Detaylı Arkadaş Arama:

evlilik istiyorum

İlan Açıklaması:
evlilik istiyorum

Ben Feride 26 yaşındayım izmir de oturuyorum evlenmek istiyorum aşık olacağım ve ciddi düşüneceğim erkek arkadaşı arıyorum evlilik düşünüyorum benim gibi düşünen beyleri bekliyorum 23 50 yaş arası olursa sevinirim numaram 0/5/4/5496**** ulaşmak isteyenler ulaşabilir

evlilik istiyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Selim dedi ki:

    Merhaba ben selim Tavşan İstanbul da oturuyorum 29 yasındayım senı tanımak istiyorum hem okuyorum hem çalışıyorum şiir roman yazıyorum romantik kibar biriyim samimi dürüst güvenilir erdemli tatlı bir merhaba olsun devamı zaten gelir eminim başlamak lazım 0/5/5/2 065 5976 Bağcılar da oturuyorum 170 boy 68 kilo yum seni istiyorum tatlı güzel erdem_90_34@hotmail.com hem arkadaş hem sırdaş hem dost aile olmak istiyorum belgesel seviyorum çekmek istiyorum bende Karadeniz liyim0/5/5/2 065 5976

  2. Mahmud dedi ki:

    Türkmenistanli birisiyle evlenirmisin

  3. Vahit dedi ki:

    Selam ben Vahit Almanya’da yaşıyorum yalnızım dertlerin kendini bir hayır derlerse arıyorum Beni niye terk etti diyor görsün tng sizinde niyetiniz ciddiyse arayabilirsiniz Beni bu da benim numaram WhatsApp teşekkürler 004917632162115

  4. Hakan 05425305725 dedi ki:

    Slm ben hakan yaş 43 by 173 kumralım dul bir insanım beni çıkarsız sevebilecek dürüst bir bayan arıyorum pazara kadar değil mezara kadar sevebileceği bir bayan arıyorum arayın tanışalım bekliyorum Samsunlu hakan 0/5/4/25305725

  5. Mert dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  6. Kerem dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  7. burak 544 9385123 dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  8. Okan dedi ki:

    slm ben ankaradan okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0/5/3/6 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

  9. Okan yılmaz dedi ki:

    Merhaba İsmim Okan istanbulda yaşıyorum 35 yaşındayım bekarım niyeti ciddi olan 28 ve 35 yaş arası bayanlarla tanışmak istiyorum alaycı sanalcı cahiller yazmasın 0/5/3/26563255 numaram saygılar

  10. Hüseyin çamur dedi ki:

    Merhaba feride hanım yaşım 33 bakarım numaramı yazıyorum daha açık mantıklı konuşup anlaşa biliriz sizden haber bekliyorum düşünürseniz 0/5/4/5 447 49 44

  11. Ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm bayanlar tanisalim wasap var 534 853 71 35

  12. Okan yılmaz dedi ki:

    0/5/3/26563255

  13. Murat dedi ki:

    Slm ben murat istanbul bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın beşyüz otuz sekiz sekizyüz altmış beş on on ::

  14. Tuncay dedi ki:

    ankaradan olgun bayan arkadas arıyorum 0/5/4/2 270 32 83. .

  15. Koksal Yakar dedi ki:

    Slm yurt disinda kaliyorum sizle tanismak evlenmek isterim balik burcuyum anlasirsak olur kismetse eger sizi bekliyecem numaram 393203417095

  16. Umut dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın ,0/5/3/16710429

  17. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben anadolu yakasından kenan 38 yaşın da 177 boy 82 kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  18. İSMAİL ALTINKAYA dedi ki:

    slm ben ismail zonguldak merkez 41 yasındayım bekarım ciddi dürüst yalanı sevmeyen bayanla tanışmak istiyorum tel 0/5/5/26927432

  19. Hasan Ilgın dedi ki:

    Merhaba Feride eğer gerçekten ciddiysen tanışmak istiyorum lafı fazla uzatmaya gerek yok numaram bu 0/5/4/48550783

  20. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben anadolu yakasından kenan 38 yaşında 177 boy kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  21. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  22. Ahmet dedi ki:

    Slm ben 43 yaşındayım evlendim eşim 3 yıl önce vefat etti dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum ilgilenen bayanlar arasın 0/5/5/2…931… 60 ..76

  23. Leyla Tarlak dedi ki:

    Merhaba ben leyla 30 yaşındayım düzgün bir bey efendiyle evlenmek isterim numaram 0/5/3/879547**

    1. İsmail Yalçın dedi ki:

      Merhaba

    2. Kadir Albayrak dedi ki:

      Merhaba nasılsınız

    3. İsa dedi ki:

      Ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/37273695

    4. Eray kara dedi ki:

      Merhaba,tanışmak isterim siZinle

    5. Ertuğrul Han dedi ki:

      Bir tebessüm umuttan bir huzur benden bir aşk senden olsun istemezmisin 32 yaşında yanlizca sevgiye ilgiye aç bir insanım dilersen tanışabiliriz sıfır(0)beşyüzellibir(551)sifironsekiz(018)otuziki(32)yirmialti(26)gerçekler tanismakta ve sadece hissetmekte saklı….

    6. Ali göker dedi ki:

      Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 41 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz 5325817498

    7. Selim temel dedi ki:

      Numaranızı tam yazın lütfen

  24. Yusuf Yücel dedi ki:

    Merhaba ismim Yusuf esmer 181 boyunda yüreği güzel bir insanım aradığım kişi yalan konuşmayan yüreği güzel bir hanımefendi ile yuva kurmak istiyorum yuceller44@hotmail.com bu mail adresim e mesaj yazabilir aaygılar

  25. Serkan dedi ki:

    0/5/3/9 423 72 67 Bayan arkadaş

  26. Emirhan poyraz dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim sempatik biriyim dlş guzeliye önem veren msj atmasln adam gibi adam 0/5/4/2 38571 85

  27. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim 0/5/4/2 385 71 85

  28. CENGİZ AMAÇ dedi ki:

    bAHAR HANIM GÖRÜŞELİM SEVGİLER SELAMLAR

  29. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim sempatik biriyim dlş guzeliye önem veren msj atmasln adam gibi adam isteyen msj 0/5/4/2 385 7185

  30. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasından kenan 36yaşında 177 boy 82 kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  31. Kenan can dedi ki:

    Elaziğtan slm olgun bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429watsap var

  32. Hayati dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 yalnız yaşıyorum ev arkadaşıda olur

  33. Eren eren dedi ki:

    Merhaba ben halil batmanda yaşıyorum yaşım 34 ileriye dönük ciddi düşünen ve dürüst vicdanlı gözü dünya malında olmayan gerçekten sevmek ve sevilmek mutlu olmak ve mutlu edecek bir bayan la tanışmak isterdim 0/5/5/2 950 21 76

  34. kadir dedi ki:

    İsmim Kadir �stanbul’da çalışıyorum evlendim boşandım çocuğumda yok tek başıma yaşıyorum annem babam yok vefat ettiler aslan konyalıyım 0/5/3/30794983

  35. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  36. Ahmet dedi ki:

    Merhaba Feride telefon numaranı son 4 rakamı yok yazar mısın 4 gündür deniyorum senin numaranı tutturamadim

  37. aslan kiral dedi ki:

    slm keziban tanisalim mi 0/5/3/74756758 istersen cevap yaz

  38. Ferdi dedi ki:

    Slm ben istanbuldan ferdi 1.73 boyunda 75 kiloda atletik ela gözlü biriyim seviyeli dürüst bayanlar mesajınızı bekliyorum 0/5/5/4 121 52 67

  39. Ilhan cinecev dedi ki:

    Selam tanışamak istiyosan yazarsan sevinirim kezban

  40. Ilhan cinecev dedi ki:

    Ben ilhan Adanalı Almanya doğumluyum 1 sene oldu döneli bi alman şirketinde satış yapiyorum cidi benimle bir ömür sürecek bir bayan arıyorum dürüst kalbi temiz varsa yazsın

  41. abdulkadir görmez dedi ki:

    merhaba bahar hanım sen çok güzeldin senden etkilendim tanışmak isterim telefon numaranızı vere bilirmisin benim tel 0/5/4/3 649 99 56

  42. can dedi ki:

    Selam ben can , 26 yaşındayım. istanbulda oturuyorum. yazılım işinde çaılışıyorum. samimi sıcak kanlı biriyim. güvenebileceğim bir bayan arkadaş arıyorum
    tel : 0/5/3/8 796 31 57

  43. Muhammet aktas dedi ki:

    Van merkezdn ask aramaktayim heray maddi dstk olurum 0/5/3/92151970

  44. Burhan tuncel dedi ki:

    Evlenmek istiyorum

  45. Muhammet van dedi ki:

    VAN MERKEZDEN GONLUMUN SULTANI OLURMUYDUN HERAY MADDI DSTK OLURUM 0/5/3/92151970

Mesajınız