Detaylı Arkadaş Arama:

köylük yerde yaşıyorum

İlan Açıklaması:
köylük yerde yaşıyorum

merhaba sevgili erkekler köylük yerde yaşatan saf ve temiz bir bayanım evlenmek istiyorum ama bzim köyün erkekleri çok geveze geveze cıvık erkekleri hiç sevmiyorum erkek dediğin ses tonu ile bile konuşması ile kendini belli etmeli cıvık gevşek olmamalı ben kesinlikle böyle birini istemem yaşı önemli değil dul veya vekar olmasıda önemli değil hayatında kimse olmasın beni aldatmasın karıya kıza bakmasın benim için kafi lütfen kendini bu kriterlerde hisseden erkekler yazsın mesajlarınızı bekliyor olacağım

köylük yerde yaşıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 40 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz 5325817498

  2. mustafa dedi ki:

    Meraba seni tanımak istiyorum yaş29 sakin sevecen uyumlu kendiniyetişdirmiş atletik yapılı yakışıklıyım watsaptan yazarsan sevinirim 0/5/3/52257068

  3. Umut dedi ki:

    Slm ben umut ys 35 LÜLEBURGAZ liyim esimden ayrildim tanismak isterseniz 0/5/4/6 740 93 83

  4. Mehmet dedi ki:

    Tanışabilir miyiz 05307880510

  5. samet dedi ki:

    selam mrb 05301136608 koyde yasıyorum

  6. Mikdat dedi ki:

    Mrb watsap ekle konuşalım ,0/5/3/13984277

  7. Adem dedi ki:

    Mrb ara ben aradın kişi olmak istiyorum 5448058245

  8. cem tokuc dedi ki:

    selam herkes evlenmek istiyor da evlenicek ne dürüst nede yalansız insanlar yok denicek kadar az ben karadenizliyim istanbulda yaşıyorum eger benimle helal ekmegimi paylaşıcak uzun bir yolda yürüyeceksen ben varım ama yarı yolda bırakıcaksan onada hayır ne dersin istanbula ayak uydurabilecekmisin işde numaram 0/5/4/46195842

  9. Yusuf dedi ki:

    Mrb resimde çok masum dıygusal bir kızsın.Bende yıllardır köy öğretmenliği yapmaktayım .Eğer düşünürsen tanışalım
    Tel:0/5/5/33285132

  10. Zeki dedi ki:

    Merhaba ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim. Sempatik güleryüzlü saf temiz kalpli biriyimdir. Köyde de yaşadım şuan şehirdeyim malum çalışıyorum yinede arada bir gidiyorum aileme yardım ediyorum sizi tanımak isterim hoş güzel alımlı zarif bir bayansınız görüşmek ümidiyle sevgiyle sağlıcakla kal güzelim. Tel: 0/5/4/1 820 85 15 vatsaptan da ulaşabilirsiniz teşekkürler sevgiler saygılar

  11. Doğan dedi ki:

    Merhaba ben doğan yaşım 28bursada yaşıyorum evin tek oğluyum arayın lütfen ,0/5/3/13812652

  12. huseyin akdağ dedi ki:

    lm mrb ben huseyin y38 kg60 b170 bekarim meslek aşci evim var citi dusunuyorum tabiki koylu olmak bi seref tir senin nekadar temiz duygularla hareket ettiyini cok iyi anliyorum citi anlamda senle tanisip mutlu bi yuva kurmak huxurlu bi hayat yasamak istyorum huseyin bn adana 0/5/4/4 458 39 49

  13. Mustafa dedi ki:

    Merhaba sizinle tanışmak istiyorum 32 yaşındayim 5449011388

  14. Şenol Özdemir dedi ki:

    Aradığınız özelliklerdeki için ben en uygun erkek benim bu no 0/5/3/87438147

  15. mehmet dedi ki:

    Selam ismim mehmet 49 yaşında yım emekliyim antalyalı yaşıyorum her konuda olgun ve dürüst biriyim antalyada yaşamak isteyen hayat arkadaşı arayan dürüst bayan ile tanışmak istiyorum0/5/3/70657247 saygilarimile

  16. ozan dedi ki:

    slm 0/5/5/31185950

  17. yiğit çelen dedi ki:

    Selam ben Ankara dan Yiğit sizinle ileriye yönelik tanışmak isterim eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise arayın çağrı atın mesaj atın ben size dönerim telim 0/5/0/7 898 39 61 saygılar sunarım.

  18. kadir çakır dedi ki:

    Ciddi evlilik düsunen bayanla tanısmak istiyorum tırabzonda yaşıyorum evlenmiş bosanmıs olabilir insan olsun yeter

  19. soner kaş dedi ki:

    0/5/3/62316914 adana ararsan sevinirim hiç evlenmedim

Mesajınız