durust erkek arkadas ariyorum

47 Mesaj gönderildi.

durust erkek arkadas ariyorum

istanbul doumlutun durust ve namusuna duskun erkek arkadas ariyorum
numaram 0531224****

DİĞER İLANLAR

47 Mesaj Gönderilmiş
Kenan 31 Ağustos 2020 - 12:19

Slm bayanlar ben kenan istanbul anadolu yakasından kenan yaş 36 kumral ela gözlü biriyim 1 77 boy 82 kilo boğa burcuyum duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum tanışmak 0.5.4.4.4.8.1.9.3.3.0.

Cevapla
ünal 29 Ağustos 2020 - 10:59

slm istanbuldan gililik içinde buluşabilecegim bayan arkadaş arıyorum 05324179387

Cevapla
Orhan 20 Temmuz 2020 - 11:21

Merhaba istânbuldayım yş42 budaytenli b175değer veren daima sevipdost olabilecegim ve bu bayramda beraber tatile çıkabileceğim içten samimi tatlı bayanlarla tanışmakistiyorum. 0551 189 4163

Cevapla
Aslan 18 Temmuz 2020 - 14:08

Ankara’da kendi evimde yalnız yaşıyorum. 27 yaşındayım kırklı yaşlarda bedenen ve ruhen olgun beni benden alicak bayanlari bekliyorum 0545-944-19-05

Cevapla
Sahin Bayraktar 17 Haziran 2020 - 10:03

Merhaba hanimefendi
Almanya da yasiyorum ve bekarim. Sizinle tanismak istiyorum. Kendi isyerim var Dönerci degilim. Isyer olanlarin cogu Dönerci de. Tel no bu isterseniz Whattsapp de var 0049157 75138088. Arasaniz belki aradigimiz Mutlulugu ve huzuru buluruz.

Cevapla
can 27 Nisan 2020 - 13:29

meraba 40 yasında kendi işimle meşgulum istanbul avrupa yakası yasıyorum…saygılı sevyeli ne istediğini bilen maddi manevi olarak yanınmda olacağım özel bir bayan arkadaşla tanışmak istiyorum
mudur5701@gmail.com

Cevapla
Ferhat. Kale 26 Mart 2020 - 19:55

Mrh. Ben. Ferhat. Aslen. Ankara. Ama. Yurtdisinda. Yasiyorum Bu. Guzel. Ulkede. Yanliz. Yasiyorum. Burda evim.arabam. Var maddi. Durumun. Sukur. Olsun. Iyi Guzel. Is. Var. Eksik. Olan. Ömur. Boyu Mutlu. Olacagim Hayat. Arkadasi 0046!73!!764!73!!06!!

Cevapla
Ferhat kale 22 Mart 2020 - 17:01

Mrh ben. Ferhat. Aslen. Ankara. Ama yurtdisinda. Yasiyorum. Bu. Guzel. Ulkede Yasiyorum. Burda. Evim. Arabam. Var. Maddi. Durumun. Sukur. Olsun. Cok. Iyi. Wapsap 004673)76473;06

Cevapla
Serkan öz 4 Mart 2020 - 09:10

Ben Serkan uzun boylu sportif atletik. sevecen biriyim bayan arkadaş arıyorum 544 440 5319 n.olur Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada her yer

Cevapla
Ahmet 29 Şubat 2020 - 12:01

Selam olgun dürüst güvenilir beyim ist av yakası 50ys 168by75kl samimi güvenilir bir dostluk arkadaşlık icin sizinle tanismak istiyorum ciddi iseniz cevap verirseniz sevinirim

Cevapla
Kenan 29 Şubat 2020 - 08:52

Slm ben kenan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Esat akgül 15 Şubat 2020 - 23:18

İzmir karsiyaka yaşıyom bekarım 28 yaşındayım herşeye açığım ilişkiye açığım gizlik önem verem bir insanım tanışacak bayanların arayabilir iletisim 05419253563

Cevapla
Akın usta 5 Şubat 2020 - 20:33

Merraba ben akın samsun baradan yasıyorum hic evlenmedim ıleriye dönük bir bayan arkadas la tanışmak istiyorum boyum 185kilom 75 yasim 39 esmerim kahve gozluyum her seyin basi saygı sevgi dürüstlük birde karşılıklı anlayış hayatta yalanı sevmiyorum beni lütfen cittih olan arasın çünkü ben çok cittihim bir bayan arkadas la tanışmak istiyorum beni seven bayana ölürüm ben onu kalbimde taşırım ben tel 05384023670beni vassap danda bulabilirsiniz teşekkür ederim tel 05384023670beni cittih olan arasın teşekkür ediyorum tel 05384023670beni bayan arkadas ister se onun yanına da gelirim

Cevapla
Ezelsu 28 Ocak 2020 - 16:17

Mrb benim ismim ezelsu ileriye donuk allah korkusu olan bibeyle tanisip yuva kurmak istiyorum herkez durusum yazmisya gorelim bakalim bizede gercekten allah korkusu olan biri cikicakmi allahini seven zaten yanis yapmas 00359893890211 watsaptan arayin

Cevapla
    Orhan 16 Ağustos 2020 - 21:01

    Merhaba ezelsu tanışmak isyermisiniz

    Cevapla
tarık taş 20 Ocak 2020 - 17:23

selam istanbul içi tatlı bayanlar tanışalım canlarım uzman doktor olarak çalışıyorum maddi sorunum yok yaşım 39 telim özele açık 0538 217 70 80

Cevapla
Sila 4 Ocak 2020 - 11:57

Slm ben sude ciddi birini ariyorum tel00491779339025

Cevapla
Hakan 1 Ocak 2020 - 22:01

Şimdi birini bulsam ateş olurum azgın bayanlar yazsın önce vatsap.
05544666600 adana

Cevapla
Cihangir 10 Aralık 2019 - 05:32

Ben istanbul dan Cihangir, ciddi birisiyim

Cevapla
Hakan 5 Aralık 2019 - 13:15

Mrb mersinden hakan adana yaşayan hayatın sorumluluklarım aşkla bayanla arkadaş olmak istiyorum 0551962533

Cevapla
mustafa 4 Kasım 2019 - 11:37

+90 533 195 4819 corumdayim ismim.musyafa 33 yadindayim maddi manevu festek olirim yeterki sevsin

Cevapla
Cengizhan CEYLAN 10 Ekim 2019 - 15:36

Slm cengizhan ben, 43 yaşında 1.68 boy 67 kilo esmer yeşil gözlü beyim Ankara da yaşıyorum bekarım. Benim gibi ankara da yaşayan giyim kuşamına özen gösteren gezmeyi eğlenmeyi seven bir bayan ile tanışmak istiyorum. 05375869619 Çağrı ve mesajlarınızı bekliyorum.

Cevapla
Ünal Ünal 3 Ekim 2019 - 18:57

Gebze’olgun bir bayanla arkadaş olmak istiyorum

Cevapla
Amin 1 Ekim 2019 - 02:27

Türk dostum olması her zaman arzum olmuştur.
İranlıyım, bu benim e-postam: amin.zn.mfar.65@gmail.com
33 yaşında … 186 cm

Cevapla
Amin 1 Ekim 2019 - 02:24

Türk dostum olması onun zaman arzum olması.
İranlıyım, bu benim e-postam: amin.zn.mfar.65@gmail.com
O 33 yaşında … 186 cm

Cevapla
Ferhat kale 29 Eylül 2019 - 13:08

Mrh. Ben. Ferhat aslen Ankara. Ama yurtdisinda. Yasiyorum. Seni. Tanimak isterim. 0046737647306

Cevapla
emre 28 Eylül 2019 - 23:05

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın cidd idüşünenler arasın 0545 474 76 28

Cevapla
mete 28 Eylül 2019 - 22:28

izmirde yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler 0545 474 76 28

Cevapla
emre 28 Eylül 2019 - 22:27

izmirde yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler 0545 474 76 28

Cevapla
andy 26 Eylül 2019 - 22:19

selam nasilsin ben aral. 38 yasinda 175 boy 55kg sigara kullanan yuksek lisans mezunu bir adamim.. kafa dengi hos muhabbet bir kadinla duzenli gorusmek istiyorum. aramizda fiziksel bir etkilesim ve zihinsel bir uyum olmasi sart. eger sende ilgiliysen whatsapp tan resimlesebiliriz. andydavis111@gmail.com email adresimden yazabilirsin

Cevapla
berkcan 24 Eylül 2019 - 00:10

izmir den yasim. 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi olmayan bayan lar aramasin 0545 474 76 28

Cevapla
Yilmaz can 17 Eylül 2019 - 23:03

Merhabalar deyerli hanim efendiler ben bursada yilmaz cidi dürüst saygı sevgi bilen bir hanımla tanışmak arkadaş olmak isterim saygilar 05395190816

Cevapla
Kenan 11 Eylül 2019 - 15:10

Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan kenan 38 yasindayim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Selim Aydın 23 Ağustos 2019 - 22:30

Ciddi bayan arkadas arıyorum

Cevapla
mert 18 Ağustos 2019 - 20:41

Merhaba hanımlar, 27 yasındayım ıstanbulda oturuyorum ve kendı ısımı yapıyorum tekstil uzerıne maddı durumum gayet ıyı. 1.83 boyunda ve 75 kıloyum ve esmerim. Konusmak ve tanısmak ısteyen bayanları beklıyorum. Maıl adresımden ulasabılırsınız. cjmert_11@hotmail.com

Cevapla
cuma aydemir 30 Temmuz 2019 - 22:41

merhaba uşakdan yaşim 60 sahlıklı ince emeklı buldaytenli yalansız ban arkadaş arıyorum bana talip bayan yaşi 45 55 arası dürüs benim eşim mefat etti

Cevapla
Merttt 23 Temmuz 2019 - 02:37

Merhaba hanımlar, 27 yasındayım ıstanbulda oturuyorum ve kendı ısımı yapıyorum maddı durumum gayet ıyı. 1.83 boyunda ve 75 kıloyum ve esmerim. Konusmak ve tanısmak ısteyen bayanları beklıyorum. Maıl adresımden ulasabılırsınız. cjmert_11@hotmail.com

Cevapla
Selim buhsink 20 Temmuz 2019 - 03:34

Merhaba ben selim buhsink İstanbul avrupa yakasında bağcılar da otuyorum 27 yaşındayım gerçekten konuşmak istiyorum 0553 636-6547 erdem_90_34@hotmail.com merhaba tatlı hatun

Cevapla
Ömer 24 Haziran 2019 - 12:07

Ben 22 yşndym konuşblrz bekarım/bilmezomer35@gmail.com

Cevapla
İsmet karataş 50 60 yaş üstü bayan arkadaş arıyorum istanbuldan 23 Haziran 2019 - 16:45

Ben Almanya’dan Türkiye’den emekliyim kötü alışkanlığım yokturistanbulda yaşıyorum tel 05333016594 ilgi duyan hanımlar arıya bilir mesaç ata bilirler

Cevapla
kaan 22 Haziran 2019 - 21:56

izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendinideğerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde 0545 474 76 28

Cevapla
KENAN 9 Haziran 2019 - 14:38

konya çevresi dost arıyorum

Cevapla
Kenan 8 Haziran 2019 - 16:35

Slm elaziğ civarı olgun bayan arkadaş arıyorum ilgilenen 05316710429

Cevapla
Mehmet sultan bala 2 Haziran 2019 - 22:56

Merhaba ben herzaman dürüst ve ciddi biriyim benim yaşım24
Herzaman ciddiyim ben bu numaram 05349695645

Cevapla
Murat yildiz 22 Mayıs 2019 - 03:28

Murat ben ist.avr. yakasindayim oncelikle seciciyim secici birini ariyorum 1.90 boy 88 kg esmer bakimli temiz ve yakisikliyim mail yazarsan resim paylasalim karsiliki begeni olusursa ciddi anlamda goruselim

Cevapla
hikmet çoban 21 Mayıs 2019 - 22:28

Dost arıyorum-arkadaş arıyorum ..rumuzlu üyeye.. Balıkesir-Edremit-Akçay sahil beldesinde yalnız yaşıyorum.. 1958 doğumluyum.. kimsem yok sayılır.. benimle hayatı paylaşmak istersen bekliyorum.. Emekliyim, ekonomik sıkıntım yok.. geri kalan yaşamımın yoldaşı olurmusun.. iletişim bilgilerini yaz görüşelim.. sevgiler..

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 2 Mayıs 2019 - 15:09

İYİ GÜNLER BAYANLAR ANKARA VE SAMSUN VE ÇEVRESİNDEN ARAYIN DUL 1 ÇOÇUKLU OLABİLİR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 TEL 05315412138 ARA ÇAĞRI SMS ATIN

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR