Erkek arkadas ariyorum

46 Mesaj gönderildi.

Erkek arkadas ariyorum

Mrb istanbuldan Aygun ben 1.75 bugday tenliyim esimden ayriyim dulum bekarim istanbulda yasamaktayim tek yasiyorum yanlizim ciddi anlamda gorusebilecegim erkek arkadas ariyorum nutfen ciddi olmayanlar aramasin lütfen

DİĞER İLANLAR

46 Mesaj Gönderilmiş
Kerem 4 Ocak 2021 - 14:23

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
serkan 1 Ocak 2021 - 01:32

serkan 544 4405319
Ben Serkan uzun boylu sportif atletik. sevecen biriyim bayan arkadaş arıyorum 544 440 5319 n.olur Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada heryer

Cevapla
Orhan 23 Aralık 2020 - 22:31

Selam arkadaş arıyorum 05316675524

Cevapla
Tolga 13 Aralık 2020 - 21:07

Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0542 282 5530 not yurt dışıyla kesinlikle ilgilenmiyorum herkese bol şans

Cevapla
Tolga 12 Aralık 2020 - 17:47

Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0542 282 5530 not

Cevapla
İBRAHİM ARISOY 11 Aralık 2020 - 06:59

Dönüş bekliyorum olmasa 05388988519İBRAAHİMARISOY ciddi dürüst bir insanım tanımak istiyorum ciddi

Cevapla
İBRAHİM ARISOY 11 Aralık 2020 - 06:58

Dönüş bekliyorum olmasa 05388988519İBRAAHİMARISOY

Cevapla
Kenan 10 Aralık 2020 - 09:46

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Sedat 18 Kasım 2020 - 09:13

Neden mesajlara cevap verilmiyor? Konuşmak istiyorum.. sıfır besyuzbes altiyuzyetmissekiz onyediyirmi
Tanışalım lutfen

Cevapla
Nurulla 17 Kasım 2020 - 00:38

Merhaba Aygun hanım nasılsınız sizinle tanışmak isterim iyi biriyim ciddiyim ben Nurulla boyun 180 bugdayım

Cevapla
ünal 3 Kasım 2020 - 14:52

SLM AYGÜN HANIM İSTANBULDAN ÜNAL GÖRÜŞMEK İSTERİM SENİNLE 05324179387

Cevapla
Turgay 9 Ekim 2020 - 05:14

Merhaba ben Turgay almanyadan yazıyorum izmirliyim sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Tolga 30 Eylül 2020 - 06:55

Selam ben Tolga hataydan ciddi anlamda aşk yaşamak ve gerçek bir dostluk kurmak isteyen 30 ila 38 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tlf 0542 282 5530

Cevapla
Turgay 17 Eylül 2020 - 06:40

Merhaba ben almanyada yaşayan bir beyim ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum.ilanınız halen geçerliyse beklerim adresim turgay_1389@hotmail.de

Cevapla
emre 31 Temmuz 2020 - 13:42

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlenisteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen beyanlar sapiklar aramasin

Cevapla
Hayati 22 Temmuz 2020 - 10:25

Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel 05317935277 yalnız yaşıyorum

Cevapla
Kenan 6 Temmuz 2020 - 23:10

Slm elaziğ civarı bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
burak 2 Temmuz 2020 - 13:50

Burak
nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep Maraş Hatay Osmaniye yada her yer

Cevapla
Baran 16 Haziran 2020 - 06:00

05384350026 diyarbakır

Cevapla
Ahmet Şehzade 17 Mayıs 2020 - 13:16

Merhaba çok hoş bir bayansin seninle tanışmak istiyorum. Ben Ahmet Kütahya’lıyım arkadaş olmak istersen +90 551 045 62 98 WhatsApp ta bekliyorum.

Cevapla
maddidestekizmir 12 Mayıs 2020 - 07:26

ciddi uzun süreli maddi destek verebilecceğim bir bayan arıyorum düşünürseniz emal atın lütfen maddidestekizmir@gmail.com

Cevapla
özgür can 19 Nisan 2020 - 19:41

tanışmak isterim daha detaylı mail ile görüşülim sizdede uygun olursa

Cevapla
Hakan 13 Nisan 2020 - 08:18

Mrb hakan ben istbldan 38 ysda dulum esmerım yksırz bırvbrmze ara tnşlm5466068083

Cevapla
hakan 27 Mart 2020 - 11:31

slm canım hakan ben kadıkoyden tıc ug kendi işim her hafda bir gün bir saat icin 500tl ekonomık destek olablrim yazarsan konuşalım lütfen haber bekliyorum canım sedne asla ama asla pişman olmıcaksın

Cevapla
mert 2 Şubat 2020 - 16:04

izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliombayanlar güler yuzluyum 0545 474 76 28

Cevapla
mert 2 Şubat 2020 - 16:04

izmirden yasim 35 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliombayanlar güler yuzluyum

Cevapla
Mustafa dede 21 Ocak 2020 - 00:59

Merhaba ben mustafa 05445227613 ara görüşelim mdsewseri163@gmail.com meil adresim

Cevapla
Serdar 25 Aralık 2019 - 11:10

Meraba İstanbul dan Serdar ben tanışalım 532 0697531

Cevapla
hakan 24 Aralık 2019 - 10:29

slm canım cok güzelsin olgun bakımlı hoş cekici her hafda bir gün bir saat icicn 400tl ekonomık destek olaiblirm yazarsan konuşalım asla pişman olmıyacaıgn bir berabelık arıyorsan canım dogru kişi benim veklicem seni

Cevapla
emrah emrah 12 Kasım 2019 - 17:01

istanbul dan bayanlar memurum ist yaşıyorum 40 yaşındayım evim arabam var tanışmak isterseniz 0535 340 09 78

Cevapla
mustafa 4 Kasım 2019 - 11:44

+90 533 195 4819 corumdan mustafa 33 yasim maddi destek olurim karsilik istemem

Cevapla
Osman Kurt 2 Kasım 2019 - 01:16

Mehaba Aygün hanim
yasinizi ve yas kriterinizi yazmamissiniz. Ben 54 Yasindayim ve Almanyanin Frankfurt kentinde yasamaktayim. Kendi isyerimde calismaktayim. Eger ne istedigini bilen basarili bir Erkek olsun diyorsaniz cevap verin tanisalim.

elamlar

Osman

Cevapla
Ali karaman 15 Ekim 2019 - 21:17

Merhaba, uygun ise sizi tanimak isterim ( edreni@ilkposta.com)

Cevapla
Ali karaman 15 Ekim 2019 - 15:25

Merhaba sizi tanimak isterim. Ben istanbulda ikamet ediyorum. edreni@ilkposta.com

Cevapla
unal 16 Ağustos 2019 - 02:56

evet

Cevapla
Turgay 16 Haziran 2019 - 05:46

Merhaba ben Turgay sizi tanımak istiyorum selamlar

Cevapla
Mehmet sultan bala 2 Haziran 2019 - 23:04

Lütfen gerçekten ben ciddi bir kadın ariyordum bende ama seni buldum şimdi lütfen beni ara ciddiyim ben benim yaşım 24
05349695645

Cevapla
Erh 2 Haziran 2019 - 12:30

Slm merhaba gorusmek icin sartlariniz varmidir erhan_54542015@hotmail.com

Cevapla
Can 23 Mayıs 2019 - 05:24

Ciddiysen ara veya yaz; 553 840 3482

Cevapla
Merhaba 20 Mayıs 2019 - 12:10

Merhaba

Cevapla
Yunus Yıldırım 20 Mayıs 2019 - 00:09

Tanışmak isteyen bayanlar sadece bayanlar 5322662382

Cevapla
Yunus Yıldırım 20 Mayıs 2019 - 00:08

Mera ben mersin’den yazıyorum bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Mesut 19 Mayıs 2019 - 14:49

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 05439793081

Cevapla
ali 29 Nisan 2019 - 23:54

selam canım ben ciidyim seni tanımak istiorum beni tanısan çok seversin kadınlar çiçektir koklamaya doyamam sende benim sevgilim yarim ol.

Cevapla
murat 29 Nisan 2019 - 18:27

merhaba ben murat 180 boy 78 kg kumral kahve gözlü ticaretle uğraşan sevgiye saygıya önem veren bir erkeğim iyi güzel huylu güller yüzlü bir hanim efendiyle ileriye dönük tanışmak istiyorum tel.0554 127 06 13 WhatsApp cevap bekliyorum .sıfır beş beş dört bir iki yedi sıfir altı bir üç

Cevapla
Ahmet 19 Nisan 2019 - 13:07

Ben de dulum esimden ayrilmis I’m tek yasiyorum tanıșmak gorusmek istiyorum ciddiyet onemli. Numaram 05530626122

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR