köylü güzeliyim köyüme damat arıyorum

60 Mesaj gönderildi.

köylü güzeliyim köyüme damat arıyorum

merhaba köylü güzeli bir kızım daha önce evlilik arkadaşlık nişanlılık yaşamadım köy yerinde böyle şeyler ayıp karşılanır birde erkekler genelde herkese anlatır o yüzden adı çıkar kızın bende köy dışından konuşabileceğim sonunda anlaşırsak evlilik olacak bir arkadaşlık arıyorum lütfen erkekler yazsın kadınlar yazmasın veya başka bir cinsler yazmasın bizim köy yerinde arsalarımı tarlalarımız bahçelerimiz var babamın yeterince arazisi var bizim köye yerleşecek yakışıklı erkek arıyorum lütfen evlenince bizim köyde yaşayacak bizimle beraber malı mülkü yönetebilecek kabiliyette olsun çünkü erkek kardeşim yok evin en büyüğü benim babam evleneceğim yaşa geldiğimi söyleyip duruyor evlenip herşeyin yönetimini alacak lafını dinlettirecek bir erkek olursa çok yii olur fazla resmim yok bu resmi ekliyorum sağ daki kız benim

DİĞER İLANLAR

60 Mesaj Gönderilmiş
Remo_twicthy 6 Eylül 2020 - 10:52

Selam Canim ben ramo 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ıstersen arayabilirsin ⚘5318266303

Cevapla
Kemal sh nemat 17 Ağustos 2020 - 01:27

Merhaba köylü güzal hanım efendi . Lütfan whatsapp dan arayin
+989301621451

Cevapla
Kemal 17 Ağustos 2020 - 00:46

Merhaba köylü güzal hanım efendi . Lütfan whatsapp dan arayin
+989301621451

Cevapla
Kemal nemat 17 Ağustos 2020 - 00:10

Merhaba lutfan wattsapdan aeayin
+989301621451

Cevapla
Cumaali koç 30 Haziran 2020 - 18:40

Hayırlı akşamlar adım cumaali ben dost arkadaş arayan bayan için yazdım ben kendi işime yapan işletmeciyim ben tekstil üzeri çalışıyorum tekstil üzeri birde şirkettim var o bayan dost arayorsa öncelikle tanışmak konuşmak karşılıklı yemek kafve çay içeriz o bu sahyede beni tanır ben onu tanışırız eyer o dost arayan yannız kalan bayan için yazdım sizler bunu iletirseniz sizlere teşekür ederim

Cevapla
Mehmet 14 Nisan 2020 - 12:35

Slm köylü guzeli bende koyluyum isterseniz tanisabiliriz telim 05434600395

Cevapla
Enes 26 Mart 2020 - 01:20

0536 553 16 56 tanışmak isteyen bayanlara açığım saygilar

Cevapla
Kenan 14 Mart 2020 - 11:28

Slm ben kenan elaziğta yalniz yaşiyorum y 38 bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
M.cemil Degirmenci 10 Mart 2020 - 22:35

Selamlar Köylü Güzeli Adım M.Cemil 38 yaşındayım 1.80 Boyunda
78kiloda atletik bir yapıya sahibim Bakımlı biriyim eşimin mutlulugu için elimden geleni yapmaya hazırım seninle tanımayı çok istiyorum D. Bakirda oturuyorum alemde buraliyim Sogutma ve ısıtma Teknisyeniyim Kendimi ait evim var istersen senin yaninda da Hayatımızı surdurebiliriz benimle tanışmak istersen götürebiliriz. Tlf. 05074976521

Cevapla
M. Cemil Degirmenci 13 Şubat 2020 - 17:03

Merhaba köylü güzeli seninle tanımayı çok isterim ey er olursa seninle evlenirsem seni mutlu etmek için herşeyi yapmaya hazırım
Tanışmamız istersen numaran 0507 497 65 21 selamlar

Cevapla
Serhat 28 Ocak 2020 - 20:54

Bn serhat ciddiyim yş 28 sende ciddiyim diyosan yazabilirsin mutlu edebilirim sizi numaram 05388491005

Cevapla
Kenan 28 Ocak 2020 - 10:04

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Mehmet 4 Ocak 2020 - 00:35

Selam nasılsın Seninle tanışmak istiyorum seninle her yerde yasarim ciddiyim evlenmek istiyorum sende istersen 5417652963

Cevapla
Ali 26 Aralık 2019 - 12:14

Merhaba köylü güzeli bende koy çocuğu sayilirim ve hertürlü isleride anlarım yani anadolu çocuğuyum ararsan sevinirim 05465303733

Cevapla
Serhat yiğit 15 Aralık 2019 - 22:16

Bn serhat yş 28 ciddi bir ilişki ariyorum ileriye dönük yani numaram 05388491005

Cevapla
emre 1 Aralık 2019 - 00:21

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın 0545 474 76 28

Cevapla
berkcan 1 Aralık 2019 - 00:09

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi 0545 474 76 28

Cevapla
emre 1 Aralık 2019 - 00:09

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi 0545 474 76 28

Cevapla
Tahır 12 Kasım 2019 - 18:02

47 yaşındayım antalya da ikamet ediyorum muhasebe işi yapıyorum uygun bayan arıyorum tel5529474769

Cevapla
Şakir kalaycı 10 Kasım 2019 - 11:53

Selam bende bir köylüyüm. Bag bahçe tarla işleri yaptım. Eger uygusanız tanışabiliriz. 39 yaşım 166 boyum. 60 kiloyum sakirkalayci.32@gmail.com 05358796441 ne zaman isterseniz arayabilşrsiniz

Cevapla
Serkan can 9 Eylül 2019 - 13:25

Slm ciddi olgun evimin kadını olacak dürüst bir bayan arıyorum 5455698055

Cevapla
yunus 8 Eylül 2019 - 23:50

merhaba bende köylüyüm köyde yaşamak hoşuma gider izmirde yaşıyorum etrafımda becerili bir insan olarak bilinirimelimden her iş gelir elime aldığım işi yarım bırakmam benim malla mülkle işim yok ben evlenip mutlu huzurlu yuva özlemi içindeyim kendi hayatımı kendim kaznırım ama sen öye istersen orda kalır ordaki işleri yaparım 05372500448

Cevapla
Halil 19 Temmuz 2019 - 22:27

Selam koylu guseli izmirliyim tanisalim derseniz buyrun telim 0539 2004807 benimde kimsem yok hayirlisi olsun gaygilat

Cevapla
Said buğra 18 Nisan 2019 - 21:48

Merhaba bende tanışmak istiyorum 05534325512

Cevapla
Süleyman Atay 13 Nisan 2019 - 21:41

Merhaba nasılsınız tanışalım mı ileriye dönük dönük düşünürsen tanışalım mı ileriye dönük dönük düşünürsen 34yasindayim05530748851

Cevapla
Kenan 9 Şubat 2019 - 17:50

Mrb bayanlar ben istanbul kartal dan kenan 35 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0.5.4.4. 4.8.1. 9.3.3.0

Cevapla
Serhat 544 440 5319 27 Aralık 2018 - 22:08

Mrblar ben serhat 26 yas 1.82 boy bugday tenli siyah saçlı sevecen biriyım sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum sportıf ve bakımlı biriyım sevgı emek yurek gerçeklıktır ask ise sonsuzlugun yanılsamasıdır.5.4.4. 4.4.0.5.3.1.9 antep ve cevresı yada her yer farketmez

Cevapla
ertugrul 2 Kasım 2018 - 23:36

Güzel bayanlar yazabilir watsap 05352257068

Cevapla
Burak 1 Kasım 2018 - 22:01

Ben burak uzun boylu sportıfi bırıyım bayan arkadas arıyorum 544 938 5123 neolurya bakımlıyım atletık yapım var antep maras hatay islahy her yer olabılir

Cevapla
Turhan 1 Kasım 2018 - 19:15

İyi aksamlar nasılsın ben turhan 05444841120 ara

Cevapla
mert 30 Ekim 2018 - 23:46

izmirden mert yasim 33 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilgigosteririm arasında kadın dilinden iyi anlarim arayın konusalim.ole karar verin bence 0545 474 76 28

Cevapla
Mazlum 25 Eylül 2018 - 15:14

Merhaba ben mazlum sizinle tanışmak istiyorum

Cevapla
eemre 13 Eylül 2018 - 23:40

Ben emre mrba bu ilani yeni gordum benim icin yuva kurmak tanismak istersen numaram 05393923247 bekliyorum cevabini

Cevapla
Aydin 12 Eylül 2018 - 01:50

Slm herkese bu numarimi dengesizin biri internete atmis bununda kim okdugunu biliyorum 0553532 0300 lutfen bu nunarayi aramayin

Cevapla
necat 9 Eylül 2018 - 01:45

Selam sizinle tanışmak istiyorum ben karadeniz ligin köyişlerinden iyi anlarım ciddi

Cevapla
Ali 21 Temmuz 2018 - 18:06

Selam köylü güzeli 5337797946 ara tanışalım

Cevapla
Ayhan 5 Temmuz 2018 - 16:02

Merhaba koylu guzeli yas takintin yoksa beni ararmisin 05535320300

Cevapla
    Aydin 12 Eylül 2018 - 02:01

    Bu numarami internete dengesizin biri kebdi numarasi diye biri vermis onunda kim oldugunu biliyorum 05535320300 rica ediyorum bu numarayi aramayin

    Cevapla
Ali göker 15 Mayıs 2018 - 08:41

Merhaba Merhaba ben malatyadan ali yş38 dulum 1cocugum var anne de kaliyor sizinle tanışmak isterim istersen 5325817498

Cevapla
murtaza 20 Mart 2018 - 12:01

Ara tanisalim köylü güzeli 0538 090 50 73

Cevapla
Adem 6 Mart 2018 - 01:12

Mrb yaş 48 hayat arkadaşı arıyorum 5448058245

Cevapla
hasan 13 Ekim 2017 - 06:01

merhaba tanışalım 05369337567

Cevapla
BAYRAM balay 9 Eylül 2017 - 14:19

Marhaba cittiyseniz beraber yönetelim 05437845891

Cevapla
yasin öge 18 Ağustos 2017 - 02:00

selam ben yasin yaşim 37 hiç evlenmedim bekarim maaşliyim malatyaliyim şükür parada gözüm yok ailemle yaşiyorum bekarlik canima tak etti köylü bir kizla evlenmek isterim şükür müslümanim sevdiğim kiz köylü olmali sevdiğim kiz ne isterse yaparim ailenin en büyük çocuğuyum anlaşirsak evleniriz sevdiğimi üzmem ismim yasin numaram 05439513634

Cevapla
zeki uğurlu 2 Ağustos 2017 - 16:17

Ben zeki evlenmek istiyorum 28yasindayin bekarim usakliyim yalniz yasiyorum işim var evlenmek isteyen bayanlari bekliyorum05452169584

Cevapla
Ali 15 Temmuz 2017 - 17:09

Merhaba ben ali samsunluyum yaşım 26 sizin gibi bi hankendi köylü güzeliyle tanışıp yuva kurmak isterim numaram 0541 797 67 92 bekliyorum iyi günler

Cevapla
Orhan ozturk 14 Temmuz 2017 - 14:34

Mrba köylü güzeli senin için sizin köye değil cehenneme bile gelirim kısacası senin olduğun her yer senin mutluluğun için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım 0b4i6o3dye

Cevapla
İrfan kandemir 13 Temmuz 2017 - 18:50

Mrb ben irfan laf etmicem sadece hoş bayanlar arasın zaten tanıyınca seversiniz 05054226849

Cevapla
Zeki 13 Temmuz 2017 - 11:32

Merhaba hanımefendi ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim 1.70 boyunda 70 kilo ağırlığında esmer orta ölçülerde sempatik güleryüzlü samimi içten biriyimdir uzun yıllar köyde yaşadım anlarım köy işlerinden şuan şehirdeyim çalışıyorum ama sizi görünce tekrar köy hayatına dönmeye karar verdim çok hoş güzel ve zarif bir bayansınız beni buraya bağlayan bir engel yok madem ki köyüne işleri güçleri yönetecek her şeye sahip çıkacak bir damat arıyorsan o ben olmalıyım sizi çok beğendim damat olmaya hazırım diyebilirim canım tabiki de siz de uygun görürseniz oraya gelip işlerin güçlerin başına geçmeye hazırım her düşünceniz saygı duyar aramanızı beklerim Tel : 0541 820 85 15 vatsaptan da ulaşabilirsiniz teşekkürler sevgiler saygılar

Cevapla
hasan 24 Haziran 2017 - 02:08

ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
huseyin akdag 23 Haziran 2017 - 15:16

slm mrb koylu kizi daha oncede sana mesaj atim bna donmedin cvp yazmadin bn huseyin y38 kg69 b170 bekarim meslek aşci adana merkez deyimevim var seninle mutlu bi yuva kurmak adina tanismak istiyorum huseyin akdağ 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com

Cevapla
huseyin 18 Haziran 2017 - 15:49

TEKRAR MRB KOYLU GUZELİ OZELİK LE SENİ TERCİH EDİYORUM BEN ADANA MERKEZ OTURUYOM CİTİ ANLAMDA SENLE İLERYE DONUK MUTLU Bİ HAYAT HUZURLU Bİ YUVA KURMAK ADİNA TANİSMAK GORUSMEK İSTİYORUM Y36 KG 60 B170 BEKARİM MESLEK AŞÇİ EVİM VAR OZELİKLE SENİ BİLE BİLE TERCİH ETİM KOYLU OLMAN COK DİKATİMİ CEKTİ SENİ OZELİME DAVET EDİYORUM huseyinak2121@ghmail.com huseyin 0544 458 39 49 adana

Cevapla
huseyin 18 Haziran 2017 - 03:02

slm adana mersin ben huseyin adana merkezdeyim citi anlamda senle tanismak mutlu biyuva kurmak adina tanismak mutlu olmak bir omur yaşlanmak adina bnim noya cagri mesaj birakirmisin ltfen evim var adana merkez huseyin akdağ 0544 458 39 49

Cevapla
A brac 13 Mayıs 2017 - 13:12

Mrh bn can 0505 209 27 05

Cevapla
Serdar 13 Mayıs 2017 - 10:48

Slm köylü güzeli ismim serdar bekarm yaşm 34 daha önce yaptm o işleri şu an ticaret nakliyat işi yapyorm kendi işim ama seversem anlaşir isek gene o işleri yaparm benim icn sorun degl şu an ayriyet tn aricılikta yapyorm bana uyar benim niyetm cıddi eger sende ciddiysen bana yaz tl numaram 0534 560 17 34

Cevapla
Sedat değirmenci 13 Mayıs 2017 - 00:58

Köylü güzeli seni iyi anliyorum benim tabiyatimda ciftciydi suan cifcilikle ugrasmiyorum balikcilik yapmaktayim tek diyeceğim benim kimsenin ne malinda nede pulunda gozum var tek istegim guzel yuvam olsun huzurlu mutlu olmak istiyorum sirtimi dayaya bilecegim ve benim oldugunda sen benim helalimsin demeliyim mersin 05362587308 mesaj bırakın hemen hemen dönerim tabiki siz uygun görürseniz teşekkürler mersin sedat

Cevapla
Enis aslan 12 Mayıs 2017 - 19:15

Buyurun tanışabilirmiyiz anlaşalım yuvamızı kuralm lütfen

Cevapla
rüstem 11 Mayıs 2017 - 10:04

selm nasılsınız

Cevapla
Ahmet 11 Mayıs 2017 - 08:55

Merhaba koylu güzeli bekarım senın koyun gelirim sanada bakarım tarlalarda yasım 37 ara beni 05313365433

Cevapla
Mahmut 10 Mayıs 2017 - 21:48

Merhaba ben mabmut 26 yasindayim ihracat isiyle ugrasiyorum sizinle uyumlu olabiliriz mesajini bekliyorum 0541 320 35 94

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR