Kendime dost arıyorum

27 Mesaj gönderildi.

Kendime dost arıyorum

Selamlar ben Nilgün 25 yaşındayım ankara da oturuyorum daha önce yurtdışındaydım yeni geldim ankaraya ailemle yaşıyorum şuanlık çalışmıyorum evim var kendime göre bir arkadaş dost arıyorum bu iş evlilik de olabilir ama önce iyice tanışmak istiyorum ankaraya yakın beylerin mesaj atmalarını bekliyorum 0539 *******

DİĞER İLANLAR

27 Mesaj Gönderilmiş
Erkan 18 Nisan 2020 - 12:21

Selam ismim erkan istanbulda oturuyorum 52 yaşında 175 b0y 70 kg bakımlı biriyim istambulda oturan olgun bayan arkadaş arıyorum 05550476772

Cevapla
serkan 1 Nisan 2020 - 01:32

merhaba ben serkan olgun ve bakımlı biriyim istanbuldayım 33 yaşındayım temizliğe çok önem veririm gezmek ve eylenmek hayatın tadını doya doya yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz 05419651532 tanıtıcı mesaj lütfen

Cevapla
mert 17 Mart 2020 - 13:11

izmirden 35 yasim ciddi olan arasin tanisalim once yorumları hemyakın arasında 0545 474 76 28

Cevapla
Serhat yiğit 28 Ocak 2020 - 20:48

Mrb bn serhat yş 28 ciddiyim ve ciddi bir bayan arıyorum numaram 05388491005

Cevapla
Mesut 7 Ocak 2020 - 00:45

Merhaba ankaradan ben mesut olgun bayan arkadas arıyorum tel 05326382817

Cevapla
Kemal Ankara 05070938053 20 Aralık 2019 - 11:03

Ankaradan Kemal. 175 boyunda 78 kiloda 45 yaşında kumral beyim. 05070938053 Ankara ve çevresinden her durum ve yaş hanımları bekliyorum

Cevapla
Mehmet 16 Kasım 2019 - 12:39

Ben mehmet konya 57yas canıgönülden dürüst her konuda paylasimci arkadaş dost ama zaman neyi gosterir bilemeyiz 05382998060

Cevapla
Mehmet 16 Kasım 2019 - 12:25

Ben mehmet konya 57yas canıgönülden dürüst her konuda paylasimci arkadaş dost ama zaman neyi gosterir bilemeyiz 0538 290 80 60

Cevapla
Mertadm 7 Eylül 2019 - 10:44

Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL:05071647673

Cevapla
M.Adm 3 Eylül 2019 - 02:02

Merhaba ben mert a yaşım 36. Uşak’ta ikamet ediyorum. Yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum TEL 05071647673

Cevapla
Yusuf 8 Temmuz 2019 - 00:37

Ankara’dan dul bayanlar sizinle birlikte mutlu olmak için neler yapılabilir

Cevapla
Mert 6 Temmuz 2019 - 07:01

Merhaba ben mert 36 yaşındayım Uşak’ta yaşıyorum gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı arıyorum tel 05071647673

Cevapla
Eren-erdem 30 Mart 2019 - 08:53

Merhaba ciddi bayanlar yaş 32…25 42 yaş arası ciddi bayanlar lütfen bakımlı temiz düzgün erkeğim 05315150575

Cevapla
ali 27 Ocak 2019 - 18:55

slm kütahya merkezden ali yasım 28 ciddi kafa dengi bayan arkadas arıyorum bayan kuaförüm seviyeli insanlar ararsa sevınırım 0553 388 91 70

Cevapla
sevket 27 Kasım 2018 - 00:48

izmirden şevket yasim 33 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymakistersen beni arayın konusalim düzgü şekilde burdayım arayın 0545 474 76 28

Cevapla
ahmet 9 Eylül 2018 - 19:20

Bende ahmet 40 yaş üzeri bayanları beklerim 5339548861 saygilar

Cevapla
mehmet 27 Temmuz 2018 - 07:40

merhaba ben sizi ankaradan arıyorum resmi dairede görev yapıyorum ünüversite mezunuyum ara konuşalım. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
Metin Gündüz 7 Haziran 2018 - 11:42

Ben metin gündüz uşak bende mutsuzum maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim kabul edersen sevinirim yol masrafımı çekersen oraya geliri m

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:19

merhaba kütahya olurmu

Cevapla
cafer 14 Ağustos 2017 - 17:18

selam canım 05416250164

Cevapla
samet yamaner 1 Ağustos 2017 - 14:56

tanışalım

Cevapla
Metin Aslan 20 Temmuz 2017 - 15:51

Tel : 531 663 86 55

Cevapla
Metin Aslan 20 Temmuz 2017 - 15:50

Merhaba nasılsınız. Sizinle tanışmak isterim. Saygı ve güvene dayalı güzel bir arkadaşlığa ne dersiniz…?

Cevapla
Can çoban 2 Temmuz 2017 - 02:49

Ben Can çoban yaş 28 boy 1.70 kilo 60 bekarım istanbul anadollu yakasında kartaldayım mühendisi olarak çalışıyorum ailemle yaşıyorum ilgi alanlarım spor ,müzikle uğraşmak ,bisiklet sürmek ,gezmek ,eylenmek ,bilgisayar uğraşmak .Ben için bana gelen bir bayan arkadaş sadece ciddi ve dürüst olsun o bana yeter gerisi zaten tanışınca gelir .Skype:mcoban1988 yada 0537-923-01-26 telefon numaram whatsapp var.Gelin tanışalım pişman olmasınız.

Cevapla
alper can 19 Haziran 2017 - 10:16

Merhaba. Tanımak isterim sizi 05419679059

Cevapla
Emre 13 Haziran 2017 - 18:55

Merhaba. Ben Ankara’dan 30 yaşında mühendisim. Sizinle tanışmak istiyorum. Mesaj atarsanız sevinirim.

Cevapla
Hakan 11 Haziran 2017 - 16:49

Selam tanışmak istermisin

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR