Detaylı Arkadaş Arama:

Normal erkek arıyorum

İlan Açıklaması:
Normal erkek arıyorum

Selyam ben şenay 34 yaşında normal bir erkekle tanışmak istiyorum evliliye hazır olan Anlasmali da olabilirdi.0/5/3/6568****

Normal erkek arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. bünyamin5443139173 dedi ki:

    Merhaba bünyamin ben istanbul bekarım yalnız yaşıyorum bayanlarla tanışmak istiyorum

  2. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  3. ismai, dedi ki:

    tanışalım ciddiyseniz antalyada yalnız yaşmaktayım 5057847500

  4. emrah dedi ki:

    birliktelik yaşamak isteyen her yaştan ciddi bayanlar arayabilir
    ,0/5/3/13650820

  5. emrah dedi ki:

    antalya emrah güven içinde görüşmek birliktelik yaşamak isteyen her yaştan ciddi bayanlar arayabilir ,0/5/3/13650820

  6. harun dedi ki:

    selam tatlı bayan sızınle en kısa zamanda tanısmak ısterım whasap numaram 05307747025

  7. ahmet dedi ki:

    mrb tam olarak arayışınız nedir 39 yaşındayım boşanmış beyim kamuda çalışıyorum detaylı konuşmak isterseniz 0/5/4/3 388 6518

  8. Anlasmali dedi ki:

    Bende burdayim

  9. Atahann b dedi ki:

    ORDAMISIN KONUŞALIM

  10. Antalyalı dedi ki:

    Slm tanisalim

  11. yunus göçmen dedi ki:

    Selam ben Yunus kayseriden evlenecek aile olacak eş arıyorum kızlar yazın tanışalım0/5/3/89255609

  12. Doğan dedi ki:

    Merhaba ben doğan sizinle tanışmak isterim ,0/5/3/13812652 arayın lütfen

  13. Zeynelabidin dedi ki:

    Sende istersen mesaj at

    1. Ender03 dedi ki:

      Merhaba nasılsın sizinle tanışmak istiyorum

    2. On dedi ki:

      Selam tabisalim

  14. batuhan dedi ki:

    bursadan ben batuhan nolmal arıyorum demısın ıste benım tmm 26 yasındayım tm benlıksın bende senlıyım hanı ara beklıyorum0/5/4/58425484

  15. mecnun dedi ki:

    Slm ben mecnun ciddi bayan arkadas ariyorum yas 19 acil
    Adana osmaniye konya cevresi olsun
    0/5/4/53434569

  16. Doğan dedi ki:

    Merhaba ben doğan yaşım 29 bekarım daha önce evlenmedim ,0/5/3/13812652!arayın lütfen

  17. Namık gönen dedi ki:

    Merhaba nasılsınız mak ve inş müh 52 yaşındayım kalbi şiirle ve sevgi ile dolu olarak mutluluk ve sevda ile kucaklamak ozlemindeyim bu neden sen olmayasın 0/5/3/85143298 en kalbi sevgilerimle gorusebilme ümidiyle sevgilerimle
    Namık gonen

Mesajınız