Web sitemize hoşgeldiniz, 29 Mart 2024
Anasayfa » adana arkadaşlık » Evlilik izdivac

Evlilik izdivac

  • 741 kez görüntülendi

Istanbul dan 23 28 yaş arası evlilik düşünen bayanlar arasın sadece öyle arayıp niyeti belli olmayan düşüncesi belli olmayan 3 gün konuşup başkasıyla konuşacak kişiler aramasin ve ayrıca başkasının fotoğrafını kullanan yalan dolan konuşan kişilerde aramasın cidden gercek den evlilik düşünen kişiler arasın öyle kendimi uzun uzun anlatmaya gerek duymadım nedeni ise ben ne yazarsam yazayim burda yazılanlara göre itibar edip bir insanı tanimak zor karşılıklı konuşarak birbirimizi tanimak daha mantikli ve sağlıklı olur ayrı zamanda evliliği taşıyabilecek kendini evliliğe hazır hisseden bayanlar arasın lutfen sadece sadece konusmak muhabbet için aramayın lutfen adim serhat bu ara ada watsahabdan ulaşabilirsiniz tel 0531 663 0515

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar
  1. Yusuf Özen dedi ki:

    Merhaba, nasılsın umarım sadece arkadaşlık için aramışsındır. Bazıları olumsuz istekte bulunuyor. Umarım güzel arkadaşlığımız olur. Saygılar.

  2. Sherri dedi ki:

    Sevgili arkadaşım,

    Ben Herşey: Destekleyici ve ilgileniyorum, profilinizi okudum ve sizinle ilgilenmenizi isterim. Seninle karşılıklı dostluk kurmak isterim.Lütfen senden e-postayla bana e-posta göndermeni isterim (sherri10gh@gmail.com) ) böylece sana fotoğraflarımı gönderebilir ve sana kendim hakkında daha fazla bilgi vereceğim.
    Teşekkürler ve saygılar.

    Çavuş Sherri Gallagher

Yorum Yaz