Evlenmek istiyorum diyen beyler buyursun

13 Mesaj gönderildi.

Evlenmek istiyorum diyen beyler buyursun

Mrb ben kübra akgön 23 yaşındayım Balıkesir de oturuyorum evlenmek isteyen beyleri bekliyorum bende evlenmek istiyorum ciddi bir hayatım olsun eşim dostum olsun yalnız yaşıyorum aslen rizeliyim tanışmak isteyen kişiler dönüş yaparsa sevinirim

DİĞER İLANLAR

13 Mesaj Gönderilmiş
murat 6 Ekim 2018 - 01:48

Merhaba sizi tanimak isterim eğer sizde isterseniz, nedersiniz?

Cevapla
sevket 27 Eylül 2018 - 22:07

ben izmirde şevket yasim 33 düzgün birisiyim bayanlara tatli diljyim ve kindinlarin dilinden anlarim arayi konusalim karar verin 0545 474 76 28

Cevapla
Eser yilmaz 11 Eylül 2018 - 15:35

Nakliye isimvar eser yılmaz evlenmek istiyorum ciddi bir bayanla

Cevapla
Emir 21 Nisan 2018 - 23:51

24 yaşındayım 05446059532

Cevapla
Davut 3 Nisan 2018 - 20:44

Merhaba tanışalım hanımefendi ankaradan davut

Cevapla
Engin KAYGISIZ 7 Mart 2018 - 17:20

selam ben balikesirden kuaför engin 30 yasindayim 0541 824 18 87 gizli numaraya açik

Cevapla
Tolga 8 Şubat 2018 - 19:29

Slm tanışmak isterdim 05061541666

Cevapla
RAŞİT DENİZ 5 Ağustos 2017 - 21:37

YAŞIM 27 BOYUM 180 KİLOM 65 BEKARIM
KENDİ İŞİMİN MÜDÜRÜYÜM
DUYGULUYUM DÜRÜSTÜM ROMANTİKLİYİM YAKIŞIKLIYIM
EĞLENDİRİYORUM GÜLDÜRÜYORUM MUTLU EDİYORUM ÇOK SEVİYORUM
HER İŞE YARDIM EDİYORUM
GÜZEL SöZLER SöYLÜYORUM
KÜLTÜRÜM VAR DİNİM MÜSLÜMAN
ŞU BU UFAKTEFEK ÖTEBER ÇEYİZ HAZIR
TEL:05446731089

Cevapla
Mehmet 5 Ağustos 2017 - 07:48

Slm ben mehmet buraya katilmaktaki amacim niyeti citti anlamda evlilik olan bayanlarla tanismak istiyorum olgun durusluk onemli ltfen sadece evlilik dusuncesi iserisinde olan ve sevmeye ve sevilmeye ihtiyaci olan bayanlar tercigimdir vunku ben evlilik ve huzurdolu bir yuva kurabilecigim bir bayan arariyorum her ilden olabilir yas benim icin okadar sorun degil.yeterki kafayapilarimiz uyussin ltfen tanitici msj atarsaniz memnun olurum 0541 586 95 83

Cevapla
alper 3 Ağustos 2017 - 23:53

merhaba ben alper 27 yasındayım balıkesirliyim ciddi evlilik düşünüyorum 05050153785

Cevapla
zeki 3 Ağustos 2017 - 11:20

Zeki ben usakliyim 28yasindayim bekarim evlenmek istiyorum isim var yalniz yasiyorum evlenmek isteyen bayanlari bekliyorum05452169584

Cevapla
selam 7 Haziran 2017 - 23:22

Selam tansalm ileriye dönük evlilik dürüst birini aryorum manisa gölmarmaradan kubra

Cevapla
    mehmet karaca 6 Ağustos 2017 - 05:12

    mrb ben mehmet 39 yasındayım yanlızım ewlılık dusuncem tanısmak ıstermısın konyadanım memleket benım ıcın fark etmez

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR