mrb 18 yaşındayım evlenek istiyorum

28 Mesaj gönderildi.

mrb 18 yaşındayım evlenek istiyorum

selam arkadaşlar 18 ime yeni girdim olgun bir erkekle evlenmek istiyorum gözüm kesinlikle ükseklerde değil sıcak bir yuvam olsun beni seven bir eşim olsun benimle ilgilensin yeter bir kadın başka ne isteyebilirki arkadaşlık edinip kendimi kullandırtmak istemiyorum direk evlenmek istiyorum hiç sevgilim olmadı çevremde bazı kızlar var her gün bir erkekle görüşüp kendilerini kullandırıyorlar ama ben öyle bir kız değilim evlenirim eşimle meşgul olurum bu dünyanın öteki dünyasıda var onuda düşünmek lazım beni annem öyle yetiştirmedi kimse kusura bakmasın 8 kardeşiz kendime ait odam yok en çokda bu konudan sıkıntım var evlenince eşimle kendime ait odamız olsun başka bişey istemem ailesiylede birlikte de yaşayabilirim önemli olan gönüller bir olsun yaşıda srun etmem 18 den tutun 40 a kadar yolu var belki daha fazla olabilir önemli olan benim dlimden anlayacak bana sahip çıkacak yanına yakıştıracak biri olması lazım düzgün insanlarla evlenmek istiyrum ciddi bayanım

DİĞER İLANLAR

28 Mesaj Gönderilmiş
Sadik 11 Eylül 2020 - 07:57

Merhaba Hanim efendi Nasilsiniz gerçek ciddi seniz cevab yazin tanışalım her şeyin hayirlisi Nasib kısmet etsin inşaallah Amin Wathsapp 068120807761 cevab yazin Viyana Saygilar dilerim

Cevapla
KURSAT guven 17 Ağustos 2020 - 16:22

Tokatta yasiyorum yasim 40 esmerim bayan arkadasa ihtiyacim var duruat guvenilir olmasi aarti ile tokatta ve cevresi olu4sa sevinirim 0536 779 92 92

Cevapla
Erkan akın 17 Mayıs 2018 - 09:51

Seninle tanışmak istiyorum sizde isterseniz 05537203481

Cevapla
samet 3 Nisan 2018 - 00:52

selam 05301136608 cagrını beklıyorum

Cevapla
murtaza 21 Mart 2018 - 22:03

Ara beni 0538 090 50 73 gülüm

Cevapla
Adem 19 Mart 2018 - 20:09

Mrb yaş 47 uyarsa ara bana göre ufaktan ama yaş sorunum yok dedin için yazıyorum eğer uygun görmüyorlar arama ben pek uymadim ama dürüst olmane dolayı yazım dedim ben evlenip ayrıldım kalbinden bir kımıldamakta geçerse ara gelmezse yaşına uygun birini bulmanın isterim gerçek soyluyom beni de istersen seni mutlu ederim tm 5448058245

Cevapla
Mustafa YÖNDEM 13 Mart 2018 - 21:40

Mrb seninle tanışmak istiyorum

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 13 Şubat 2018 - 22:59

SELAM BAYANLAR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM TEL 05315412138 ÇAĞRI VE MESAJLARI BEKLİYORUM

Cevapla
mehmet 12 Ocak 2018 - 10:28

merhaba ara konuşalım. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 18:01

selam canim ara gorşelim 05416250164

Cevapla
Özkan çakar 25 Haziran 2017 - 14:12

Merhaba ben Özkan çakar Tokat Niksar merkezden isminiz i bilmiyorum ama tanışırız senin düşün cen ve benim düşüncem hayni. Bu arada bazı konularda konu sürüş sizler beni arayanın beklerim.. sayigilar

Cevapla
namık gönen 6 Haziran 2017 - 16:00

Merhaba efendim nasılsınız makina ve inşaat muhendisiyim 52 yaşındayım izmirden en içten kalbi duygularimla romantik duygusal ve kalbi siir dolu olarak özlemle mutluluğu ve sevgiyi bekliyorum buyrun basımın ve kalbimin üstünde yerinin var lütfen sizinle tanismama izin verir misiniz sevgilerimle
Tel 0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
Mahmut Sel05414273691 16 Mayıs 2017 - 05:26

Yaşım 34 bende evlenmek istiyorum

Cevapla
Serdar 13 Mayıs 2017 - 19:16

Slm ismim serdar daha öncede msj attm kendimi tanıttm eger niyetn gercktn evlilikse eger hakketn hayırli bir eş ariyor isen bana yaz numarami sana daha önce göndrdm

Cevapla
A senol 13 Mayıs 2017 - 17:37

Kız sen benle evlen bir ömür prensesim ol oda ne ev araba hazır çok tatlısın

Cevapla
Abdullah senol 13 Mayıs 2017 - 17:36

Kız sen benle evlen bir ömür prensesim ol oda ne ev araba hazır çok tatlısın

Cevapla
erdal 13 Mayıs 2017 - 14:51

merhaba , ben istanbulda tatlım

Cevapla
Serdar 13 Mayıs 2017 - 08:58

Slm ismim serdar yaşm 34 bekarm hiç evlenmedm kendi işimin patronuyum evim arabam var tek eksigm hayirli bir bayan o hayirli bayan siz olur saniz yaşadinz tl numaram 0534 560 17 34

Cevapla
Sedat değirmenci 13 Mayıs 2017 - 00:48

Mrb guzel bayan tanismak isterim eger niyetiniz ciddi ise tlfn 05362587308

Cevapla
Sedat değirmenci 13 Mayıs 2017 - 00:41

Merhabalar guzelbayan eğer niyetiniz ciddi şekilde bentalibim mersin 18 yasindaki bayan. ..tlfn 05362587308 mesaj atin donerim size yeterki ciddiyet olsun

Cevapla
ahmet KAynak 13 Mayıs 2017 - 00:39

mrb ben batmandan Talibinimbu aradıklarını Gerçekten yaşamak istiyorsan Ara tanışalımm 05464892741

Cevapla
Savas 12 Mayıs 2017 - 20:54

Mrb

Cevapla
Enis aslan 12 Mayıs 2017 - 19:18

Merhaba tanışmak isterim sizinle ve hemende evlenebiliriz durum süper şu anda msjınızı beklerim yasm 25 balıkesir erdekliyim telim 05373900569

Cevapla
ali tekin 12 Mayıs 2017 - 16:45

Selam ileriye dönük evlilik dürüst aile bağları güç tansalm

Cevapla
bilo 12 Mayıs 2017 - 15:44

selam beni ara 0041787667182

Cevapla
Ersin 12 Mayıs 2017 - 10:14

Merhaba seninle tanışmak isterim niyetim ciddi evlilik için Antalyalıyım siz nerelisiniz?

Cevapla
Necmi 12 Mayıs 2017 - 09:32

Merhaba sizi tanımak isterim eğer niyetin ciddi ise tel 5380761154 konuşalım nedersin olgun bir bayanın halinden anlayan sevmesini bilen biriyim

Cevapla
soner kaş 11 Mayıs 2017 - 20:36

ben soner 05362316914

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR