Detaylı Arkadaş Arama:

köylü güzeliyim köyüme damat arıyorum

İlan Açıklaması:
köylü güzeliyim köyüme damat arıyorum

merhaba köylü güzeli bir kızım daha önce evlilik arkadaşlık nişanlılık yaşamadım köy yerinde böyle şeyler ayıp karşılanır birde erkekler genelde herkese anlatır o yüzden adı çıkar kızın bende köy dışından konuşabileceğim sonunda anlaşırsak evlilik olacak bir arkadaşlık arıyorum lütfen erkekler yazsın kadınlar yazmasın veya başka bir cinsler yazmasın bizim köy yerinde arsalarımı tarlalarımız bahçelerimiz var babamın yeterince arazisi var bizim köye yerleşecek yakışıklı erkek arıyorum lütfen evlenince bizim köyde yaşayacak bizimle beraber malı mülkü yönetebilecek kabiliyette olsun çünkü erkek kardeşim yok evin en büyüğü benim babam evleneceğim yaşa geldiğimi söyleyip duruyor evlenip herşeyin yönetimini alacak lafını dinlettirecek bir erkek olursa çok yii olur fazla resmim yok bu resmi ekliyorum sağ daki kız benim

köylü güzeliyim köyüme damat arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. murat sezgin dedi ki:

    Damat ariyan köylü kizlar uzun zamandir köylü olmamdan bag bahce tarla hayvanlar süt sagmasi ve tandir,a ekmek yapistirma sabahlari sicak süt hazirlama kahvalti hepsini yaptim ? babadan nneden nevsehir ürgüp aksalur köyünde tastan yapma 3 odali ve 3 kaya oymali oda icinde ve yerde Tandir.im da var baba anne ölünce tek kaldim köy kizi ariyorum . baktim olack kimse yok yurtdisina gidip ögrenme herseyi burda bile bahceli evde yasam cevap yazim hangi köydeseniz geleyim izin gibi göreyim

  2. ýaşar dedi ki:

    merhaba sizinle tanışmak iistiyorum
    0/5/3/6 358 78 31

  3. ýaşar dedi ki:

    merhaba sizinle tanışmakistiyorum

  4. Kenan acur dedi ki:

    Nbr iyimisin Bayrampaşa altın tepsi parkinda buluşalım bende evlenmek istiyorum 0/5/3/6.557.06.64 köylü kızı

  5. Hasan nourian dedi ki:

    Selam aleyküm köylü kiz ben zaten turkiyede çobanlik ariyom siz beni kabul ederseniz ben tabiki sizin koyde omurluk kalirim. Babana her işde yardim ederim zaten koy çocuguyum WhatsApp numaram 0098 9220072768

  6. Barış. Büyükay dedi ki:

    Ben senden hoşlanıyorum seninle konuşmak istiyorum sente istiyosan. Ara. Konuşalım 0/5/3/60335153

  7. Barış. Büyükay dedi ki:

    Nerelisin. Ben senden. Hşlantım. Elemek ityorsan 0/5/3/60335153 Ara. Konuşalım

    1. Barış. Büyükay dedi ki:

      Nerelisin ben. Senden. Hşlantım seninle konuşmak istiyorum sente istiyosan. Ara. Konuşalım. 0/5/3/60335153

  8. Sedat dedi ki:

    Özellikle görüşmek isterim besyuzbrsaliyuzyetmissekizonyediyir.

  9. Sedat dedi ki:

    Köy hayatını biliyorum ve seviyorum. Yerleri ve işleride çekip ceviririm sizlerle detaylı konuşmak istiyorum nasıl görüşebiliriz.

  10. mert dedi ki:

    izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın bayanlar arasınbayanlar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum sapıklar aramasin tanisalim 0/5/4/5 474 76 28

  11. kerem dedi ki:

    izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın bayanlar arasınbayanlar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum sapıklar aramasin tanisalim 0/5/4/5 474 76 28

  12. can dedi ki:

    izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın bayanlar arasınbayanlar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum sapıklar aramasin tanisalim 0/5/4/5 474 76 28

  13. Remo_twicthy dedi ki:

    Selam Canim ben ramo 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ıstersen arayabilirsin ⚘5318266303

  14. Kemal sh nemat dedi ki:

    Merhaba köylü güzal hanım efendi . Lütfan whatsapp dan arayin
    +989301621451

  15. Kemal dedi ki:

    Merhaba köylü güzal hanım efendi . Lütfan whatsapp dan arayin
    +989301621451

  16. Kemal nemat dedi ki:

    Merhaba lutfan wattsapdan aeayin
    +989301621451

  17. Cumaali koç dedi ki:

    Hayırlı akşamlar adım cumaali ben dost arkadaş arayan bayan için yazdım ben kendi işime yapan işletmeciyim ben tekstil üzeri çalışıyorum tekstil üzeri birde şirkettim var o bayan dost arayorsa öncelikle tanışmak konuşmak karşılıklı yemek kafve çay içeriz o bu sahyede beni tanır ben onu tanışırız eyer o dost arayan yannız kalan bayan için yazdım sizler bunu iletirseniz sizlere teşekür ederim

  18. Harun dedi ki:

    Mrhb koylu guzeli numaram ciddiysen ara 5439167731

  19. Mehmet dedi ki:

    Slm köylü guzeli bende koyluyum isterseniz tanisabiliriz telim 0/5/4/34600395

  20. Enes dedi ki:

    0/5/3/6 553 16 56 tanışmak isteyen bayanlara açığım saygilar

  21. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan elaziğta yalniz yaşiyorum y 38 bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  22. M.cemil Degirmenci dedi ki:

    Selamlar Köylü Güzeli Adım M.Cemil 38 yaşındayım 1.80 Boyunda
    78kiloda atletik bir yapıya sahibim Bakımlı biriyim eşimin mutlulugu için elimden geleni yapmaya hazırım seninle tanımayı çok istiyorum D. Bakirda oturuyorum alemde buraliyim Sogutma ve ısıtma Teknisyeniyim Kendimi ait evim var istersen senin yaninda da Hayatımızı surdurebiliriz benimle tanışmak istersen götürebiliriz. Tlf. 0/5/0/74976521

Mesajınız