Erkek arkadas ariyorum

11 Mesaj gönderildi.

Erkek arkadas ariyorum

Mrb istanbuldan Aygun ben 1.75 bugday tenliyim esimden ayriyim dulum bekarim istanbulda yasamaktayim tek yasiyorum yanlizim ciddi anlamda gorusebilecegim erkek arkadas ariyorum nutfen ciddi olmayanlar aramasin lütfen

DİĞER İLANLAR

11 Mesaj Gönderilmiş
Turgay 16 Haziran 2019 - 05:46

Merhaba ben Turgay sizi tanımak istiyorum selamlar

Cevapla
Mehmet sultan bala 2 Haziran 2019 - 23:04

Lütfen gerçekten ben ciddi bir kadın ariyordum bende ama seni buldum şimdi lütfen beni ara ciddiyim ben benim yaşım 24
05349695645

Cevapla
Erh 2 Haziran 2019 - 12:30

Slm merhaba gorusmek icin sartlariniz varmidir erhan_54542015@hotmail.com

Cevapla
Can 23 Mayıs 2019 - 05:24

Ciddiysen ara veya yaz; 553 840 3482

Cevapla
Merhaba 20 Mayıs 2019 - 12:10

Merhaba

Cevapla
Yunus Yıldırım 20 Mayıs 2019 - 00:09

Tanışmak isteyen bayanlar sadece bayanlar 5322662382

Cevapla
Yunus Yıldırım 20 Mayıs 2019 - 00:08

Mera ben mersin’den yazıyorum bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Mesut 19 Mayıs 2019 - 14:49

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 05439793081

Cevapla
ali 29 Nisan 2019 - 23:54

selam canım ben ciidyim seni tanımak istiorum beni tanısan çok seversin kadınlar çiçektir koklamaya doyamam sende benim sevgilim yarim ol.

Cevapla
murat 29 Nisan 2019 - 18:27

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
Ahmet 19 Nisan 2019 - 13:07

Ben de dulum esimden ayrilmis I’m tek yasiyorum tanıșmak gorusmek istiyorum ciddiyet onemli. Numaram 05530626122

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR