İstanbul’a yeni taşındık

Selam. Ben Kiraz. İstanbul’a yeni taşındık İzmir’den. 18 yaşındayım. Arkadaş çevrem yok ve yalnızlık çekiyorum. Erkek arkadaşımdan ayrılalı iki sene oluyor. Bu zaman içinde kimseyi hayatıma almadım. Güven sorunu yaşayan bir bayanım. Bu yüzden benimle olacak kişinin bana güven vermesi gerekiyor. Sorumluluk sahibi bir sevgili arıyorum. Ayrıca esmer tenliyim ve esmer erkekler daha bir ilgimi çekiyor. Ulaşabilirsiniz bana.
DİĞER İLANLAR
Merhaba ismim Hüseyin. İstanbul-Ataşehir’de oturuyorum. Özel bir bankada müdür yardımcısıyım. 32 yalından 1,63 boy 60 kg bekarım. Daha önce hiç evlenmedim. Evim ve arabam var. Maddi anlamda durumum gayet iyi. Sizinle de arkadaşlık yapabiliriz. Mail adresime dönüş yapmanız yeterli olacaktır. O zaman sizinle hem telefon numaramı hem de fotoğrafımı paylaşırım. Bekliyorum.
Cevaplaselam halen aradigin arkadasini bulamadiysan …
Cevaplasslm ist üsküdarda mali müşavirim adım deniz telim.0534.260.06.58 görüşelim
Cevaplaistanbul yaş 44 05455709957
CevaplaMerhaba kiraz, seni tanımak istiyorum, sende sorumluluk sahibi guzel bi işi olan guvenilir bir erkekle tanışmak istermsin ?
istersen işte mail adresim: erkan_demirdag35@mynet.com
görüşmek dileği ile…
CevaplaSelam istanbul avcilardan yasim 34 esmer uzunboyluyum ara bekliyorum 0507 8304732
CevaplaMerhaba ben soğan yaşım 25 mesafe sorun değil ise tanışalım bursada yaşıyorum bekarım daha önce evlenmedim arayın lütfen whatsap var 05313812652
CevaplaSelam tanışalımmı
CevaplaMerhaba tanışmak istiyorum konuşalım mi gerçekten güzel bir bayan olduğunuzu merak ettim tanımak isterim belki aradığınız kişi bn olabilirim beni tanısan güzel olur 0543 2432088
Cevapla
merhaba ben cemil izmirden.dürüst ve seviyeli bir arkadaşlık istiyorsan ben burdayım.selamlar.cdonmez111@gmail.com
Cevapla