köy kadınıyım arkadaşlık istiyorum

33 Mesaj gönderildi.

köy kadınıyım arkadaşlık istiyorum

selamlarr adananın köylük yerinde yaşıyorum telefondan giriyorum hatsapp dan bazen konuşacak dertleşecek erkek arkadaş arıyorum sevgili gibi bi amacım yok zaten görüşüp zaman geçiremem sadece whatsapp arkadaşlık yhapabilirim bazende whatsapp dan görüntülü konuşuruz hepsi bukadar bazen musait oluyorum bekarım ailemle yaşıyorum

DİĞER İLANLAR

33 Mesaj Gönderilmiş
ali 21 Nisan 2020 - 11:54

ben ali selamlar adananın köylüye telefonla dertleşecek bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
ugur 26 Şubat 2020 - 22:56

Slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Cevapla
Okan 30 Eylül 2019 - 20:28

Mhb koylu guzeli tanisalimmi ben sydneyde austuralyada yasiyom benimde watsap arkadasa ihtiyacim var isterse yaz goruselim saygilar + 61 416 127 8t3

Cevapla
emre 30 Mart 2019 - 18:59

eskısehırdeyım yasım 47 ısadamıyım mesaj atarmısın goruselım

Cevapla
Tuncay 14 Ekim 2018 - 18:37

merhaba eğer tanışmak istersen beni 05340637410 numaradan ara yada mesaj at watsapım var

Cevapla
murtaza 22 Mart 2018 - 12:49

Ben murat ara beni Whatsapp var 0538 090 50 73

Cevapla
Alper Altıntaş 11 Şubat 2018 - 19:18

Eğitimli,kültürlü,nazik ve romantik biriyim sizi tanımak isterim..sevgiler 05061263779

Cevapla
ozan celik 30 Aralık 2017 - 11:24

meraba cnm no ver konusalim

Cevapla
b... 23 Eylül 2017 - 17:08

merhabalar, ilanınız ilgimi çekti. size nasıl ulaşabilirim?

Cevapla
cetin 21 Eylül 2017 - 20:09

ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 35 44 olabilir ben ist yaşıyorum 0505 676 42 49

Cevapla
Ferhat 11 Ağustos 2017 - 21:39

Mrh ben Ferhat Dustum bu yollara askimi aramaya basladim insallah bu yolda ruh ikizimi bulurum. Ben yurtdisanda yanliz yasayan birisiyim burda evim araban herseyim taman kalp yarisini bulamadin bir iki gunluk istemiyorum. Ömur boyu istiyorum. Rica ediyorum Baska ulkeden aramasinlar Eglence olsun diyenler istemiyorum Ferhat .kale1@hotmailcom ????????0046737647306

Cevapla
mustafa 11 Ağustos 2017 - 09:43

gunaydın wasap numaram 05304694274

Cevapla
ALİ 8 Ağustos 2017 - 15:55

SLM. BEN ALİ PROFEİONAL MÜZİSYEN’İM 176.BOY.75.KİLO 46.YAŞ KUMRALIM ALKOL SİGARA KULLANMIYORUM 35 YAŞ ÜSTÜ KARŞILIKLI GÜVEN OLURSA BİR HAYAT BENİMLE YAŞAYACAK ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN BAYAN ARIYORUM. 537 668 66 66.SLMLAR.

Cevapla
Hakan Vural 8 Ağustos 2017 - 14:26

Merhaba ben hakan 45 yaşında olgun bir beyim ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum tlf 0553 918 91 97

Cevapla
Mehmet kara 8 Ağustos 2017 - 01:27

Bolu Abant dan Mehmet numaram 05330906510 özgür bayanlar yaş ve kilo önemli değil. Mesaj atınız ben sizi arayacagim. Maddiyat önemli değil.

Cevapla
Hakan 7 Ağustos 2017 - 07:30

Slm ben hakan buraya katilmaktaki amacim benim gibi citti anlamda evlilik dusunen bayanlarla tanismak isterim olgun ve durustluk onemli benim gibi sevmeye vede sevilmeye ihdiyacı olan ve huzurlu bir evliligım olsun diyen bayanlar tanismak istiyorum kesinlikle.niyeti citti olmayanlar aramasinlar ltfen her ilden olabilir yas okadar önemli degil benim icin yeterki kafayapilarimiz uyussun ltfn tanitici msj atarsaniz memnun olurum 0541 586 95 83

Cevapla
cemıl 4 Ağustos 2017 - 16:35

meraba adım cemıl ıstersen tanısalım 0543 395 29 80

Cevapla
Serdar diyici 4 Ağustos 2017 - 01:36

Selam Van merkezden serdar ben dost hayatı yaşıyabileceğim bir bayan arıyorum yaş 37 seyahat engelim yok boy 1/80 kilo 76. Esmerim ela gözlü telefon 0505 148 57 34 tanışmak isteyenler ön ce mesaj yoluyla ve beni merak edenler intasdagram da resimlerini görebilirler . saygılarımla esen kalın.

Cevapla
Hayrullah 26 Temmuz 2017 - 02:04

Merhabaa

Cevapla
Tayfun doğan 19 Temmuz 2017 - 11:18

Merhaba ben TAYFUN 24 yasindayim manisadan ve izmirden bayaĺarnlar bekliyorum 0553 766 44 45 aramadan önce mesaj atin

Cevapla
Zeki 13 Temmuz 2017 - 02:23

Slm ben samsundan zeki 36 yaşında bekar yalnız yaşayan olgun biriyim 1.70 boyunda 70 kilo ağırlığında esmer orta ölçülerde sempatik biriyimdir. Ben de köyde çok yaşadım şuan şehirdeyim malum çalışıyorum yinede aileme yardım etmek için arada bir gidiyorum benim de bir arkadaşa sohbet edebileceğim yalnızlığımı unutturacak bir bayana ihtiyacım var sizle tanışmak isterim tabi ki de siz de isterseniz ararsanız çok sevinirim hanımefendi. Tel: 0541 820 85 15 vatsaptan da ulaşabilirsiniz. Teşekkürler sevgiler saygılar

Cevapla
ali gülbahar 30 Haziran 2017 - 14:50

mrb 34 yaşındayım mersindeyim tanışmak isterseniz face ankaray01@hotmail.com

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 15:32

slm mrb ben huseyin adana mrkezdeyim y38 kg60 b170 bekarim meslek aşçi evim var citi anlamda mutlubi yuva kurmak adina senle tanismak istiyorum mesajini okudum huseyinak2121@ghmail.com 0544 458 39 49 huseyin adana

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 01:37

ADANA SLM MRB BN HUSEYİN Y37 kg60 b 170 bekarim meslek aşçi adana merkez evim var viti anlamda tanismak mutlu olmak sicak bi yuva kurmak adina seni bk 0544 458 39 49

Cevapla
ramazan 12 Haziran 2017 - 23:09

merhaba ben ramazan yaş 25 istanbul bahçeşehir de oturuyorum bayan arkadaş arıyorum benimle iletişime geçmek isteyenler whatsap adresim 0505 9948090 önce mümkünse mesaj atın ondan sonra arayın

Cevapla
Burhan elbey 12 Haziran 2017 - 15:45

Konuşabilir miyiz 05342295855 telefon numaram

Cevapla
Ferhat 11 Haziran 2017 - 12:46

Slm guzel bayan seni konusmsk isterim ister sen Benin wapsap veya wiber konusalim 00467647306 Ferhat.kale1@hotmail.com ben Ferhat. Yurtdisinda yasiyorum seninde morelim guzel olsun

Cevapla
Can 9 Haziran 2017 - 14:59

Mrh bn can tanisalimmi 05052092705

Cevapla
Recep sagun 9 Haziran 2017 - 13:46

Slm bende sizinle vassafdan görüşmek isterim şayet musaitseniz

Cevapla
hasan 9 Haziran 2017 - 02:09

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Soner ates 8 Haziran 2017 - 22:06

Slm bende adanaliyim

Cevapla
    Recep sagun 9 Haziran 2017 - 13:47

    Slm bende sizinle vassafdan görüşmek isterim şayet musaitseniz

    Cevapla
      mustafa kaldırım 3 Ağustos 2017 - 17:40

      merhaba

      Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR