Maddi destekte yardım eden birını arıyorum

13 Mesaj gönderildi.

Merhaba. Ben Guli 24yaşindayım. Rus+özbek vatandaşı olan fiziksel ve kalpi güzel bır kızım. Çalışıyorum. Ama bıraz maddi konuda sıkıntılar olduğu için maddi desteke ihtiyacım var. Özellikle gizli her şey kalmasını isterdım bide her kesi özel hayatı vardır. Sapk olmayan ceybıde 5kuruş parası yok havada uçan saçma sapan sorular yapan ikkida bır foto at diyenler lütfen yazmadım. Ciddi niyeti olan her konuda yardımcı ola bilecek ve beni her zaman yanımda olan gerçekten maddi sıkıntımı hal ede bilen birini arıyorum. Güzel bayanım fotoğraf kesinlikke atmıcam. Ama şöyle yaş 24 boy 168 kilo 55 mankenlik yapıyorum. Beden 36 ölçü 88-62-98.Çekık gözlü bır kızım. Mesaj bekliyorum maildan benimle uğraşa bilirsiniz. Khannasaripova1@gmail.com


DİĞER İLANLAR

13 Mesaj Gönderilmiş
Metin Demir 30 Nisan 2020 - 17:56

Merhaba Ben Metin İstanbul Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Kızlar, Bayanlar Mail Adresim byysohbet@hotmail.com

Cevapla
tarık taş 20 Ocak 2020 - 17:26

selam istanbul içi tatlı kızlar bayanlar tanışalım canlarım uzman doktorum sizi çok mutlu ederim yaş 38 telim özele açık 0538 217 70 80

Cevapla
Metin 30 Kasım 2019 - 12:29

Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Kızlar, Bayanlar Ben Metin İstanbul. byysohbet@hotmail.com Maiilerinizi Bekliyorum

Cevapla
emrah emrah 12 Kasım 2019 - 16:59

istanbul dan bayanlar memurum ist yaşıyorum 40 yaşındayım evim arabam var tanışmak isterseniz 0535 340 09 78

Cevapla
Ahmet demie 9 Kasım 2019 - 07:20

Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Cevapla
Erkin 28 Ekim 2019 - 07:12

Beni ara görüşelim 05550476772

Cevapla
Ferit kaya 16 Eylül 2019 - 18:52

Ara beni 05444631788

Cevapla
Baris 29 Temmuz 2019 - 16:56

Selam 34 yas kastamonu bayanlara maddi destek olurum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Cevapla
Hikmet yavuz 12 Temmuz 2019 - 01:03

Bana ukasabilirseniz detaylari goruselim ayriyeten modern ariyorum
05312635643

Cevapla
atakan 24 Haziran 2019 - 15:13

mrb maddi destekli görüşme yapmak için tanışabiliriz
emsalsiz_ist@hotmail.com

Cevapla
Mustafa 9 Haziran 2019 - 07:37

Meil atın görüşelim

Cevapla
Mustafa 9 Haziran 2019 - 07:29

Slm ben 33 yaşında kendine bakan iyi biriyim lütfen meil at tanışalım murtazaipasa@gmail.com

Cevapla
EMRE 19 Mayıs 2019 - 14:51

ESKİŞEHİRDE YASAYAN IS ADAMIYIM YASIM 48 MADDİ DESTEK BEKLEYORSAN GÖRÜŞELİM

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR