Masumane arkadaş ariyorum

21 Mesaj gönderildi.

Masumane arkadaş ariyorum

Selam bekarım evlilik düşünmüyorum arkadaşlık için burdayım evleneli diyen erkekler ilgimi çekmiyor lütfen evlilik düşünmeyen düzenli görüşebileceğim erkek arıyorum görüşmeye niyeti olan vakti olan bana vakit ayıracak hoşgörülü erkekler yazsın öpüldünüz

DİĞER İLANLAR

21 Mesaj Gönderilmiş
Riza 7 Ocak 2020 - 16:34

Merhaba lar ismim Rıza 41 yaş 180 boy 85 kilo siyah saç kahverengi göz kamuda devlet memuru olarak görev yapıyorum anlayışlı mutavazi samimi dürüst ciddi ve duygusalim hayvanları ve doğayı çok seviyorum müsaade ederseniz sizinle tanışmak birbirimizi tanımak istiyorum bu şansı şahsıma lutfederseniz sevinirim bahtiyar olurum bi o kadar Onur ve gurur duyarım. 05320586778 ismim Rıza watsaph eklerseniz sevinirim memnun olurum.

Cevapla
erol hatil 30 Eylül 2019 - 01:09

Selm ben erol Zonguldak devrekden dul bayan arkadas ariyorum yasim 38 sekiz mavi gozlu sarisinim no 533 127 26 86 burdan ulasabilir fatsam var

Cevapla
Turgay sari 18 Haziran 2019 - 08:51

Merhaba nerden katılıyorsunuz bana yakınsanız tanısalım Whatsapp Dan mesajınızı bekliyorum 00491639793976

Cevapla
murat 29 Nisan 2019 - 18:28

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
harun kaya 9 Eylül 2018 - 18:48

merhaba canım ben harun arkadas arıyorum sende istersen whsaaptan tanısalım 0530 774 7025

Cevapla
Şener 23 Ağustos 2018 - 16:54

Tanışalım arayın mesaj yazın 0541
716 29 31

Cevapla
harun 10 Nisan 2018 - 04:33

selam canım aynen bende senın gıbı dusunuyorum ararsan sevınırım 05307747025 whsaap var

Cevapla
murtaza 22 Mart 2018 - 11:22

Ara beni 0538 090 50 73

Cevapla
hasan 13 Şubat 2018 - 22:07

ist hasan tanışalım 05056764249

Cevapla
mmuharrem 25 Ocak 2018 - 19:59

arkadaşlık
zonguldak ikamet

Cevapla
murat kaya 21 Aralık 2017 - 00:34

merhaba

Cevapla
ayhan 28 Ağustos 2017 - 16:09

ararsanız 0532 2374729 tel mutlu kalın

Cevapla
Cumhur 8 Temmuz 2017 - 10:39

Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede sürekli her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 38 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum meslegim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim işimin geregi sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0532 166 12 12

Cevapla
Hakan 8 Haziran 2017 - 12:33

Merhaa ben hakan. Senin gibi adana da yaşıyorum.tanışmayı isterim.iletişim için ; 0543 816 81 26

Cevapla
Yusuf 7 Haziran 2017 - 15:08

Merhaba nasılsın ara beni 05443180808

Cevapla
hasan 14 Mayıs 2017 - 01:07

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 05056764249

Cevapla
kıvanc yılmaz 12 Mayıs 2017 - 10:37

tanişalim bişiler yaparız egleniriz tani vazgeçilmez im

Cevapla
Emre aslan 11 Mayıs 2017 - 09:02

Slm tanisabilirmiyiz aynı fikirdeyiz seninle bana ulasireisinin 05318339977

Cevapla
Adem 10 Mayıs 2017 - 18:04

Mrb 5448058245

Cevapla
hüseyin 9 Mayıs 2017 - 14:30

merhaba nasılsınız

Cevapla
Rıdvan 9 Mayıs 2017 - 00:48

Selaam

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR