadaslik icinde tanismak isterim iyi gunler olsun dileklerimle

  86. Ahmet dedi ki:

    İstanbula SULTANBEYLİDE OLGUN BAYAN ARIYORUM BN 39 YASINDAYIM YAS TAKINTIM YOK KİLOLU ZAYIF TAKINTIM YOK HERTÜRLÜ BAYAN ARAYABİLİR GİZLİLİK İÇERİSİNDE BİR İLİŞKİ 0/5/4/5 564 92 53 AHMET BN

  87. Kenan dedi ki:

    Slm ne istediyini bilen durust samimi bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  88. Arda OK dedi ki:

    0/5/3/6 543 20 76 konusalim

  89. Salih dedi ki:

    Ismim salih 30 yaşındayım her gün spor yapan bi insanım sizi çok beğendim tanışmak isterseniz baydillisalih97@gmail.com burdan görüşebiliriz iyi geceler

  90. Olgun erkek dedi ki:

    Merhaba aydınlıyım yaş. 43 bekarım bayan arkadaş arıyorum yaş farketmez 0/5/4/1 716 29 31 whatsap var

  91. Salih dedi ki:

    30 yaşındayım istanbulda yaşıyorum olgun bir bayanla tanışmak istiyorum baydillisalih97@gmail.com burdan görüşebiliriz

  92. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  93. Zeki dedi ki:

    Slm İstanbul içi maddi durumu iyi olan bayanlar arayın 0/5/4/3.789.60.83 yaşım 37bekarim

  94. Olgun dedi ki:

    Slm olgun kendini bilen saygiya onem veren bayan arkadas 0/5/3/952777 tnslm

  95. Frost dedi ki:

    Merhaba bana mail adresimden ulaşabilirsiniz denemeye değer hoşçakalın..,
    berksoytr@yahoo.com

  96. Frost dedi ki:

    Merhaba bana mail adresimden ulaşabilirsiniz denemeye değer hoşçakalın

  97. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817

  98. hakan aslan dedi ki:

    Slm ben hakan 48 yaşında 173 boy mavi göz kural assubay emeklisi emeklisigim manisa ve çevresinden gizliliği önem veren22_56 yaş arasi olgun ve ciddibayanların mesaj ve tel no bekliyorum

  99. Mesut dedi ki:

    Mesut 44 yasinda atletik yapılı beyim 0/5/4/1 355 1761 canakkalemerkez

  100. Mustafa Yazıcı dedi ki:

    Samsun da Oturuyorum 25 yasındayım sizinle arkadaşlık kurmak istiyorum insta notodden55 beklemedeyim

  101. Yüce pala dedi ki:

    Seni istiyorum hayatım 0/5/3/6 829 42 58

  102. Mesut dedi ki:

    Merhaba ankaradan ben mesut olgun bayan arkadas arıyorum tel 0/5/3/26382817

  103. murat dedi ki:

    selamlar olgun ve gizlilige onem veren bayanlar yas 36 sirdas bir sevgili tadinda esim arkadasim ist pendik turizmciyim wapsapdan yazin 0/5/4/39183002

  104. mert dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddidüşünenler arasınbayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar p
    0/5/4/5 474 76 28

  105. berkcan dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddidüşünenler arasınbayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar p
    0/5/4/5 474 76 28

  106. murat dedi ki:

    merhaba murat ben 35 yaşında fit biriyim 50 yaş olgun bayandan hoşlanıyorum tanışmak isterim 0/5/4/26220027 watsap tanda yazabilirsin görüşmek dileğiyle

  107. Serdar dedi ki:

    Merhaba tanışabilirmiyiz İstanbul dan ben 532 069 7531 yaş 38

  108. Kaan dedi ki:

    Yaşım 24, bakımlı olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Saygı ve dürüstlük çerçevesinde sizinle görüşmek ve elimden geldiği kadar mutlu etmek isterim.

  109. Ali dedi ki:

    Merhaba bende ciddiyim ve seni yakından tanımak istiyorum 0/5/4/65303733

  110. MEMOLİ dedi ki:

    Merhaba handan hanım sizinle tanışmak istiyorum yaş 35 telefon numaram 0/5/3/35441829

  111. erkan dedi ki:

    ben erkan bakımlı biriyim olgun bayanlar watsaptan bana ulaşırsanız tanışırız 0/5/4/47237884

  112. Cesur dedi ki:

    Yaş 30 bekarim boy 1 75 kg 75 hobiler spor yapmak kitap okumak müzik dinlemek gezmek eğlenmek seyahat etmek için whatsap numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç kendine güvenen bayanlar tanışmak istiyorum. Esmercesur231@gmail.com

  113. Icikismalgas dedi ki:

    Slm,ist,olgun,bayanlar,arayın, tanisalim,olgun,ist0/5/0/73664610

  114. MERT dedi ki:

    MERHABA HANIMEFENDİ SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM SİZDE İSTERSENİZ BUYRUN TEL 0/5/3/5 770 68 43 HOŞÇAKALIN.

  115. Yildiz dedi ki:

    Bayan arkadas arasin mesaj atin

  116. Kubilay dedi ki:

    Merhaba handan hanim 34 yasindayim istanbul anadolu yakasi kurtköyde ikamet ediyorum amasyaliyim hayatimda olgun bir hanfendi olmasini istiyorum resmim whatsapta var ve aciktir görbilirsiniz sizi tanimayi bi kahve icip sohbet etmeyi cok isterim tesekkur ederim 0/5/5/50811804 iyi günler efenim

  117. Burak cinar dedi ki:

    Slm güzel bayanlar ben ankradan burak yas 27 boy 181 güzel olgun bayanlari bekliyorum 0/5/5/3 137 06 28

  118. Burak cinar dedi ki:

    Slm güzel bayanlar ben ankradan burak yas 27 boy 181 güzel bayanlarla tanismak isterim 0/5/5/3 137 06 28

  119. Burak cinar dedi ki:

    Slm bayanlar yas 27 boy 182 kilo 80 yakisikli biriyim olgun güzel ne istedigini bilen bayanlarla grüsmek istiyorum 0/5/5/3 137 06 28

  120. Emir dedi ki:

    SLM CİDDİ OLARAK ARKADAŞLIK DÜŞÜNEN Bİ HANIMEFENDİYLE TANIŞMAK İSTERİM YAŞ 36 YAŞ OLARAK BENDEN KÜÇÜK VEYA BÜYÜK OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI OLARAK SEVGİ VE SAYGI İÇİNDE OLABİLMEK AŞKA SEVGİYE VE SAYGIYA DEĞER VEREN BİRİYİM TEL NO. 0/5/3/5 770 68 43 VATTSAP VAR YURT DIŞINDAN DA BAYAN ARKADAŞ DA OLABİLİR İLK BAŞTA TEL NO VERMEK İSTEMEYEN GİZLİ NOYLADA ARAYABİLİRSİ NİZ HOŞÇAKALIN.

  121. Adem tek dedi ki:

    Merhaba hanım efen her zaman emrinde olacam tek evet de senden maddi yardım istemiyorum sevgi saygı aşk arıyorum bu kadar ara 5448058245

  122. Semih BALCI dedi ki:

    Hiçbir zaman, hiçbir insanın unutamayacağı bir güzellik var. O da bir insanın bir insandan gördüğü yürekten sevgidir.Eger sen benim sevgimi görmek istersen Handan küçük bir ışık gönder tıpkı senin gibi olsun
    Merhaba ben semih balci 34 yaşında 4 yıl önce boşanmış Muğla Dalaman ilcesinde yanliz yasayan bir erkeğim tanışmak istersen mesajını bekliyor olacağım 0530 677 96 48

  123. Gokhan 5419450070 dedi ki:

    Merhaba ben gokhan istanbul yada tekirdag çevresi dürüstlük güven sevgi saygı içerisinde tanışmak isteyen güzel bir dostluk arayan olgun bir bayan arkadaş arıyorum WhatsApp tan yazabilirsiniz rica ediyorum beni yapışkan seviyesiz insanlarla karistirmayin düzgün efendi dürüst olgun 40 yasinda biriyim herkesin karşısına iyi dürüst insanlar çıkar inşallah 0/5/4/1 945 00 70 aranilmadan msj gelmeden aramam yazmam asla çünkü herkesin bir hayatı sorumlulukları var hoscakalin

  124. Orta dedi ki:

    Sporu sevmem ama kime nasıl davranacağımı iyi bilirim ara sohbet edelim

  125. Engin ben dedi ki:

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist olgun CDi bayan arkadaş sırdaş aryodum 0/5/3/8 894 95 21

  126. mehmetaydin dedi ki:

    Mrhba ys 50 Van 0/5/3/69880194 arkadaşlık için msj atiniz

  127. lutfu dedi ki:

    merhaba ben ızmıt kocaelıden lütfu yanlız yasıyorum bekarım cıddı guvenılır bır bayanla tanışmak ıstıyorum lutfen cıddı olanlarla gorusmek ıstıyorum tel watsap no
    0/5/3/6 402 95 55

  128. Mert mert dedi ki:

    Mail atın size nasıl davranılması gerektiğini anlatayım

  129. Yasin demir dedi ki:

    Ben buradan Yasin 44yasındayım bekarım evlendim ayrıldım maddi durumu iyi bana yük olmayacak bir bayanla evlenmek istiyorum ilgilenirseniz 0/5/3/27415206 arayınız

  130. Mesut akıncı dedi ki:

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817

  131. Mesut dedi ki:

    Mesut 190 boy atletik yapılı beyim tanismak isterim sizde isterseniz bekliyorum 0/5/4/1 355 1761

  132. Bayatlı dedi ki:

    Her zaman ne istediğini bilen ve en iyi şekilde anlatan bayanlara hayran olmuşumdur .istediğiniz vasıflara uyduğumu düşünüyorum istanbul beylikdüzünden yazıyorum şayet teveccüh edip mesaj atasanı çok güzel gün ve geceler bizi bekliyor saygı ve selamlarla

  133. Emre ersin dedi ki:

    Slm cok giuzelsinoz uygun görürseniz sizinle tanismak isterim sportivim yarın 40 saygilarimla 551 185 13 66

  134. memo dedi ki:

    hayırlı akşamlar bn ankaradan by ciddi temiz iyi kalpli maddiyatı iyi olan bayanlarla tanışmak istiyom bn olgun anlayışlı befendi biririm 0/5/3/83077322

  135. Ali karaman dedi ki:

    Merhaba sizleri tanimak isterim , edreni@ilkposta.com

  136. Murat dedi ki:

    Merhabalar ben 24 yaşımdayım 178boy 74 kilo kendime olgun dul bayan istiyorum 0/5/5/50290795

  137. Yusuf guzel dedi ki:

    Ben beden egitimi bumunu bitirdim benimle iletisime gecersen sevinirim

  138. Ünal Ünal dedi ki:

    Yaş 44 kilo 75 boy 175 Kocaeli Gebze deyim olgun bir bayanla arkadaş olmak istiyorum 5366974093 arayın mesaj atın konuşalım

  139. emre dedi ki:

    izmirden yasim34 düzgün vicdanlı bayalar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  140. mete dedi ki:

    izmirden yasim34 düzgün vicdanlı bayalar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 38

  141. Gokhan ÇETİN dedi ki:

    Merhabalar hayatta basarili olamamis herseyi eline yuzune bulastirmis 150 bin₺ borca batmis 25 yasinda cokta yakisikli olmayan 170 boyunda 68 kiloyum. 0/5/4/2475660

  142. Engin dedi ki:

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/8 894 95 21

  143. Bülent Demir dedi ki:

    Merhaba Handan hanim nasilsiniz ben bulent Istanbul 46 yas olgun bayim.anadolu yakasi sizinle tanismak isterim iletisim için yazmanız yeterli.ediraz53@gmail.com

  144. Hasan urtekin dedi ki:

    SLM Handan hanım seninle tanışmak istiyorum ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 49 boy 172 kilo 68 sporu çok seviyorum seninle yaşamak istiyorum ömür boyu sürecek olan hayat istiyorum güzelim varmisin benimle birlikte mutlu yaşamaya

  145. Fatih dedi ki:

    553 488 03 70 ararsaniz sevinirim

  146. Volkan dedi ki:

    Slm aslan hataylıyım işim icabı izmir aliaga dayım hep tercitercihim olgun bayanlarla yalansıs samimi düzgün biriyle tanışmak istiyorum olgun bir hanfendi den sev gizli tadında birliktelik isterim saygılarımla 0/5/3/2 155 61 93 bekliyorum bayanlar

  147. Mehmet dedi ki:

    Ben mehmet konya 57yas canıgönülden dürüst her konuda paylasimci yalansiz bir arkadas dost ama zaman neyi gosterir bilemeyiz 0/5/3/82908060

  148. Muhammed dedi ki:

    Selam nasılsınız yalnızım vede yalnız yaşıyorum bende pendikte 35 yaşında yım…182 boyunda 76 kg kumral mavi gözlü yüm gayet bakımlı biriyim
    …gezmeyi eglenmeyi severim…0/5/0/6 307 71 22 arayın konuşalım görüşelim sizinle bekliyorum…arayın uzun süreli görüşelim sizinle…bekliyorum…

  149. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Ankara çayyolunda oturuyorum yaşım 45 boy 186 kilo 90 sizleri tanımak mutlu huzulu geçirmek için elimden geleni yapmaya hazırım 0/5/3/37426852

  150. Serkan karagol dedi ki:

    Mrb bayanlar ben serkan istanbuldan bayanlar instagrandan ekleyip konusa biliriz ben 27 yasindayim her yasdan kadinlari bekliyorum yas sinirim yokdur tanismak isteyen yaza bilir serkan_19900 bu benim instagramim bekliyorum

  151. Hasan dedi ki:

    Ben adanadan hasan 41yaşı dayım bekarım istersen görüşürüz 0/5/3/6 406 06 14

  152. Hasan dedi ki:

    Ben adanadan hasan 41yaşı dayım bekarım istersen görüsürüz

  153. Kan. Toprak dedi ki:

    Selam. Olgun. Hanimefendi. Cagri. Atarsaniz. 0/5/3/34388032

  154. yılmaz dedi ki:

    Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet atletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenilir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.gezmeyo sohnet etmeyi spor yapmayi telebizyon izlemeyi sonema veya touatroya gitmeyi severim.ancak hic firsatim olmuyor.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagri bekliyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

  155. Hasan dedi ki:

    Slm ben adana dan 41 yaşındayım ararsan tanışalım 0/5/3/6 406 06 14

  156. bora izmir dedi ki:

    mrb ben bora izmirden 32 yaşındayım gayet çekici ve bakımlı bir erkeğim kendine güvenen olgun güzel bayanlara çok ilgi duyarım ben burdayım yaş hiç önemli değil kafalarımız uyuşsun uysun yeter bize hanımlar 0 506 953 42 22

  157. Koray5433039693 dedi ki:

    Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0/5/4/3 303 96 93

  158. mert dedi ki:

    i,birden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen 0/5/4/5 474 7628

  159. mert dedi ki:

    arayım bayanlar burdayim izmirden bende 0/5/4/5 474 76 28

  160. Gokhan gokturk dedi ki:

    35 ile 55 yaş arası güzel bir dostluk arkadaşlık arayan bir bayan arkadaş arıyorum istanbul yada tekirdag çevresi WhatsApp ta kullaniyorum 0/5/4/1 945 00 70 rica ediyorum beni yapışkan seviyesiz insanlarla karistirmayin düzgün efendi dürüst olgun biriyim herkesin karşısına iyi dürüst insanlar çıkar inşallah hoscakalin

  161. Mesut dedi ki:

    merhaba ben 43 yaşında 190 boyunda atletik yapılı beyim güreş sporu yapıyorum tanismak isterim sizde isterseniz bekliyorum 0/5/4/1 355 17 61

  162. sevgi erkegi dedi ki:

    merhaba.izmirde yaşayan üniversite mezunu bekar erkeğim.email adresim sevgierkegi@yandex.com mesajınızı bekleyeceğim

  163. serkan dedi ki:

    0/5/5/36453664 slm izmirden olgun dul ücretli bayanlarla görüşmek istiyorum

  164. harun kaya dedi ki:

    Merhaba canim harun olgun oldugu icin yazıyorum ben 27 yasindayim senin sohbet etmek bana iyi gelecek sende
    Istersen whsaap numaram 0530 774 70 25

  165. ibrahim dedi ki:

    Merhaba kritelerimiz uygun mesaj yazarsanız cevaplarım 0/5/4/32321267

  166. Engin dedi ki:

    İstanbul ümraniyeden engin amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş olucak CDi bayan arkadaş arıyorum engn525252@gmail.com

  167. mert dedi ki:

    slm ben istanbuldan 36 yaşindayım kendım şampıyonum güleşte sizinle tanışmak isterdım 0/5/3/76258023

  168. tolga dedi ki:

    merhaba sizinle tansmak isterim 0/5/3/96311452

  169. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet yaş 28 boy 179 kilo 78 ciddi düşünen olgun dul bayan lar Ulaşsın yaş önemli değil 545_649_58_99

  170. Serkan dedi ki:

    Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım tl 544 938 5123 neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

  171. hulk dedi ki:

    Meraba 29 yaşındaım spor yapıyorum kaslı iri vucudasahibim yakışıklı geniş omuzluyum enerjim yüksekdir bana ayakuydurabilicegene inanıyosan kendine güveniyosan yazabilrsin watsap 0/5/3/52257068

  172. mert dedi ki:

    izmirden mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilgi gosteririmsüprizler yaparim mutlu olursunarayin bayanlar bekliom 0/5/4/5 474 76 28

  173. Serhat dedi ki:

    Ankara ve cevresi arkadas arayan bayanlar… ve bi o kadar gizlilege onem verenler….

    0/5/4/45986029

    Yas 26

    Özele acigim

  174. İsmail dedi ki:

    Slm ankaralı tïr şöförüyüm olgun bayanlar hadi bekliyorum 0/5/3/62617219

  175. İsmail dedi ki:

    Slm ankaralı tır şöförüyüm olgun bayanlar sizleri bekliyor

  176. Baris dedi ki:

    Slm 34 yas 170 boy 73 kilo atletik ve yakisikliyim her turlu memnun ederim0/5/4/32764846

  177. ömer dedi ki:

    slm ömer ş urfadan yş 39 tlf 0/5/4/65338334

  178. Yunus dedi ki:

    Mrb ben Bursa dan yunus 0/5/3/80522198 yaş takıntılı yok

  179. Yunus dedi ki:

    Mrb ben Bursa dan yunus olgun Bir bayan arkadaş arıyorum 🌹🌹🌹 0/5/3/80523198

  180. tolga dedi ki:

    MRH HANDAN HANIM BEN TOLGA 33 YAŞINDAYIM GAZİANTEP’DE YAŞIYORUM TANIŞMAK İSTERSENİZ TELEFONUM 0/5/5/34744521

  181. Mehmetali dedi ki:

    Merhaba hanım efendi tanismak isteseniz ben burdayım 0/5/3/54165383

  182. Hikmet dedi ki:

    Merhaba ben hikmet isterseniz gorusebiliriz0/5/3/35517189

  183. Hikmet dedi ki:

    Merhaba görüşe biliriz

  184. erkan dedi ki:

    merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 73 kg yum.atletik ve sempatik aynı zamanda yakışıklıyım.sizinle görüşmek isterim. 5427680323

  185. erkan dedi ki:

    merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaş 175 boy 73 kg yum.gizliliğe önem veren olgun bayan arkadaş arıyorum.sportmen ve sempatik biriyim. 5427680323

  186. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat. Aslen Ankara. Ama uzun yildir Yurtdisinda yasiyorum. Burda evim arabam maddi durum. Cok iyi sukur olsun cok guzel ulkede beraber yasayalim wapsap 0046737647306

  187. Emte dedi ki:

    5536141311 bana ulaşırsanız sevinirim

  188. Ersin Kaya dedi ki:

    Merhaba sizinle tanismak guzel bir birliktelik yasamak isterim. 544 689 26 87

  189. Samet dedi ki:

    Bozkurt istanbul yaş 35. Boy 184 atlatik. Yapılıyım ilişki yaşamak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/1 519 04 31

  190. Kaan polat dedi ki:

    Yaşlı Ve Dul Bayanlar Herşey Gizli Bekliyorum Ankara İçi 0/5/5/3 919 23 82

  191. Cenk02837 dedi ki:

    Selam ıstanbul avrupa yakasından her yas dan bayanlarla tanışıp bulusabilirim bilgi için 0/5/3/80680495 bekliyorum bayanlar maceraya ben hazırım ya sen hazir misin bekleme o zaman hadi ara bekliyorum.

  192. Ramazan dedi ki:

    Slm ben tatar ara

  193. Kaan polat dedi ki:

    Merhaba Ankaradan Dul Bayanlar Yaş Fark Etmez Mutlu Olmak İstiyorsanız Ben Buradayım Size Bir Telefon Kadar Yakınım Sizleri Bekliyorum 0/5/5/3 919 23 82

  194. Mehmet dedi ki:

    Slm mehmet 57yas konya olgun arkadaslik kurmak isteyen bayanlarin cagrilarini bekliyorum 0/5/3/82908060

  195. Zafer koçak dedi ki:

    29 yaşındayım karizmatik biriyim 1 75 boy 84 kiloyum olgun hatunlar aryn buluşalim 0/5/4/1 628 83 54

  196. kuzey dedi ki:

    Merhaba ben kuzey 27 yasindayım antalyada yaşıyorum bekarım kendime ait evim var tek yasiyorum 178 boyunda 75 kilo ela gözlü kumralım atletik vücuda sahibim evlenmek icin namuslu dürüst bir suriyeli bayan arıyorum Lütfen ciddi ve yüz yüze görüşebiliçek bayanlar bana ulaşsın telefonum 0/5/3/8 051 39 29 bekliyorum…

  197. Ekrem Cingöz dedi ki:

    Slm bayanlar o5376450673 yaş sınırı yok arayın

  198. Gulami unal dedi ki:

    Merhaba 26 yasndaym spor yapmiyrm ama vucudum isim dolayisyla sportfdr olgun hanimlardan hoslaniyorum tanismak isterim maeil adresim gulamiunal11@gmail.com

  199. Cenk dedi ki:

    Merhaba handan hnm adım cenk
    yaş 26 boy 177 sizin tanışmak isterim sizde benim gibi ciddi düşünüyorsanız evet diyorsanız gmail adresime cvp yazmanız yeterli (senbenimsin19923@gmail.com

  200. Muhammed dedi ki:

    Yaş olarak olgun vede dul olan bakımlı güzel bayanlar…Bartın merkezde yalnız yaşıyorum vede yalnızım…182 boyunda 80 kg kumral mavi gözlü yakışıklı vede bakımlı yim…lisans mezunuyum…maddi sorunum yok…temiz vede düzenli biriyim…sohbeti severim…0/5/0/6 307 71 22…arayın konuşalım görüşelim…33 yaşında yim…arayın güzel eğlenceli vaktimiz olsun…

  201. Samet kalaycı dedi ki:

    Samet ankara 0/5/3/4/3620113

  202. Özgür dur dedi ki:

    Merhaba nbr nasılsın ben özgür esmer 1.63 boyunda 50 kilo siyah saç kahve rengi gözlü yaşım 35 olgun bayan lardan hoşlanıyor bu benim no 0/5/3/4/9317559 görüşmek istersen beklerim

  203. Sebuhi ibrahimov dedi ki:

    Tanismak Ben login bayanla ariyorum

  204. Ömer karkın dedi ki:

    Selam istanbuldayım yasim 19 karşılıklı mutlu olabiliriz

  205. Aydın dedi ki:

    Merhaba handan hanım ismim aydın istanbuldan seninle tanışmak isterim cevap bekliyorum aydin_29_29@hotmail.com

  206. Selim dedi ki:

    Merhaba 0/5/4/43597048 her daim yaninnda olmaya aday bi insanim bi tanıssak hiç fena olmaz aslnda yalnzm istediğin zaman arayabilirsin

  207. Ufuk dedi ki:

    5369355788 yaş 31 istanbul

  208. Ahmet dedi ki:

    Ahmet ben istanbul dan 40 ys 170 by 68 kg samimi dürüst biriyim olgun kararlı bayan arkadaş arıyorum 546 737 84 91 email vatan3434434@gmail.com istekli ve dürüst bayan tercigimdir istanbul dayim

  209. can dedi ki:

    Mrb olgun bakimli bayanlari bekliyorum cesme 541 6181762

  210. kenan dedi ki:

    slm olgun bayan arıyorum

  211. Adnan dedi ki:

    Merhaba maddi manevi durumu önemli olmayan istanbul ve cevresinden bayan arkadaş ların msj larını bekliyorum 36 yaşındayım yanlizim 0/5/3/62652427

  212. Hakan taş dedi ki:

    Slm yaşım 36 izmirli tüm bayanlar sms atabilir veya arayabilir 0/5/0/50508149 boy 1.74 kilo 85 kumralım

  213. ismet çelebi dedi ki:

    ben kayserıde yasıyorum yasım 23 ve sizinle tanısmak isdiyorum sizde tanıyınca benı sevcegınıze ınanıyorum hoscakalın

  214. ahmet dedi ki:

    aradığın özellikler bende var.

  215. Olcay dedi ki:

    Çok hoşlandım mail adresime yazarsan çok sevinirim prenses

  216. Abdullah dedi ki:

    Merhaba güzel bayan senle tanışmak isterim mümkündür cevap bilirmisin ve watsaptan mesaj ata bilirsiniz numaram 0/5/4/6 585 83 96

  217. kamer dedi ki:

    selam 48 yaşında fiziği düzgün beyim,istanbul anadolu yakasından haftasonu,buluşmaya açık bayan arkadaş arıyorum0/5/3/50651117 mail64kamer@gmail.com

  218. Murat çelik dedi ki:

    Mrb ben afyon dan murat 30 yaşındayım bayanlar arayın sohbet edelim 5061710727

  219. Can çoban dedi ki:

    Selam Ben Can Mars Yaş 28 İstanbul da yaşıyorum bekarım üniversite mezunuyum çalışıyorum ilgi alanlarım spor yapmak bisiklete binmek sinemaya gitme gezmek yürüş yapıyorum bilgisayar kullanıyorum boş zamanlarım müzikle uğraşıyorum yalanı sevmiyorum ciddi ve dürüst bir olgun bayanla tanışmak istiyorum amacım evlenmek değil sevgili olmak takılma sevgime değer versin yeter .

  220. Emre mav dedi ki:

    0/5/3/93082845 olgun bayanlar arasın

    1. Emre mav dedi ki:

      0/5/3/93082845 olgun bayanlar arasın istanbul

  221. Yigitcan dedi ki:

    Selam 28yaşında 1.76boy 74kilo esmer olgun bayanlardan hoşlanıyorum arayın 0/5/5/39635656

  222. Murat dedi ki:

    İstanbul’da ulgun bayanlar arasın tanışalım 0/5/4/43980458

  223. Murat dedi ki:

    Mrb İstanbul ulgun bayanlar arasın tanışalım

  224. muharrem dedi ki:

    slm bayan ben dul olgun bir bey tanışmak isderim telim 0/5/3/54602953

  225. can dedi ki:

    Mrb ne istedigini bilen olgun bakimli bayanlar sizler icin burdayim sizde arayin rsndevunuzu alin zevkten sabahlara kadar yildizlarin uzerinde ucmak isteyenler iste 541 6181762 arayin goruselim cesme izmir

  226. muhammet doğan dedi ki:

    olgun bayan lar arsın konya ve çevresi 0/5/0/5 081 19 88

  227. serdar mantoğlu dedi ki:

    merhaba hanımefendi ben 177 boyunda 71 kiloluyum 36 yaşındayım sizin gibi hoş bir bayanı memnun etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım saygılar serdarizm1981@outlook.com bambaska2016@icloud.com

  228. Sabri abay dedi ki:

    Merhaba olgun bayan arkadas arıyorum 0/5/4/23920734 arayın tanışalım eskişehir de olanlar tercih ediyorum

  229. Hakan dedi ki:

    İSTANBUL MALTEPE HAKAN. 37 YAŞ BEKAR. INSANCA SAYGIN VE DE DOSTCA ILISKILER ICN…RAHATSIZLIK VERENLERDEN DEGILIM, HIC DE OLMADIM..ÇEKİNMEDEN ARAYABILIRSINIZ..0.5.5.3..5.9.8..2.9..5.1..LÜTFEN BAYAN ARKADAŞLAR…??

  230. Suar dedi ki:

    0/5/3/84521689 turkiyenin her yerinde araya bilirsiniz bayanları bekliyorum

  231. Erkan ozdemir dedi ki:

    Slm merhaba elazığdan slm olsun sana ciddi ve dürüst biriyim gizliliğe önem veririm 0/5/3/89589625

  232. Mutlu dedi ki:

    İlanınız halen geçerli ise mutlu_agaoglu06@outlook.com meal adresine sizden cevap bekliyor ve pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Teşekkürler.

  233. ahmet kara dedi ki:

    selam 5364813301

  234. egemen dedi ki:

    yasım 21 gorusmek ıstersenız bana ulaiabılırsınız.

  235. Çinar yılmaz dedi ki:

    40 yaş 1.80 boy 70 kilo Adana ceyhan
    0/5/4/1 601 76 49

  236. ahmet dedi ki:

    slm sizinle tanışmak isterim yaşım 52

  237. Burak dedi ki:

    Merhaba Nasılsınız?36 yaş lucca8080@hotmail.com adresim

  238. Yavuz şahin dedi ki:

    Ben yavuz oLgun bayanLardaN çok hoŞLaNırım yakışıkLI teMizLİĞe önem veririm gizLİLik
    önemLİ
    0/5/4/59216521

  239. Cihan dedi ki:

    0/5/3/5 978 60 57 ben cihan istanbuldayim saygı icersinde bir olgun bayanla tanismak istiyorum yasim 42 esmerim

  240. cemil cansız dedi ki:

    merhaba bayan gerçekten com hoş bir bayansınız
    tanışmak istiyorum istanbul anası yakasında yasiyorum yas 30 arayabilirsiniz saat farketmez bende olgun bayanlardan hoşlanıyorum 0/5/4/46949187

  241. Mesut dedi ki:

    Hanım efendi mesut ben 41 yas atletik yapili beyim spor güreş yapiyorum 190 boy 105 kilo tlf 0/5/4/1 355 17 61

  242. Mesut dedi ki:

    Mesut ben 41 yas 190 boy 105 kilo pehlivan sizinle tanışmak istiyorum tlf 0/5/4/1 355 17 61

  243. Cihan cansız dedi ki:

    Merhaba ben cihan kendi ìşimile ugrasıyorum saygi ve durustlugu ve yalanın istemiyorum yalanin içimi iç sevimiyorum gercekten ileriue donuk bir eş ve basima bir eş ariyorum kendi binamı var esmerim 65 kilo binamın 42 yaşindayım altinda dukkanım var tanışmak isteyorum kendine guven ve yalanınsız istanbuldayim iyi gunler dilerim 0/5/3/5 978 60 57

  244. uğur dedi ki:

    Slm tanışmak konuşmak arkadaşlığa yeni bir sayfa açmak 0 542 620 17 54 saygılar

  245. Ahmet dedi ki:

    Ben bursa nilüfer de yasiyorum olgun 40 55 yaşlarında bayan ariyorum iyi dürüst biriyim

  246. Mikail kandemir dedi ki:

    İstanbul dan mikail dürüst bayanlar lütfen istanbul içi olan niyeti ciddi bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/82526456

  247. keremdoktor dedi ki:

    olgun ve de dolgun bayanlara hayranım.yaşım 33,boyum 185 cm.sizi tanımak isterim.mail yazarsanız sevinirim

  248. Cihan cansız dedi ki:

    Merhaba ben cihan esmerim 65 kilo 1 73 boy kendi işimle ugrasiyorum saygı ve yalanın sız ve guvenir bir bayan ariyorum yasim 42 yanima yakişacak tanışmak istiyorum isranbuldayim 0/5/3/5 978 60 57

  249. Musa dedi ki:

    0/5/5/37992168 numaram butun dediginiz ozellikler bende spor yapiyorum bir olgun bayana nasil davranacagini fitimm tam size goreyim

  250. erkin dedi ki:

    selam ben erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 75 kg sportmen yapılıyım maddi sıkıntım yok istanbul ve civarı oturan 30-50 yaş arası dul ve olgun bayanlarla görüşmek isterim 5427680323

  251. Kemal05067013139 dedi ki:

    selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

  252. murat demir dedi ki:

    selam ben murat istersen görüşebiloriz bana burdan mesaj at

  253. serkan duran dedi ki:

    merhaba bayan aradığınız kritere uyduğumu düşünüyorum sizinle tanışma isterim

  254. mehmet aktaş dedi ki:

    merhaba adım mehmet kocaelide yasıyorum herzaman olgunluktan yanayım önce kadınının mutlulu kadın mutluysa erkek mutludur zaten yalnız yasıyorum ailm yok 25 yasındayım

  255. ibrahim dedi ki:

    Merhaba sizinle aynı bende 56 yaşındayım fakat kendimi 35 yaşında hissediyorum hiç kötü alışkanlığım yok spor yapıyorum eğer kabul ederseniz sevinirim sizi fazlasiylla mutlu edeceğime inanıyorum

  256. Can dedi ki:

    Cesme izmir 544 596 4971

  257. ibrahim dedi ki:

    Merhaba ben ibrahim 56 yasidayim olgun bayanlarla mesjlasmsk istiyorum benimle tanışmak isteyen bayanların mesajlarını bekliyorum Ben bursadayim bursa içi olursa iyi olur. 0/5/3/63572648

  258. Yavuz dedi ki:

    mrb hanfendi ben yavuz 28 yaşındayıM kamuda çaLIŞIYorum çaLIŞTIĞIM kamu sektöründe aynı zamanda fitness hocasıyIM yakışıkLI ve temizLİĞe önem veren bi insanım tanımak istesen
    0/5/4/59216521

  259. tarkan dedi ki:

    mrb ben denizli de yaşıyorum 36 yaşında 1,80 boyunda tanışmk isterseniz telefonum 0 541 720 63 19

  260. musa baytok dedi ki:

    Selam olgun bayanlar ben 23 yaşındayım beyaz tenli ela gözlü fazla yakışıklı olmayan biriyim benimle iletişime geçmek isteyen olgun bayanları bekliyorum 0/5/4/33631319

  261. drraşikarr dedi ki:

    ssslm çok daha güzel özelsiniz sizi sizle tanımak isterm ist üsküdarda mali müşavirim tel.0/5/3/4/.260.06.58 görüşelm

  262. Halil güneş dedi ki:

    Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim 0/5/3/50469526

  263. Halil güneş dedi ki:

    Slm ben ankara da n Halil yaşlı bayanlar arasın görüşelim

  264. Orhan akkurt dedi ki:

    Slm saygı sevgiler olgun bayanlar arayın görüşelm.0/5/3/7 784 47 56

  265. Akin dedi ki:

    Bu numaram
    0/5/4/4 441 1981

  266. Recep öztürk dedi ki:

    Sizinle en yakın zamanda tanışmak isterim gencim ama olgunlardan hoşlanıyorum 0/5/3/63743854

  267. SAMET ESMER dedi ki:

    SLM BEN SAMET 34 YAŞINDA BEKARIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM İLGİLENEN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM 0/5/4/55293355

  268. ahmet sanverdi dedi ki:

    Tanisalim.5395726976

    1. sahin dedi ki:

      selm olgun bayan

  269. arif dedi ki:

    arkadaşlar olmak ve seninle ilgileniyorum bir şey ler paylaşmak istiyorum ararsanız sevinirim iyigunler 0/5/3/26782682

  270. ahmet dedi ki:

    ahmet 0/5/4/27265528

  271. ahmet dedi ki:

    ben izmirden ahmetszinle gerçek ilişki sevgi saygı mutluluk beninimle yaşarsan e mutlu kadın sen olursun ben aşk adamıyım kacına nasıl davranılacagını e ruhunu okşayıp nasıl derinliklerine ineceğini çok iyi bilen koç b urcuyum ve tüm zelliklerini aşıyorum benimle tanışırsan beni nlarsın tel 0/5/4/275528sevgiyle kalın öptüm sizi

  272. yusuf baran dedi ki:

    selam babagim

  273. Nyzsl dedi ki:

    Ben de isterim sizinle arkadaş olmak. Ama siz kabul etmezsiniz

    1. isa menekse dedi ki:

      Merhaba

  274. Elman Ali dedi ki:

    Selam ben seni cok beyendim

  275. Ertan dedi ki:

    Merhaba İSTANBUL içi reel ciddi bakımlı ne istediğini bilen her yaştan bayanları bekliyorum gizlilik çerçevesinde görüşelim WhatsApp 0/5/3/82059584

  276. adem koç dedi ki:

    slm cok tatlı cekıcı bayana benzıyosun yasını gostermıyosun

  277. güçlü yakup dedi ki:

    0/5/3/65093359 her yaş olur

  278. güçlü yakup dedi ki:

    yaş farketmez

  279. Cem dedi ki:

    Slm hanfendi ben cem 33 yasindayim 1.70 boyundayim bursa gemlikde yasiyorum sizinle tanismak isterim tabi sizde isterseniz numaram 05301444230 cvb

  280. Matkappp dedi ki:

    Selam ben mert bodrum bolgesin olgun bayan bayanlarin aramasini bekliyorum 0/5/4/15617860

  281. Orhan akkurt dedi ki:

    45 50 yaş bayanlar arasın hayatı paylaşalım.0/5/3/7 784 47 56

  282. Mert dedi ki:

    Mersinden 25 yasim bayanlar mesaj atsin 0/5/3/62267403 yas sorun degil

  283. murat dedi ki:

    mrb ben murat 36 yasında istanbulda ailemle birlikte yasayan yakısıklı ve romantik bi gencim, kendıme ait evim var cok sükür, su anda bayan ayakkabı magazasında calısmaktayım işimden dolayı bayanların zarif ve hoş ayaklarını beğeniyorum ve ilgi duyuyorum özellikle topuklu yada babet tarzı giyen bayanların ayaklarına hayranlık duyuyorum neyse, bundan sonraki hayatımda ömür boyu sevip deger verecegım bı bayanın olmasını arzu ediyorum, kısa süreli birlikteliklerden hoslanmayan, sadece askı yasayıp yasatmayı arzu eden olgun yada dul bayanlarla istanbul anadolu yakasından tanısıp görüsmeyi arzu ediyorum benimle aynı düsüncede olan bayanlar bana ulasırsa sevinirim yasıma yakın yada benden buyuk olgun bayanlar tercihimdir, bana bu numaramdan ulasabılırsiniz, ist tercihimdir 0/5/3/8 460 10 48

  284. can dedi ki:

    Mrb ben can yasinizi gostermiyorsunux 541 61817 62 gorusmek uzere cesme

  285. Kemal dedi ki:

    Merhaba nasilsiniz?
    Istanbul beylikdüzü ndeyim. Yas 42
    Tanismak isterseniz
    kemalcelik1975@hotmail.com
    Adresine yazabilirsiniz.

  286. reşat dedi ki:

    mrb ist reşat gunun en guzel en tatli bayani gunuzde sizin kadar guzel ve tatli olsun bi şans versen tanişak

  287. Can emre dedi ki:

    Samimi olgun bayanlar eklynnn olgun bayanlar aramak isteyen varsa ozele acikk 0/5/3/6 918 64 95 ..

  288. Barış dedi ki:

    Selam 175 boy 60 kg atletik biriyim. Çikolata fabrikasında çalışıyorum. Olgun biriyle tanışmak istiyorum. Tercih ve iletişim için bekliyorum. 0/5/3/75807888

  289. Barış dedi ki:

    Selam 175 boy 60 kg atletik biriyim. Çikolata fabrikasında çalışıyorum. Olgun biriyle tanışmak istiyorum. Tercih ve iletişim için bekliyorum.

  290. Gokay dedi ki:

    Selammm olgun bayanlar

  291. reşat yilmaz dedi ki:

    mrb ist pendik reşat erzurumluyum 40 yas bakimli atletik yapili kasli spor yapmayi seven gunluk 2 saat bi şans verirseniz tanişmak isterim bi kahvenin 40 yil hatri vardir bi kahve icmeye davet etsem

  292. Bora oz dedi ki:

    merhaba Denizli den bora denizli ve çevresi ne istedi ni bilen anlayış li bayan arkadaş arıyorum lutfen konusmayacak ve tanis mak isdemeyen mesaj atmasin ciddi olanlar lutfen 0/5/4/1 352 64 07
    denizli ve çevresi gerçekten evlilik düşünen ciddi dürüst bayan arkadaş arıyorum ne istedini bilen bayan arasin

  293. can dedi ki:

    Olgun bayanlari bekliyorum 541 6181762

  294. Yağız akın dedi ki:

    Mrb ben yağız izmir den en güzel sohbetlere varmışım 36 yaşındayım 1.85 boyuna yağız delikanlıyım ….0/5/5/34514723

  295. Yağız dedi ki:

    Mrb ben yağız izmir den en güzel sohbetlere varmışım 36 yaşındayım 1.85 boyuna yağız delikanlıyım ….0/5/5/34514723

  296. Durdali keyıkcı dedi ki:

    Slm tam aradıgın erkegım tanışmak istersen numaramı yazıyorum 0/5/3/65435939

  297. mert sert dedi ki:

    olgun bayanlarla tanışmak istiyorum 506 855 74 18 aydın kuşadası didim cevreleri

  298. emre ben dedi ki:

    meraba ben bakımlı hijyenik vede güzel 37 yaşında izmirden mutlu son lar yaşarız bayanlar bekliyorum sevgiler
    0/5/3/2 630 33 90

  299. Ali can dedi ki:

    Mrb 36yas istanbuldan sporla ugrasiyorum ben olgun bayanlardan 40 üstü bayanlardan hoslabiyorum gerçekten ilgilenen varsa bekliyorum aramasını..0/5/4/33540119

  300. Deniz dedi ki:

    Slm İst dan deniz ben 178 boy 70 kilo da 36 yasında dul bir beyim dış görünüşüm ve dünya görüşüm olarak hoşlanacagınıza inandığım biriyim sizi çok beyendim tanışmak isterim en azından bir fırsatımız olursa sevinirim yüzünüzden gülmeniz eksik olmasın 5414844497

  301. can dedi ki:

    544 596 4971 izmir bekliyotum

  302. Nuri dedi ki:

    Merhaba 532 743 93 21

  303. Olgun Seven Genç dedi ki:

    Mrb. 45 – 60 yaş arası Olgun Kadınlardan hoşlanıyorum. Ben 32 yaş gencim. Sizinle tanışmak isterim.
    romantica34@mynet.com

  304. ahmet çiçek dedi ki:

    selam ben ahmet şanlıurfadan yazıyorum bende olgun bayanlardan hoslanıyorrum mesaj atabilirsin suram6336@gmail.com

  305. Selim soydan dedi ki:

    Mrb ciddi ve kendine güvenen Elit HANFENDİLERİ BEKLİYORum 0/5/3/24125217

  306. hasan dedi ki:

    ben burada cok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

  307. Fatih dedi ki:

    Merhaba yaşim 32 aslen diyarbakirliyim mersinde yasiyorum olgun bir bayanla tanisip 35 55 yas arasi onunla yaşayabilirim 0/5/4/57666366

  308. mehmet dedi ki:

    Mrb ben mehmet s.urfaliyim urfali dul bayan varsa yazabilirler kendimi tanisinca anlatirim 0/5/3/60355529

  309. Uğur dedi ki:

    Merhaba Handan. Adım Uğur. 28 yaşındayım,mühendisim. Gezmeyi, eğlenmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı severim. İlgilenirsen aramanı beklerim. 0/5/3/7 882 55 00

  310. alper can dedi ki:

    Alper ben. 40 yaşındayım. Ara görüşelim. 0/5/4/19679059.

  311. Hakan5438168126 dedi ki:

    Erhaba ben hakan.adanada yaşıyorum.40yaşında bir beyim. siznle tanışmaktan mutluluk duyarım.herhangi bir maddi beklentim yok.görüşmek dileğiyle.

  312. Murat dedi ki:

    Bir telefon kadar yakın 0/5/0/50277216

  313. cengiz aslan dedi ki:

    merhaba istanbul bahçelievler de ikamet ediyorum sizin içinde uygunsa tanışmak isterrim sizinle

  314. Namık gönen dedi ki:

    Merhaba en içten kalbi duygularimla sizi tanımama izin verir misiniz sevgilerimle
    0/5/3/85143298 proje müdürü namik

  315. erkan ercin dedi ki:

    merhaba ben erkan sizinle tanismak isterim sizde isterseniz tabikide

  316. eren erdem dedi ki:

    merhaba yaş 29 bekarım boy 170 65 kilo atletik vücutlu bakımlı temiz hoşgörülü esmer yapılı kaslı erkekğim ciddi dul bekar evli bayanlar dost sırdaş arkadaş şehir fark etmez 25 yaş üstü bayanlar görüşme engeli olmayan güven içinde ben kayseride işim gereği her yerde olabiliyorum ,0/5/3/1 515 05 75 büyük ve alın damarlı seven ciddi her konuyu konuşabileceğim dost arakdaş aile kavramını bilirim aklı başında başı boş insan değilim

  317. can canısı dedi ki:

    merhaba bayanllar ben can cakır trabzon ve cevre illerdeki bayan arkadaşlar daha cok olgunlar tercihim isteyipte yaşayamadığınız tüm fantazilerinize acığım telefon acmanız veya mesaj atmanz yeterli boş muhabbet edenler yazmasın gizlilik ve güven en ön planda mesajlarınızı bekliyorum yaşm 41atletik birisiyim 0/5/5/30695961 aramanızı bekliyorum

  318. can dedi ki:

    Mrb olgun cekici guzel bayanlar ben 38 yasindayim ne istedigini bilen ve yildizlarin uzerinde ucmak isteyen bayanlari bekliyorum cesme de yim sizleride brklerimmsj atmaniz yeterli 541 618 1762cesme izmir

  319. Berkcan dedi ki:

    İstanbuldan bekcan olgun bayanla tanısmal istiyorum yasım 30 0/5/5/44868666 maddi sıkıntım yok

  320. Honour dedi ki:

    Çok tatlı gülümsüyosun…
    37 yaşında bir erkeğim istanbul da yaşıyorum.
    Umarım tanışma fırsatı buluruz…

  321. yavuz dedi ki:

    mrb gunun en guzel en tatli bayani ist atasehir yavuz 36 yas atletik yapili karizma vucut geliştirme sprou yapiyorum bi sans verirseniz sevinirim tani sen karar ver

  322. Özgür yılmaz dedi ki:

    Merhaba Tanışmak isteyen bayan arkadas numaram 0/5/4/3 947 31 38

  323. Mahmut dedi ki:

    Merhaba ben mahmut 25 yasindayim amator kitboxcuyum. Spor benim hayatimin bi parcasi. Dilerseniz. Tanisalim. Tanismak icin mesaj atmaniz yeterli 0/5/4/13203594

  324. Recep dedi ki:

    Hayırlı akşamlar nasılsınız handan hanım istanbul avrupa yakasindayim sizi yakindan tanımak istiyorum yaş 36 boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi gözlü güvenlik işinde çalisiyorum ne yasarsak aramızda gizlilik içinde kalır
    ozel_gizli@outlook.com.tr adresimden yazabilirsin bekliyorum

  325. sami dedi ki:

    slm 05301245573bayanların aramasını beklıyorum

  326. Mahmut sel dedi ki:

    0/5/4/14273691

  327. Mahmut Sel dedi ki:

    Sizinle tanışmak istiyorum

  328. Can yıldız dedi ki:

    0/5/4/57121975 .tanışmak isteyen arasın

  329. Çetin AYDIN dedi ki:

    Slm ben çetin k.maraşlıyım k.maraşta ikamet ediyorum 36 yâşındaym bir evlilik yaptım evlenmeyi düşünen bayanlardan çağrı bekliyorum 0/5/3/7 366 50 87

  330. Sabahattin dedi ki:

    Slm 43 yaşındayım uzun boylu esmerim sizinle tanışmak isterim .sizin dilinizden en güzel ben anlarim 541.506.8578

  331. Sedat Değirmenci dedi ki:

    Merhaba güzel olgun bayan sizinle tanışmak isterim mersin 44 ….0/5/3/62587308 mesajınızı bekliyorum

  332. Serkan dedi ki:

    Merhaba çok tatlısınız sizi tanımak isterim 0 besyuz 30 yediyuz 60 doksan beş 00 bekliyorum tsk

  333. Sait dedi ki:

    Aramanı bekliyorum 0/5/3/89140321. Yaş im 35 sizi her türlü tatmin ederim

  334. Sinan duman dedi ki:

    Selam 0/5/4/22901210

  335. Sinan duman dedi ki:

    Selam

  336. Sait dedi ki:

    Sizin gibi olgun ve hoş bir bayanla tanışıp beraber olmak için cevabınızı bekliyorum numaram 0/5/3/89140321

  337. Erdem ramkoski dedi ki:

    Merhaba handan hanim ben erdem yasim23 ve İstanbul da oturuom ve spor yapiom vücudum atlatik bir vücudum var ilgilenir sen atamanı isterim 5419664249

  338. bayram akbulut dedi ki:

    merhab handan hanım fazla myazmaya gerek yok bence 0/5/3/4/9231761 ara mesaj at istanbul zeytinburnan kendi evimde yaşıyorum yanlız 26 yaşındaıym kazlı sportik vucudumu beğenirsin bence bekliyorum muck 😀

  339. Bora Doga dedi ki:

    Handan Hn merhaba, cok hos ve kadınsı bir bayansınız.Guzel enerjiniz yuzunuzdeki gülümsemeden bile hissediliyor. 38 ysdayım.Spor yapmayı seviyorum.BU bir yasam tarzı.Sizinle tanışmayı cok isterim.Geri donuşunuzu bekliyor olacağım.Gorusmek uzere

  340. Sedat dedi ki:

    Guzel hayirlisabahlar tanismak isterim evet nen olgun bayandan hoslaniyorum ama ne isdegini bilenle olmak isterim spor severim günüm hep denizde geçer balık tumaya seviyorum ve yüzmeyi de mersin 0/5/3/62587308

  341. Hasan azman dedi ki:

    Merhaba guzel insan senu tanimayi isterim tabi sende istersen 0/5/4/56651648 donmeni isterim

  342. ismail dedi ki:

    Merhaba. 37 yaşındayım. Bursa doğumluyum. İstanbulda yaşıyorum. Müsait oldugunuzda whatsapp yazarsanız sevinirim. 0/5/3/82529200

  343. Sinan er dedi ki:

    Slm hanfendi tanimak istedim sizi ben 37 yaşımdayım buda numaram 0/5/3/64222319

  344. Er koc dedi ki:

    Slm 0/5/3/65140502

  345. adem dedi ki:

    1.76boy kilo esmer tenliyim beğenirsiniz görüşürüz 05304199347

  346. serhat dedi ki:

    Slm tanisabiliz olgun bayanlardn hoslaniyrm yas 37 tsk 0/5/3/26471102

  347. Kemal dedi ki:

    Wp mesaj atın bayanlar 0/5/3/4/7817305

  348. REFİK YILDIZ dedi ki:

    Merhaba ankaradan refik ilaninizi.okudum yaşım 54 yeni emekli oldum esimden ayrildim yalnız yasiyorum spor yapmayi ozellikle yürüyüş yapmayı çok severim benimle yalnizligimi paylasmak isterseniz tanışalım tel nin0 536 437 94 07 dir

  349. mertsu dedi ki:

    Merhaba dön bana

  350. murataci dedi ki:

    benk.maraştan muratolgun hoş bayanlarla tanışmak isterim yaş42 0/5/0/61458176 numarayı araya bilirsiniz

  351. bekir dedi ki:

    43 YAŞINDAYIM SİZİN İCİN UYGUNSA SİZİ TANIMAK İSTERİM

  352. Arman dedi ki:

    543 7923517 aradigin bende

    1. Arman dedi ki:

      Bayanlar arayın beni

  353. ali yıldız dedi ki:

    0/5/3/72814876 numaram bu istersen tanışırız

  354. ali yıldız dedi ki:

    slm hanfendi ben alanyadan ali olgun olmak ve oldun alanı tercihim aynı yani tanişmak isterseniz tanışalım

  355. Erdoğan Varilci dedi ki:

    Selm bende ariyorum es bulamadm ara konusalm 0/5/3/87640478

  356. Poyraz demir dedi ki:

    Mrb Handan ben 32 yaşındayım yazdıklarınızı okudum ve kendi kendime tam beni arıyor dedim eğer tanışmak konuşmak isterseniz bu benim numaram 05303736948 ilk önce tanıtıcı mesaj atsanız sevinirim

  357. Bunyamin bedir dedi ki:

    Sizinle tanışmak isterim

  358. Nazim ozkan dedi ki:

    Slm Ben 35 yasinda biriyim esimden ayrildim yurt disinda yasiyorum gorusmek isterseniz 00436641612721 mesaj atin Ben ararim

  359. Çağlar dedi ki:

    İyi günler hamfendi sizinle tanışmak isterim.İlanızla ilgileniyorum benimle itibata geçermisiniz?Çağlar İstanbul şişli ,0/5/3/18362051

  360. Fatih altınparmak dedi ki:

    Meraba 39 yasndayim tanismak istiyorum 0/5/0/79719220 her türlü yanindayim

  361. Çapa dedi ki:

    Çok hoş birine benziyosun ne zaman gòrüşebiliriz

  362. Başakşehir dedi ki:

    Adım Serdar Sizinle tanışmak istiyorum 56 yaşında hiç göstermiyorsunuz ilanınız da 25 yaş yazmışsınız ama 15 yaşındaki bir kişiyi ben sizin yanınıza yakıştıramıyorum Çünkü olgun kişiler olgun insanlarla arkadaşlık etmeyi iyi bilir Ben olgun bir insanım Her yerde arkadaşlarım var olgun kişiler olgun erkek arıyorsanız Ben sizinle tanışmak isterim olgun bir insan olarak lütfen sizde benim gibi bir olgun bir insanla tanışmak isterseniz olgun bayan arıyorum diye girdim bu siteye yaşım 52 yaş kriterinize uyuyorsam konuşup tanışabiliriz

    1. Sait dedi ki:

      Selam olgun ve güzel bayan mesajınızı bekliyorum 0/5/3/89140321

Mesajınız