iyi bir erkerk ariyorum

16 Mesaj gönderildi.

iyi bir erkerk ariyorum

mrb ben ayşe bir evlilik yaptım boşandım dul bayanım ankarada yaşıyorum ama ege gölesinde bir ıyı şehrinde yaşamak istiyorum bana talip olacak kişilerle burada yaşamak istiyorum. evlilik mühim değil imza atmak veya atmamak çokta önemli değil önemli olan insanların zihniyeti bence fotoda ekledim beğenenler mesaj göndersinnnn

DİĞER İLANLAR

16 Mesaj Gönderilmiş
Kenan 24 Aralık 2020 - 01:17

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
tunç askalı 21 Aralık 2020 - 19:33

merhaba bende ankarada ikamet ediyorum buluşup tanışmak isterim mutlu günler

Cevapla
Ahmet 18 Eylül 2020 - 03:47

Merhaba ben Ahmet izmirliyim almanya bağlantım var.izmirde yaşamak istersen tanışalım sizi yanıma alırım

Cevapla
Mehmet Altın 22 Temmuz 2020 - 16:44

selam Mehmet ben Denizli istersen görüşelim detaylar sonra 506 541 09 01 umarım ararsın pek ümidim yok ama yamıyor kimse

Cevapla
Slm. 28 Ocak 2020 - 18:06

Merhaba Ayşe Hanım , ben İzmir merkezde yaşayan bekar bir erkeğim , eğer ilanınız hala aktifse bana yazar mısınız ?

Cevapla
Sadık 12 Ocak 2020 - 06:53

Merhaba. İzmir’liyim ve İzmir’de yaşıyorum. Kariyerli, kültürlü biriyim. Sizinle tanışmak isterim. makinainsaat@hotmail.com.tr

Cevapla
Serdar 25 Aralık 2019 - 11:32

Meraba tanışabilirmiyiz İstanbul dan ben 532 069 7531

Cevapla
Ersincan 20 Aralık 2019 - 18:59

Merhaba Ankara’dan ersin ben sizinle tanışmak istiyorum.ersincan4614#yahoo.com

Cevapla
Turgay 6 Temmuz 2019 - 02:44

Merhaba ilanın halen geçerliyse tanışalım/ turgay_1389@hotmail.de

Cevapla
ali 15 Mayıs 2019 - 03:10

merhaba sizi gerçekten tanımak isterim bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum mailim aliurtekin@gmail.com

Cevapla
Tuncay 14 Ekim 2018 - 11:04

merhaba ben düzceliyim çok yakınız bende dulum ve bakir değilim.seninle tanışmak istiyorum.eğer benimle tanışmak istersen bana 05340637410 numaradan mesaj at yada ara.Watsapımda var.

Cevapla
Yılmaz 13 Ekim 2018 - 12:44

Selam Ayşe hanım ben manisa da yaşıyorum Beş yüz otuz üç yedi yüz yetmiş dokuz yetmiş dokuz kırk altı ara tanışalım.

Cevapla
Şener 11 Ekim 2018 - 13:48

Merhaba ayşe aydım lıyım tanışmak istersen ara mesaj yaz tanışalım 0541 716 29 31

Cevapla
Mert 8 Ekim 2018 - 20:09

Merhaba Gerçekten cidiysen tanışmak isterim, Keçiörendeyim yalnız yaşıyorum…

Cevapla
mehmet 8 Ekim 2018 - 13:16

merhaba Ayşe hanım ben ankardan yazıyorum ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim hursit1965@hotmail.com

Cevapla
ahmet 8 Ekim 2018 - 11:28

merhaba kütahya uygunsa konuşalım tanışalım

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR