evlilik istiyorum

İlan Açıklaması:
evlilik istiyorum

Ben Feride 26 yaşındayım izmir de oturuyorum evlenmek istiyorum aşık olacağım ve ciddi düşüneceğim erkek arkadaşı arıyorum evlilik düşünüyorum benim gibi düşünen beyleri bekliyorum 23 50 yaş arası olursa sevinirim numaram 0/5/4/5496**** ulaşmak isteyenler ulaşabilir

evlilik istiyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Mahmud dedi ki:

    Türkmenistanli birisiyle evlenirmisin

  2. Vahit dedi ki:

    Selam ben Vahit Almanya’da yaşıyorum yalnızım dertlerin kendini bir hayır derlerse arıyorum Beni niye terk etti diyor görsün tng sizinde niyetiniz ciddiyse arayabilirsiniz Beni bu da benim numaram WhatsApp teşekkürler 004917632162115

  3. Hakan 05425305725 dedi ki:

    Slm ben hakan yaş 43 by 173 kumralım dul bir insanım beni çıkarsız sevebilecek dürüst bir bayan arıyorum pazara kadar değil mezara kadar sevebileceği bir bayan arıyorum arayın tanışalım bekliyorum Samsunlu hakan 0/5/4/25305725

  4. Mert dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  5. Kerem dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  6. burak 544 9385123 dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  7. Okan dedi ki:

    slm ben ankaradan okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0/5/3/6 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

  8. Okan yılmaz dedi ki:

    Merhaba İsmim Okan istanbulda yaşıyorum 35 yaşındayım bekarım niyeti ciddi olan 28 ve 35 yaş arası bayanlarla tanışmak istiyorum alaycı sanalcı cahiller yazmasın 0/5/3/26563255 numaram saygılar

  9. Hüseyin çamur dedi ki:

    Merhaba feride hanım yaşım 33 bakarım numaramı yazıyorum daha açık mantıklı konuşup anlaşa biliriz sizden haber bekliyorum düşünürseniz 0/5/4/5 447 49 44

  10. Ugur dedi ki:

    534 853 71 35 slm bayanlar tanisalim wasap var 534 853 71 35

  11. Okan yılmaz dedi ki:

    0/5/3/26563255

  12. Murat dedi ki:

    Slm ben murat istanbul bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın beşyüz otuz sekiz sekizyüz altmış beş on on ::

  13. Tuncay dedi ki:

    ankaradan olgun bayan arkadas arıyorum 0/5/4/2 270 32 83. .

  14. Koksal Yakar dedi ki:

    Slm yurt disinda kaliyorum sizle tanismak evlenmek isterim balik burcuyum anlasirsak olur kismetse eger sizi bekliyecem numaram 393203417095

  15. Umut dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın ,0/5/3/16710429

  16. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben anadolu yakasından kenan 38 yaşın da 177 boy 82 kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  17. İSMAİL ALTINKAYA dedi ki:

    slm ben ismail zonguldak merkez 41 yasındayım bekarım ciddi dürüst yalanı sevmeyen bayanla tanışmak istiyorum tel 0/5/5/26927432

  18. Hasan Ilgın dedi ki:

    Merhaba Feride eğer gerçekten ciddiysen tanışmak istiyorum lafı fazla uzatmaya gerek yok numaram bu 0/5/4/48550783

  19. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben anadolu yakasından kenan 38 yaşında 177 boy kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  20. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  21. Ahmet dedi ki:

    Slm ben 43 yaşındayım evlendim eşim 3 yıl önce vefat etti dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum ilgilenen bayanlar arasın 0/5/5/2…931… 60 ..76

  22. Leyla Tarlak dedi ki:

    Merhaba ben leyla 30 yaşındayım düzgün bir bey efendiyle evlenmek isterim numaram 0/5/3/879547**

    1. İsmail Yalçın dedi ki:

      Merhaba

    2. Kadir Albayrak dedi ki:

      Merhaba nasılsınız

    3. İsa dedi ki:

      Ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/37273695

    4. Eray kara dedi ki:

      Merhaba,tanışmak isterim siZinle

    5. Ertuğrul Han dedi ki:

      Bir tebessüm umuttan bir huzur benden bir aşk senden olsun istemezmisin 32 yaşında yanlizca sevgiye ilgiye aç bir insanım dilersen tanışabiliriz sıfır(0)beşyüzellibir(551)sifironsekiz(018)otuziki(32)yirmialti(26)gerçekler tanismakta ve sadece hissetmekte saklı….

    6. Ali göker dedi ki:

      Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 41 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz 5325817498

    7. Selim temel dedi ki:

      Numaranızı tam yazın lütfen

  23. Yusuf Yücel dedi ki:

    Merhaba ismim Yusuf esmer 181 boyunda yüreği güzel bir insanım aradığım kişi yalan konuşmayan yüreği güzel bir hanımefendi ile yuva kurmak istiyorum yuceller44@hotmail.com bu mail adresim e mesaj yazabilir aaygılar

  24. Serkan dedi ki:

    0/5/3/9 423 72 67 Bayan arkadaş

  25. Emirhan poyraz dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim sempatik biriyim dlş guzeliye önem veren msj atmasln adam gibi adam 0/5/4/2 38571 85

  26. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim 0/5/4/2 385 71 85

  27. CENGİZ AMAÇ dedi ki:

    bAHAR HANIM GÖRÜŞELİM SEVGİLER SELAMLAR

  28. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim doğru dürüst bayanların aramasını yada msjnl bekliyorum sevgilier cicekgibi çiçeklerde sizin gibi msj atın cikola tenliyim sempatik biriyim dlş guzeliye önem veren msj atmasln adam gibi adam isteyen msj 0/5/4/2 385 7185

  29. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasından kenan 36yaşında 177 boy 82 kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  30. Kenan can dedi ki:

    Elaziğtan slm olgun bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429watsap var

  31. Hayati dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 yalnız yaşıyorum ev arkadaşıda olur

  32. Eren eren dedi ki:

    Merhaba ben halil batmanda yaşıyorum yaşım 34 ileriye dönük ciddi düşünen ve dürüst vicdanlı gözü dünya malında olmayan gerçekten sevmek ve sevilmek mutlu olmak ve mutlu edecek bir bayan la tanışmak isterdim 0/5/5/2 950 21 76

  33. kadir dedi ki:

    İsmim Kadir �stanbul’da çalışıyorum evlendim boşandım çocuğumda yok tek başıma yaşıyorum annem babam yok vefat ettiler aslan konyalıyım 0/5/3/30794983

  34. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  35. Ahmet dedi ki:

    Merhaba Feride telefon numaranı son 4 rakamı yok yazar mısın 4 gündür deniyorum senin numaranı tutturamadim

  36. aslan kiral dedi ki:

    slm keziban tanisalim mi 0/5/3/74756758 istersen cevap yaz

  37. Ferdi dedi ki:

    Slm ben istanbuldan ferdi 1.73 boyunda 75 kiloda atletik ela gözlü biriyim seviyeli dürüst bayanlar mesajınızı bekliyorum 0/5/5/4 121 52 67

  38. Ilhan cinecev dedi ki:

    Selam tanışamak istiyosan yazarsan sevinirim kezban

  39. Ilhan cinecev dedi ki:

    Ben ilhan Adanalı Almanya doğumluyum 1 sene oldu döneli bi alman şirketinde satış yapiyorum cidi benimle bir ömür sürecek bir bayan arıyorum dürüst kalbi temiz varsa yazsın

  40. abdulkadir görmez dedi ki:

    merhaba bahar hanım sen çok güzeldin senden etkilendim tanışmak isterim telefon numaranızı vere bilirmisin benim tel 0/5/4/3 649 99 56

  41. can dedi ki:

    Selam ben can , 26 yaşındayım. istanbulda oturuyorum. yazılım işinde çaılışıyorum. samimi sıcak kanlı biriyim. güvenebileceğim bir bayan arkadaş arıyorum
    tel : 0/5/3/8 796 31 57

  42. Muhammet aktas dedi ki:

    Van merkezdn ask aramaktayim heray maddi dstk olurum 0/5/3/92151970

  43. Burhan tuncel dedi ki:

    Evlenmek istiyorum

  44. Muhammet van dedi ki:

    VAN MERKEZDEN GONLUMUN SULTANI OLURMUYDUN HERAY MADDI DSTK OLURUM 0/5/3/92151970

  45. Muhammet aktas dedi ki:

    Van merkezden bi omurluk ask ariyorum heray maddi dstk olurum 0/5/3/92151970

  46. Muhammet van dedi ki:

    Gercek ask ariyorum heray maddi dstk olurum 0/5/3/92151970

  47. Muhammet aktaş dedi ki:

    Van merkez ask ariyorum heray maddi dstk olcam 0/5/3/92151970

  48. Muhammet aktaş dedi ki:

    Gonlumun sultanini ariyorum heray maddi dstk olurum askima 0/5/3/92151970

  49. umuda yolculuk dedi ki:

    Merhaba aslen kirikkaleliyim ankarada yasiyorum 27 yasindayim ticaretle ugrasiyorum gercekten bir yuva kurabilmek icin ugrasan namazlarini kilan ve dinimizin geregince yasamaya calisan birisiyle omrumun geri kalanini paylasmayi cok isterim evlenip ayrilmis olabilir onemli olan bundan sonraki hayatta mutluluklar yasanabilmesi 0/5/4/28438200

  50. Serkan dedi ki:

    Mersı den slm Sadece arkadaslık lutfen ve sadece gerekli insanlarla

  51. Serhat dedi ki:

    Bahar hanım bn serhat ciddiyim numaram 0/5/3/88491005

  52. berkcan dedi ki:

    izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın düz gün insanlar konuşmayı istemiyon ara bayan lar 0/5/4/5 474 76v28

  53. Osman baştürk dedi ki:

    Slm ismim Osman yş 35 hiç evlenmedim bekarım afyonluyum köyde yaşıyorum amacım içinde Allah korkusu olan bayanlar yuva kurmak istiyorum dul veya bekar çocuklu olabilir ne istedigini bilen bayanlar arasın dul veya çocuklu olabilir 0/5/3/93924084

  54. Murat dedi ki:

    Mrb tanişabiliriz ciddiyseniz

  55. yasin dedi ki:

    merhaba ben ankaradan yasin 1.80 boyunda 70 kiloyum kamu kurumunda devlet memuru olarak çalısıyorum allahtan korkan mutlu bi yuva kurmak isteyen bayanların aramasını yada mesaj atmasını istıyorum 0/5/5/30744603

  56. Okan yılmaz dedi ki:

    Merhba dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum yaşım 30 adanada yaşıyorum lütfen yurt dışındakiler yazmasın

  57. ferdi dedi ki:

    Selamlar ben Ferdi yas 33 boy 180 bekarım Lütfen Ciddi olanlar Arasın ..30 yas altı aramasın lütfen ..

  58. Kazikli habinar seni seviyorum benden evlenirmisin telefon numaram Almanya numarası hemen ara 04915758004194 dedi ki:

    Kazikli habinar seni seviyorum benden evlenirmisin telefon numaram Almanya numarası hemen ara 04915758004194 ara beni Almanya numarası

  59. ezelsu dedi ki:

    mrb ben ezelsu ileriye donuk allah korkusu olan bibeyle tanisip yuva kurmak istiyorum ya acikcasi nasibim kismetim buradaysa allahin izniyle gelirbulur beni insallah yalanci insannarla tanismayiz daha once hic evlenmedim yasim 25 boy 170 kilo 60 watsaptan arayin

    1. mert dedi ki:

      izmirden yasim 34 ciddiysen ara 0/5/4/5 474 76 28

    2. Ahmet dedi ki:

      Merhaba benim çocuk olmadı 45 yasidayimcocuk yapmak istiyom evlenirmisim

    3. kaan dedi ki:

      izmirden mert kedine güvendeniz varsa arayın konusalim 0/5/4/5 474 76 28

    4. mert dedi ki:

      yasim otuzdört bende basıp kismet Allah korur olan biriyim arayın konusalim 0/5/4/5 474 76 28

    5. kaan dedi ki:

      ezeldi hanim ben ciddi Allah korkusu olan biriyim.ciddi yuva kurmak istiom arayın tanisalim 0/5/4/5 474 76 28

    6. Serhat yiğit dedi ki:

      Ezelsu mrb bn serhat yş 28 ciddiyim numaram 0/5/3/88491005 whatsapım var aramak isterseniz ulaşabilirsiniz

    7. Şerif sinan dedi ki:

      Merhaba hanımefendi ben Şerif 30 yaşındayım ve ileriye yönelik ilişki arıyorum ciddi düşünen bayanlarla tanışmak istiyorum İzmir’de ikamet ediyorum bayan kuaförüyüm kendi yerim ve size ilginç gelebilir belki ama ben daha düzgün insanlarla tanışmak için burdayım siz ve sizin gibi düşünen bayanlar varsa Instagram adresim salon_by_sherif iletişim bilgilerim burda var bekliyorum

    8. Yasin aktay dedi ki:

      SLM ben. Hanım efendi nasıl senle tanışma istiyorum ama sende benim gibi düşünen 0/5/4/39779439

  60. Eray bolat dedi ki:

    Citih bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyom lütven dolandırıcilar aramasın Niyeti çiti olan kızlar arasın cep 0/5/3/8 546 28 98

  61. sevket dedi ki:

    izmirde şevket ben yasim 33 tanisalim konisalim 0/5/4/5 474 76 28

  62. Baris dedi ki:

    Slm 34 yas kastamonu maddi manevi destek olacagim bayan ariyorum yas ve sehir farketmez0.5.4.3.2.7.6.4.8.4.6

  63. Osman dedi ki:

    Slm ben Osman yş 34 bekarım boy 1.75 kilom 65 esmerim ela gözlügüm meslek aşcı içkim kumarım yok dürüst biriyim yalanı dolanı sevmem allahtan korkarım kuldan utanırım ciddi dürüst bayanlar arasın 0/5/3/93514532

  64. Emrah dedi ki:

    Slm Ben istanbuldan Emrah 29 yaşındayım 167 boyundayım bekarım ailemle birlikte yaşıyorum. Özel bir fabrikada üretim bölümünde çalışıyorum. İstanbulda yaşayan 20 ile 30 yaş arası bayanlarla ciddi anlamda tanışmak ve ileriye dönük arkadaşlık kurmak istiyorum. Benimle iletişime geçmek isteyen bayanlar telefon numaramdan ulaşabilirler. WhatsApp var. Tel: 0/5/3/5 686 45 33 0/5/3/5 686 45 33

  65. Emre dedi ki:

    Ben izmir de yaşıyorum boy 178 yas 23 ilgilenen bayanlar arasın 0/5/4/1 816 93 04

  66. Salih dedi ki:

    Slm ben Ankaradan salih 38 yaşında bekar hiç evlenmemiş bir kişiyim boyum 180 kilo 70 kumral bir kişiyim ciddi ve ileri dönük düşünüyorum Ankara içı ve yakın çevresi ciddi düşünen bekar bayan arkadaşla Tanışmak istiyorum

  67. serkan dedi ki:

    serkan yas 38 evlenmel.istiyorum (555)(108)(97)(00)

  68. mehmet dedi ki:

    Ankaradan yazıyorum ankarda yaşayan iyi niyetli sagılı bir bayanla tanışmak istiyorum ünü mezunuyum . resmi dairede görev yapıyorum. bayan arkadaş arıyorum 30.ile 40 yaş arası
    hursit1965@hotmail.com

    1. funda dedi ki:

      merhaba bende arkadaşlık arıyorum maddi anlamada beklentim yok sadece yanımda olsun benimle olsun yeterli

      1. ibrahimkayacik dedi ki:

        Merhaba funda hanim bende ibrahim yaş 37 175 b 70 KG da uzun boyluyum saçlarım pırasa olduğu söylenir yeşil ela gözlü yum burcum boğa kumralim daha önce hiç evlenmedim benim için kız dul sorun değil yeterki ALLAH KORKUSU OLSUN YETER eğer ciddi isen lütfen tanıtıcı smsleri kafi 0/5/5/5 174.78 34 VAPSAP VAR

      2. Ferhat dedi ki:

        Mrh funda ben yurtdisinda yasiyorum. Seni tanimak isterim wapsap 0046737647306

      3. Emre dedi ki:

        Tanışmak isterim 0/5/4/1 816 93 04

      4. Hulusi dedi ki:

        Selam funda tanışmak istiyorum senle
        Istersen tabi tel 5379234605

      5. Murat dedi ki:

        Funda Ara istersen görüşelim 23 yaşındayım boy 1.66 yaş 23 68 Kiloyum tel 545 965 28 26

      6. Ahmet dedi ki:

        Merhaba tanışalım ahmeteren343536@gmail.com nerden

      7. Özgür dedi ki:

        Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 38 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum mesleğim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim işim gereği sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0/5/3/2 166 12 12

        1. Hedi dedi ki:

          Merhaba ben öğrenciyim zor durumdayım bana acilen ayrımcı olur musunuz

      8. Fevzi dedi ki:

        Aradiginizkisi bulundu ozaman iletişime geçerseniz sevinirim

      9. Murat dedi ki:

        Merhabalar mail adresim
        blacksear@hotmail.com

      10. Mert A dedi ki:

        Merhaba ben Mert 0/5/0/71647673

      11. Cüneyt dedi ki:

        Selamün aleyküm seninle ciddi manada tanışmak istiyorum istanbul beykoz doğumluyum 1 sene önce edremit Akçaya yerleştim kendi duplex evim var mesleğim elektrik 5 vakit namazını kılıyorum dindarım mertim dürüst şakacı sevimliyim peygamber efendimiz hadisi şerifinde (siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız)buyuruyor.bende allahın bana vermiş olduğu emanetimi hazinem pırlanta eşimi kalbimdeki sandığa koyup cennete götürmek istiyorum daha detaylı bilgiyi watsaptan verebilirim allah hayırlısını nasip etsin allaha emanet olunuz..Watsap 0/5/3/88559110

      12. metin dedi ki:

        Merhaba Funda hanim ismim metin yaşım 31 izmirde oturuyorum ciddi anlamda senle tanımak istiyorum numaram 0/5/5/34186861

      13. mehmet dedi ki:

        merhaba Funda hanım ben ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com

      14. Furkan dedi ki:

        0/5/4/24723613 numaram konuşmak istersen

      15. Ebru dedi ki:

        Tanisabilirmiyiz0/5/4/47431086

      16. Ramazan dedi ki:

        Slm.funda.ben.ramazan.bekarim.tel.5462320294

      17. Emir dedi ki:

        Merhaba tanışmak istermisiniz 0/5/3/39725571

      18. bora dedi ki:

        Selam istanbul avrupa yakasında evim var zayıf ince yapılı bi bayan yada genç kız arıyorum yaş farketmez zayıf olsun yeter iletişim mail adresimi veriyom acil mesaj bekliyom dönüş yapıcam elasu3416@gmail.com

      19. Hakan dedi ki:

        Mrb bende sizin gibi ciddi düşünüyorum antalya da yaşıyorum ama şehir farketmez yeterki gönüler bir olsun

      20. Günde merhaba gezmek yemek arkadaşlık olur dedi ki:

        Numaranı yaz ben aŕarrim

      21. suat Türkoğlu dedi ki:

        Funda hanım merhaba tanışmak istermisiniz bende yanımda olacak her daim bir ömür boyu neden olmasın tel yazıyorum 0/5/5/32071972 sevinirim ararsanız Hoşçakalın

      22. Remzi dedi ki:

        Merhaba ha ismim remzi bende arkadaş arıyorum tanisabilirmiyiz

      23. Serhat yiğit dedi ki:

        Bn serhat hertürlü yanında olurum numaram 5388491005 bekliyorum

      24. Mustafa dedi ki:

        Ararsanız görüşüp konusup tanışabiliriz yanınızda olurum her daim yanıma gelmeyi kabul ederseniz tabi soma ya…
        0/5/5/13902801

      25. Deniz aydogan dedi ki:

        Mrb funda hnm tanışmak isterim sizinle 5365922607

      26. ahmet dedi ki:

        gerçek sevgiyi verebileceksin hep yanında kalırım tabiki

      27. Serhat yiğit dedi ki:

        Funda hanım mrb bn serhat yş 28 ciddiyim tanışmak isterseniz numaram 0/5/3/88491005

      28. serhat talat dedi ki:

        selam funda hanim tanismak isterim 0/5/4/5 538 77 25

      29. Ilhan cinecev dedi ki:

        Selam funda tanisalimi istersen

      30. musa baytok dedi ki:

        merhaba funda hanım eğer müsaitseniz sizinle tanışmak isterim

      31. Ali dedi ki:

        Merhaba ben her konuda yanında olurum ciddi isen ara 0/5/4/65303733

      32. Ahmet dedi ki:

        Merhaba seninle tanışmak istiyorum nom 0 551 045 62 98

      33. Mehmet Cihan dedi ki:

        Merhaba ben Mehmet Mersinde yaşıyorum 0/5/3/65159772 istediğin zaman arayabilirsin

      34. Ömer dedi ki:

        Tanışalım ben sakaryadan GSM verirsen daha rahat konuşuruz tanışırız

      35. Savaş Acarca dedi ki:

        Selam.Sohbet edebilecegim bir bayan arıyorum siz ne dersiniz?

      36. HACI HAYTA dedi ki:

        FUNDA HANIM BENDE 28 30 YAŞ ARALIGI BEKAR HIC EVLENMEMIS TÜRBANLI YALAN SUYLEMIYEN ALAHTAN KORKAN CIDI EŞ ADAYI ARIYORUM FUNDA SIZINLE TANISALIM ARA CEP NUMARAM ,0/5/3/1 773 79 23

      37. HACI HAYTA dedi ki:

        MERHABA GUNDA SIZINLE CIDI TANIŞMAK ISTIYORUM SU CEP NUMARAMDAN BANA ULASINIZ ,0/5/3/1 773 79 23

  69. mehmet dedi ki:

    merhaba BAHAR HANIM.ara seninle konuşalım.hursit1965@hotmail.com

  70. Burhan dedi ki:

    selam Feride
    ciddi iseniz arayin konusalim ,sizi daha yakindan tanimak ciddi olmak isterim ,sevgi ve saygilarimla 0/5/4/32500773

  71. abdullah dedi ki:

    60 yasindayin emekliyim yalniz yasiyorim osmaniyede kaliyorum tanismak isterim sizde isterseniz

    0/5/5/41207124 telondan guruse bilir saygilarimla

  72. İbrahim dedi ki:

    0/5/3/58557354 ara konusalım

  73. rahmet dedi ki:

    50 yaşındayım.ilahiyat mezunuyum.yaş farkı sorun değilse mail gönderiniz. rhmt123@outlook.com

  74. samet dedi ki:

    selam mrb cıddısen 05301136608 cagrı yeter

    1. kezban dedi ki:

      bende evlilik istiyorum yalnız ben dul bayan ım 1 yıl evli kaldım anlaşamadım ayrıldık çücuğum yok benimle ilgilenenler yazarsa sevinirim

      1. mustafa dedi ki:

        Selam Kezban hanım
        Ciddiyseniz sizi tanımak istiyorum . Ben dtulum ve hayatımın yarısını arıyorum

        iletişim adresim ; mmvurall@gmail.com
        yazarsanız size hamen dönerim

      2. Mehmet dedi ki:

        Slm kezban hanım alanyada yasiyorum 48 yaşında hiç evlenmedim maddi sorunum yok ciddi olarak sizi tanımak istiyorum

      3. Emre dedi ki:

        Slm cnm tanışalım çok güzel sin

      4. Yasin dedi ki:

        Merhaba kezban sizinle tanışmak tlf no 0/5/3/84657587

      5. Mert dedi ki:

        Tanışalim

      6. Omar dedi ki:

        Slm kezban nasilsin tr de nerdensin

      7. Ali gevrek dedi ki:

        Slm ben ev ml evlenip ayrıldım yaş 44 kendi halinde biriyim0/5/4/57717834

      8. murat ceylan dedi ki:

        ben murat ist.kartaldan 05304592982

      9. YILMAZ dedi ki:

        Kezban mrb bn yılmaz tanışalım ulumali60@gmail.com

      10. tufan dedi ki:

        slm kezban ben tufan seni tanımak isterim sende istersen beni tanımak 0/5/4/1 969 27 34

      11. mehmet dedi ki:

        merhaba Kezban hanım ben ünüversite mezunuyum resmi dairede görev yapıyorum ara görüşelim hursit1965@hotmail.com

      12. Kazikli kunduro ka dedi ki:

        Kazikli feride ben yalınız yaşıyorum çifte vatandaşım Türkiye yaşıyorum şimdileri almanyada seni ve çok sayıda vatandaş katıldı ben de seni seviyorum demekten başka çare kalmadı feride çok güzelsin çok özledim

      13. Ömer dedi ki:

        Kezban hnm knşlm:bilmezomer35@gmail.com

      14. Serhat yiğit dedi ki:

        Kezban hanım 5388491005 çağrı atın dönerim

      15. abdulkadir görmez dedi ki:

        merhaba kezban hanım sende etkilendim şenlen evlenmek isterim tel no verebilirmisin benim tel no.0/5/4/36499956

      16. Alper dedi ki:

        Merhaba Sizi tanimak istiyorum. Email alp-dur@web.de Tel no birakin sizi arayim

      17. Ilhan cinecev dedi ki:

        Selam kezban eyer tanışmak konuşmak istersen ben seni çok tanımak isterim bende cidiyi bir ilişki arıyorum

      18. Ali dedi ki:

        Merhaba Kezban ciddi isen bir ömür varmisin 0/5/4/65303733 mutlaka ara

      19. Mustafa ÜNLÜ dedi ki:

        Ben küçük bir kasabada yalnız yaşıyorum benimle yaşamak isteyen dürüst biri olsun
        Mal mülk sahibi değilim
        Evleneceğim bayan bu şartlarda olursa evlenirim

      20. şerif kartal dedi ki:

        Kezban hanım iyi geceler. Ara tanışalım 0561 614 3877

      21. CENGİZ AMAÇ dedi ki:

        KEZBAN HANIM , TANIMAK İSTERSENİZ TANIŞALIM VE GELECEĞİMİZİ KONUŞALIM BEKLİYORM SEVGİLER SELAMLAR

      22. VAHAP dedi ki:

        Kezban hanım numaram arayın beni 0/5/4/37220786

  75. Aydın dedi ki:

    Slm bahar hanım ismim aydın seninle tanışmak isterim istersen cevap beklerim aydin_29_29@hotmail.com

  76. Aydın dedi ki:

    Slm bahar hanım ismim aydın seninle tanışmak isterim istersen cevap beklerim aydin_29_29@hotmail.com

  77. ercan Yalcin dedi ki:

    İstanbulda yasiyorum 30 yasindayim evlendim bosandim ciddi kisiler lutfen numaram 0/5/3/5 680 07 98

  78. Erol dedi ki:

    Adim erol samsun canik yas 31 kilo 65 boy 165 firinda calisiyorum TL 0/5/0/61021715 arayin bayanlar

  79. Ayhan dedi ki:

    Merhaba ben ayhan giresunluyum 28 yasindayim ickim kumrim yok durust helal sut emmis yolan soylemeyen allah korkusu olan durust bir bayanla tanisip yuva kurmak istiyorum 0/5/4/56088026

  80. Zafer koçak dedi ki:

    slm bn zafer 29 yaşındayım esnafım ciddi evlenmek istiyorum.karizmstik ve iyi bi insanım hiç evlenmemiş bayan arkadaş arıyorum.tlf 0/5/4/1 628 83 54

  81. Mustafa kahraman dedi ki:

    Slm ankaradan mustafa ben tanismak isteyen varsa buyursun gelsin 0/5/4/69431246

  82. Erkan özen dedi ki:

    Evlenmek istiyorum iyi dürüst yalansız cidi bayanlar arasın 0/5/3/20523926 istanbulda yaşayacak lar arasın

  83. Hasan tasci dedi ki:

    Iyi gunler ismim hasan denizlide yasiyorum guler yuzlu sevecen bir insanim karsimdaki insanda oyle olmasini isterim herkese yapisan degilde kendine yakisani yapan bir bayan ariyorum durust olsun yas kriterim yok icinde Allah korkusu olan dinine bagli tum bayanlari bekliyorum mail Hasanhuseyintasbas81@gmail.com

  84. erhan mutlu dedi ki:

    selam kim okursa ben 31 yaşında 175 boyu 75 kilo tipik vatan evladıyım dürüs ve yalansız konuşacak olan goygoy yapacak aramasın lütfen ne istediyini bilen akılı olan arasın 1 gün 2 gün egosunu tatmin edecekler asla aramasın benim istediyim bir yuva kurmak mutlu mesut olmak cesareti olan arasın lütfen niyetimiz halistir 537 508 64 28

  85. Tarık ünlü dedi ki:

    Yaş 35 boy 167 kilo 67 İstanbul Silivri 0/5/3/77439976

  86. Zafer koçak dedi ki:

    Slm bn zafer 29 yaşında bekarım.hiç evlenmedim esnafım.maddi durumum iyi karizmatik ve yakışıklı biriyim evlenmek isteyen bayanları bekliyorum tlf 0/5/4/1 628 83 54

  87. yusuf kızıl dedi ki:

    slm ismimn yusuf denizliliyim sizinle tanısmak isterim numaram 0/5/3/99257216 facede de bulabılırsınız

  88. Erol dedi ki:

    Meehaba çiğdem hnm

  89. Erol dedi ki:

    Merhaba bahr tanışa bilirmiyiz

  90. Erol dedi ki:

    Merhaba ben erol 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum ciddi düşünen evlenmek isteyen bi bayanla yuva kurmak istiyorum 170 boy siyah saç 76 kilo 53227ı84278

  91. mustafa dedi ki:

    Mustafa amac yuva kurmak,0/5/3/16912718

  92. Erdoğan dural dedi ki:

    Merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 25 buŞandım anlaşmadik Dürüst bir bayan la çitli bir hayta paylaşmak istiyorum
    Lütfen günlük olmasın
    Ömürlük olsun yurtdişindan
    Armayin
    İnşaat çalışıyorum ek olarak şaiirim
    Aslen vanlim
    0/5/3/58637930 çitli olalım

  93. Mesut dedi ki:

    Mesut ben canakkale merkez 0/5/4/1 355 1761 boy 190 kilo 98 yas 42 atletik yapili beyim tanışmak isterseniz béklerim

  94. recep dedi ki:

    Belli mi olur

  95. aslan kiral dedi ki:

    slm bahar hanim tanisalim mi

  96. Hasan tasci dedi ki:

    Iyi gunler ismim hasan 24 yasindayim acik konusayim herkese yapisan deil kendine yakisani yapan bir bayan ariyorum durust olsun yas kriterim yok kendine guvenen guler yuzlu bayanlari bekliyorum mail Hasanhuseyintasbas81@gmail.com

  97. Serkan Elyas dedi ki:

    Birini severken namaza durur gibi sevin
    Ne nefsiniz baksın başka yöne
    Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

    TEKİRDAĞ
    YAŞ 26
    BOY 1’75
    SARIŞIN
    MAVİ GÖZLÜ
    BEYAZ TENLİ BİRİYİM

    CEP= 0/5/4/2 361 69 09

  98. Serkan Elyas dedi ki:

    Birini severken namaza durur gibi sevin
    Ne nefsiniz baksın başka yöne
    Ne de gözleriniz niyetim ciddi evlenmek isteyenler arasın namaz kılıyorum dinine düşkün olursa sevinirim ömür kısa bu gün varız yarın yok olacaz ölüm var

    TEKİRDAĞ
    YAŞ 26
    BOY 1’75
    SARIŞIN
    MAVİ GÖZLÜ
    BEYAZ TENLİ BİRİYİM

  99. bulgarsait poçal dedi ki:

    72 yaşındayım yaşıma uygun 65 70 yaş arası bayanlar arıyorum ilgilenen bu numaradan bana ulaşsın 5316289713

  100. Taşkın Kuzey dedi ki:

    izmir torbalı, 50, 1.81 boy, 76 kilo, atletik, özel şirkette yönetici olarak çalışıyorum. 28-40 yaş arası fiziği diksiyonu düzgün, kültürlü, saygılı, evine eşine sahip çıkan güleryüzlü bayan arkadaş arıyorum. niyetim anlaşırsak evlenmek.. 533 6565746 ara tanışalım

  101. Mesut dedi ki:

    Yabancıyım

  102. suat yıldırım dedi ki:

    sizinletanışmak istiyorum 30 yaşında esmer yakışıklı biriyim

  103. Samet Çelik dedi ki:

    Dogruyu söylemek gerekirse bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu ama dogrusu nasip olmadı yaşım 23 samsun merkez niyeti evlenmek olan 20-26 yas arasi bayan varsa gorusebilirim isim gücüm var 0/5/0/6.160.57.81

    1. Buket cakil dedi ki:

      Sizinle tanismak istiyorum

  104. Emre kandemir dedi ki:

    Merhaba ben istanbuldan Emre 23 yaşındayım Avcılar’da yaşıyorum kendi evim ve arabam var kendini bilen karşısındaki insanı mutlu edebilcek eş arıyorum 18 26 yaş arası bayan arıyorum gerçekten niyeti ciddi olan kişiler arasın yurt dışından kimse aramasin 0530 490 2768

  105. Köksal dedi ki:

    Selam sizinle tanışmak istiyorum

  106. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert A Yaşım 35
    Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım Tel numaram 0/5/0/71647673
    Ömürlük olmasını istediğim aşkı bekliyorum
    Tel 0/5/0/71647673

    1. çiğdem dedi ki:

      selam

      1. Mesut dedi ki:

        Mesut ben canakkale merkez 0/5/4/1 355 1761 boy 190 kilo 98 yas 42 atletik yapili beyim tanışmak isterseniz béklerim

      2. Yüksel dedi ki:

        Selam tanışmak istersen adrese telefon bırakabilirsin ciddi isen yukselesramazan@outlook.com

      3. Yüksel dedi ki:

        Slm tanışmak isterim

      4. Erol dedi ki:

        Meehaba çiğdem hnm

      5. Umut dedi ki:

        cigdem ahanim niyetim ciddi numaram 0/5/5/54183690

      6. MerhabA dedi ki:

        Merhaba nasilsiniz tanisabilirmiyiz

      7. adim dursun dedi ki:

        Merhaba türbanlı bayan

      8. Selam dedi ki:

        Merhaba Çiğdem Hanım.Tanışmaya ne dersiniz?

      9. İbrahim dedi ki:

        As nerelısın

      10. ibrahimkayacik dedi ki:

        Merhaba ciddi bayan araniyor yaş 37 175 70 kg ciddi bekar gen çim ciddi bayanla tanismak istiyorum 0/5/5/5 174 78 34

      11. Cüneyt dedi ki:

        Selamün aleyküm seninle ciddi manada tanışmak istiyorum istanbul beykoz doğumluyum 1 sene önce edremit Akçaya yerleştim kendi duplex evim var mesleğim elektrik 5 vakit namazını kılıyorum dindarım mertim dürüst şakacı sevimliyim peygamber efendimiz hadisi şerifinde (siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız)buyuruyor.bende allahın bana vermiş olduğu emanetimi hazinem pırlanta eşimi kalbimdeki sandığa koyup cennete götürmek istiyorum daha detaylı bilgiyi watsaptan verebilirim allah hayırlısını nasip etsin allaha emanet olunuz..Watsap 0/5/3/88559110

      12. mustafa dedi ki:

        Selam Çiğdem
        sizi tanımak isterim
        Whatsapp numaram
        0/5/0/5213 10 12 telefon numaram

      13. mehmet burak dedi ki:

        SLM ÇİĞDEM HANIM NASILSINIZ ÖNCELİKLE, SİZİNLE TANIŞABİLİR MİYİZ? BANA ULAŞMANIZ İÇİN MAİLİM: denizlerinyalnizligi63@hotmail.com

      14. abdulkadir görmez dedi ki:

        merhaba tanışmak isterim telefon numaram 0/5/4/3 649 9956

      15. abdulkadir görmez dedi ki:

        çiğdem hanım merhaba tel no 0/5/4/36499956

      16. Hasan Ilgın dedi ki:

        Selam nasılsın

      17. HACI HAYTA dedi ki:

        MERHABA BEN HACI BEKARIM HIC EVLENMEDIM 28 30 YAŞ ARALIGI BEKAR TÜRBANLI HIC EVLENMEMIS BAYANLARLA CIDI TANIŞMAK ISTERIM BANA ULASINIZ CEP NUMARAM ,0/5/3/1 773 79 23

  107. sedat türkoğlu dedi ki:

    selam bahar ben sedat 38 yaş 165 boy 74 kilo evlendim ayrıldım ve benim çocuk yok ben seninle ciddi düşünüyorum evlenmek yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum benim kötü alışkanlığım bir sigaram var alkol arada bir kumar yok benim tel no 0/5/3/75014767 çağrı yada mesaj at ben ararım

  108. Turgay dedi ki:

    Ben sızı begendim ben istanbulda oturuyorum cıddı dusunur seninle

    1. Gokhan vardar dedi ki:

      SELAM ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ CORLU YAS 34 EVLENİP AYRİLDİM COCUK YOK NİYETİM CİDDİ EVLİLİK LUTFEN CİDDİ EVLİLİK DUSUNEN BAYANLAR MESAJ ATSIN İSTANBUL TRAKYA TERCİHİM LUTFEN COCUKSUZ BAYAN OLSUN 0/5/3/9 508 80 59

  109. drraşikarr dedi ki:

    sslm ist anadolu yakasında mali müşavirim adm deniz tel.0/5/3/4/,260.06.58 görüşelim hayrlısı olur

  110. Maksut dedi ki:

    0/5/4/4 262 22 31 konusalim nasıp olursa neden olmasin

  111. muzaffer dedi ki:

    Lütfen beni normal bayanlar arasın rica ediyorum ben engelli bir insanım lütfen bana yalan söylemesin yaş 21 22 24 23 bayan mı beni ara ben 24 yaşında rica ediyorum Bana yalan söylemesin
    Ben iyi bir bayanla evlenmek istiyorum ama bulamıyorum lütfen ben engelli Keşke böyle olmasa
    Evlenmeyi düşünen bayanlar bekliyorum lütfen Ciddi olan
    Ben istiyorum
    Lütfen beni arayın evlenmeyi istiyorum ama Normal bayan olabilir ben engelli ama olsun engelli bayanlar arasın amma ciddi olanlar Ne olursunuz
    Lütfen beni erkek aramasın bayan mı arasın lütfen ben engelli Benimle oyun oynuyorlar whatsapp Ulaşabilirsiniz
    Düzce Bolu İzmir İstanbul Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfenBenim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 0/5/4/55830675
    enim gibi engelliler
    Bana yalan söylemezsin
    Benim adım muzaffer ben hiç evlenmedim yaş 21 Lütfen ara Benim gibi engelliler Bana yalan söylemezsin 24 22 23 yaş arası bekliyorum lütfen ben ciddi olan arasın telefon numara 0/5/4/55830675
    Lütfen yurt dışı olmasın Türkiye olsun lütfen benim ben o oyun oynamasını ben engelliyim diye benimle Yurt dışı olabilir ama olanlar arasın ciddi Ciddi bayanları bekliyorum Beni lütfen özel aramayı numara Ciddi olanlar arasın lütfen rica ediyorum

    1. Hacer dedi ki:

      Merhaba Muzaffer nasılsın.Senin yazdıklarından çok etkilendim ve yazmaya karar verdim.Yaşım 40- da.evlenmek değil arkadaş olmak istiyorum eğer mümkünse. E posta ya yazabilirsin.

      1. Musa bey dedi ki:

        Hacer hnm mrb ben musa 25 yaşindayim sizle arkadaş olmak istiyorum sizde dilerseniz

      2. Merhaba dedi ki:

        Merhaba adım Serhat. Muzaffer beyle aynı durumda ve aynı yaştayım. sizenle tanışmak istiyorum.İstanbulda yanlız yaşıyorum.ilgelenirseniz bana e-posta yazabilirsiniz. Tşk…

      3. Recep dedi ki:

        Hacer ?

      4. mehmet dedi ki:

        merhaba hacer hanım ben ünü mezunuyum seninle tanışmak düzgün bir arkadaşlık yapmak istiyorum. hursit1965@hotmail.com

      5. Fazil dedi ki:

        Slm hayirli sabahlar Hacer hanim isterseniz Sizin le sohbet ede biliriiz

  112. Ali Çoban dedi ki:

    Slm nasılsınız Ben sakarya da otuyorum Ben de sizin gibi ciddi evlilik dusunuyorum ben efendi dürüst bir insanim kendime allahtan korkan kuldan utanan birisini ariyorum ben asla yalan soylemem namaz kilan oruc tutan birisiyim niyetiniz cidiyseniz cvp yazın tanisalim

  113. serkan er dedi ki:

    Yaşım 35 karizma biriyim yokmu bayan arkadaş (505)(041)(4907)

  114. Orhan kilic dedi ki:

    Merhabalar BAHAR hanım ben AHMET mesajınızı okudum bende senin gibi çiddi düşünen dürüst bir hanım efendi ile yuva kurmak istiyorum sende istersen seninle tanışıp ciddi bir evlilik düşünüyorum mutlu huzurlu bir yuvam olsun istiyorum tanışmak istersen Cep Numaramı bırakmak istiyorum numaramı çaldırır isen ben sana dönerim cep numaram 004369919740034 what’sabdanda görüşürüz. İyi bayramlar

  115. Selim dedi ki:

    Yaşım 24 İstanbulda yaşıyorum evlenip yuva kurmak sıcak bi ailem olsun istiyorum böyle eşimi çok seveyim benim en değerlim olsun herşeyim olsun ömrümü ona adamak istiyorum 0/5/4/6 585 68 20. Ciddi düşünen bayan varsa mesaj atsın. Yaş farketmez

  116. cetin dedi ki:

    selam ben ist yaşıyorum çok çdi bayan arkadaş arıyorum yaş 46 tel 0/5/0/56764249

  117. Hakan ügü dedi ki:

    Merhaba ben hakan 29 yaşındayım Adana yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum ciddi evlilik düşünenler arasın 0/5/3/80/5/3/6198

  118. Ercan dedi ki:

    Slm ben ercan ömrüm olacak bir eş arıyorum isim iyi gelirimde iyi artık bir yuva kurmak ve sevdiğine hayati mi yaşamak istiyorum 0/5/4/47431086

  119. Erdoğan dural dedi ki:

    merhaba ben Erdoğan istanbuldan bağcılar yaşıyorum yaşım 25 inşaat işileriyle meşgul um kapalı bir bayan tercihim dir güvenirsem açikta olur not daha önce bir evlilik yaptım 5 ayi sürdü bilginize
    0/5/3/58637930

  120. Erdoğan dural dedi ki:

    merhaba ben Erdoğan istanbuldan yaşıyorum yaşım 25 daha önce bir evlilik yaptım ayrıldık vanlim
    dürüst bir ile evlenmek istiyorum
    0/5/3/5 863 79 30

  121. Serkan dedi ki:

    Sizi tanımak isterim ciddiyim evlilik düşünüyorum 0/5/5/3 918 41 40 watsap Tan görüşelim hoscakalin

  122. AHMET dedi ki:

    MERHABA BAHAR HANIM. ISMIM AHMET BENDE SIZE EN ICTENLIKLE ŞÖYLE CVP VERIYORUM. AMAÇ YUVA KURMAKSA
    GERÇEKTEN MUTLULUKSA ARAYIŞIN DIYORUMKI AYNI DUSUNCELERI TASIYORUZ INAN. SEVGI HUZUR DOLU MUTLU
    OLABILMEK YUVA OLUŞTURMAK TEK ISTEGIM. ONUN DIŞINDA FARKLI BISEY DEĞIL AMACIM. YAŞADIĞINIZ SEHIR
    BELIRTMEMISINIZ AMA NASIP KISMET NERDEN NASIL ÇIKAR
    BILINMEZ. KADER IŞTE ?? 0/5/4/6 421 97 01

  123. Selim armağan dedi ki:

    0/5/4/6 585 68 20 bana yazarmısın konuşalım yaşım 24

  124. Emre kandemir dedi ki:

    Merhaba ben emre istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım bi evlilik yaptım eşimi 2,5yil önce kaybettim yeniden evlenmek aile kurmak istiyorum gerçekten niyeti ciddi olan bi bayanla evlenmek istiyorum 0530 490 2768 istanbul avcilar da yaşıyorum.

  125. Hakan Vural dedi ki:

    Merhaba ben hakan Diyarbakırda ikamet ediyorum ciddi düşünen bayan arkadaş arıyorum 45 yaşında olgun bir beyim tlf 0/5/5/3 918 91 97

  126. zeki uğurlu dedi ki:

    Slm feride hanım ben zeki ben 28yasindayim bekarim niyetim evlenip mutlu bir yuva kurmak usakta oturuyorum işim var asnen kutahyaliyim işim var yalniz yasiyorum ben1.79boyda 70kiloda uzun ınce yapili esmertenli bir beyim siyah sacli kahferengi gozluyum eeğer sende istersen seninle tanismak isterim 0/5/4/52169584

  127. Yusuf dedi ki:

    Slm ben Yusuf adapazarda oturuyorum yaşım 31 evlenmek istiyorum telefon 0/5/3/9 691 12 54 WhatsApp kullanıyorum meşaj atın

  128. Caner dedi ki:

    Merhaba ben malatyadan taner38 yasinda bir evlilik yapip ayrıldım bir oglum var gercekten ne istedigini bilen bana sahip ciksin ezdirmesin muhtac etmesin diyen bir bayanla tanismak yuva kurmak isterim ilkim olmadi ama sonum okisiyle ölüm olsun isterim 0/5/4/6 507 0838 hayirlisi neyse o olsun

  129. İbrahim dedi ki:

    merhaba ibrahim ben Maliye bakanlığı v.h.k.i memuruyum. manisalıyım. 31 yaşındayım. daha önce hiç evlenmedim. isterseniz görüşebiliriz. 0530 011 0524

  130. imrançelik dedi ki:

    İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM 31 DÜRÜST CİDDİYYİ Bayanım kımse muhtaç olmak istermiyorum yuva kurmak evlenmek istiyorum mersin gülnar ilçesi yaşiyorum benimle iyi davranacak benimle evlenecek eş ariyorum yuva kurmak evlenmek isterim 0/5/3/65163195 arayalın konuşalim tanişalim

  131. imrançelik dedi ki:

    İMRANÇELİK BEKARİM YAŞİM31 DÜRÜSTCİDDİYYİ BAYANIM MÜSLÜMANİM BAYANIM KARŞİMA ÇİKACAK EVLENECEK EŞ ARİYORUM 0/5/3/65163195ARAYIN KONUŞALİM TANİŞALİM MERSİN İLÇESİ GÜLNAR İLÇESİ YAŞİYORUM AİLEMLE BİRLİKTE YAŞİYORUM

    1. HACI HAYTA dedi ki:

      MERHABA BEKARIM HIC EVLENMEDIM BURADAN 28 30 YAŞ ARALIGI BEKAR TÜRBANLI HIC EVLENMEMIS YALAN SUYLEMIYEN ALAH KORKUSU OLAN DINI INANCLI MÜSLÜMAN NAMAZINI KILAN ORUCLARINI TUTAN CIDI BAYANLA TANIŞMAK ISTIYORUM BANA ŞU NUMARAMDAN ULASIINLAR ,0/5/3/1 773 79 23

  132. Gökhan dedi ki:

    Izmirde yasiyorum yalniz isim gucum yerinde niyetim ciddi 0/5/5/22223506 arar saniz menmun olurum simdiden tesekkur ederim

  133. Mehmet akbay dedi ki:

    Mrh evlilik istiyorum 34 yasindayim

  134. Gokhan dedi ki:

    Feride benim yasim 35 boyum 182 kilom 65 esmerim

  135. Gokhan dedi ki:

    Slm feride ben izmirdeyim sizi gordum cok begendim yuzunuz cok masum yalniz yasiyorum ciddi evlilik dusunuyorum eger seni tanima firsati verirsen menmun olurum nomu versem eger musaitseniz 0/5/5/22223506

  136. cem şen dedi ki:

    gel beklerım

  137. hüseyin dedi ki:

    merhaba feride hanım nasılsınız iyimisiniz ben konyadan hüseyin 30 yaşındayım siz inle ciddi manada tanışmak isterim.

  138. ozan dedi ki:

    slm0/5/5/31185950

  139. Eşref Gazioglu dedi ki:

    O5548438493

  140. hasan dedi ki:

    selam ben çok çidi kapalı bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum çidisen ara ben çok çidiyim 0/5/0/56764249

  141. yiğit çelen dedi ki:

    Selam Feride hanım ben Ankara dan Yiğit 27 yaşındayım sizinle ileriye yönelik tanışmak isterim. eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise rayın çaldırın mesaj atın ben size dönerim tel 0/5/0/7 898 39 61 saygılar sunarım.

  142. İsa Yalçın Topçu dedi ki:

    Evlilik istiyorum 36 yaşındayım hiç evlenmeden.
    Aylenle kalıyorum

Mesajınız