Detaylı Arkadaş Arama:

Maddi destekte yardım eden birını arıyorum

İlan Açıklaması:
Maddi destekte yardım eden birını arıyorum

Merhaba. Ben Guli 24yaşindayım. Rus+özbek vatandaşı olan fiziksel ve kalpi güzel bır kızım. Çalışıyorum. Ama bıraz maddi konuda sıkıntılar olduğu için maddi desteke ihtiyacım var. Özellikle gizli her şey kalmasını isterdım bide her kesi özel hayatı vardır. Sapk olmayan ceybıde 5kuruş parası yok havada uçan saçma sapan sorular yapan ikkida bır foto at diyenler lütfen yazmadım. Ciddi niyeti olan her konuda yardımcı ola bilecek ve beni her zaman yanımda olan gerçekten maddi sıkıntımı hal ede bilen birini arıyorum. Güzel bayanım fotoğraf kesinlikke atmıcam. Ama şöyle yaş 24 boy 168 kilo 55 mankenlik yapıyorum. Beden 36 ölçü 88-62-98.Çekık gözlü bır kızım. Mesaj bekliyorum maildan benimle uğraşa bilirsiniz. Khannasaripova1@gmail.com

Maddi destekte yardım eden birını arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Metin Demir dedi ki:

    Merhabalar Ben Metin Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar Mail Adresim: byysohbet@hotmail.com

  2. Metin Demir dedi ki:

    Merhaba Ben Metin. Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Ben Metin İstanbul. Mail Adresim byysohbet@hotmail.com

  3. atakan dedi ki:

    mrb istanbul avrupa yakasından
    adım can 38 yas esmer ..kendi işimle uğrasıyourm.
    maddi destek karsılıklı esc olmayan temiz guvenilir
    saygı ve sevi çercevesinde bir bayan arkadaşla görüşmek ,her görüşmede
    maddi destek vermek istiyorum.tanışmak istersen sartları konusabiliriz..
    sevgilerler..emsalsiz_ist@hotmail.com

  4. Aslan dedi ki:

    Ankara’da kendi evimde yalnız yaşıyorum. 27 yaşındayım kırklı yaşlarda bedenen ve ruhen olgun beni benden alicak bayanlari bekliyorum 0/5/4/5-944-19-05

    1. Esin dedi ki:

      Ben 28 yaşındayım Avrupa yakasında oturuyorum. Sarışın minyon tipli bakımlı biriyim Haftalık ödemem gereken senet borcum var bu yüzden bu arayışa girdim. Düzenli görüşeceğim destek olacak tek kişi arayışındayım
      nise9334@gmail.com

  5. Sibel dedi ki:

    Merhaba Ankara da yaşıyorum 36 yaşındayım maddi manevi destek verecek güvenilir bir insanla tanışmak istiyorum..

    1. Hakan dedi ki:

      Merhaba hakan ben 32 yasndaym herturlü yardmci olabilirim.0/5/4/67388460

    2. Sefa dedi ki:

      Merhaba Ankarada yaşıyorum 38 yaşındayım ilgilenirsen mesajını beklerim. Mail adresim sefa122910@gmail.com

    3. Salih dedi ki:

      Mrb sibel hanım sizinle tanismak istiyorum. Maddi manevi yaninizda olurum. Iketisime gecermisin? aksuss@yahoo.com

    4. Ali Güneş dedi ki:

      Merhaba Olgun elit bir İngilizce öğretmeniyim seçkin kurumlarda çalışıyorum

  6. İdris zağlı dedi ki:

    Mrb ben İdris mütaitim maddi ve manevi her konuda destek sağlarım dürüst olanlar arasın ben ciddi düşünüyorum pişman olmazsınız 0/5/5/30722566

  7. Hasan dedi ki:

    İstanbul dan gorusebilecegim bayan arkadaş arıyorum numaram 0/5/4/5 864 79 26 watsaptan yazabilirsiniz

  8. Emir Ural dedi ki:

    Beni arayın lütfen. 1.87 boyunda sporcu ve kriterlerinize uygun bir beyefendiyim. Tanışmak isterim. 0/5/4/3 602 1072

  9. DAGHAN dedi ki:

    Merhaba, İstanbul da yaşıyorum, 36 yaşındayım. Maddi manevi sıkıntılarım yok arabam var.. İstanbul ve çevresinden Maddi manevi yardımcı olabileceğim bayan ile görüşmek isterim. Yaş ve medeni durum önemli değil. Mail adresim daghanerkoclar2@gmail.com

  10. Metin Demir dedi ki:

    Merhaba Ben Metin İstanbul Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Kızlar, Bayanlar Mail Adresim byysohbet@hotmail.com

  11. tarık taş dedi ki:

    selam istanbul içi tatlı kızlar bayanlar tanışalım canlarım uzman doktorum sizi çok mutlu ederim yaş 38 telim özele açık 0/5/3/8 217 70 80

  12. Metin dedi ki:

    Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Kızlar, Bayanlar Ben Metin İstanbul. byysohbet@hotmail.com Maiilerinizi Bekliyorum

  13. Ahmet demie dedi ki:

    Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

  14. Erkin dedi ki:

    Beni ara görüşelim 0/5/5/50476772

  15. Ferit kaya dedi ki:

    Ara beni 0/5/4/44631788

  16. Baris dedi ki:

    Selam 34 yas kastamonu bayanlara maddi destek olurum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

  17. Hikmet yavuz dedi ki:

    Bana ukasabilirseniz detaylari goruselim ayriyeten modern ariyorum
    ,0/5/3/12635643

  18. atakan dedi ki:

    mrb maddi destekli görüşme yapmak için tanışabiliriz
    emsalsiz_ist@hotmail.com

  19. Mustafa dedi ki:

    Meil atın görüşelim

  20. Mustafa dedi ki:

    Slm ben 33 yaşında kendine bakan iyi biriyim lütfen meil at tanışalım murtazaipasa@gmail.com

  21. EMRE dedi ki:

    ESKİŞEHİRDE YASAYAN IS ADAMIYIM YASIM 48 MADDİ DESTEK BEKLEYORSAN GÖRÜŞELİM

Mesajınız