Dürüst erkek arıyorum

İlan Açıklaması:
Dürüst erkek arıyorum

Selam ben Sivas’tan Feride 39 yaşındayım dürüst bir bayanım dürüst bir erkek arkadaş arıyorum sohbet edecek telefonda konuşacak WhatsApp arkadaşlığı yapacak telefon arkadaşlığı yapacak konuşması eğlenceli bir erkek arkadaş arıyorum yaş problemim yok her yaştan kişilerle konuşabilirim Yeter ki muhabbeti güzel olsun WhatsApp arkadaşlığı yapmak istiyorum Akşamları görüntülü konuşmak istiyorum bekarım İlanim ile ilgileniyorsanız Lütfen iletişim numaranızı ve Kendinizi tanıtan bir mesaj bırakın kendini bir iki cümleyle değil de uzun uzun tanıtın ki sizi aramadan nasıl bir insan olduğunuzu bileyim lütfen Kendinizi tanıtan Uzunca bir metin yazın görüşmek üzere

Dürüst erkek arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. burak 544 9385123 dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahyekilis yada heryrr

  2. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyorum
    Aslen kayseriliyim bayan arkadaş arıyorum
    0/5/3/72179938

  3. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyorum.bayan arkadaş arıyorum
    Yaşım 40

  4. Cumaali yıldırm dedi ki:

    Hayırlı geceler merhaba Feride hanım adım cumaali aslen denizli yim denizli merkez oturyorum ben öncelikle tanışmak konuşmak istiyorum beraber oturrup seninle konuşşarak yemek yimek isterim karşılıklı çay kafe içerek konuşşalım eyer sen istersen olur Feride hanım ben seni güzel güzel eylendirrim güzel güzel seni gezeriz seni tüm sıkıntılarına unultursun ben seni beyendim sen iyi bir hanımefendisin iyi bir bayansın tatlı gülersüzlüsün bir bayansın Feride hanım ben seni telefon numarama yazımıyorrum aramak istersen arabilirsin numaram bu 0/5/4/1 432 62 66 ara Feride hanım ben senden en kısa zamanda cevap bekliyorum sen allaha emanet ol hoşşakal Feride hanım hayırlı sabahlar günün gün olsun günaydın

  5. burak dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  6. serkan dedi ki:

    mak 544 44,0/5/3/19güven Ben serkan bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 44,0/5/3/19 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahye kilis yada heryer

  7. Muzaffer yıldız dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyor um 0/5/3/72179938

  8. Serkan ö dedi ki:

    mak 544 44,0/5/3/19 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 44,0/5/3/19 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  9. Serdar gulşen dedi ki:

    Selamlar almanya dan serdar 0049 01638929599 tesettür lu 40 yaslarında cocuk süz bır bayanla tanışmak istiyorum

  10. Hakan dedi ki:

    Ben hakan Antalya’dan bayan arkadaş arıyorum sadece Antalya 0/5/3/76228169

  11. kerem dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  12. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  13. Can aslanbey dedi ki:

    Burada uazilanlarla taniyamassiniz sadece konusarak 31 yas alanyada yasiyorum aslen hatay liyim ben sizinle samimi olarak tanimak iaterim0/5/3/52900609

  14. Cengiz dedi ki:

    Feride , ben de ciddi güvenilir bir kadın arıyorum . Kahramanmaraş’ta yaşıyorum , yalnbızım, emekliyim, ciddi ve samimiyim, Aldatmadım kimseyiyi, aldanmakta istemiyorum . Benimle görüşmek isterseniz telefonum 536 344 3464 selam ve sevgiler .

  15. Gokhan dedi ki:

    42 yaşında durust güvenilir efendi biriyim güzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen gizliliğe dürüstlüğe önem veren olgun bir hanım arkadaş arıyorum 0/5/4/1 945 0070 İstanbul yada tekirdag çevresi hoscakalın

  16. serdar dedi ki:

    merhaba ben serdar ankarada yaşiyorum 40 yaşindayım bir kere evlendim boşandım çocugum yok ve mutlu bir yuva kurmak istiyorum karakterim cok iyidir kadınlar benim için çiçekdir seninle gerçekden tanişmak istiyorum ben yalansız dolansız bir insanım dobrayım neysem oyum bu yüzden seninle bir yuva kurmak istiyorumsigara içiyorum alkol çok nadir ama içiyorum sana ayak uydururum boyum 1.97 cm dediyim gibi kendi ayakları üstünde olan birisiyim kendi işimde çalışıyorum gerçekden mutlu ederim sevgiler saygılar Serdar maddi sıkıntım yok tanişmak istiyorum telefon 0/5/3/68774325 ikizler burcuyum kilolu bir bayan istemiyorum benimn gibi kilosuz olsun kilom 90 ciddiyi olanlardan message bekliyorum

  17. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 40 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz 5325817498

    1. Osman Karaduman dedi ki:

      Merhaba Feride hanım ben Osman Kahramanmaraş merkezde oturuyorum yaş 33 boy 180 kilo 60 ince uzun boylu beyaztenliyim bekarım ailemle yaşıyorum üniversite mezunuyum ciddi arkadaşlık arıyorum şuan çalışmıyorum koronadan dolayı seninle tanışmak istiyorum benim yaş önemli değil istersen her zaman yanında olurum gezeriz eğleniriz güzel vakit geçiririz özel şöför olarak çalışırım.bu arada hobilerim dans etmek müzik dinlemek gezmek eğlenmek sinema izlemek tatil yapmayı severim.senden cevap bekliyorum sevgilerimi sunuyorum.telefon:0/5/5/2-742-1946. Mail adresim:osmankaraduman679@gmail.com

  18. Kerem dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  19. Vefa dedi ki:

    Slm nasılsın senı tanımak istiyorum turkyılmazergin486@gmail.com

  20. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  21. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben mesut 44 yas 190 boy atletik yapili.beyim tanisamak isterim 0/5/4/1 355 1761 tanismak umidiyle c.kale

  22. bünya5443139173 dedi ki:

    Merhaba bayanlar tanışalım bekarım istanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173

  23. Orhan dedi ki:

    Selam arkadaş arıyorum ,0/5/3/16675524

  24. Tuncaydemir dedi ki:

    Merhaba bn istanbuldan tuncay gizliliğe onem veren bayanlar size bir telefon kadar yakinim. 546.827.19.35

  25. Kenan dedi ki:

    Slm ben kenan elaziğta yaşiyorum y 39 b 172 k 78 durust samimi ne istediyini bilen bir hanimla tanişmak isterim ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  26. burak öz dedi ki:

    nısmak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt epmaras hatay islahykilis yada heryer

  27. Mert dedi ki:

    Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Boyum 178.. kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel.0/5/0/71647673

  28. Can dedi ki:

    Tanismak istersen ciddi biriyim diledigin bicimde yasamak can olacak kadin ariyorum 0/5/5/2 708 24 75 saygilar…

  29. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben mehmet 1.75boyundayim bende konuşmak sohbet etmek isterim eyer sizde konuşalım derseniz numaram 0/5/0/69783265

  30. Kasım acar dedi ki:

    Slm ben Ankara da yaşıyorum 44 yaşındayım sarışın mavi gözlü kaslı Atlantik bir erkeğim 0/5/3/63706418 arayın tanışalım bayanlar

  31. Murat şen dedi ki:

    Marhaba hanımlar ben istanbuldan Murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum 0/5/4/42721190bayrampaşa istanbul

  32. Mert dedi ki:

    Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Boy 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:0/5/0/71647673

  33. Halil çetin dedi ki:

    Mrb Feride hanım 47 yaşındayım bende yalnızm sizin gibi arkadaş aryorum boyum 1.75.kilom 72..atletik bir yapım var eyerki sizde uygun görürseniz telde watsapta güzel sohbet güzel arkadaşlık edebiliriz duygusal bir yapya sahip olduğum için kolay kolay kimseyi incitmem eminimki sizi de incitmem .buyrun arayın. 0/5/5/26485321

  34. mehmet dedi ki:

    Slm ben istanbul esenyurttan mehmet bu civarda dürüst bayan arkadaş arıyorum .numaram 0/5/3/72179938

    1. Mert dedi ki:

      Merhaba ben MERT UŞAK’TA İKAMET EDİYORUM Kendi evimde yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Boyum 1.78. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Kendinden emin ciddi ne istediğini bilen güzelliği bekliyorm hayatıma tel:0/5/0/71647673

  35. SAĞLAM EMLAK DANIŞMANLIĞI dedi ki:

    MRH FERİDE HANIM BEN ALİ YALAN SÖYLEMEYİ SEVMEM YALNIZ YASAYAN BİRİYİM EĞER SİZDE BENİMLE TANIŞMAK İSTİYORSANIZ BANA BU NUMARADAN ULASABİLİRSİNİZ 0/5/4/6 690 2664

  36. ömer vardar dedi ki:

    22 yaşındayım dul bekar fark etmez her zaman yanınızda olacak biriyim pişman olmicağınıza eminim arayabilirsiniz yaş sınırım yoktur.

  37. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  38. ABDUL VAHID dedi ki:

    Merhaba ben Abdul vahid shu onda istanbulda yashiyurum ban iy bir insanim bana iy bir zengin kandi yerinda bayan arkadash lazim tanishmak istiyurum 0/5/5/26180/5/3/4/ ara bilirsiniz iy gunĺar

  39. Yılmaz dedi ki:

    Merhaba Allahın özenerek yaratıp erkeklere emanet olarak verdigi dünyanın bütün çiçeklerinden daha değerli varlığı olan hanımların efendisi hanım efendi feride hanım ben tokatta yaşıyorum 56 yasindayim boy 1.67 kilo 65 esmerim.gezmeyi seyahat etmeyi denizi doğayı hayvanları severim.özellikle milli ve manevi değerlere bağlıyım. Mesajınızı gördüm kayıtsız kalamadim.selam. sizinle tanışmak istiyorum. 5452298800

  40. Cix33mersin dedi ki:

    0/5/4/37169047

    1. Gökhan mete dedi ki:

      Gökhan ben ankara yaş 28 her yaştan BAYANLAR ulaşabilir ciddî ilişkilere açığım 0/5/4/1 663 95 85

    2. Gökhan mete dedi ki:

      Her yaştan BAYANLAR ANKARA gökhan yaş 28 0/5/4/1 663 95 85

  41. Hayati dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 yalnız yaşıyorum

  42. Hayati poyraz dedi ki:

    Merhaba ankaradan hayati ben yaş 45 boy 1.69 esmerim bekarım hiç evlenmedim ankaradan bayanlarla tanışmak isterim tel ,0/5/3/17935277 tanışalım

  43. Kazikli kunduro dedi ki:

    Kazikli Sivaslılar Firide ben yalınızın evim var 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim ve Türk vatandaşıyım çifte vatandaşım aylığım çifte maaş alıyorum aylığım çok yüksek telefon numaram 0/5/4/68233641 ara beni firide hanım sizinle arkadaş olmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni sizden hoşlandım kendime çok iyi bakarım siğara içmem alkol kullanma kötü yolum Firide hanım benimle yuva kuralım seninle sizinle anlaşa biliriz sohbeti wasspla konuşalım yuva kuralım seninle aynı yatakta yatmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni yokarda hepsını yazdım ben hataylıyım ama Alman vatandaşıyım ben sana bağlıyım ister Hatay’da istersen Almanya’da yaşarız gönlün istediği devlete yaşarsin ben sana bağlıyım doğru söylüyorum Firide hanım benimle evlenirmisin

  44. Cevdet dedi ki:

    5436867062 çok sozegerek yok konuştukça karşıdakini daha net çözer insan kendini daha ii ifade eder msj beklerim saygilsr

  45. oğuzhan dedi ki:

    Merhaba yaşım 25 üniversite mezunuyum şuan çalışmıyorum sohbetim muhabbetim iyidir. Sivasta yaşıyorum biraz hayalperest biraz duygusal bir insanımdır. 1.79 boy ve 73 kiloyum tanışmak isterseniz bana dönüş yapabilirsiniz belki de çay veya kahve içme fırsatı da bulabiliriz. Numaram: 0/5/3/64949058

  46. Kenan dedi ki:

    Merhaba iyi günler ben Ankara’dan Kenan 40 yaşındayım. Aşk kadınımı arıyorum.0/5/4/1 848 43 32

  47. İsmail dedi ki:

    Aradığınız kişi mutlaka benim,uzun uzun anlatmaya gerek yok,numaram 0/5/4/14505484

  48. ben ali dedi ki:

    sivas lıferide dürüst bir erkeyim bayanarkadaş arıyorum sohbet edecek telfonda konuşacak whatsapp arkadaş yapa teyfon ben ali kayseri ben sana nas ulaşaçakım yaz

  49. ben ali dedi ki:

    selma ben ali sivas ferde dürütı beym arkadaşle sohbet ederim telefon yaz numaran yaz

  50. ali dedi ki:

    selam ferde ben ali kayseri yaşyorumu bayan arkadaş arıyorum

  51. mehmet müderrisoğlu dedi ki:

    selam

  52. Ahmet dedi ki:

    Merhaba ben Ahmet emekliyim almanyada yasiyorum izmirliyim,sohbet için yazarsanız sevinirim /kurtgirikoglu1234@hotmail.com selamlar

  53. İbrahimAksaray li dedi ki:

    Merhaba hayırlı akşam lar Feride hanim BENDE İBRAHİM YASİM 38 175 BOYUNDA 74 KG YEŞİL ELA GÖZLÜ CİDDİ DÜRÜST BEKAR HİÇ EVLEN MİS KENDİ HALİNDE BİRİYİM GERÇEKTEN SEVMEK VE SEVİLMEK ANLA RAK EVLİLİK ALLAHTAN KORKAN KULİNDAN ÇEKİNGEN BİRİYİM ÇOK DUYGUSAL İM SEVDIMI ÖLÜMÜNE SEVERİM ÇOK ATİK BİR İNSANIM SİGARA VE ALKOL KULLAN MAM ÇOK ŞÜKÜR BU YAŞIMA KADAR ENERJİ İÇEGİ İÇME DİM KOKUSU BİLE BULLANDİ YOR EN KİSA ZAMANDA GÖRÜŞMEK UMU DUGUYLE TEŞEKKÜR EDERİM TANI TİÇİ SMS BURAKIRSAN ÇOK SEVİNİRİM 0/5/3/8.053.97.88

  54. ugur dedi ki:

    Slm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0/5/3/4/ 853 71 35

  55. Serkan püs dedi ki:

    Slm ben adanadan yaz sadece tanıyın esmer 170 boy saygı ve sevgiye önem veren biriyim tanımanızı tav ederim 0/5/4/2 663 0213

  56. tarık dedi ki:

    merhaba BEN TARIK YAŞ 53BOY167TANIŞALIM ARKDAŞ OLALIM YANLIZ YAŞIYORUM WASDABIN VARSA ORDANDA TANIŞABILIRZ 0/5/3/50786878

  57. ben erkan 37 yaşındayım bakımlı biriyim sivasta yaşıyorum s8zinle tanışmak isterim numaram 05447237884 dedi ki:

    Ismim erkan bakımlı biriyimdir sivasta yaşıyorum 37 yaşındayım sizle tanışmayı çok isterim watsaptan yazarsanız tanışabiliriz 0/5/4/47237884

  58. Burak dedi ki:

    Ben Sivas’tan burak Feride hanım sizi tanıyabilir miyim Sivas’tan yazıyorum mail adresimi yazıyorum ordan detaylı konuşabiliriz mail: burk6262@gmail.com bekliyorum sizi

  59. ŞÜKRÜ dedi ki:

    MERHABA HANIM EFENDİ!Sizinle tanışmak ve sohbet etmek şansını bana verirseniz memnun olurum. Bu siteye gold üye değilim.Size mail adresimi yazayım kabul ederseniz ordan daha rahat sohbet edebiliriz. Email:airforce2002@hotmail.com Görüşebilmek dileğiyle sevgiler saygılar
    Eğer sizde tanışmak ve sohbet etmek isterseniz lütfen mail adresime yazınız.mail: airforce2002@hotmail.com Tel:0/5/0/63896995

  60. Yasin uzunay dedi ki:

    Simanizi fiziğinizi çok sevdim aynı duyguları paylaşıyoruz kıbrıstayım akşamları çok yanlızım 0/5/3/38444391vatsabtan da

  61. Mustafa dedi ki:

    Mrb feride ben mustafa 7 yıldır ayrildim bekarim bodrumda iş yapıyorum mutluluk yaşamadı yaşamak isterim seni gördüm açıklamanı okudum ilgimi cekti tanımak istiyorum uygun gördüğün takdirdirde çağrı bırak veya msj at yeter 0 532 732 18 88 saygilarimla

  62. mehmet dost dedi ki:

    size yazilan mesajlara baktıgımda benim yazmamam gerek cuku ben 72 yaşindayım kendıme edeplı kalıtelı bır arkadaş bulma hevesıyle bu kanala gırdım sız cıkınca bende kendımı tutamadım saygılar .

  63. Ömer deniz dedi ki:

    Mrb ben Ömer İstanbul’da yaşıyorum yaşım 25 boyum.1.80 kendine güvenen ciddi güzel bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 0530158 2355

  64. Remzi dedi ki:

    Merhaba sizinle gerçekten tanışmak istiyorum ben remzi diyarbakırlıyım 24yasındayım bekarım saygılı dürüst yalanı sevmem bu numaram 5396947598 zaten konusunca farkedersın nasıl Biri olduğumu

  65. Hasan urtekin dedi ki:

    SLM Feride hanım seninle tanışmak istiyorum sende istiyorsan ara tanışalım tel 0/5/4/14166655 ben dul biriyim yanlız yaşıyorum yannizliğimi paylaşacak hayat arkadaş arıyorum özellikle bayan arkadaş arıyorum yaş 47 Osmaniye den ben seni sevdim 🌹 seni bekliyorum saygılar sunarım ben saygı sevgi mutluluk istiyorum aynı zamanda Genç ruhluyum aramanı bekliyorum saygılar

  66. Hakan kardağ dedi ki:

    Gunaydın ben hakan 52 yaş 185 boy 83 kg’m yakşiklim kars yaşyorum 5 yıl oldu eşimi kaybetım olgun durust bır bayan arkdaş bır dost aryorum efendım gızlık ıçersınde guvenlır bır dost aryoryoruö efendım bana ulaşinız05308705111

  67. Çakır yılmaz dedi ki:

    Asker emeklisi tanışmak isterim isterseniz

  68. Serkan dedi ki:

    ISTANBULDAN SERKAN YAS 38 MADDI DURUMUM IYI SEVGIYE ILGIYE ÖNEM VEREN BIR BAYANLA TANISMAK ISTOYORUM TEL 0530 874 55 61

  69. Alper Duran dedi ki:

    Merhaba Feride hanim
    Sizinle arkadas olmak isterim, tabii ki Sizde isterseniz. Almanyada yasiyorum ve bekarim. Yas 52 ve 15 bir Kiz cocugum var, Annesiyle yasiyor.
    Ben Adanaliyim ve kücük yastan belli Almanyada yasamaktayim vatandasi degilim. Tanismak isterseniz tel no 004915739138983 . Whatts app , imo ve telegram mevcut. Size Saglikli ve Mutlu günler dilegiyle

    Sagilar

    Alper

  70. Cemil özkan dedi ki:

    İyi akşamlar nasılsınız ben de sizin gibi ciddi bir arkadaşlık kurmayı istiyorum isterseniz WhatsApp üzerinden de görüşebiliriz birbirimizi daha iyi tanımış oluruz numaram 0/5/4/13968415 yaş 36 boy 180

  71. Ahmet hakan dedi ki:

    Selam canım 🙂 Instagram kullanıyor isen ahmett_hakan adresine yaziver .özelden haberlesiriz bekliyorum

  72. kerem_sk dedi ki:

    Bende kendime sohbet arkadaşı ariyorum eger istersen ekle beni
    0/5/5/14034200

  73. Ramiz dedi ki:

    0/5/4/36856425 kars da oturuyom arayın tanışalım ismim ramiz

  74. berkcan dedi ki:

    yasim 34 ciddi duruş insanlar arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın bekliom bayanlar 0/5/4/5 474 76 28

  75. Bülent Demir dedi ki:

    Merhaba sivas in guzeli feride nasilsiniz tanismak isterim ist.bulent bana memleketini anlat güzelliklerini senden duymak isterim
    Telefon arkadaşım olmanı isterim.asik olmak yok ama.bastan korkmasın.49.173.65.istanbul..bulent 0/5/3/56244807.

  76. Koray dedi ki:

    merhaba ben koray sivastan gorusmek isterim sizinle 0/5/4/15122213

  77. emre dedi ki:

    izmirden arayın 0/5/4/5 474 76 28

  78. Mehmet ates dedi ki:

    Slm ben Mehmet şu an sivastayim yurt dışında yasiyom telim. 0/5/4/22639497,, ararsan sohbet yapariz

  79. Tolga dedi ki:

    Selam kızlar bayanlar ben tolga arayın veya mesaj atın goruselim Antalya veya her yer olur 0/5/4/6 894 61 88

  80. mesit dedi ki:

    mesut ben 43 yaşında 190 boyunda atletik yapılı beyim tanismak isterim sizde isterseniz tanisalim canakka le 0/5/4/1 355 1761

  81. Turgay dedi ki:

    Merhaba ben Turgay 58 yasındayım esimden geçimsizlik nedeniyle ayrı yasamaya kakar verdim emekliyim yazları türkiye kışları almanyada yaşıyorum vaktim daha güzel geçmesi için sohbet arkadası arıyorum o belki siz olabilirsiniz müsaut olunca bana Whatsapp dan dönerseniz sevinirim 09491639793976

  82. Ali dedi ki:

    MRH FERİDE HANIM BEN EŞİMDEN AYRI YASAYAN BİRİYİM 44 YASINDAYIM EMEKLİ BİRİYİM SUAN EMLAK İŞİYLE ÜĞRASIYORUM HAYATIMDA KİMSE YOKTUR EĞER SİZDE KABUL EDERSENİZ SİZİNLE TANISMAK İŞTERİM HAYATTA YALAN SÖYLEMEYİ SEVMEM KARSIMDAKİDE BANA DÜRÜST OLMASINI İŞTERİM TELEFONUM 0/5/4/66902664

  83. Volkan YILMAZ dedi ki:

    Merhaba bende sizle tanışma sohbet heyacanını yaşıyorum vatsaptan yaz tanışalım 050/5/3/526440

  84. Kenan tufan dedi ki:

    Slm feride hanım sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz ben Kenan Sivastan 0/5/3/65435747

  85. Muhammed dedi ki:

    Istanbul pendikte yalnız yasıyorum bende vede yalnızım 34 yaş lisans mezunuyum bu arada …sadece dul vede Türbanlı bayanlar arayın konuşalım görüşelim sizinle bekliyorum…0/5/0/6 307 71 22 arayın güzel vaktimiz olsun…maddi sorunum yok…

  86. Poyraz Aslan dedi ki:

    Arayın bayanlar 0/5/0/69697346

  87. Murat dedi ki:

    Ferid hanın iletişim yazmayı unutmusum dediğim.gibi ben sivaatann murat 0/5/3/93355752

  88. Murat dedi ki:

    Mrb feride hanım.ben murat sivastann kendini bilen durust güvenilir biri olarak tanımlarım.yasamayi eğlenmeyi hayatı seviyorum ve benim gibi düşünen bir bayan arkadaş arıyorum sizin de düşünceleriniz ve benim.dedusuncelerimle ortak nokta oluşu ile herşey dahada güzel oluyor yani karşılıklı sevgi saygıdan yanayım size de uyar ise gorusmek isterim

  89. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat aslen Ankara ama yurtdisinda. Yasiyorum bu guzel ulkede. Yanliz yasiyorum. Burda evim araban. Var maddi durumun sukur olsun iyi wapsap 0046737647306

  90. sevket dedi ki:

    ben izmirde şevket yasim 33 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen nen varim arayin 0/5/4/5 474 76 28

  91. Mesut dedi ki:

    Mesut ben 42 yaşım 190 boy atletik yapılı beyim tanışmak isterim gizli lik çerçevesinde tlf 0/5/4/1 355 1761

  92. Ferhat dedi ki:

    Slm. İsmim ferhat. 38 yaşındayım. Oldukca yakışıklı bir beyim. Sizinle tanışmak isterim. Yurdışında yaşıyorum. Watsapp 00447572211656.

  93. Hakan dedi ki:

    MERHABA BEN HAKAN İSTANBUL DAN 0530 516 07 78 SADECE BAYANLAR EVLİ DUL BEKAR OLGUN BAYANLAR 05305160778

  94. Sinan dedi ki:

    Merhaba ben sivastat Sinan UZUN SÜRELİ OLGUN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM TEL ,0/5/3/16100071WATSAPA YAZ SADEECE SİVAS

  95. Kaan dedi ki:

    Merhabalar Feride hanım ve Feride Hanım gibi güzel bayanlar. 1.87, boyunda 25 yaşında, vücut geliştirme antrenörüyum. Kültürlü ve ne istediğini bilen, dürüst, saygılı bayanları bekliyorum. 0/5/4/36021072

  96. murAt dedi ki:

    Ara beni 0/5/3/8 090 50 73 tanisalim

  97. Adem dedi ki:

    Mrb vapsap numaram 5448058245

  98. murtaza dedi ki:

    Merhaba ben murat 0/5/3/8090/5/0/73 ara beni

  99. mehmet Eryiğit dedi ki:

    Selamün aleyküm, ben mehmet istanbulda öğrenci kızımla kalıyorum. Eşim bir yıl önce vefat etti, evde yalnız başıma sıkılıyorum emekliyim, sohbet arkadaşım olursanız memnun olurum. 0/5/4/28996442

  100. MUSTAFA GÜLER dedi ki:

    MERHABA HANIMEFENDİLER BEN MUSTAFA GÜLER SESİZ SAKİN İÇİNE KAPANIK DUYGUSAL BİRİYİM YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMER AKREP BURCUYUM ASLEN ANKARALIYIM TEL
    ,0/5/3/15412138

  101. Kenan tufan dedi ki:

    Slm sizinle tanışmak isterim sizde ısterseniz ben kenan 0/5/3/65435747

  102. memet dedi ki:

    19 ya;indayim 0/5/3/4/3559489

  103. Necmettin dedi ki:

    Selam ben Necmettin yas 23 boy 1.70 boyunda 60 kilo esmerim istanbulda oturuyorum ciddi dürüst hoş bi bayanla tanışmak istiyorum no 0/5/3/86736234

  104. ozbay kara dedi ki:

    mrb ben bursadan ozbay .sizinle arkadaşlık etmeyi isterim 0/5/3/56571684

  105. Buse dedi ki:

    Hayirlisini nasib etsin rabbim gonlume gore durust bir es ariyorum beni tanimak isterseniz lutfen ulasin. 00491639769168. Allaha emanet olun.

  106. hakan dedi ki:

    onder_qndula
    instegramim bu ‘ gorusmek istersen iletisime gece biliriz ‘ mutlu kal guzel kal..

  107. Ferhat dedi ki:

    Mrh ben Ferhat. Ruh ikizimi ariyorum insallah karsima cikar. Ben yurtdisanda yasiyorum wapsap konusalim 0046737647306

  108. Osman ozlu dedi ki:

    Mrba dünyanın en güzel varlıkları siz hanımlar ben Orhan 50yas 1.80boy 85klo kendi işi olan evi arabası olan ve bayanları çok seven herkese kendi arkadaşı ve ya eşi olan bayana özel ilgim var gezmeyi ve sohbet etmeyi çok seven arkadaşım olan bayan için yapamiyacagim hiç bir şey yok Gümüşhane de oturuyorum yaş ve şehir takintim yok karşındakinin insanında böyle olmasını isterim bu meselede sizinle tanışmak istiyorum inşallah tanisabiliriz sizinle tanisabilirsek inanki pişman olmasını buna emin olabilirsiniz sevgi ve saygının olduğu yerde mutluluk olur

    1. Birgül Gedik dedi ki:

      Ito aksamlar beyefendi.Sizinle tanışmak isterim

      1. Suat Olgun dedi ki:

        Birgül hanım benimle tanışmak isterseniz mail yazın lütfen. olgunsuat5858@gmail.com

  109. Murat dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmayı isterim.5438856644 den yazabilirsiniz bana.

  110. uğur dedi ki:

    maddi problemlerimi çözecek bir bayan, her ikimizin de mutluluğu olur. emekli öğretmen olarak geçinemiyorum ve hiç evlenmedim; belki birbirimizi severiz.

  111. Harun dedi ki:

    Merhaba ben başkaları gibi sırf sizinle tanışmak için fırsat kollayan birisi değilim.Oyle sizi elde etmek için cicili bicili sözler söyleyerek sizi rahatsız etmek istemem.Kisacasi sizinle tanışarak bir ömür boyu mutlu olmak isterim.Bana 0/5/0/77023785 numaradan ulaşabilirsiniz eğer tabiki gerçekten ciddi düşünüyorsanız

  112. huseyin akdağ dedi ki:

    slm mrb ben huseyin y39 kg60 b170 bekarim meslek aşçi evim var hic evlenmedim adana merkez oturuyorum olgun bi insanim olgun bayanlarla tanismak istiyorum citi anlamda seni tanimak mutlu bi yuva kurmak istiyorum wasap var goruntu var seni ozelime bk 0/5/4/4 458 39 49 huseyin bn

  113. Sedat Değirmenci dedi ki:

    0/5/3/62587308 mersin

  114. Adem dedi ki:

    Mrb 5448058245

  115. Taner SOYLU dedi ki:

    Feride hanım. 45 yaşındayım. Sivasta yaşıyorum. Bir kamu kuruluşunda orta kademe yöneticiyim. Eşimden ayrıldım. 3 yıldır yanlızım. Hayata yeniden bağlanmamın zamanı geldi diye düşünüyorum. Görüşmek isterseniz lütfen benimle irtibata geçiniz. tanersoylu-1@hotmail.com

  116. Ahmet dedi ki:

    Slm.feride Hanim vapsad numaram isterseniz konuşalım yalnız yasiyomu. 0/5/0/62023866

  117. bayram akbulut dedi ki:

    0/5/4/39371598 fayece yaz çıarım faceye

  118. Enver dedi ki:

    Mrb 5313459104

  119. Çetin Aydın dedi ki:

    Merhaba Feride hanm ben çetin sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz benm yaşda 39 sizinle tanışmak istiyorum 0/5/3/7 366 50 87… 0/5/4/1 932 95 93

  120. Sinan er dedi ki:

    Slm feride hanim tanimak isterim buda numaram 0/5/3/64222319

  121. haci dedi ki:

    seninle tanismak istedim tf numar 0041789224290

  122. Anil gunay dedi ki:

    22 yasndayim 1.80 boyum 75 kiloya sahibim yesil gzluyum siyah sacliyim istanbulda oturuyom 0/5/3/68451671 buda telim

Mesajınız