Erkek arıyorum

18 Mesaj gönderildi.

Erkek arıyorum

28 yaşında dul bayanım İzmirde yaşıyorum arkadaşlık dostluk  anlamda arkadaşlık edebilecek titiz beylerle görüşebilirim 0553 *******

DİĞER İLANLAR

18 Mesaj Gönderilmiş
Burak 1 Eylül 2021 - 15:54

mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahiye kilis yada heryer

Cevapla
kaan 4 Ağustos 2021 - 23:24

izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
kerem 4 Ağustos 2021 - 23:24

izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
berkay gürer 20 Ağustos 2020 - 20:30

bende ızmırlıyım 21 yasındayım tel no gozukmuyor yarda669@gmail.com dan ulasabılırsın

Cevapla
Ahmet 22 Haziran 2020 - 00:30

Merhaba bende izmirliyim isterseniz tanışalım

Cevapla
Ahmt 3 Nisan 2020 - 09:11

Merhaba ben Ahmet 59 yasında bir beyim izmirliyim şu almanyadayım,yollar açılınca gelip sizinle tanışmak isterim.bana kurtgirikoglu1234@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz

Cevapla
ugur 26 Şubat 2020 - 22:41

Slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Cevapla
Sadık Mert 12 Ocak 2020 - 07:48

İzmirliyim ve İzmir’de yaşıyorum. Boşandım. Üniversite mezunu, yakışıklı, kariyerli, kültürlü, saygılı biriyim. Siznle tanışmak isterim. 05315503277

Cevapla
gunay 13 Ekim 2019 - 23:33

tanısmak ısterım sızınle ızmırdeyım 05324657117

Cevapla
Okan 30 Eylül 2019 - 20:08

Merhaba ben okan austuralyada yasiyorum tanisalimmiistersen watsaptan ulas + 61 416 127 853

Cevapla
HASAN 4 Ağustos 2019 - 08:47

Mra ben hasan tanışalım 0536 406 06 14

Cevapla
Turgay 6 Temmuz 2019 - 03:01

Merhaba bende izmirdeyim bana ulaşın tanışıp görüşelim mail turgay_1389@hotmail.de whatsap 00491639793976

Cevapla
sevgi erkegi 29 Haziran 2019 - 17:26

merhaba.üniversite mezunu bekar erkeğim.izmirde yaşıyorum.e mail adresim sevgierkegi@yandex.com mesajınızı bekleyeceğim

Cevapla
ismet karataş 5 Haziran 2019 - 20:42

selamlar hayırlı bayramlar ben almanyadan türkiyeden emekliyim 50 60yaşarası bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşıyorum tel 05333016594

Cevapla
Koray5433039693 7 Nisan 2019 - 17:26

Mrb ben koray şöförüm sizin gibi olgun bayanlardan hoşlanıyorum ararsanız sevinirim.belki kafalarımız uyar 0543 303 96 93

Cevapla
Kenan 26 Mart 2019 - 18:11

Mrb bayanlar ben istanbul pendik ten Kenan 38 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Esmer 22 Mayıs 2018 - 00:20

MRB SINAN 43 YAŞ TANISABILIRIZ 05388702838

Cevapla
Mustafa kahraman 19 Mayıs 2018 - 07:51

Merhaba mustafa ben ankaradan tanımak isterseniz 5469431246

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR