evlilik amacli arkadaşlık ariyorum

8 Mesaj gönderildi.

evlilik amacli arkadaşlık ariyorum

Selam yuvasini kurmak isteyen derdimizi sevgimizi paylasabilecegim gibi biriyseniz bana ulasmanizi dilerim. 0543569**** ciddiyim evlilik için buradayım ankarada yaşuyorum taliplerii bekliyorum

DİĞER İLANLAR

8 Mesaj Gönderilmiş
Boran can 4 Temmuz 2020 - 11:59

Merhaba ankarada madi destek isteyen bayanlar arasın görüşelim tel05362186090

Cevapla
hakan 24 Aralık 2019 - 10:31

slm canım cok güzelsin olgun bakımlı hoş cekici her hafda bir gün bir saat icicn 400tl ekonomık destek olaiblirm yazarsan konuşalım asla pişman olmıyacaıgn bir berabelık arıyorsan canım dogru kişi benim veklicem seni

Cevapla
Ahmet Alnar 2 Ekim 2019 - 18:44

Merhaba cok hos bir bayansin. Seninle tanismak istiyorum. Ben Ahmet Kütahya’liyim. Bekarim yasim 29 tlf no 0_5_5_1_0_4_5_6_2_9_8

Cevapla
hikmet 17 Temmuz 2019 - 19:53

merhaba ben hikmet ciddi olarak tanısmak isterım izmır yakınında yasıyorum yas32 mesafe sorun degılse eger yazın tanısalım whatsapp: 05061177305

Cevapla
Murat 21 Ekim 2018 - 08:04

Merhabalar Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum .Özel bir şirkette finans bölümündeyim 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli bir beyim.mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde mail adresi gonderirseniz resim gönderebilirim karsilikli beğeni guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz. Umarım ikimizde hayatımızdaki boşluğu doldurabilir ve detaylarda anlaşabiliriz…

Cevapla
KÜRŞAT 18 Ekim 2018 - 16:59

selamlar ben kürsat durüst kendinibilen hanımefendilerin arayabilir 5366536611 hayırlıaksamlae

Cevapla
mehmet 18 Ekim 2018 - 10:10

merhaba ben ünüversite mezunuyum ara görüşelim. hursit1965@hotmail.com ANKARA eryaman

Cevapla
Mustafa 18 Ekim 2018 - 09:43

Merhaba Mustafa ben Ankara’da yaşıyorum tanimak isterim sizi uygun görürseniz 5469431246 saygilarimla

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR