durust erkek arkadas ariyorum

9 Mesaj gönderildi.

durust erkek arkadas ariyorum

istanbul doumlutun durust ve namusuna duskun erkek arkadas ariyorum
numaram 0531224****

DİĞER İLANLAR

9 Mesaj Gönderilmiş
Ömer 24 Haziran 2019 - 12:07

Ben 22 yşndym konuşblrz bekarım/bilmezomer35@gmail.com

Cevapla
İsmet karataş 50 60 yaş üstü bayan arkadaş arıyorum istanbuldan 23 Haziran 2019 - 16:45

Ben Almanya’dan Türkiye’den emekliyim kötü alışkanlığım yokturistanbulda yaşıyorum tel 05333016594 ilgi duyan hanımlar arıya bilir mesaç ata bilirler

Cevapla
kaan 22 Haziran 2019 - 21:56

izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendinideğerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde 0545 474 76 28

Cevapla
KENAN 9 Haziran 2019 - 14:38

konya çevresi dost arıyorum

Cevapla
Kenan 8 Haziran 2019 - 16:35

Slm elaziğ civarı olgun bayan arkadaş arıyorum ilgilenen 05316710429

Cevapla
Mehmet sultan bala 2 Haziran 2019 - 22:56

Merhaba ben herzaman dürüst ve ciddi biriyim benim yaşım24
Herzaman ciddiyim ben bu numaram 05349695645

Cevapla
Murat yildiz 22 Mayıs 2019 - 03:28

Murat ben ist.avr. yakasindayim oncelikle seciciyim secici birini ariyorum 1.90 boy 88 kg esmer bakimli temiz ve yakisikliyim mail yazarsan resim paylasalim karsiliki begeni olusursa ciddi anlamda goruselim

Cevapla
hikmet çoban 21 Mayıs 2019 - 22:28

Dost arıyorum-arkadaş arıyorum ..rumuzlu üyeye.. Balıkesir-Edremit-Akçay sahil beldesinde yalnız yaşıyorum.. 1958 doğumluyum.. kimsem yok sayılır.. benimle hayatı paylaşmak istersen bekliyorum.. Emekliyim, ekonomik sıkıntım yok.. geri kalan yaşamımın yoldaşı olurmusun.. iletişim bilgilerini yaz görüşelim.. sevgiler..

Cevapla
MUSTAFA GÜLER 2 Mayıs 2019 - 15:09

İYİ GÜNLER BAYANLAR ANKARA VE SAMSUN VE ÇEVRESİNDEN ARAYIN DUL 1 ÇOÇUKLU OLABİLİR BEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 TEL 05315412138 ARA ÇAĞRI SMS ATIN

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR