Erkek arkadas ariyorum

24 Mesaj gönderildi.

Erkek arkadas ariyorum

Erkek arkadas ariyorum benimle ilgilenecek evlilik düşünecek

DİĞER İLANLAR

24 Mesaj Gönderilmiş
kaan 1 Aralık 2019 - 00:11

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom 0545 474 76v28

Cevapla
emre 1 Aralık 2019 - 00:11

izmirden yasim 34 ciddi düşünen bayanlar arasın lutfen erkekleraramasin ciddi bayan lar arasın bekliom 0545 474 76v28

Cevapla
tamer atesli 9 Haziran 2019 - 05:24

hnm efendi size de uygunsa ist dan yaş 34 güvenir,temiz,seviyeli,gizli,sert sex ark. olmak çok isterim sizler neler seversiniz sex de hafta sonları eviniz müsayit oluyorsa gelmek isterim sizin için neler önemli cvp yazarsan çok sevinirim sevgilerimle
cvp bekliyorum tameratesli34@gmail.com

Cevapla
murat 28 Mart 2018 - 10:21

Ben murtaza 0538 090 50 73 ara

Cevapla
Berkay 12 Kasım 2017 - 15:36

Slm tel no ver konusalım

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 21:20

SLM İST ÜSKÜDARDA MALİ MÜŞAVİRİM ADM DENİZ TEL.0534.260.06.58 GÖRÜŞEİLM

Cevapla
Ferdi baba 15 Eylül 2017 - 22:26

Ben seni seviyorum 05060510731

Cevapla
ramazan dilmen 15 Eylül 2017 - 22:19

05340127120 ben kendime güveniyorum sende guveniyorsan ara

Cevapla
Turan 14 Eylül 2017 - 11:15

Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın gizlilik içinde görüşelim 05050379514

Cevapla
FIGO 13 Eylül 2017 - 18:00

SLM NEHABER HANIM EFENDI

Cevapla
cengiz 13 Eylül 2017 - 00:53

merhaba ben Bursadan Cengiz sizinle tanışmak isterim siz de uygun görürseniz cengizturkkan80@gmail.com bana bu mailden ulaşır mısınız

Cevapla
Faruk soylu 12 Eylül 2017 - 12:39

Slm sizinle tanışmak isterim

Cevapla
RSMIN MIRZSYEV 12 Eylül 2017 - 08:00

BENLE VARSAN BEKLERIM

Cevapla
sami 11 Eylül 2017 - 22:15

merhaba ben Sami 0543 618 4415 numaram 40 yasinda bekar 1.68 boy beyim Pendik istanbul

Cevapla
Orhan ozturk 11 Eylül 2017 - 18:40

Mrba hanfendi sizinle ilgilenmek sizinle arkadaş olmak sizinle evlenmek size destek olmak vurur vefir bana sizi bir omur boyu mutlu edebilmek için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım saygılar hanfendj

Cevapla
Emre 10 Eylül 2017 - 02:23

Numaranı verirmisiniz hayatım konuşalım 23 yaşındayım

Cevapla
    Emre 10 Eylül 2017 - 02:25

    Canım yasim23 seninle arkadaş olmak istiyorum numaram aşağıda aramanı bekliyorum. 05395131474

    Cevapla
Salih pindaz 10 Eylül 2017 - 01:13

Kız arkadaş arıyorum ciddi

Cevapla
mehmet Özcan 9 Eylül 2017 - 06:40

Mrb citti evlilik için sizinle tanışmak isterim 05445647621 whatsap tan yazın

Cevapla
Cumhur 8 Eylül 2017 - 10:11

Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak sana her şekilde her annamıyla sana yardımcı olmak vede her annamıyla senin yanında olmak isderim sana kısaca kendimi tarif edeyim 37 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum meslegim oto galeri ve emlak işleriyle oraşıyorum kendi işim beni eklemeni veya beni aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat19801980 veya cep numaram 0532 166 12 12

Cevapla
emrah kurt 5 Eylül 2017 - 17:26

slm ben emrah seni yakından tanımak için bekliyorum watsap numaram 05416218968

Cevapla
Ali Çalışkan 5 Eylül 2017 - 10:49

Merhabalar ben Ali 25 yaşındayım Bolu merkez de yaşıyorum ciddi bir ilişki arıyorum

Cevapla
onur 5 Eylül 2017 - 00:25

merhaba hanımefendi sizi tanımak isterim adım onur ileriye dönuk bir ilişki isteyen biriyim tel 05438781214 watsap var saygılar

Cevapla
Yunus Gazi 4 Eylül 2017 - 22:43

Selam Tanışmak istermisin Ben İstanbul’da Oturuyorum Kendi işimi yapıyorum numaranı atarsan tanısabilrz Foto Falan Atarım İstersen mesajını bekliyorum

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR