öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

118 Mesaj gönderildi.

öğretmen bayanım erkek arkadaş arıyorum

selam arkadaşlar kendini bilen sevgiye ihtıyacı olan erkeklerle tanışmak istiyorum aşık olmak kadını olmak istiyorum evlendim boşandım şuanda hayatımda kimse yok boşanalı 4 yıl oldu yalnızlık çok dokunmaya başladı tanışacağım kişiyle evlilik niyeti ile tanışmak isterim boşboş sevgili olacak yaşta değilim güzel bir bayanım öğretmenim ilk okulda sevecen sempatik sevdiğine değer veren biriyim karşımdakininde beni değerli hissettirmesin lazım yazacak kişilere tşk ederim

DİĞER İLANLAR

118 Mesaj Gönderilmiş
Necat Akgöz 1 Eylül 2020 - 10:26

Merhabalar ben Necat Zonguldak avrupa Networking giyim kuşam çorap parfüm temizlik malzemesi satışı yapıyorum arkadaşlık kurmak isteyenler beni arayabilir 05444315198

Cevapla
Kemal 17 Ağustos 2020 - 00:38

Merhaba . Lütfen whatsapp dan arayin
+989301621451

Cevapla
şeyhdavut sayar 11 Ağustos 2020 - 01:40

ben davut tanışmak isteyen arayabilir mesajda atabilir 0535 309 34 09

Cevapla
Samet 9 Ağustos 2020 - 15:46

Slm ben İstanbul’da yalnız yaşayan bekar bı erkeğim bayan arkadaş arıyorum kendi işyerlerim var ismim Samet yaşım 40 hiç evlenmedim 1.75. boyunda ela gözlü biriyim bayan arkadaşların aramasını bekliyorum 05523698657

Cevapla
Muammer 5 Ağustos 2020 - 07:52

Ben muammer Konya da yaşıyorum yas63 kilo 70 boy 1 70 yas önemli değil diyorsanız bayan hanımlar yaş takıntısı olmayan tercigimdir bekâr hanımlar nom 05428461474

Cevapla
Ferhat 33 31 Temmuz 2020 - 14:30

05437169047

Cevapla
Ilhan 8 Temmuz 2020 - 22:49

Alm ben ilhan ist ‘dan evlendim ayrıldım suan yanlizim be imde niyeti. Nasip olursa arkadaşlık ileri dönük detayları telde konuşalım 0537 784 73 84

Cevapla
Aysel anli 4 Temmuz 2020 - 07:10

Benim ismim aysel mersinde yasiyorum sevgiili ve ya arkadaslik ariyorum butun erkekleri bekliyorum arayin lutfen tanisalim +90539762////

Cevapla
MehmetCemil 11 Haziran 2020 - 12:24

Meraba Adım Mehmet Cemil Değirmenci Diyarbakırlıyım bu Şehirde yaşıyorum 1.80 boyunda 80kiloda Beyaz tenli Bakımlı biriyim kendime ait evim var Beyaz eşya Klima teknisyeniyim benimle tanışmak isterseniz Tlf. 0507 497 65 21 selamlar

Cevapla
Mert 16 Nisan 2020 - 00:51

Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Boyum 178. Kilo 78 elektrik teknisyeniym. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:: 05071647673

Cevapla
kaan 6 Nisan 2020 - 14:27

izmirden 35 yasim ciddi olan arasin tanisalim once ama seviye şekilde arayin konusalim izmirli bayanlar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Murat kara 1 Nisan 2020 - 22:26

Yaşım 45 fab çalışmaktayım.esimden 5yildir ayrı yaşamaktayım.ankara kaecikliyim.guvenilir ve sırdaş biriyim.sevmek sevilmek istiyorum.0538 6713751

Cevapla
Mert 23 Mart 2020 - 00:21

Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. 36 yaşındayım. Boyum 178 kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel:05071647673

Cevapla
Tuncay 21 Mart 2020 - 21:31

O eski günlerden Söz etme bana. Efkarım, gönlüme Doldu bu gece. Unut artık beni Bir daha anma. Efkarım, saçımı Yoldu bu gece. Dokunma yarama Dokunma sakın, Kahreden yazıymış Seninle yazım, Gözümdeki yaşı Şarkıma yazdım, Dinleyip,dinleyip Sızdım bu gece! O eski günlerden Bir resmin kaldı. Son defa resmine Baktım bu gece. Bendeki sevdanı Maziye kattım. Resmini, resmimle Yaktım bu gece! Dokunma yarama Dokunma sakın Derdimin dermanı Artık çok yakın. Sevda zincirini Boynuna taktım Bu aşka bir mezar, Kazdım bu gece! Kazdım bu gece…0542 270 32 83

Cevapla
mehmet altun 17 Mart 2020 - 12:53

Ben antalyada yaşyorum yaş 28 boy 175 kilom 78 ve antalya cevresi deki bayanlar arya bilir tel 0541 937 36 23

Cevapla
Murat 15 Mart 2020 - 20:44

Ben murat 45 yaşında fab çalışan kalecikli esinden5 yıldır ayrı yaşayan biriyim.5386713751 samimi güvenilir ve sirdasimdir

Cevapla
Kenan 16 Ocak 2020 - 12:29

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 0531⁶710429

Cevapla
Sila 15 Aralık 2019 - 14:19

Slm ben ciddi birini ariyorum tel00491779339025

Cevapla
    faruk kaya 28 Ağustos 2020 - 18:48

    selam güzelim hala arıyorsan buldun işte adım faruk bursada oturmaktayım numaram 0555.753.06 30 ara tanışalım

    Cevapla
Sinan 14 Aralık 2019 - 18:58

Merhabalar ben Sinan 40 yaşında istanbuldayım olgun ve ne aradığını bilen yalanı olmayan bayanlardan mesaj bekliyorum 05456266240

Cevapla
Kenan 24 Kasım 2019 - 17:59

Slm ben kenan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar bu numaradan ulaşsın Watsap var sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
murat 16 Kasım 2019 - 23:53

Merhaba ben murat ciddi düşünen arasın wasap 05418879511

Cevapla
Cesur esmer 13 Kasım 2019 - 10:05

Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu 05348505163 esmercesur231@gmail.com saygılarımla teşekkürler

Cevapla
Muammer 2 Kasım 2019 - 16:47

Hasan Hüseyin Konya da yaşıyorum yas32 kilo 70 boy 170 maddi durumum iyi kirada sıkıntısı yok bana gelecek bayan arkadaş bi çantasıyla çıksın gelsin yaş sınırı 20 ila35 arasıdır yurtdışı gelmek isteyen bayanlar Kendi imkanlarıyla gelsinler Türkiye’ye bekâr hanımlar tercigimdir wsassp hattım hattım nom 05522821473 cep nom 05428461473

Cevapla
emre 31 Ekim 2019 - 21:18

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlenisteyenler yazsın arasin 0545 474 76 28

Cevapla
Selami gerekli 22 Eylül 2019 - 22:47

Merhaba hocam Nasılsınız Profilinizi okudum çok beğendim Benim adım Selami İstanbul’da yaşıyorum yurtdışına ihracat yapıyorum bayan giyimi yapıyorum Almanya İngiltere Amerika’ya kalbiniz halen boşsa Sizi yakından tanımak isterim lütfen cevap bekliyorum İyi akşamlar

Cevapla
Mertadm 4 Eylül 2019 - 02:15

Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
Mertadm 4 Eylül 2019 - 02:13

Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum. Yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. TEL 05071647673

Cevapla
Hasan 13 Ağustos 2019 - 19:11

Merhaba ben adanadan hasan 41 yaşındayım hiç evlenmedim 05364060614 ararsan tanışalım

Cevapla
emre 12 Ağustos 2019 - 22:25

yaşım 34 izmirde yazıom dürüst yalansiz bayanları yorumları bekliom 0545 474 76 28

Cevapla
Cüneyt 11 Ağustos 2019 - 18:11

Ben Cüneyt istanbuldan tanışmak isteyen bu numaramdan ulaşabilir 05439005757

Cevapla
okan dikmen 2 Ağustos 2019 - 12:35

seninle tanışmak hayat arkadaşı olmak istiyorum sende ciddi ise. bekliyorum 0531-861-81-11

Cevapla
muammer 16 Temmuz 2019 - 22:04

Yasi onemli degil diyen basyanlar arayin goruselim 05428461473

Cevapla
muammer 16 Temmuz 2019 - 15:50

Muammer konya yas takintisi olmayan bayan hanimlari bekliyom nomda 05428461473

Cevapla
Halil 15 Temmuz 2019 - 23:41

Selam hanfendi tanisalim ben izmirde oturuyorum
0539 2004807

Cevapla
muammersaglam 15 Temmuz 2019 - 10:48

Muammer nom 05428461473

Cevapla
muammersaglam 15 Temmuz 2019 - 10:43

Mustafa nom 05428461473

Cevapla
muammer 15 Temmuz 2019 - 10:31

Muammer konya yasi onemmli degil diyen hanimlari bekliyom nom 05428461473

Cevapla
muammer 14 Temmuz 2019 - 20:58

Yas onemli degil diyen hanimlari bekliyom nom 05428461473

Cevapla
muammer 14 Temmuz 2019 - 20:48

Muammer bayan arkadas arayom nom 05428461473

Cevapla
muammer 14 Temmuz 2019 - 20:42

Muammer konyada yasiyom yas63 boy170 kilo 70 yas onemli degil diyen bayanlari bekliyom erkek haric nom 05428461473

Cevapla
    muammersaglam 15 Temmuz 2019 - 10:55

    Muammer telefon 05428461473

    Cevapla
      Muammersaglam 16 Aralık 2019 - 15:24

      Muammer konuda yaşıyorum yas63 kilo 70 boy 1 70 maddi durumum iyi kirada sıkıntısı yok bana gelecek bayan arkadaş bi çantasıyla çıksın gelsin yaş sınırı 20 ila 48 arası bekâr dul bayan arkadaş arayom yurtdışı gelmek isteyen bayanlar Kendi imkanlarıyla gelsinler Türkiye’ye bekâr güzel bakımlı maddi durumum iyi olan bayanlari bekliyom cep nom 05428461473 Wsassp hattım da 05443689977 iki

      Cevapla
Musa kaya 30 Haziran 2019 - 15:03

Ben ankara da yaşıyorum 42 yaşındayım 63 k. 170. Tanışmak görüşmek isteyen bayanlar 05425006366

Cevapla
Memur39 30 Haziran 2019 - 12:42

Hocam Merhaba. Ben ůniversitede teknisyenim çok şükür. Tanışmak isterim.

Cevapla
Murat 28 Haziran 2019 - 21:44

Selam oncelikle sevgi anlatilmaz bence yasaninca guzel 05355086216

Cevapla
mehmet 20 Haziran 2019 - 00:16

muhabbeti çok seven yalova ve civarında bayan arkadaş arıyorum 0537 889 84 61 çocuklu dul bekar fark etmez ben 46 yaşındayım

Cevapla
Mesut 19 Mayıs 2019 - 14:46

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 05439793081

Cevapla
Cemal 19 Şubat 2019 - 10:48

Arayin beni ucalim bayanlar 544 956 99 82 bayan istiyorum bayannnn

Cevapla
Cemal 19 Şubat 2019 - 10:46

Merhaba arayin beni bayanlar ben cemal istanbuldan kadına ihtiyacim var bayan istiyorum bayannnn yasim 39 ucalim beraber arayin vatsaptan mesaj atin

Cevapla
Serkan 19 Kasım 2018 - 22:20

Ben serkan sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum ben sempatık bakımlı sportıf maceracı dogallıgı seven uzun boylu biriyım guvenecegım bayan arkadas için buradayım tl 544 938 5123 neolurya antep maras hatay islahy çevresı yada heryer bu arada ilanımda

Cevapla
harun 21 Ekim 2018 - 22:53

selam canım ben harun sızın gıbı olgun bayanla arkadas sohbet etmek ısterım sakıncası yoksa whsaap ardesıme beklıyorum 530 774 70 25

Cevapla
ibrahimkonyali 17 Ekim 2018 - 19:11

Ben ibrahim 37 yas ciddi bayan araniyor 0555.180 68.31.05551747834.NOT YURT DISINDA IKAMET EDENLE DUSUN MU YORUM..NOT IKINCI SIRADAKI NUMARAM TAHMINIM BIR AY 45 GUN SONRA ACIKTIR

Cevapla
Özgür 24 Eylül 2018 - 16:42

Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 38 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum mesleğim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim işim gereği sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0532 166 12 12

Cevapla
şevket 16 Eylül 2018 - 19:17

izmirde şevket yasim 33 düzgün birisiyim bayanlara konuşmasını di leyen onları anlaya biriyim romantik duygusalim

Cevapla
mert 12 Eylül 2018 - 11:31

ben izmirden mert yasim 33 gitar çalarım şiir yazarım guzel söz yazarim romantik duygusalim yengec burcuyum bana işte no 0545 474 76 28

Cevapla
TOSUN 5 Eylül 2018 - 23:36

Tosun 0542 485 29 00

Cevapla
Tolga 9 Ağustos 2018 - 22:34

Mrh ben gaziantep den tolga sizinle tanismak isterim tel 05534744521

Cevapla
şevket 8 Ağustos 2018 - 03:18

izmirden şevket sempatik iyi biriyim 0545 474 76 28

Cevapla
mehmet 25 Temmuz 2018 - 12:40

merhaba hoca hanım ben size ANKARADAN yazıyorum BENDE MİLLİ EGİTİMDE GÖREV YAPIYORUM ÜNÜVERSİTE MEZUNUYUM ARASAN KONUŞURUZ. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
sinan 22 Mayıs 2018 - 15:48

selam nasılsın

Cevapla
Mesut 21 Mayıs 2018 - 23:33

Selam

Cevapla
Gürdal 20 Mayıs 2018 - 00:53

Merhaba ben gürdal benimle tanışmak istersen tlf no bırakıyorum ararsan tanışırız.05353427988

Cevapla
Abdullah 5 Mayıs 2018 - 19:35

Sizinlen tanışmak isterim aslen konyalıyım

Cevapla
Emir 21 Nisan 2018 - 23:53

Bende doktorum tanışmak isterseniz 05446059532

Cevapla
Sadi 15 Nisan 2018 - 09:07

Selam ben sadi Adana dan 31 yas 1.68boy 68 kilo dürüst cana yakın biriyim sizi tanımak isterim 0544 323 8001

Cevapla
ahmet 23 Mart 2018 - 09:47

mrb bende meb deyim whatsap numaram 0543 355 6518

Cevapla
Adem 15 Mart 2018 - 21:40

Mrb iyi bir bayan arıyorum allah korkusu olan orma yaşlarda 5448058245

Cevapla
tarik 13 Mart 2018 - 07:29

istanbulda yalniz yasiyorum bakimli yakisikli durust sevecen guvenilir erkegim 38 yas 1 8) boy ciddiyim durust nezeli beyaz tenli bayanlar arayjn tanisalim 0 538 770 70 03

Cevapla
kemal 1 Mart 2018 - 11:58

merhaba hanımefendi bende meurum tanışalım sizinle

Cevapla
can sekmez 28 Şubat 2018 - 19:59

merhaba tanışalımmı 0532 578 92 83 telefon numaram ara beni ben sana dönerim sevglim ol.

Cevapla
Soner kaygusuz 22 Şubat 2018 - 12:03

Merhaba tanışmak isterseniz buyrun numaram 5545882270

Cevapla
Mehmet 17 Şubat 2018 - 01:31

Slm mehmet 57yas konya cani gonulden durust bayan arkadaslarin cagrilarini bekliyorum 05382908060

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 13 Şubat 2018 - 10:55

DÜNYA DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMLA HANIMEFENDİLER BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM TEL DÜNYA DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMLA HANIMEFENDİLER BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM TEL 05315412138

Cevapla
öner. 12 Şubat 2018 - 10:43

Merhaba.sizinle.tanismak.isteru

Cevapla
Cenk 4 Şubat 2018 - 02:14

Slm ben pariste yasiyorum sizinlz gorusmek intérim mail adrrsi. Marco100Marc@Gmail.com

Cevapla
Hacı osman 27 Ocak 2018 - 20:36

Konya dan osman 05512486593 bayanlar ms atsın 37 yas

Cevapla
Mustafa kahraman 5 Ocak 2018 - 04:03

Merhaba ankaradan mustafa ben tanimak istersen
05469431246

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:26

mrb bende kamuda çalışıyorum bende boşandım 2 yıl oldu yalnızım tanışmak isterim 5433886518

Cevapla
Mert 13 Aralık 2017 - 23:22

Merhaba ben Mert A Yaşım 35
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
s.g 4 Aralık 2017 - 20:11

slm güzel insan

Cevapla
can dundar 29 Kasım 2017 - 14:49

selamlar bende senin gibi susamis biriyim seninle tanismak isterim hollandada kaliyorum uuzaklari jakin edelim tel 0031686147906

Cevapla
Samet 27 Kasım 2017 - 20:47

Mrb ben samet istanbulda yaşıyorum dürüst sevecen sempatik şirin biriyimdir aynı özelliklerde bir hanfendigle tanış isterim ilgilenen hanfendiler bu numaramdan ulaşabilirler 05396430449saygilarimla samet

Cevapla
05388949521engin 16 Kasım 2017 - 21:55

ist ümraniyeden engin ben amacım drstlük çerçevesinde arkdaşlık dostluk sırdaş olucak bayan arkadaş arıyorum 0538 894 95 21

Cevapla
hüseyin koç 17 Ekim 2017 - 12:54

slm ben hüseyin balikesir yas45 bekarim samimi ve dürüst bayanlar arasin tercihım balıkesir ve yakınlardir 0543 66 24 278

Cevapla
Kemal05067013139 16 Ekim 2017 - 09:03

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:35

sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz sizi sizle tanımak isterm tel.0.534,260.06.58 görüşmek dilerm

Cevapla
Hasan 22 Eylül 2017 - 00:35

Selam nasilsiniz sizinle tanismak istiyorum yaz

Cevapla
Mustafa ulaşlı 18 Eylül 2017 - 03:27

Meraba ben antalyada yasiyom esmer 175 boyundayim

Cevapla
Mustafa ulaşlı 18 Eylül 2017 - 03:24

002378000544

Cevapla
Onur guler 28 Ağustos 2017 - 00:41

Ankaradan bayanlarla tanışmak ısterım 05424816162

Cevapla
Seyit 27 Ağustos 2017 - 18:58

Ôgretmen 05442770358

Cevapla
Ferhat 26 Ağustos 2017 - 21:04

Mrh ben Ferhat yurtdisinda yanliz yasayan bir insanin benimle bu guzel ulkede yasamak isteyen bayanla tanismak isterim burda evim araban var Turkiet evim var bir iki gunluk istemiyorum. Ben ömur boyu olsun wapsap 0046737647306 Ferhat ??????????

Cevapla
meji 24 Ağustos 2017 - 19:51

Mb hala yanlizmisiniz?

Cevapla
Adem 24 Ağustos 2017 - 14:49

Kitap gibi kadınları imlası bozuklar anlayamazlar demiş şair, bu anlayışla profilinizi gördükten sonra size mesaj yazmak istedim, üniversite fakülte mezunu, eğitim sektöründe yer alan, anlayışlı, içten, nerede ve nasıl haraket etmesini iyi bilen, enerjik, iletişime önem veren, doğal olmayı seven, uyumlu, görünüşü oldukça bakımlı, temiz ve son derece düzgün olan 1.80 boyunda 80 kiloda kumral mavi gözlü çekici ve dikkat çeken bir insanım diyebilirim, her ne kadar insan kendisini yazarak ifade etmeye çalışsada önemli olan karşı tarafın nasıl gördüğüdür, buda ancak tanışarak ve yaşanılarak sunulabilir, kabul ederseniz whatsapptan veya telefondan iletişim için sıfır beş yüz kırk iki üç yüz kırk dokuz sıfır altı sıfır dokuz olarak bana ulaşabilirsiniz, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cevapla
murat bülbül 24 Ağustos 2017 - 10:57

mrb tanışabiliriz seninle kahve olur bahanesi belkide bir bardak çay 05444148001

Cevapla
Atacan 23 Ağustos 2017 - 21:35

Merhabalar hoş alımlı bir bayansınız bende kamuluyum bekarım istambulluyum sizinle tanışmayı çok isterim dilerseniz byatacan@outlook.com

Cevapla
mehmet er 14 Ağustos 2017 - 18:24

52 yş 168 boy 72 kilom tanışmak isterim

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:32

selam canim çok tatlısin senile tanişmak isterim 0541 625 0164

Cevapla
Gurdal 21 Temmuz 2017 - 00:03

Selam seninle tanismak isterim 05353427988

Cevapla
ibrahim 23 Haziran 2017 - 23:26

Merhaba Hayır li akşamlar nasılsın inşallah iyisindir hayırlı ramazanlar şimdiden ramazan bayramını kutlarım hayırlı bayramlar a ismim İbrahim yaşım 36 by 174 65 kg yeşil ela karışık gözlüyüm minyon tipli tim hemen sinirlenir çok sürmez unuturum kin nefret bilmem duygusal kendi halindeyim atık bir insanım kolay kolay yorulmam çevrem tarafından sayılan ve sevilen biriyim kimsenin tavuguna kış demem mesleğim garson saçlarım çok sert kolay kolay yatmaz bense sürekli kisa tutarım genelde spor giyinmem sigaram ve alkol yok hiç içmedim sigara cahil zamanda birat kadar içtim aslen konyaliyim ama doğma büyüme il Aksaray da ikamet etmekteyim biz on kardeşiz dokuz öz bir tane herkes ayrı ayrı yerde rahmetli babam iki yapmış önceki eşinden bir tane en büyük abim var ben yedi numarayım annem ve babam sizlere ömür neyde başını arıt tim çok çok ÖZÜR DİLERİM SENLE TANIŞARAK ÖNCE ARKADAŞ LIK SONRA EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUM TURKUY E MİN HER İLİNDE İKAMET EDEBİLİRİM YURT HARİÇ LÜTFEN MÜMKÜNSE E N KİSA ZAMANDA SMS BEKLİYORUM O553 869 2397 ibrahimerdemkoc1981@gmail.com wapsap var teşekkür ederim

Cevapla
Süleyman 20 Haziran 2017 - 11:25

Merhaba tanışmak isterseniz telefonum 05323062823 iyi günler dilerim

Cevapla
Orhan ozturk 11 Haziran 2017 - 11:15

Mrba ogretmen hanim bende senin gibi aşka sevgiye sevgiliye yani insan olan bir insana ihtiyacım var hayat arkadaşım can yoldaşı olacak hanıma canım feda yaş. 49 85 klo 1.80.boy daha detaylı gorusmek için bir birimizi tanımamız gerekiyor saygalir hanım efendi

Cevapla
Ferhat 11 Haziran 2017 - 10:12

Mrh ben senin gibi dusunuyorum Ben yurtdisanda yasiyorum. Tatil turkiet gidiyorum yanliz zor bir iki gunluk istemiyorum uzun yillar benim le mutlu olacak bayanla isterim wapsap wiber. Konusalim 0046737647306 Ferhat.kale1@hotmail.com

Cevapla
Hakan ozguven 6 Haziran 2017 - 12:46

Selam sizi tanımak isterdim sevgi saygı çerçevesinde hersey olur eğer düşünürseniz eposta adresim hakanozguven@hotmail.com

Cevapla
Soner 5 Haziran 2017 - 21:37

Slm 42 yaşında memurum sizinle tanışmak istiyorum turkuaz0935@hotmail.com tanışmak isterseniz mailinizi bekliyorum. .

Cevapla
Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 08:43

Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım 34yaşındayım Sizinle ileriye dönük arkadaşlık arıyorum

Cevapla
Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 02:44

Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım.34 yaşındayım.Numaram05414273691

Cevapla
    Mahmut Sel 30 Mayıs 2017 - 04:35

    Ben Konyalıyım eşimden ayrıldım.34 yaşındayım.Numaram05414273691Bende sizin gibi çok yalnızım niyetim ciddi

    Cevapla
Çetin 29 Mayıs 2017 - 21:24

Slm Hanım efendi

Cevapla
yilmaz 29 Mayıs 2017 - 17:49

merhaba hanfendi sizinla tanismak istiyorm 0533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
burak özdemir 29 Mayıs 2017 - 13:25

Eglenceli vakit gecirmek icin dul bayan yada kendini tasiyacak kizlar tercihimmdir bana batan_gemi28@hotmail.com face adresimden ulasabilirsiniz. Tanidikca seveceksiniz.

Cevapla
İrfan 29 Mayıs 2017 - 10:56

Merhaba adim irfan ist ikamet etmekdeyim esimden bosanali iki yil oldu ozel bir sirkette calisiyorum kendi evim var sevdigimin degerini bilirim sizden hoslandim yasim 45 dusunurseniz arayin tanisalim 05549277410

Cevapla
METEHAN AYAKCIOLUK 29 Mayıs 2017 - 10:27

Selm öğretmen hanm naslsnz ben k.maraşlıym taş 34 evlydim ayrıldım bir sene oldu ayrılalı bende sizn gibi dertliyim sevgiye çok muhtacım ilgilenirsenz çok sevinirim tanışmak istiyorum sizinle 0537 366 50 87 saygılar.

Cevapla
erdi kaya 29 Mayıs 2017 - 01:11

Mrblar ben erdi malatyadan yas 26 sizinle tanismak isterim. Gizlilik bas prensibimdir 05313895605

Cevapla
Okan Öztürk 29 Mayıs 2017 - 00:23

Slm bende bosandim 1.5 yil oldu sizinle tanismak konuşmak isterim.5305222889

Cevapla
Oktay yiğit 28 Mayıs 2017 - 23:24

Mrb

Cevapla
Caner 28 Mayıs 2017 - 21:09

Merhaba ben kendimi tanitayim 180 boy 75 kg esmer ela gözlüyum gezmeyi eğlenmeyi müzik dinlemeyi severim Asla gergin ortamda oturmam gergin olduğum zamanlar alış veriş yaparım yada yatarim benimle uzun söre arkadaşlık yapan arkadaş arıyorum tanışırsak evlilikte olabilir Aşık olacağım biri olmalı cavapinizi bekliyorum saygılar

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR