izmirde bayan arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
izmirde bayan arkadaş arıyorum

Merhaba ben izmirden burak yıldız esmer 1.75 boy 65 kilo 27 yaşındayım güvenlik işi yapıyorum samimi dürüst mütevazi bir bayanla tanışmak ciddi olarak ilerlemek istiyorum hic eevlenmedim artık zamanının geldiğini düşünüyorum 0/5/5/38640135

izmirde bayan arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Kerem dedi ki:

    Merhaba izmirin elit kadınları adım kerem uzun boylu yakışıklı biriyim . Hazı ve mutluluğu dorukta yaşamayı seven biriyim ve bunu yapıyorum. Kafalar ,uyum ve mantığımız uyuşursa neden birlikte olmasın ? Whatsap 0/5/4/33140069

  2. Sabahattin Kılıç dedi ki:

    Yaşım 43 yeni girdim yakışıklı atletik genç biriyim her konuda bana yardımcı olacak bir bayan arkadaş arıyorum .özellikle olgun bayanlardan hoşlanırım .tanışmak isteyen bayanlar WhatsApptan arayabilir tanışırız 0/5/3/9 8506959

  3. mustafa 17cm dedi ki:

    izmirden yakışıklı esmer işi evi arabası olan bireyim..5536049604

  4. Ünal dedi ki:

    Men ben izmir de oturmaktayim. Olgun bayanlar ararsa sevinirim yaşım 29 0/5/4/34713511

  5. Ramazan dedi ki:

    Merhaba ben İzmir den başlayan arkadaş arıyorum 39 yaşındayım 0/5/4/11658285

  6. Ibrahim balkır dedi ki:

    Merhaba gülcan tanışabilirmiyiz telefon numaram 0/5/0/7 020 37 43

  7. Levent üşen dedi ki:

    Merhaba şuan izmirde misafirim bana eşlik edecek bir bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/22858579

  8. Halil Erdal dedi ki:

    Merhaba ben 41 yasında 180 86 ve İzmirde yaşıyorum benimle uzun süreli arkadaşlık yapacak bayanları bekliyorum hsna05@hotmail.com.

  9. Mert dedi ki:

    Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:0/5/0/71647673

  10. Fedayi dedi ki:

    İzmir bornovaya taşındım gezip tozabileceğim bayan arkadaş arıyorum vatsaptan yazabilirsiniz 0/5/3/98210861

  11. Fedayi dedi ki:

    31 yaşındayım tanışmak isteyen her yaştan izmir cevresi bayanlar vatsaptan yazabilir 0/5/3/9 821 0861

  12. Fedayi dedi ki:

    İzmir bornovada yaşıyorum 31 yaşındayım tanışmak isteyen her yaştan izmir cevresi bayanlar vatsaptan yazabilir 0/5/3/9 821 0861

  13. Fatih YAVUZIRMAK dedi ki:

    Merhaba Gülcan. Tanışabilirmiyiz lütfen

  14. mert dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0/5/4/5 474 76 28

  15. emre dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0/5/4/5 474 76 28

  16. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0/5/4/5 474 76 28

  17. ALTAN dedi ki:

    selam ben altan kendim izmirde yaşamaktayım 180 boy 78 kilo atletik yapılı ğizliliğe önem veren sınırsız olmayı seven kendimle barışık biriyim BAYAN arkadaş arıyorum 0530 957 10 03sayğılarımla0530 957 10 03

  18. Rahmi Ramos dedi ki:

    Avrupada yasamak isteyen bir tatli bir bayan ileriye dönük aranmaktadir. Lütfen ciddi olanlar arasin.

  19. Dilaver dedi ki:

    Ciddi bayanlar msj atın durust olana maddi destek knt sglarım 0/5/4/44827835

  20. korkmaz yıldız dedi ki:

    izmirden bayanlar arasın 0/5/5/5 880 31 86

  21. korkmaz yıldız dedi ki:

    ne aradığını bilen bayanlar arasın 0/5/5/5 880 31 86

  22. Ufuk dedi ki:

    Mrb bn izmirden ibrahim bkarim gercekten nyeti cddi bryle ewlnmk istyrum yasin bi onemi yok bnm icin dzgun drst olsun yeter nmaram 0/5/0/73958990

  23. Hüseyin izmir dedi ki:

    İzmirden Olgun bayan arkadaş arıyorum ilgilenen faceden hüseyin azabcek yaş 36

  24. MEHMET dedi ki:

    0 546 869 30 45 BEN MEHMET 38 YAS 170 BOY ESMER DUL ELAZIG DAN SADECE CIDDI MENFAATSIZ BIR BAYAN ARKADAS ARIYORUM YAS ONEMSIZ TURKIYEDEN SEYAHAT ENGELI TATIL ENGELI OLMAYAN BAYANLAR ARASIN BEKAR YADA DUL BAYAN ARIYORUM 0 546 869 30 45

  25. Umit dedi ki:

    Izmirden ali ben.ne aradigini bilen xiddi bayanlarla gorusmek.tanismak.istiyorum 0 505 099 0278

  26. ALTAN dedi ki:

    SELAM BEN ALTAN KENDİM İZMİRDE YAŞAMAKTAYIM YAŞIM 35 BEYAZ TENLİ ELA ĞÖZLÜ 180BOY 77KİLO ATLETİK YAPILI ĞİZLİLİĞE ÖNEM VEREN SINIRSIZ OLMAYI SEVEN KENDİMLE BARIŞIK BİRİYİM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SAYĞILARIMLA 0530 396 10 03

  27. Gülcan dedi ki:

    Mrb sizinle tanışabilir miyiz beyefendi geri dönüş yapar mısın

    1. Serkan ersoy dedi ki:

      Benle tanis bebegimmm

    2. ulus dedi ki:

      merhaba tanışmak istewrim..izmirden ulus ben.. belki bi şans ..

    3. Tolga dedi ki:

      Slm 0/5/0/61541666 tnşmk istrdim

    4. Yuňus dedi ki:

      Merhaba Gülcan hanım tanışabilir miyiz mümkün mü0/5/3/72500448

    5. Emre dedi ki:

      Tanışalım.ulasn 0/5/3/6417532

    6. Ferhat dedi ki:

      Slm gulcan hanim tanisabirmiyiz

    7. Fatih YAVUZIRMAK dedi ki:

      Merhaba Gülcan. Tanışabilrmiyiz lütfen?

    8. Ersin z dedi ki:

      0/5/3/33491165

Mesajınız