Detaylı Arkadaş Arama:

erkek arkadas ariyorum

İlan Açıklaması:
erkek arkadas ariyorum

Beni mutlu edebilcek beyler

erkek arkadas ariyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Burak dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  2. Yasar.keeskin dedi ki:

    Selam dulum bekarlm yalnlzlm emekliyim yas.56.boy.1.70.kilo.75 ilk ve.son asklml arlyorum şehir farketmez ben yalnlz kalp

  3. Vedat cetindag dedi ki:

    Merhaba 35yasinda Ankara yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum arayın tanışalım 5536392927

  4. Poyraz dedi ki:

    Selam Adım poyraz yaş 28 boy 180 kilo 75 esmer tenliyim ciddi dürüst ileriye dönük düşünen bayanlar arasın sadece numaram 0/5/4/4 441 20 17

  5. Araz dedi ki:

    Merhaba
    Ben araz 34 bekar İstanbul
    Bayanlar lütfen 5526129020

  6. Sinan dedi ki:

    Meraba ben Sinan 33 yaşındayım benim tanışmak isteyen bayanlar numaram 0/5/4/39783349

  7. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 0/5/3/26382817

  8. ERAY YILMAZ dedi ki:

    SLM HOŞ VE SAMİMİ SOHBET ETMEK İSTEYEN BAYANLAR ARAYIN 0/5/4/2 438 78 46

  9. Ahmet kacmaz dedi ki:

    Mrba ,0/5/3/14537867

  10. Sedat dedi ki:

    Slm ben sedat yaş 30 boy 178 aslen samsunluyum istanbulda yaşıyorum benimle tanışmak isteyen istanbul içi bayanlar arasın 0/5/4/56828352

  11. Adem dedi ki:

    Evlenecek suriyeli bayanlar ciddi olan varsa bana ulaşsın antalya alanyada yaşıyorum numaram 0/5/0/7 492 1558

  12. şevket dedi ki:

    ben şevket yasim 33 izmirde kim sempatik cıvıl biriyim eğlence biriyim beni tanımak istersen ara 0/5/4/5 474 76 28

  13. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben kenan istanbul anadolu yakasinda yasiyorum samimi seviyeli oldugu bir arkadaslik kurmak istiyorum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0/5/4/4 48193 30

  14. Mehmet dedi ki:

    Slm antalyadan Mehmet antalyadan im evim var ciddi bayanlarla tanışıp evlenmek istiyorum yaşım 31 ciddi olanlar 0/5/3/6 446 95 62

  15. Ertan dedi ki:

    Merhaba sizi çok beğendim sizinle arkadaş olmak istiyorum ararsan çok sevinirim 0/5/3/8 554 57 20

  16. rahmet dedi ki:

    yasemin hanım mail adresiniz yanlış.Hem perişan haldesiniz.Hem dönüp ilanınıza bakıp mail adresinizi düzeltmiyorsunuz

  17. ahmet dedi ki:

    mrb tam olarak beklentiniz nedir 0/5/4/3 388 6518

  18. ahmet demirelli dedi ki:

    mrb

  19. Sabri Dağlı dedi ki:

    Ankara,dan yaziyorum ciddi arkadaşlık arayan bayım benim gibi düşünen bayan varsa cocukluda olur tanışmak isderim no:0/5/4/2 694 43 98 ….

  20. Emre Keles dedi ki:

    Merhaba istanbulun incileri adım emre istanbulda yaşıyorum kendine güvenen bayanlar dürüstlük içerisinde sohbete herzaman beklerim 0/5/4/39378256

  21. murat doğan dedi ki:

    arkadaş olmak istiyorumm 0/5/3/5 580 18 14 murat adıyaman

  22. Macit dedi ki:

    Merhaba . Ben Macit. Azeriyim. Sigara icmiyoum., Alkol kullanmiyorum. Temiz bir arkadaslik pesindeyim. simdi Ankaradayim. 5457267354
    Saygilar

  23. Emre çağ dedi ki:

    K.maraş 0/5/4/36142281 arkadaş bayan arıyorum

  24. Berkay dedi ki:

    En hızlı sekilde görüsmemiz lazım

  25. Hamza cnk dedi ki:

    Merhaba

  26. AHMET dedi ki:

    Selam. Isminizi yazmamisiniz ama. Ben AHMET YS 35 NIYETIM CIDDI BIRIYLE TANIŞIP KONUŞUP EĞER ANLASABILIRSEK EVLILIK NIYETINDEYIM NASIPTEN ÖTE BIRSEY YOKTUR.
    KIM BILIR BELKIDE O SIZSINIZ . EGER GERÇEKTEN EVLILIK DUSUNUYOSAN BUYRUN TANISALIM. INSANLAR KONUSARAK ANLAŞIR. MERHABA DERMISIN HERSEY MERHABA ILE BAŞLAR. 0/5/4/6 421 97 01. UMARIM ILGI GOSTERIRSINIZ.

  27. Kağan dedi ki:

    Merhaba benle gerçekten tanışmak konuşmak isteyen bayanları güzel hanım efendi bayanları bekliyorum evlenmiş ayrılmış olması benim için anlam yükleniyor sadece çocuğu olmasın yeterli ciddi anlamda bayan arkadas arıyorum telefon numaram 0/5/3/4/ 566 88 51

  28. süleyman cakir dedi ki:

    0/5/3/4/ 717 21 89

  29. hasan dedi ki:

    ben çok çidi bayan arkadaş arıyorum yaş 46 ist yaşıyorum 0/5/0/56764249

  30. Ali göker dedi ki:

    Ben Malatya dan aliyş 37 dulum benim gibi dul bayanlardan telefon bekliyorum ileri dönük arkadaşlik için 532 581 74 98

  31. BAYRAM balay dedi ki:

    Merhaba sizinlen whatsaaptan konuşmak isterim tabi ilgilenirseniz 0/5/4/37845891

  32. Cesim taş dedi ki:

    Tekirdagda yasiyorum yasim 40 0/5/5/22425165. Yalnuz yasiyorum ciddi evlilik amacli tanusmak isteyen bayanlar arasin

    1. Emre akyol dedi ki:

      Naber

  33. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben yurtdisanda yasayan bir insanin. Insallah ruh ikizimi bulurum Beninle yurtdisanda yasacak guzel bayan ariyorum. Wapsap wiber. Konusalim 0046737647306

Mesajınız