Erkek Arkadaş Arıyorum

10 Mesaj gönderildi.

Ben sakine çankırılıyım ama ankarada yaşıyorum eşimden ayrıldım iki kızım var yalnız yaşıyorum çalışmıyorum ciddi görüşecek dürüst erkek arkadaş arıyorum lütfen ciddi olan arasın 0551984****

DİĞER İLANLAR

10 Mesaj Gönderilmiş
ahmet 6 Aralık 2018 - 00:08

Selam numaranızı tam yazarmısınız görüşmek istiyorum lütfen bekliyorum

Cevapla
eyup 6 Kasım 2018 - 22:15

mrb sakine hanım ben eyup 23 yasında bakımlı guler yuzlu bekar 1.75 boyunda 70 kılo ozel guvenlık olarak calısan ve sızınle tanısmak ısteyen karızma yakısıklı talıbınızım 05551840844

Cevapla
eyup 6 Kasım 2018 - 22:14

mrb sakine hanım ben eyup 23 yasında bakımlı guler yuzlu bekar 1.75 boyunda 70 kılo ozel guvenlık olarak calısan ve sızınle tanısmak ısteyen karızma yakısıklı talıbınızım

Cevapla
Yavuz 5 Kasım 2018 - 15:39

Mrb ben yavuz ankarada yasiyorum seni tanimak isterim
Sifirbesyuzellidort yuzatmisbir yirmialti doksandort

Cevapla
Yavuz 5 Kasım 2018 - 15:36

Mrb ben ankaradan yavuz seni taanimak isterim
Sifirbesyuzellidort yuzatmisbir yirmialti doksandort

Cevapla
Tarık 4 Kasım 2018 - 17:43

Sakine hanım telefonunuzum tamamı çıkmamış. Mailimden telinizi yazın görüşelim. tarik.aker@hotmail.com

Cevapla
Yılmaz 1 Kasım 2018 - 20:29

Selam Sakine hanım istersen tanışa bilirmiyiz Beşyüz otuzüç yediyüzyetmişdokuz yetmişdokuz kırkaltı ara tanışalım.

Cevapla
mehmet 1 Kasım 2018 - 16:30

merhaba sakine hanım ben sana defalarca yazdım eger cevap verirsen görüşürüz seni cok mutlu ederim ankara hursit1965@hotmail.com

Cevapla
emre 31 Ekim 2018 - 14:30

sakine ekle tanışalım
tokaslan32@gmail.com

Cevapla
Murat 30 Ekim 2018 - 22:13

Merhabalar Murat ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum .Özel bir şirkette finans bölümündeyim 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim.mail adresim Kudabara@hotmail.com sizde resim gonderirseniz karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz.

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR