mutluluk ariyorum !!!

İlan Açıklaması:
mutluluk ariyorum !!!

Fransadan Selamlarr !!! Ben Aysima Fransada yasiyorum turk kokenliyim , dogma buyume buraliyim 26 yasinda bekarim 168 boyunda 58 kg , lise mezunuyum Kuaforluk yapiyorum Ayilemle yasiyorum . Kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum ciddi ve evlilik dusunen bir erkekle tanismak ve yuva kurmak istiyorum! yalani dolani hic sevmem , oyun ve bos sohbet pesinde ki kisiler hic yazmasin aramasin !!! Mutlu olmak , hayati severek mutlu gecirmek istiyorum. Insallah karsima temiz ve dusgun karakterli kendini bilen biri cikar Ulke ve sehir hic onemli degildir ! Whatsapp numaram

mutluluk ariyorum !!! ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Ali dedi ki:

    meftunum seni beyeniyorum

  2. samet dedi ki:

    selam artvınlıyım 05301136608 cagrı yeter

  3. samet dedi ki:

    selam 05301136608 rıca etsem

  4. Baris dedi ki:

    Sectiginiz baslik cok anlamli ve ilginctir benimde benzer bir basligim var sanirim umarim begenirsin
    GECE RUYAMDA SEVGIYI GORDUM INSANLARI ARIYORDU
    SABAH UYANDIMKI INSANLARI GORDUM SEVGIYI ARIYORDU
    saygilar

  5. Yasin öge dedi ki:

    Merhaba aysima yasin yaş 37 ciddi bir eş istiyorum bekarım numaram 0/5/4/39513634 ben malatyalıyım aramanı beklerim

  6. Serdar dindaroğlu dedi ki:

    Sa hanfendi ben istanbul dan sözlerinizi karşısında nekadar ciddi olğunuzu anlamışoldum müsayitseniz görüşebiliriz 0/5/3/77090901

  7. Ilken arslan dedi ki:

    0/5/4/12754417 bayanlar arasinsadece

  8. ömer sermenli dedi ki:

    merhaba ben ömer bekarım hiç evlenmedim niyetim evlenip yuva kurmak.
    Hatay’da ikamet etmekteyim yaş:31 boy:1.81 kilo:85 Karayollarında Kadrolu Makina operatörüyüm ciddi ve evlenmek isteyen bayanlar arayın veya çağrı atın ben arıyabilirim.
    No: 0/5/4/65484881

  9. Bülent dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum

  10. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat yurtdisinda yasiyorum seni tanimak isterim burda evim araban maddi durumun cok iyi Allah sukur cok guzel is var Sende izin verirsen Seninle wapsap konusmak isterim 0046737647306

  11. Mersinden hakan dedi ki:

    Mersinin güzel bayanları benim için yaş önemli deil her yasta bayanlar aramanizi bekliyorum 0/5/3/57335310

  12. okan dedi ki:

    aysima hanımlagöruşmek isterım

  13. okan 33762084479 paris dedi ki:

    ararsanıztanışırız inşalah iyı olur

  14. okan dedi ki:

    tanışalım sonuç inşalah iyıolur

  15. mehmet ince dedi ki:

    sim

  16. hüseyin dedi ki:

    0/5/4/52491608

  17. Hüseyin köse dedi ki:

    Slm.sizinle tanışmak isterim hanım efendi.534 911 49 31.

  18. Ahmet dedi ki:

    Slm ben hat aydan Ahmet 0/5/3/5 665 21 77 istedigin zaman çağrı atabilirsin

  19. Özgür kaya dedi ki:

    Slm fatma hanım nımaranı gönder konuşalım tanışalım

  20. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan aliyş 37 dulum benim gibi dul bayanlardan telefon bekliyorum ileri dönük arkadaşlik için 532 581 74 98

  21. Hüseyin kurt dedi ki:

    ,0/5/3/1 778 87 27 bayan arkadaş aranıyor

  22. Dogan dedi ki:

    Slm adm Doğan tanismak isterim 0/5/0/51451534

  23. erdal dedi ki:

    slm 555 636 70 51 tanışalım.

  24. Alber taş dedi ki:

    Mrb aysima eğer kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum niyetim citti bir yuva kurmak istiyorum numarami birakiyorum arar saniz sevinirim 0/5/4/68690145

  25. Hasan dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz 0/5/5/46619035

  26. halil ibrahim alçay dedi ki:

    mrb canım

  27. Merhaba dedi ki:

    Sizinle tanışmak isterim

  28. Arif Oba dedi ki:

    Slm. Adana’da yaşıyorum;Mesleğim sosyolog : danışmanlık ve takip işleri ile ilgiliyim.. ,Duruş sahibiyim. Rafine duygularımla şunu ifade edeyim ki .muhteşem güzelsin.Karun’un,, hazinelerini mi , seni mi deselerdi! Dilemma yaşamadan, seni tercih ederdim. düzeyli iletişim taraftarıyım. Benimle tanışmak istermisin? Face adım : Arif Oba ( Beyaz gömlekli ve kırmızı spor arabaya dayalı halde. )

  29. Eray dedi ki:

    Ben Eray Çanakkale de oturuyorum 27 yaşındayım durustum içkim kumarın yok ciddi düşünen güvenen bayanlar la tanışmak istiyorum numaram 0/5/4/6 720 29 16

  30. Göksel DURU dedi ki:

    umarım bana ulaşırsınız

  31. Ali dedi ki:

    Mrb ben sizi tanımak istiyorum nasipse konuşalım ararsan sevinirim 0/5/4/65303733

  32. Alperen dedi ki:

    Mrb yaşım 34 bekar yakışıklı mutluluğu arayan biriyim tanışınca detayları anlatırım . +90/5/4/64894612

  33. hüseyin koç dedi ki:

    slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0/5/4/3 66 24 278

  34. hüseyin koç dedi ki:

    slm ben hüseyin balikesir yas45 arayin bayanlar tanişam 0/5/4/3 66 24 278

  35. Beyazit Hakbilen dedi ki:

    ,0/5/3/15571496 are beni

  36. onur dedi ki:

    merhaba hanımefendi adım onur tanısmak isterim evlenmek yuva kurmak istiyorum nasipse sikin biriyim allahtan korkan kısmetmı bulamadım inş siz olursunuz ailemle yasıyorum tel0/5/4/38781214 watsap var

  37. İSMAİL KAHRAMAN dedi ki:

    ben emekliyim almanyada türkiyeden 47 57 yaşlarında kötü alışkanlığı olmayan bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşıyorum tel 0/5/3/33016594 mesaçlarınızı bekliyorum selamlar

    1. Fatma yildirim dedi ki:

      Sizinle tanışmak isterim

      1. Sedat dwnoz dedi ki:

        Slm fatma yildirim sizle. Yakindan tanismak isterim ya

      2. Ahmet dedi ki:

        Slm ahmet ben istanbul 40 ys 170 by 68 kg samimi dürüst biriyim olgun bayan arkadaş arıyorum 546 737 84 91 email vatan3434434@gmail.com

Mesajınız