erkek arkadas ariyorum

32 Mesaj gönderildi.

erkek arkadas ariyorum

Beni mutlu edebilcek beyler


DİĞER İLANLAR

32 Mesaj Gönderilmiş
Vedat cetindag 12 Mart 2020 - 10:23

Merhaba 35yasinda Ankara yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum arayın tanışalım 5536392927

Cevapla
Poyraz 9 Mart 2020 - 14:30

Selam Adım poyraz yaş 28 boy 180 kilo 75 esmer tenliyim ciddi dürüst ileriye dönük düşünen bayanlar arasın sadece numaram 0544 441 20 17

Cevapla
Araz 18 Şubat 2020 - 03:01

Merhaba
Ben araz 34 bekar İstanbul
Bayanlar lütfen 5526129020

Cevapla
Sinan 17 Şubat 2020 - 00:33

Meraba ben Sinan 33 yaşındayım benim tanışmak isteyen bayanlar numaram 05439783349

Cevapla
Mesut 12 Şubat 2020 - 15:42

Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel 05326382817

Cevapla
ERAY YILMAZ 8 Şubat 2020 - 15:59

SLM HOŞ VE SAMİMİ SOHBET ETMEK İSTEYEN BAYANLAR ARAYIN 0542 438 78 46

Cevapla
Ahmet kacmaz 8 Aralık 2019 - 15:56

Mrba 05314537867

Cevapla
Sedat 3 Kasım 2018 - 18:00

Slm ben sedat yaş 30 boy 178 aslen samsunluyum istanbulda yaşıyorum benimle tanışmak isteyen istanbul içi bayanlar arasın 05456828352

Cevapla
Adem 9 Ekim 2018 - 18:45

Evlenecek suriyeli bayanlar ciddi olan varsa bana ulaşsın antalya alanyada yaşıyorum numaram 0507 492 1558

Cevapla
şevket 22 Eylül 2018 - 20:27

ben şevket yasim 33 izmirde kim sempatik cıvıl biriyim eğlence biriyim beni tanımak istersen ara 0545 474 76 28

Cevapla
Kenan 28 Ağustos 2018 - 15:10

Mrb bayanlar ben kenan istanbul anadolu yakasinda yasiyorum samimi seviyeli oldugu bir arkadaslik kurmak istiyorum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 48193 30

Cevapla
Mehmet 14 Ağustos 2018 - 01:56

Slm antalyadan Mehmet antalyadan im evim var ciddi bayanlarla tanışıp evlenmek istiyorum yaşım 31 ciddi olanlar 0536 446 95 62

Cevapla
Ertan 17 Mayıs 2018 - 10:10

Merhaba sizi çok beğendim sizinle arkadaş olmak istiyorum ararsan çok sevinirim 0538 554 57 20

Cevapla
rahmet 6 Mayıs 2018 - 10:48

yasemin hanım mail adresiniz yanlış.Hem perişan haldesiniz.Hem dönüp ilanınıza bakıp mail adresinizi düzeltmiyorsunuz

Cevapla
ahmet 1 Şubat 2018 - 12:59

mrb tam olarak beklentiniz nedir 0543 388 6518

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:11

mrb

Cevapla
Sabri Dağlı 26 Kasım 2017 - 20:22

Ankara,dan yaziyorum ciddi arkadaşlık arayan bayım benim gibi düşünen bayan varsa cocukluda olur tanışmak isderim no:0542 694 43 98 ….

Cevapla
Emre Keles 6 Eylül 2017 - 13:41

Merhaba istanbulun incileri adım emre istanbulda yaşıyorum kendine güvenen bayanlar dürüstlük içerisinde sohbete herzaman beklerim 05439378256

Cevapla
murat doğan 2 Eylül 2017 - 10:42

arkadaş olmak istiyorumm 0535 580 18 14 murat adıyaman

Cevapla
Macit 28 Ağustos 2017 - 22:56

Merhaba . Ben Macit. Azeriyim. Sigara icmiyoum., Alkol kullanmiyorum. Temiz bir arkadaslik pesindeyim. simdi Ankaradayim. 5457267354
Saygilar

Cevapla
Emre çağ 28 Ağustos 2017 - 00:07

K.maraş 05436142281 arkadaş bayan arıyorum

Cevapla
Berkay 27 Ağustos 2017 - 19:32

En hızlı sekilde görüsmemiz lazım

Cevapla
Hamza cnk 27 Ağustos 2017 - 02:38

Merhaba

Cevapla
AHMET 24 Ağustos 2017 - 13:46

Selam. Isminizi yazmamisiniz ama. Ben AHMET YS 35 NIYETIM CIDDI BIRIYLE TANIŞIP KONUŞUP EĞER ANLASABILIRSEK EVLILIK NIYETINDEYIM NASIPTEN ÖTE BIRSEY YOKTUR.
KIM BILIR BELKIDE O SIZSINIZ . EGER GERÇEKTEN EVLILIK DUSUNUYOSAN BUYRUN TANISALIM. INSANLAR KONUSARAK ANLAŞIR. MERHABA DERMISIN HERSEY MERHABA ILE BAŞLAR. 0546 421 97 01. UMARIM ILGI GOSTERIRSINIZ.

Cevapla
Kağan 24 Ağustos 2017 - 00:31

Merhaba benle gerçekten tanışmak konuşmak isteyen bayanları güzel hanım efendi bayanları bekliyorum evlenmiş ayrılmış olması benim için anlam yükleniyor sadece çocuğu olmasın yeterli ciddi anlamda bayan arkadas arıyorum telefon numaram 0534 566 88 51

Cevapla
süleyman cakir 24 Ağustos 2017 - 00:17

0534 717 21 89

Cevapla
hasan 21 Ağustos 2017 - 21:11

ben çok çidi bayan arkadaş arıyorum yaş 46 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Ali göker 21 Ağustos 2017 - 01:16

Ben Malatya dan aliyş 37 dulum benim gibi dul bayanlardan telefon bekliyorum ileri dönük arkadaşlik için 532 581 74 98

Cevapla
BAYRAM balay 19 Ağustos 2017 - 12:49

Merhaba sizinlen whatsaaptan konuşmak isterim tabi ilgilenirseniz 05437845891

Cevapla
Cesim taş 18 Ağustos 2017 - 06:41

Tekirdagda yasiyorum yasim 40 05522425165. Yalnuz yasiyorum ciddi evlilik amacli tanusmak isteyen bayanlar arasin

Cevapla
    Emre akyol 18 Ağustos 2017 - 23:27

    Naber

    Cevapla
Ferhat 17 Ağustos 2017 - 23:14

Mrh ben yurtdisanda yasayan bir insanin. Insallah ruh ikizimi bulurum Beninle yurtdisanda yasacak guzel bayan ariyorum. Wapsap wiber. Konusalim 0046737647306

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR