izmirde bayan arkadaş arıyorum

28 Mesaj gönderildi.

izmirde bayan arkadaş arıyorum

Merhaba ben izmirden burak yıldız esmer 1.75 boy 65 kilo 27 yaşındayım güvenlik işi yapıyorum samimi dürüst mütevazi bir bayanla tanışmak ciddi olarak ilerlemek istiyorum hic eevlenmedim artık zamanının geldiğini düşünüyorum 05538640135

DİĞER İLANLAR

28 Mesaj Gönderilmiş
Levent üşen 12 Temmuz 2021 - 19:46

Merhaba şuan izmirde misafirim bana eşlik edecek bir bayan arkadaş arıyorum 05322858579

Cevapla
Halil Erdal 7 Ekim 2020 - 05:02

Merhaba ben 41 yasında 180 86 ve İzmirde yaşıyorum benimle uzun süreli arkadaşlık yapacak bayanları bekliyorum hsna05@hotmail.com.

Cevapla
Mert 3 Ekim 2020 - 04:03

Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:05071647673

Cevapla
Fedayi 20 Temmuz 2020 - 21:01

İzmir bornovaya taşındım gezip tozabileceğim bayan arkadaş arıyorum vatsaptan yazabilirsiniz 05398210861

Cevapla
Fedayi 20 Temmuz 2020 - 20:59

31 yaşındayım tanışmak isteyen her yaştan izmir cevresi bayanlar vatsaptan yazabilir 0539 821 0861

Cevapla
Fedayi 20 Temmuz 2020 - 20:57

İzmir bornovada yaşıyorum 31 yaşındayım tanışmak isteyen her yaştan izmir cevresi bayanlar vatsaptan yazabilir 0539 821 0861

Cevapla
Fatih YAVUZIRMAK 28 Nisan 2020 - 10:45

Merhaba Gülcan. Tanışabilirmiyiz lütfen

Cevapla
mert 7 Aralık 2019 - 00:21

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0545 474 76 28

Cevapla
emre 7 Aralık 2019 - 00:20

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0545 474 76 28

Cevapla
kaan 7 Aralık 2019 - 00:20

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar güler yuzluyum 0545 474 76 28

Cevapla
ALTAN 24 Kasım 2019 - 10:10

selam ben altan kendim izmirde yaşamaktayım 180 boy 78 kilo atletik yapılı ğizliliğe önem veren sınırsız olmayı seven kendimle barışık biriyim BAYAN arkadaş arıyorum 0530 957 10 03sayğılarımla0530 957 10 03

Cevapla
Rahmi Ramos 18 Kasım 2019 - 15:27

Avrupada yasamak isteyen bir tatli bir bayan ileriye dönük aranmaktadir. Lütfen ciddi olanlar arasin.

Cevapla
Dilaver 27 Aralık 2018 - 00:02

Ciddi bayanlar msj atın durust olana maddi destek knt sglarım 05444827835

Cevapla
korkmaz yıldız 26 Mart 2018 - 17:39

izmirden bayanlar arasın 0555 880 31 86

Cevapla
korkmaz yıldız 26 Mart 2018 - 17:14

ne aradığını bilen bayanlar arasın 0555 880 31 86

Cevapla
Ufuk 19 Şubat 2018 - 23:09

Mrb bn izmirden ibrahim bkarim gercekten nyeti cddi bryle ewlnmk istyrum yasin bi onemi yok bnm icin dzgun drst olsun yeter nmaram 05073958990

Cevapla
Hüseyin izmir 9 Şubat 2018 - 20:46

İzmirden Olgun bayan arkadaş arıyorum ilgilenen faceden hüseyin azabcek yaş 36

Cevapla
MEHMET 8 Şubat 2018 - 09:47

0 546 869 30 45 BEN MEHMET 38 YAS 170 BOY ESMER DUL ELAZIG DAN SADECE CIDDI MENFAATSIZ BIR BAYAN ARKADAS ARIYORUM YAS ONEMSIZ TURKIYEDEN SEYAHAT ENGELI TATIL ENGELI OLMAYAN BAYANLAR ARASIN BEKAR YADA DUL BAYAN ARIYORUM 0 546 869 30 45

Cevapla
Umit 6 Şubat 2018 - 11:31

Izmirden ali ben.ne aradigini bilen xiddi bayanlarla gorusmek.tanismak.istiyorum 0 505 099 0278

Cevapla
ALTAN 29 Aralık 2017 - 00:45

SELAM BEN ALTAN KENDİM İZMİRDE YAŞAMAKTAYIM YAŞIM 35 BEYAZ TENLİ ELA ĞÖZLÜ 180BOY 77KİLO ATLETİK YAPILI ĞİZLİLİĞE ÖNEM VEREN SINIRSIZ OLMAYI SEVEN KENDİMLE BARIŞIK BİRİYİM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM SAYĞILARIMLA 0530 396 10 03

Cevapla
Gülcan 7 Haziran 2017 - 18:12

Mrb sizinle tanışabilir miyiz beyefendi geri dönüş yapar mısın

Cevapla
    Serkan ersoy 4 Kasım 2017 - 21:40

    Benle tanis bebegimmm

    Cevapla
    ulus 7 Şubat 2018 - 13:18

    merhaba tanışmak istewrim..izmirden ulus ben.. belki bi şans ..

    Cevapla
    Tolga 8 Şubat 2018 - 19:25

    Slm 05061541666 tnşmk istrdim

    Cevapla
    Yuňus 10 Şubat 2018 - 06:34

    Merhaba Gülcan hanım tanışabilir miyiz mümkün mü05372500448

    Cevapla
    Emre 23 Şubat 2019 - 12:28

    Tanışalım.ulasn 0536417532

    Cevapla
    Ferhat 6 Aralık 2019 - 17:01

    Slm gulcan hanim tanisabirmiyiz

    Cevapla
    Fatih YAVUZIRMAK 28 Nisan 2020 - 09:56

    Merhaba Gülcan. Tanışabilrmiyiz lütfen?

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR