Hayat Arkadasi ariyorum !!!

9 Mesaj gönderildi.

Hayat Arkadasi ariyorum !!!

Merhaba ben Seniha 26 yasindayim bekarim daha once hic evlenmedim Meslegim Muhasebecilik isanbul  da yasiyorum asil Konyaliyim . Ciddi anlamda tanisip hayatimi paylasabilecegim bana her konuda yardimci olabilecek bir beyefendiyle tanismak istiyorum. whatsapp numaram 0532698****

DİĞER İLANLAR

9 Mesaj Gönderilmiş
Ahmet 3 Ekim 2019 - 16:42

Merhaba cok hos bir bayansin. Seninle tanismak istiyorum. Ben Ahmet Kütahya’liyim. Bekarim yasim 29 tlf no 0_5_5_1_0_4_5_6_2_9_8

Cevapla
murat 29 Nisan 2019 - 19:04

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
murat 6 Ekim 2018 - 01:53

Merhaba semiha hnm mesajiniz okudum sizinle tanismak istiyorum nedersiniz?

Cevapla
Harun 25 Eylül 2018 - 14:02

Evet herkonuda05456160058

Cevapla
Harun 25 Eylül 2018 - 13:59

Evet herkonuda

Cevapla
Ferhat kale 20 Eylül 2018 - 20:43

Mrh ben ben Ferhat aslen Ankara. Ama uzun yildir yurtdisinda. Yasiyorum Bu guzel ulkede. Benimle yasamak isteyen Bayan. Beklerim ciddi. Bayan guzel bayan beklerim Yurtdisinda. Evim arabalar. Var. Maddi durumun sukur olsun Allah iyi Eglence. Arayan. Bayanlar ARAMASIN. Beni. Tesekur. Wapsap 0046737647306

Cevapla
Mustafa 19 Eylül 2018 - 21:46

Merhaba Mustafa ben ankaradan tanimak istersen mail kahramanmustafa06@hotmail.com hoşçakal.

Cevapla
Ali 19 Eylül 2018 - 06:38

Ali 27 yaşındayım öğretmenim ara görüşelim detaylari 05545248197

Cevapla
Özgür 14 Eylül 2018 - 18:39

Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 38 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum mesleğim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim işim gereği sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0532 166 12 12

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR