Erkek arkadas ariyorum

İlan Açıklaması:
Erkek arkadas ariyorum

Erkek arkadas ariyorum benimle ilgilenecek evlilik düşünecek

Erkek arkadas ariyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. İbrahim dedi ki:

    MRB BAYAN ARKADAŞLAR BEN 25 YAŞINDAYIM ŞANLIURFA DAN YAZIYORUM GAYRİMENKUL İŞİYLE UĞRAŞIYORUM BOYUM 1.86 KİLOM İSE 100 NORMAL VUCÜTLÜ BİR ERKEĞİM GEZMEYİ DOLAŞMAYI EĞLENMEYİ VE ZEVKLERİNE DÜŞKÜN BİRİYİM ŞANLIURFA MERKEZDE OTURUYORUM SOHBET ETMEK EĞLENMEK DOSTLUK ARKADAŞLIK KURMAK İSTEYEN BAYANLAR ARAMANIZ VEYA MESAJ ATMANIZ YETERLİ ( SIFIR BEŞYÜZ KIRK ALTI DOKUZ YÜZ YETMİŞ YEDİ ELLİ SIFIR DÖRT ) ( 0.5.4..6..9..7..7.5.0.0.4.
    Gmail. : ibrahimcellik80@gmail.com

  2. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom 0/5/4/5 474 76v28

  3. emre dedi ki:

    izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom 0/5/4/5 474 76v28

  4. tamer atesli dedi ki:

    hnm efendi size de uygunsa ist dan yaş 34 güvenir,temiz,seviyeli,gizli,sert sex ark. olmak çok isterim sizler neler seversiniz sex de hafta sonları eviniz müsayit oluyorsa gelmek isterim sizin için neler önemli cvp yazarsan çok sevinirim sevgilerimle
    cvp bekliyorum tameratesli34@gmail.com

  5. murat dedi ki:

    Ben murtaza 0/5/3/8 090 50 73 ara

  6. Berkay dedi ki:

    Slm tel no ver konusalım

  7. drraşikarr dedi ki:

    SLM İST ÜSKÜDARDA MALİ MÜŞAVİRİM ADM DENİZ TEL.0/5/3/4/.260.06.58 GÖRÜŞEİLM

  8. Ferdi baba dedi ki:

    Ben seni seviyorum 0/5/0/60510731

  9. ramazan dilmen dedi ki:

    0/5/3/4/0127120 ben kendime güveniyorum sende guveniyorsan ara

  10. Turan dedi ki:

    Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın gizlilik içinde görüşelim 0/5/0/50379514

  11. FIGO dedi ki:

    SLM NEHABER HANIM EFENDI

  12. cengiz dedi ki:

    merhaba ben Bursadan Cengiz sizinle tanışmak isterim siz de uygun görürseniz cengizturkkan80@gmail.com bana bu mailden ulaşır mısınız

  13. Faruk soylu dedi ki:

    Slm sizinle tanışmak isterim

  14. RSMIN MIRZSYEV dedi ki:

    BENLE VARSAN BEKLERIM

  15. sami dedi ki:

    merhaba ben Sami 0/5/4/3 618 4415 numaram 40 yasinda bekar 1.68 boy beyim Pendik istanbul

  16. Orhan ozturk dedi ki:

    Mrba hanfendi sizinle ilgilenmek sizinle arkadaş olmak sizinle evlenmek size destek olmak vurur vefir bana sizi bir omur boyu mutlu edebilmek için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım saygılar hanfendj

  17. Emre dedi ki:

    Numaranı verirmisiniz hayatım konuşalım 23 yaşındayım

    1. Emre dedi ki:

      Canım yasim23 seninle arkadaş olmak istiyorum numaram aşağıda aramanı bekliyorum. 0/5/3/95131474

  18. Salih pindaz dedi ki:

    Kız arkadaş arıyorum ciddi

  19. mehmet Özcan dedi ki:

    Mrb citti evlilik için sizinle tanışmak isterim 0/5/4/45647621 whatsap tan yazın

  20. Cumhur dedi ki:

    Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 37 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum meslegim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0/5/3/2 166 12 12

  21. emrah kurt dedi ki:

    slm ben emrah seni yakından tanımak için bekliyorum watsap numaram 0/5/4/16218968

  22. Ali Çalışkan dedi ki:

    Merhabalar ben Ali 25 yaşındayım Bolu merkez de yaşıyorum ciddi bir ilişki arıyorum

  23. onur dedi ki:

    merhaba hanımefendi sizi tanımak isterim adım onur ileriye dönuk bir ilişki isteyen biriyim tel 0/5/4/38781214 watsap var saygılar

  24. Yunus Gazi dedi ki:

    Selam Tanışmak istermisin Ben İstanbul’da Oturuyorum Kendi işimi yapıyorum numaranı atarsan tanısabilrz Foto Falan Atarım İstersen mesajını bekliyorum

Mesajınız