Detaylı Arkadaş Arama:

Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

İlan Açıklaması:
Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum

Merhaba Ankara’dan evlilik düşünen ciddi erkek arkadaş arıyorum Lütfen kendinizi tanıtan bilgilendirici mesajları gönderin ben kendinden bahseder biraz uzun boylu kumral tenli uyumsal Konuşkan kendini ifade etmesini Seven biriyim öğretmenim ama atamam olmadı o yüzden şu anda evdeyim Çalışmıyorum benimle iletişim kuracak kişiler Öncelikle kariyersahibi ciddi evlilik niyeti olan olgun bir erkek olursa çok memnun olurum gönlünü eğlendirmek veya günübirlik ilişki yaşamak bana göre değil Sağlıcakla kalın

Evlilik düşünen erkek arkadaş arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Erdem dedi ki:

    Aşkı bir kelimeyle anlatın desem ne anlatırsınız??slm ben erdem 1983doğumluyum yaşıma uygun birinle tanışıp evlenmek istiyorum tekirdağ çerkezköy de oturuyorum.0/5/3/85484002

  2. Mehmet dedi ki:

    Slm ben mehmet yas35 sanlurfada yasiyorum ben cidi bir bayanla evlemek istiyorum yas fak etmez dul olsa 0/5/4/2 412 12 23

  3. Vedat dedi ki:

    Slm ben Vedat 21 yaşındayım tanışmak isteyen yazsın 0/5/4/15482937

  4. Erdem dedi ki:

    Sen hayal kurmayı bilir misin? Ya geceler boyu uykusuz kalmayi? Oturup pencerenin kenarina bekledin mi sevdiğini? Yıldızları seyrederken ağladığın oldu mu? Bir yıldız kayınca uzattın mı elini belki tutarim diye farkinda olmadan, sonra boş kalinca ellerin avuçlarınin arasına alıp başını ağladin mi geceler boyunca hıckıra hıckıra, iki damla yaş değildir ağlamak,Önce düşünmek sonra düşlemek..Hayal etmek, anıları yaşamak, büyük bir özlem içinde o küçücük resme sarılmak, işte budur ağlamak ve yanlızlığı yeniden yaşamak.slm ben erdem tekirdağ çerkezköy den erdem 1983doğumluyum yaşıma uygun birinle tanışıp evlenmek istiyorum 0/5/3/85484002

  5. Nurullah dedi ki:

    Slm ben İst Nurullah 25 yasındayım. Kendini yalnız hisseden hayatı yasamayı seven gezmeye ve eglenmeye ilgisi olan dürüst duygusal romantik güleryüzlü ileriye dönük kapalı veya acık bayan arkadaslarla tanısmak istiyorum ist ve cevresi mesaj atın.0/5/3/8 412 50 49

  6. Erdem dedi ki:

    Seviyorum seni’ deme!
    İnanırım..
    Ve çıkar dudaklarımın arasından ‘-Bende seni..’ diye..
    Ama çok merak ediyorum;
    Sevişirken, kaç kişinin kulağına fısıldadın ‘Seni Seviyorum’ diye..
    Kaç kişiye verdin nefesini,
    Kaç dudak ıslattın..
    Elin kaç saçı okşadı senin ?

    Hani ‘Farklıyım’ derdim ya..
    Galiba Tek farkım bu olsa gerek;
    ‘Ben Sevişmeden sevdim seni.0/5/3/85484002slm ben tekirdağ çerkezköyden erdem 1983doğum yaşıma uygun birinle tanışıp evlenmek istiyorum 0/5/3/85484002

  7. Metin 0541 586 82 72 dedi ki:

    kocaeli gebzede yasiyorum 190 boy 85 kg 30 ismim Metin kumralim bayanların aramasını bekliyorum güzel vakit geçirmek isteyenler yazsın yada arasin 0/5/4/1 586 82 72

  8. SHAZİE dedi ki:

    Merhabalar ismim sazie boyum 160 kilom 50 goz rengim ela burcum terazi yurt disinda kaliyorum ablam ve aylesi ile ben kucuk yasta anne ve babami kaybettim ve ablam la kaldim daha once hic evlenmedim sigara veya alkol gibi kotu aliska liklarim yok benim gibi ciddi dususnen var ise bana ulasa bilir lutfen sadece ciddi olanlar ulassin cocuk gibi davranan veya saeece bos sohbet amacli kimse araamasin saygilar iletisim numaram whatsap mevcutrur +359892756709

  9. Erdem dedi ki:

    Rüyalarımda; SENİ görmedikten sonra, başımı yastığa koysam ne olur? BENİM olmayacağını bildikten sonra hayallerimi SANA kursam ne olur? Sevgimin şahidi; … ALLAH olduktan sonra, papatya falları sevmiyor dese ne olur? Sensizlik cehennem olduktan sonra, gece kıyamet kopsa ne olur? Kalbimde SENİN adın olduktan sonra, dilimde hece olsan ne olur? BENİM ruhum SANA ait olduktan sonra, bedenim mezarda olsa ne olur?0/5/3/85484002Slm ben tekirdağ çerkezköyden erdem 1983doğum 0/5/3/85484002

  10. Erdem dedi ki:

    Hep mi yalandın sen.? Yoksa ben yalanı gerçek mi sandım? Kaç yüreğe anlattın adını AŞK dediğin masalı kaç göze şiir yazdın.? Tek sensin demiştin … ! Ben tekliği değil özünde olabilmeyi seçmiştim. YALAN olan hep aşkın mıydı…? Yoksa ben bu masalı gerçek sanacak kadar SAF MIYDIM ?????0/5/3/85484002Slm ben tekirdağ çerkezköyden erdem 1983doğum 0/5/3/85484002

    1. Hasan dedi ki:

      Marhaba ben hasan yalnız dul olgun madi sorunu olmayan çiti özel bakımlı elit özel bayanlarla tanışmak istiyorum yaş fark etmez köylü şehirli fark etmez 0/5/3/8 447 39 05

    2. Rıza dedi ki:

      Slm Ankara dan Rıza. 44 yaş 178 boy esmer ela gözlü biriyim. Sevmek sevilmek aşık olmak aďına yaşama renk katmak ve bölüşmek amacıyla sevgi saygı dostluk çerçevesinde zamanı paylaşmak için kendisine güvenen cennet yüzlüm güvercin gözlüm sevda yürekli nerdesin nerde.05300997306

  11. Caner dedi ki:

    Merhaba ismim Caner 29 yaşındayım niyetim yuva kurmak saygı sevgi öncelik benim için Lütfen yalan konuşmuyan bayan arkadaşlar mesaj atabilir numaram 5511909987

  12. Batuhan yıldız dedi ki:

    Merhaba benim ismim Batuhan 35 yaşındayım evlenip ayrıldım tekrardan aşkın mutluluğun adımlarına kendimi atmak istiyorum Lütfen saygı sevgi öncelik benim için sohpeti muhabeti konuşmasını bilen bayan arkadaşlar bana mesaj atabilir numarak 0/5/3/84871115

  13. Erdem dedi ki:

    Rüyalarımda; SENİ görmedikten sonra, başımı yastığa koysam ne olur? BENİM olmayacağını bildikten sonra hayallerimi SANA kursam ne olur? Sevgimin şahidi; … ALLAH olduktan sonra, papatya falları sevmiyor dese ne olur? Sensizlik cehennem olduktan sonra, gece kıyamet kopsa ne olur? Kalbimde SENİN adın olduktan sonra, dilimde hece olsan ne olur? BENİM ruhum SANA ait olduktan sonra, bedenim mezarda olsa ne olur?0/5/3/85484002Slm ben tekirdağ çerkezköyden erdem 1983doğum 0/5/3/85484002

  14. Yücel yücel dedi ki:

    Merhaba hanımefendi ler 34 yaşında bekar bir insanım duygusal merhametli kendinden emin bir insanım 25 34 arası ciddi dürüst bir hanımefendiye tanışmak istiyorum art niyetli olanlar uzak dursun saygılar

  15. Ayhan Yücesoy dedi ki:

    Slm ben Ayhan duzceliyim bekarım niyeti çidtiolanbayanlarin aramasını bekliyorum buraya kisayazdim ararsanız nasıl biri olduğumu gorursunuz 0/5/4/33312705

  16. YILMAZ dedi ki:

    SLM BEN YİLMAZ 32 YAŞINDAYIM MAKİNA MUHENDİSİYİM 1.80 BOY 70 KiLO BEYAZ TENLİYİM GERCEKTEN CİDDİ DUSUNEN BİR BYANLA TANİSMAK İSTİYORUM SEVMEYİ SEVİLMEYİ HAK EDEN MUTLULUĞU HAK EDEN NO 0/5/5/2 679 35 60 VHSAPTAN ULASABİLİRSİNİZ TESKRLER

  17. Cesur esmer dedi ki:

    Ben 32 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beş yüz otuz dört sekiz elli elli bir altmış üç 0/5/3/4/8505163

  18. Ayhan dedi ki:

    Slm ben Ayhan duzceliyim 38yasindayim 175boyunda elagozluyum yanlizliktan sıkılan gecesine ışık arayan yattiginda saginadonup Şahin’in boş olduğunu gören gecesine ışık arayan fantesizi güçlü özgür sınırları zorlamak isteyen beraberken gecesinin güzel geçmesini bitmesin isteyen bayanlar arasın lütfen sınırsız gece istiyorsan yanlizsan doruyerdesin araman yeterli 0/5/4/33312705 lütfen sadece bayanlar arasin

  19. Emirhan dedi ki:

    Slm ben emirhan esmerim madi manevî her konuda canlmda canlm aldlm nefesim bir sevgilim bir metresim bir dostum olsun istiyorum ebedi bir dost bir metres 0/5/4/2 385 71 85

  20. Berkcan dedi ki:

    Merhabalar bayanlar ben Berkcan bakımlı kendine güvenen bir bayan arıyorum gezip eğlenecek sohbet edecek bir kadın numaram 0530 8665 0995 not mutlu ederim

  21. erman top dedi ki:

    merhaba ben erman 35 yasındayım 1 oglum var nakliyat şirketlerim var arabalarım var nakliyat işi yapıyorum ciddi evlenmek istiyorum nakit sıkıntım yok çok şükür benim gibi ciddi düşünen saygılı sevecen taliplerimi bekliyorum 0/5/4/4 476 55 38

  22. erman top dedi ki:

    merhaba ben erman 35 yasındayım 1 oglum var nakliyat şirketlerim var arabalarım var nakliyat işi yapıyorum ciddi evlenmek istiyorum nakit sıkıntım yok çok şükür benim gibi ciddi düşünen saygılı sevecen taliplerimi bekliyorum

  23. Sedat ayaz dedi ki:

    Slm ben istanbuldan sedat yas 34benimle tanışmak isteyen istanbul çevresi bayanlar arasın 0/5/4/56828352

  24. Hakan Öztürk dedi ki:

    Ben hakan yaşım 30 ciddi bayanlari bekliyorum 0/5/4/36562893

  25. Caner dedi ki:

    Merhaba ismim Caner 28 yaşındayım niyetim ciddi birisiyle tanışmak saygı sevgi öncelik. Numaram 5511909987 WhatsAppdan mesaj atabilirsiniz

  26. Gerçek dedi ki:

    Merhabalar Aydinda kendi evinde yalnız yaşayan 60 yaşında emekli biriyim Aynı zamanda çok iyi niyetli ciddi ve dürüst biriyim aynı mantıkla ciddi ve dürüst olan 40 50 yaş arası bir beyanla evlenmek istiyorum eğer ciddi ve durustseniz gelin birlikte hayatı paylaşalım 0 536864 0718

  27. Ali Murat dedi ki:

    Slm ben Ali Murat 38 yaşındayım benle tanışmak isteyen bayanlar arasın yurtdışından olmasın kızlarda olmasın bana benim yaşıma göre olsun.,0/5/3/18577163,

  28. Hakan dedi ki:

    Ben hakan yaş otuz Ankara’da yaşıyorum dürüst bayanlar tanışalım 0/5/4/38296131

  29. Umut aslan dedi ki:

    Merhabalar ismim umut yaş 28 Istanbulda oturuyorum bayan arkadaş arıyorum yaş farketmez Whatsap 0/5/3/4/7742296 saygılarımla

  30. Erdem dedi ki:

    Eyvaahh !’ demiyorum hiç, tükenen umutların ardı sıra, ‘ keşke’ lerimi sıralamıyorum… Çünkü ben ADAM ”GİBİ SEVİYORUM”. Savunmuyorum aşkı vara yoğa, Soğuk ayazların koynuna atmıyorum sevdamı ve beceremiyorum yalan dolanı… Neysem oyum’diyorum nakış nakış işliyorum, ilmek ilmek örüyorum yüregimde.. O yüzden sevdigime, CAN… ÖZÜM, ÖMRÜM, GÖZNURUM, diyorum çünkü ben vefasızların inadına ADAM GİBİ ”SEVİYORUM” !! Slm ben tekirdağ çerkezköyden erdem 1983 doğumluyum 0/5/3/85484002

  31. Erdem dedi ki:

    Hiç bir adam senin gibi sevilemeyeceği gibi, hiç bir kadın sevmeyecek seni benim kadar, Hiç kimse benim gibi aşkla bakmayacak gözlerine. Seni gördüğünde heyecanlanan biraz da dizleri titreyen bir sevgilin olmayacak bir daha mesela, senin ağzından çıkan tek bir kelimeyi benim kadar önemsemeyecek. Hasta olduğunda ; senden daha fazla acı çeken birisi de olmayacak bir daha yanında, benim gibi sarılamayacak kimse sana.. Mesela elini kalbime koyduğunda ki o çarpıntıyı duyamayacaksın bir daha kimsede, senin triplerini çekemeyecek kimse benim gibi. Tek bir mesajınla dünyanın en mutlu insanı yapamayacaksın bir daha kimseyi. Ne çok şey kaybedeceğini görüyor musun sevgilim? Ve hiç kimse pişman olmayacak senin gibi. Anlıyor musun?0/5/3/85484002 slm ben tekirdağ çerkezköy den erdem 1983 doğumluyum 0/5/3/85484002

  32. Ramazan dedi ki:

    MERHABA KISACA KENDİMDEN BAHSEDEYİM YAŞIM 26 OLDUKÇA BAKIMLI VE ÇOK TİTİZİM DİR AÇIKCASI BURAYA YAZMA SEBEBİM BELKİ Bİ UMUT İŞTE CİDDİ EVLİLİK YOLUNA GİRMEK İSTİYEN SORUMLULUK SAHİBİ OLAN GÜVENİLİR VE BESLENMESİNE BAKIMINA ÖNEM VEREN BİR BAYAN BULURUM DİYE YAZIYORUM MALUM İŞ GÜÇ DEN DOLAYI PEK İLETİŞİM KURAMADIGIMIZ İÇİN BÖYLE SAÇMA SAPAN YERLERDE EVLENCEK BİRİSİNİ ARIYORUZ İŞTE. DEDİM YA Bİ UMUT İŞTE BELKİ ALLAH KORKUSU OLAN CİDDİ BİR AİLE OLMAK İSTİYEN CİDDİ ANLAMDA EVLİLİK DÜŞÜNEN BİR BAYAN ÇIKAR KARŞIMIZA İŞALLAH. TEL 0/5/3/6 345 12 83 LÜTFEN CİDDİ OLAN BAYAN’LAR ARASIN SAGLICAKLA KALIN

  33. İbrahim dedi ki:

    Slm ben İbrahim 35 yaşındayım 1.80 boy bakımlı biriyim ticaretle uğraşıyorum maddi durumum çok iyi gerçekten mutlu olmak isteyen hayatına anlam katmak isteyen ciddi düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 0/5/4/2 225 15 63 vhasapta ulasabilirsiniz tskrler.

  34. Volkan dedi ki:

    Mrb Volkan ben Bursada kendi evimde yanliz yasayan 40 yasinda kendi is yerini isleten maddi manevi olgunluga ermis bakimli bir Erkegim Sadece Bursadan Ciddi anlamda ilerisini dusunen her yastan bayanlarin aramalarini bekliyorum.Numaram ,0/5/3/1 917 56 16

  35. Mehmet Körükcü dedi ki:

    Kütahya mehmet ben evlendim ayrıldım 42 yaşındayım köyde yaşıyorum açık görüşlü gülmeyi güldürmeyi seven yalanı sevmeyen biriyim 0/5/4/3 420 34 00

  36. Cesur dedi ki:

    Ben 30 yaşındayım bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu 0/5/3/4/8505163

  37. Mert dedi ki:

    Merhaba ben Mert. Uşak ta ikamet ediyorum. Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım boyum 179. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:0/5/0/71647673

  38. Mert dedi ki:

    Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım boyum 179. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel:0/5/0/71647673

  39. bunyamin5443139173 dedi ki:

    merhaba bayanlar tanışalım bekarım 0 5 4 4 3 1 3 9 1 7 3 hoşçakalın

  40. Acanhakanbelen dedi ki:

    Ben işitme cihazı engelliyim kounşyorum orta adım azizcan küçük yaşta geçirdiğim rahatsızlık sonucu engelim oldu güzel aile kavramını bilen sagili ciddi arkadaşlıklar Kurmak istiyorum Karabük’te yaşiyorum 24 yasindayim çalışıyorum milli eğitim müdürlüğünde typ sınavı olarak hiç evlenmicem 😊 0/5/0/61398619

  41. Emre bayhan dedi ki:

    0/5/3/95948706 arayın ciddiyim

  42. Yücel dedi ki:

    Slm ben istanbuldan yucel yas 34benimle tanışmak konusmak vakit gecirmek isteyen istanbul çevresi bayanlar arasın 0/5/4/56828352

  43. serhat dedi ki:

    slm ben serhat yaş 26 Şanlıurfa yaşıyorum ciddi anlamda ve dürüst olan insanların aramasın bekliyor um 0530 445 74 72

  44. burak dedi ki:

    Serkan uzun boylu sportif atletik. sevecen biriyim bayan arkadaş arıyorum 544 440 5319 n.olur Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada heryer. atesli çılg

  45. Kerim dedi ki:

    Kerim arayıp tanışmak isteyen numaram 0/5/5/31613541

  46. yalcın dedi ki:

    ismim yalcın yaş 28 Türkiyeliyim samsunda yasıyorum bilgisayar mühendisiyim evim var düzenim burada maddi düzenim de iyi çok şükür kendi halinde biriyim boş zamanlarımda gezme dolasmayı seviyorum anne babanne çok ugrastı zamanında evlendirmek için ama nasip olmadı onlarda kaybettim pek çevresi olan biri deilim sansımı burda denemek istedim gerçekten niyeti ciddi sevecen sıcak kanlı yalanla işi olmayan yuva kurmak isteyen ulasırsa sevinirim not yurtdısından olmazsa sevinirim 0/5/4/1 814 55 61

Mesajınız