Detaylı Arkadaş Arama:

öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

selam arkadaşlar kendini bilen sevgiye ihtıyacı olan erkeklerle tanışmak istiyorum aşık olmak kadını olmak istiyorum evlendim boşandım şuanda hayatımda kimse yok boşanalı 4 yıl oldu yalnızlık çok dokunmaya başladı tanışacağım kişiyle evlilik niyeti ile tanışmak isterim boşboş sevgili olacak yaşta değilim güzel bir bayanım öğretmenim ilk okulda sevecen sempatik sevdiğine değer veren biriyim karşımdakininde beni değerli hissettirmesin lazım yazacak kişilere tşk ederim

öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Cesur dedi ki:

    Ben 32 yaşındayım bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç

  2. Samet dedi ki:

    SLM BEN İSTANBULDA YALNIZ YAŞAYAN BEKAR Bİ ERKEĞİM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM İLGİLENEN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM 0/5/3/4/2302169

  3. Can dedi ki:

    Kamuda çalışan doktorum .50 yaşındayım.Nasipse gözümüze ve gönlümüze uygun ise tanısmak isterim.tel5308832454

  4. erkan guzel dedi ki:

    Muş ta yaşiyorum olgun bayan tercihim dul bayan detayları sonra konuşuruz nümaradan arıtabilirsiniz 0/5/3/86488116

    1. Kenan dedi ki:

      Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  5. Ahmet dedi ki:

    Merhaba ben Ahmet almanyada yaşîyorum emekliyim seyhatı seven biriyim 30 ile 50 yaşlarında bayaanlarla tanışmak istiyorum mail adresim kurtgirikoglu1234@hotmail.com

  6. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim sempatik biriyim dlş guzeliye önem veren msj atmasln adam gibi adam isteyen 0/5/4/2 385 71 85

  7. Manisalı Kadir dedi ki:

    ”’ Selam. En Güzel Çiçekler, Farkına Varilmayan Çiçeklerdir. Manisa’dan Kadir Yaş:38 Boy: 1.75 Bekar, Özel Bir Şirkette Çalışan, Ailemle Yaşayan Birisiyim. kadirtatli2015tatligida1234@gmail.com ( Ne İstediğini Bilen, Çevresi Tarafından Sevilen, Yalansız Çıkarsız Bayanlar Tercihimdir. Bekliyorum. Vodafone: 0/5/4/4 634 24 31 Özel Açık ) ””

  8. Kadir Manisa dedi ki:

    ”’ Selam. En Güzel Çiçekler, Farkına Varilmayan Çiçeklerdir. Manisa’dan Kadir Yaş:38 Boy: 1.75 Bekar, Özel Bir Şirkette Çalışan, Ailemle Yaşayan Birisiyim. kadirtatli2015tatligida1234@gmail.com ( Kendine Güvenen, Ne İstediğini Bilen, Çevresi Tarafından Sevilen Bayanlar Tetcihimdir. Bekliyorum. Vodafone: 0/5/4/4 634 24 31 Özel Açık )

  9. Levent can dedi ki:

    Slm olsun istanbulun olgun bayanlarina kendini yalnız his eden yol arkadaşı arayan iyi günde kütü günde yan yana beraber olmak istiyen olgun baynlar arayın yaş sınrim takintm yok yuzü deyil kalbi güzel olanı severim 0/5/5/26485321

  10. Necat Akgöz dedi ki:

    Merhabalar ben Necat Zonguldak avrupa Networking giyim kuşam çorap parfüm temizlik malzemesi satışı yapıyorum arkadaşlık kurmak isteyenler beni arayabilir 0/5/4/44315198

  11. Kemal dedi ki:

    Merhaba . Lütfen whatsapp dan arayin
    +989301621451

  12. şeyhdavut sayar dedi ki:

    ben davut tanışmak isteyen arayabilir mesajda atabilir 0/5/3/5 309 34 09

  13. Samet dedi ki:

    Slm ben İstanbul’da yalnız yaşayan bekar bı erkeğim bayan arkadaş arıyorum kendi işyerlerim var ismim Samet yaşım 40 hiç evlenmedim 1.75. boyunda ela gözlü biriyim bayan arkadaşların aramasını bekliyorum 0/5/5/23698657

  14. Muammer dedi ki:

    Ben muammer Konya da yaşıyorum yas63 kilo 70 boy 1 70 yas önemli değil diyorsanız bayan hanımlar yaş takıntısı olmayan tercigimdir bekâr hanımlar nom 0/5/4/28461474

  15. Ferhat 33 dedi ki:

    0/5/4/37169047

  16. Ilhan dedi ki:

    Alm ben ilhan ist ‘dan evlendim ayrıldım suan yanlizim be imde niyeti. Nasip olursa arkadaşlık ileri dönük detayları telde konuşalım 0/5/3/7 784 73 84

  17. Aysel anli dedi ki:

    Benim ismim aysel mersinde yasiyorum sevgiili ve ya arkadaslik ariyorum butun erkekleri bekliyorum arayin lutfen tanisalim +90/5/3/9762////

    1. Muammer Dündar dedi ki:

      Konya Selçuklu ilçesinde yasiyom emekli kendi halinde bir adamım gerisini yaş önemli değil diyorsanız yaş 64 kilo 70 boy 17 0 Selçuklu ilçesinde yasiyom çocuk olması bana gelecek hanım efendi yaş kiriterim 30 ila50arasi hanımlar sağlığı yerinde konuşması düzgün karşındaki beyine değer veren temizliğe önem veren hanım hancik bayan Arkadaş Arayom çağrı at ben ararım seni olmazm tefon 0/5/5/22821473 çağrı at ben ararım seni olmazm

  18. MehmetCemil dedi ki:

    Meraba Adım Mehmet Cemil Değirmenci Diyarbakırlıyım bu Şehirde yaşıyorum 1.80 boyunda 80kiloda Beyaz tenli Bakımlı biriyim kendime ait evim var Beyaz eşya Klima teknisyeniyim benimle tanışmak isterseniz Tlf. 0/5/0/7 497 65 21 selamlar

  19. Mert dedi ki:

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Boyum 178. Kilo 78 elektrik teknisyeniym. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:: 0/5/0/71647673

  20. kaan dedi ki:

    izmirden 35 yasim ciddi olan arasin tanisalim once ama seviye şekilde arayin konusalim izmirli bayanlar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  21. Murat kara dedi ki:

    Yaşım 45 fab çalışmaktayım.esimden 5yildir ayrı yaşamaktayım.ankara kaecikliyim.guvenilir ve sırdaş biriyim.sevmek sevilmek istiyorum.0/5/3/8 6713751

  22. Mert dedi ki:

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. 36 yaşındayım. Boyum 178 kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel:0/5/0/71647673

  23. Tuncay dedi ki:

    O eski günlerden Söz etme bana. Efkarım, gönlüme Doldu bu gece. Unut artık beni Bir daha anma. Efkarım, saçımı Yoldu bu gece. Dokunma yarama Dokunma sakın, Kahreden yazıymış Seninle yazım, Gözümdeki yaşı Şarkıma yazdım, Dinleyip,dinleyip Sızdım bu gece! O eski günlerden Bir resmin kaldı. Son defa resmine Baktım bu gece. Bendeki sevdanı Maziye kattım. Resmini, resmimle Yaktım bu gece! Dokunma yarama Dokunma sakın Derdimin dermanı Artık çok yakın. Sevda zincirini Boynuna taktım Bu aşka bir mezar, Kazdım bu gece! Kazdım bu gece…0/5/4/2 270 32 83

Mesajınız