Detaylı Arkadaş Arama:

kendime eş arıyorum

İlan Açıklaması:
kendime eş arıyorum

merhaba sevgili erkek arkadaşlar ben nuran 37 yaşındayım yaşıma uygun ciddiyetli sevecen sevdiğini koruyan aile babası olabilecek bir erkek arıyorum bekarım hiç evlenmedim devlet memuruyum evlenmek nasip olmadı ama artık bir şekilde evlenmek istiyorum çünkü sevmek sevilmek gibi güzel bir duygu olduğunu sanıyorum evlilik sitesine ilan verme sebeplerimden en önemlisi artık çocuk sahibi olmak için son zamanlarıma geldiğimi düşünüyorum çocuk sahibi olmak istiyorum takdiri tabiki Allahındır ama düzgün biriyle evlenip çocukl sahibi olarak sıcak bir yuva sahibi olmak istiyorum evim var yalnız yaşıyorum araba ve kirada evimde var maddi problemim yok evleneceğim kişinin geliri pekde önemli değil ama boşboş oturan biri olsun istemem asgari ücrete bile çalışıyor olsa sabah şişe gidip akşam evine gelebilecek biri olmalıki cevrem tarafından ve Allah nasip ederse evlatlarımız tarafından tuhaf karşılanmasın lütfen kendini evliliğie hazırlamış biri lsun çünkü flört ile boşa harcayacak zamanım yok tanışıp munasip görürsek 3-5 ay içinde evlenebilecek biri olmalı tabiki çiftlerin birbibine ısınmasıfda gerekli 37 yaşındayım +/- 5-7 yaş olabilir yani 30-50 yaş arası olabilir. mesajlarınızı bekliyorum

kendime eş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Ferhat dedi ki:

    SLM İSTANBUL DAN FERHAT YAŞ 36 BOY 1.70 BENİM SEVGİMİ ALABİLCEK BENİM SEVGİMLE MUTLU OLUCAK HOŞ VE TATLI DUYGUSAL SEVECEN NEŞELİ BAYANLARI BENDE HOŞ VE TATLI SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ CEKİCİ BAKIMLI MİNYON TİPLİ CEKİCİ SEVİMLİ ERKEGİM İST FATİH DE OTURMAK DAYIN KENDİ EVİM DE YALNIZIM SAYGI SEVGİ CERŞEVESİN DE OLGUN BAKIMLI GÜZEL BAYANLARIM ARAMASINI BEKLERİM SEVGİLERLE 0/5/3/26001247

  2. Aytaç dedi ki:

    Selam ben izmirden aytaç ciddi anlamda bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim WhatsApp var şimdiden teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah lütfen yurt dışı aramasın İzmir ve çevresi olursa sevinirim mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddi anlamda dürüstçe yalansız düşünen bir bayanla tanışıp mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum hayırlısı inşallah İzmir ve çevresi olursa sevinirim sıfır beşyüz otuz sekiz yüz altmış altı on üç 87 ciddi bir hanımefendi ile tanışmak istiyorum hayırlısı inşallah İzmir ve çevresi olursa sevinirim mutlu bir yuva kurmak istiyorum dalga geçmiyorum ciddiyim 0530 866 13 87 WhatsApptan konuşalım gerçekten ciddiysen tanışalım hanımefendi

  3. Paşa Sait dedi ki:

    Merhaba dilerim iyisindir Sait ben İstanbul’da ailemle yaşıyorum 39 yaşındayım işim gücüm yerinde Allah a şükür çok hoş ve alımlı bir bayansiniz sizi yakından tanımak sohbet edip ileriye dönük ciddi bir ilişki olması nedeniyle bu yazıyı yazıyorum siteye üye değilseniz m ben resim yok o yüzden ama beni tanımak istersen WhatsApp konuşabiliriz bu arada hiç evlenmedim kısmet olmadı ya ben de üzerine düşmedim çok bana yazmanı bekliyor olacağım kendine iyi bak 😍🥰😍🥰😍

  4. Paşa Sait dedi ki:

    Merhaba Nuray İstanbul da yaşıyorum Sait ben 39 yaşındayım hiç evlenmedim senin gibi hoş bir bayan ile birlikte ileriye dönük ciddi bir ilişki arıyorum son derece kibar biriyimdir güven ve sadakat benim için çok önemli sevdiğim kadına ilgi alaka göstermek ona her daim değerli ve yanında olduğumu hissetirmeyi bilirim umarım tanışma fırsatı mız olur inşallah bana yazmanı bekliyor olacağım kendine iyi bak 😍🥰😍🥰😇🥰

  5. mrb nuran hanim dedi ki:

    mrb nuran hanim bende bosandim senin evlenmek isterim.uygun gorurseniz 0/5/5/58964425 yunusdemir.

  6. ferhat dedi ki:

    SLM İSTANBUL DAN FERHAT YAŞ 36 BOY 1.70 BENİM SEVGİMİ ALABİLCEK BENİM SEVGİMLE MUTLU OLUCAK HOŞ VE TATLI DUYGUSAL SEVECEN NEŞELİ BAYANLARI BENDE HOŞ VE TATLI SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ CEKİCİ BAKIMLI MİNYON TİPLİ CEKİCİ SEVİMLİ ERKEGİM İST FATİH DE OTURMAK DAYIN KENDİ EVİM DE YALNIZIM SAYGI SEVGİ CERŞEVESİN DE OLGUN BAKIMLI GÜZEL BAYANLARIM ARAMASINI BEKLERİM SEVGİLERLE 0/5/3/26001247

  7. Hakan dedi ki:

    Yurtdışında kalıyorum… telefon ile görüşebilirmiyiz?

  8. Taşkın Erdinç dedi ki:

    Tanışmak isterim 0 533 6565746

  9. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 bende dulum evlenmek yuva kurmak istiyorum nuran hanim arayın tlf anlayın 0/5/4/5 474 76c38

  10. emre dedi ki:

    slm ben izmire 34 yasim nuran hanim bende su gibi evlenmeyi dusunuyorum gerçekten evlenmek arayın tif konusalim sapık degilim 0/5/4/5 474 76 28

  11. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben. Ferhat. Aslen Ankara ama Yurtdinsinda. Yasiyorum. Bu guzel ulkede yanliz. Yasamak cok zor ben ciddi evlenmek dusunuyorum. Bu guzel ulkede. Evim araban. Guzel isyerim. Var maddi. Durumun sukur olsun iyi wapsap. 0046737647306

  12. Adem dedi ki:

    Mrb ben aradın kişi olmak isterim 5448058245

  13. Adem dedi ki:

    Mrb aradın kişilikler ben fazlasıyla var sadece yaş 47 uyarsa ara sevgi saygıya aşkla hasret kaldim gariban ama ekmeğini kazaza yorum sadece aşkım yok sen olursan Basmane olmazsın bir fırsat bana ver kısmet se olsun 5448058245

  14. MUSTAFA GÜLER dedi ki:

    SELAM NURAN HANIM BEN MUSTAFA GÜLER 40 YAŞINDAYIM TEL,0/5/3/15412138

  15. huseyin akdağ dedi ki:

    slm tekrar hanfendi mrb huseyin ben yas38 kg60 b170 bekar meslek aşçi adana merkez evim var citi anlamda senle tanismak mutlu bi yuva kurmak adina huzurlu bi hayat kurmak adina bir omur boyu yaslanmak adina seni ozelime davet ediyorum hanfendi huseyinak2121@ghmail.com 0/5/4/4 458 39 49 huseyin Adana

  16. umut dedi ki:

    Tanisalim 0/5/4/42085324

  17. carl-altan dedi ki:

    avrupada sivil pilotum 51 yasinda 1,93 boyunda 88 kilo unveriste mezunu hobbilerim spor,antika ve benzeri 30 ile 40 yas arasinda bir bayanla tanismak isterim pilot748@live.com sadece bayanlarin yanitlarini bekliyorum…

  18. Soner dedi ki:

    Slm 42 yaşında memurum sizinle tanışmak istiyorum turkuaz0935@hotmail.com mail atarsaniz tanisabiliriz

  19. Mehmet dedi ki:

    Selamün aleyküm nasılsın inşaAllah iyisindir niyetin ciddi ise sizi yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim namazında niyazinda hiçbir kötü alışkanlığı olmayan ailemle yaşayan özel okulda etüt eğitim merkezin de güvenlik işinde çalışan boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi gözlü hiç evlilik yapmamış biriyim niyetiniz ciddi ise sizi yakindan tanımak istiyorum nasip kismet hayırlısı inşaAllah
    my.yetismis@my.com adresimden ulaşabilirsiniz

  20. Adem dedi ki:

    Mrb 5448058245

  21. ibrahim dedi ki:

    Merhaba nuray hanım adım ibrahim yaş 42 boy 180 kilo89 dulum bende sevgi dolu hayat dolu huzur dolu bir yuvam eşim olsun ve hayat boyunca onunla yaşamak yaşatmak icin burdayım kamu da calışıyom tel 5427628206 citdisen allah korkusu varsa ara saygılar

  22. Necmi dedi ki:

    Sizi tanımak isterim ciddi düşünüyorsanız

  23. Ahmet dedi ki:

    Slm Nuran Hanim memurum ayrı yaşıyorum 51 yasindayim sizinle isterseniz tanışmak istiyorum.0/5/0/62023866 ankara.

  24. murat dedi ki:

    Mrb nuran hanim, benim adim hojji aslinda turkum ama iranda dunya ya geldim icin ismim iranli bir isimdir, evlenmek icin bir orjinal turk bayani bulmak icin tam uc yil turkiyede kaldim ama dogru ve durust bir bayan bulmaya beceremadim , neyse suan irana dondum kendime ayit bir evim var iranda ve borda yasiyorum yanliz,
    Siznle bir tanismak isterim olursa gorusmaya karar veririz o zaman ya sen gelirsin irana yada musait olmasan bende gelirim senin işine gore( dovlet mamurusun ) heralde siz gelemezsinis benim işim kendim elimden oto galeri araba alib satib boyle bir işim var , bonu dedim ki ne zaman gel desan gorusmek icin hemen gele bilirim yani,
    Borda whatsap nomaram,
    0098 903 722 4624
    İrtibata gecersan cok sevinirim ve mutlu olurum.
    Hoşce kain

  25. mehmet dedi ki:

    Slm nuran hanım ismim Mehmet 46 yaşındayım mümkünse tanışmak istiyorum sizin içinde uygunsa bu arada boşandım çocuk yok

  26. Tarık hasan dedi ki:

    Meraba ben Tarık güvenilir ciddi hanım efendi arıyorum tlf.num 0/5/3/26860627

  27. hüseyin dedi ki:

    merhaba nuran hanım nasılsınız ben konyadan hüseyin profilinizi okudum sizi ciddi manada tanımak isterim gerçekten sevgilerimle hoşçakalın.0/5/3/69443671,,,

  28. Şahin dedi ki:

    Slm ismim şahin boy 175 kilo 75 tel 0/5/4/6 651 38 38

  29. Çetin Aydın dedi ki:

    Slm Nuran hanm ben çetin sizinle tanışmak evlnmk istrm. Tl.0/5/3/73665087

    1. Nuran dedi ki:

      Selam çetin bey tabi tanışalım kaç yaşındasınız bekarmi dulmusunuz

      1. yanlızım dostlar dedi ki:

        slm nuran hanım nasılsınız ben mustafa 28 yaşındayım dulum sizinle tanışmak isterim no 0/5/0/7 712 01 62

      2. ÇETİN AYDIN dedi ki:

        Slm Nuran hanm bekarm

        1. Netzpitin polis dedi ki:

          Selam pen eblebmek isteim 6940320261 arain beni

      3. Ercan demir dedi ki:

        Selam mrb tanışabilir miyiz

      4. Selim dedi ki:

        Selam nuran ben Selim 0/5/5/2 065 5976

  30. bekir dedi ki:

    sizi tanımak isterim

Mesajınız