Olgun arkadaş arıyorum

13 Mesaj gönderildi.

Olgun arkadaş arıyorum

Selam Sude ben 29 yaşındayım aksaray da oturuyorum bekar bi kızım sevecen bakımlı güzel bir bayanım evlilik arıyorum evlilik düşünen beyler bana dönüş yapabilir ciddi düşünen kişileri bekliyorum 30 yaş altı kişiler aramazsa iyi olur olgun beyleri seviyorum sizleri bekliyorum beyler

DİĞER İLANLAR

13 Mesaj Gönderilmiş
Adil 26 Ocak 2020 - 19:30

Ben Kırgızistanlı bir programcıyım, teknik uygulamalar için mobil uygulamalar, web siteleri ve komut dosyaları programlamak için bana yardımcı olması için edebi becerilerle Arapça konuşan bir karıma ihtiyacım var
whats upp +996778986679

Cevapla
Koray5433039693 1 Eylül 2019 - 15:48

Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0543 303 96 93

Cevapla
ismailvural 18 Ağustos 2019 - 10:21

sızıntanışmak isterrim

Cevapla
mert 13 Temmuz 2019 - 18:06

izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde bayanlar 0545 474 76 28

Cevapla
Tuncay 14 Ekim 2018 - 18:45

merhaba yaşım 35 eğer tanışmak istersen beni 05340637410 numaradan ara yada mesaj at watsapım var

Cevapla
Ferhat 12 Mart 2018 - 20:31

Mrh ben Ferhat aslen Ankara ama uzun yildir yurtdisinda yasiyorum. Burda evim arabam maddi durumun cok iyi sukur olsun wapsap 0046737647306

Cevapla
yılmaz 30 Ocak 2018 - 00:06

merhaba sude hanım tanışa bilirmiyiz 05337797946 ara tanışalım

Cevapla
Sener 8 Ekim 2017 - 23:05

Merhaba sener ben aydından bekarım yasım 39 bayan arkadas arıyorum 0541 716 29 31

Cevapla
helen 5 Eylül 2017 - 15:17

hi

Cevapla
Gökhan. Çankaya 7 Haziran 2017 - 23:12

Selam. Ben. Evlim. İstiyorm

Cevapla
hasan 5 Haziran 2017 - 23:30

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Namık gönen 5 Haziran 2017 - 00:58

Merhaba nasılsınız efendim makina ve inşaat muhendisiyim 52 yaşındayım izmirden en içten kalbi duygularimla romantik duygusal ve kalbi şiirle dolu olan lakin mutluluğu ve sevgiyi özlemle bekleyen bir dünyam var.lütfen sizinle tanismama izin verir misiniz sevgilerimle
Tel : 0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
burak 5 Haziran 2017 - 00:36

Sea

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR