evlenmek istiyorum adım sünbül

12 Mesaj gönderildi.

evlenmek istiyorum adım sünbül

Merhaba benim ismim sünbül amacim gercekten ciddi durust biriyle yuva kurmak  namusuna onem veren biriyle yuva kurmak istiorum ciddi olan arasin 0545125****

DİĞER İLANLAR

12 Mesaj Gönderilmiş
Mehmet 18 Temmuz 2021 - 03:49

Merhaba ben zmir’e yasıyorum bekarım ela gözlü boy 1.72 kg 67 yaş 35 waatsapp no 05532715877

Cevapla
emrah 10 Haziran 2021 - 10:12

Merhaba ben emrah Yaşım 35 bayan arıyorum 0531 365 08 20

Cevapla
Hakan özdemir 29 Ekim 2020 - 18:52

Slm ben hakan yaş 42 kumralım sizinle tanışmak isterim arayın tanışalım 05425305725

Cevapla
Arsen 5 Ekim 2020 - 16:11

Merhaba, bana şans verirseniz sizi kendimi tanıtmak isterim. Saygılar

Cevapla
şahin 15 Temmuz 2020 - 12:48

merhaba tanışmak istiyorum

Cevapla
oktay öz 11 Şubat 2020 - 15:36

selam sümbül hanım ben sana talibim amacım evlenmektir beni tanımak isterseniz bu numara benimdir tanışmaya beklerim 05344299976

Cevapla
kaan 1 Kasım 2019 - 15:57

izmirfen yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendinideğerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın 0545 474 76 28

Cevapla
Ömür akcan 29 Eylül 2019 - 23:27

Adim omür yas 25 ciddiysen numaram 05305674194 fazla soze gerek yok gerisi telefonda arayabilirsin

Cevapla
Ibrahim duman 28 Haziran 2019 - 17:32

Merhaba face ibrahim duman

Instagram ihdduman ekleyin konusalim

Cevapla
Ahmet 19 Nisan 2019 - 13:11

Sumbul hanım Ben esinden ayrilmis tek yasiyorum tanıșmak isterseniz numaram 05530626122 detayli ve bilmek istedigimizi telefona konusalim

Cevapla
Fatih 30 Mart 2019 - 10:36

Merhaba ben fatih seninle tanışmak evlenmek istiyorum 05415122213

Cevapla
Yılmaz 23 Aralık 2018 - 13:38

Merhaba Sümbül hanım ne dersin benimle el ele gönül gönüle verip sıcak mutlu bir yuva kurmaya 05337797946 ara ranışalım olgun ve mütevazi beyim.

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR