Istanbulda yasiyorum maddi destek olabilecek birini ariyorum

14 Mesaj gönderildi.

Ben 26 yasinda bosanmis iki cocuk annesi duzgun bir bayanim maddi destek olabilecek bir erkek arkadasa ihtiyacim var

DİĞER İLANLAR

14 Mesaj Gönderilmiş
mehmet 11 Ocak 2019 - 08:38

merhaba nur hanım ben ankaradan yazıyorum. ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
Cem 6 Ekim 2018 - 16:19

Merhaba ben avrupa yakasında minik kedimle yalnız yaşıyorum yaş 36 eğer ilgilenirseniz destek karşılığında görüşebilirim sizinle. Cevabınızı beklerim. cem.paker@hotmail.com. Aynı mail adresinden facebook adesimi de bulabilirsiniz

Cevapla
feride 3 Ağustos 2018 - 13:13

arkadaşlık için burdayım beni sevecek kişileerle tanışmak güzel vakit geçirmek istiyorum lütfen evli erkekler veya evli bayanlar yazmasın ben dul bayanım

Cevapla
    Muhammed 15 Ağustos 2018 - 08:23

    Merhaba ben muhammmed yas 28 boy 1.70 bekarim ailemle yasiyorum memur olarak calisiyorum istanbul kartalda oturuyorum ciddi dürüst saygılı spor yapmayi seviyorum muzikle ugrasiyorum yurus yapmayi ve bisiklete biniyorum yalani sevmeyen ve reel olarak görüşebilecegim bir bayan arkadas ariyorum yas önemli degil önemli olan sevginin degeri bilsin yeter sevgi versin aci vermesin yeter.0537 923 01 26 yada misteryo1988@gmail.com ulasabilirsiniz whatshap var

    Cevapla
    selim 1 Eylül 2018 - 09:56

    merhaba 33 yaşındayım bekarım 0535 213 11 73

    Cevapla
    emre 11 Eylül 2018 - 12:04
Serdar 27 Temmuz 2018 - 12:00

Slm ben serdar yardımcı olabilirim istanbuldayım mail adresim serdarmert_34ist@outlook.com

Cevapla
Baris 19 Haziran 2018 - 20:55

Slm 34 yasindayim maddi manevi destek olurum5432764846 yas ve sehir farketmez

Cevapla
serkan 18 Haziran 2018 - 14:12

hanfendi iyi günler 41 yaş işsahibi beyim imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine ofisim ve fabrikam istanbulda bekar özgür yaşayan bakımlı işadamıyım ilanınızı gördüm düzenli maddi destek olacagım her imkanı sunacagım güvenilir modern düşüşünen bir hanfendi iseniz her imkanı sunarım detaylı telden konuşalım hanfendi 05343855329 washap veya msj degil direk konuşalım

Cevapla
    Nur 5 Ocak 2019 - 11:49

    Merhba

    Cevapla
      mehmet 7 Ocak 2019 - 09:37

      merhaba nur hanım ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

      Cevapla
      serkan05343855329 8 Ocak 2019 - 10:28

      hanfendi iyi günler 41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine detaylı maillden konuşalım sedat___69@hotmail.com

      Cevapla
      Tufan 8 Ocak 2019 - 14:30

      Slm nur . O542 .. 393 … 66 … 31ben kirsehirden tufan ara lutfen tanisalim

      Cevapla
      mehmet 11 Ocak 2019 - 08:38

      merhaba nur hanım ben ankaradan yazıyorum. ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

      Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR