Detaylı Arkadaş Arama:

Dürüst erkek arıyorum

İlan Açıklaması:
Dürüst erkek arıyorum

Selam ben Sivas’tan Feride 39 yaşındayım dürüst bir bayanım dürüst bir erkek arkadaş arıyorum sohbet edecek telefonda konuşacak WhatsApp arkadaşlığı yapacak telefon arkadaşlığı yapacak konuşması eğlenceli bir erkek arkadaş arıyorum yaş problemim yok her yaştan kişilerle konuşabilirim Yeter ki muhabbeti güzel olsun WhatsApp arkadaşlığı yapmak istiyorum Akşamları görüntülü konuşmak istiyorum bekarım İlanim ile ilgileniyorsanız Lütfen iletişim numaranızı ve Kendinizi tanıtan bir mesaj bırakın kendini bir iki cümleyle değil de uzun uzun tanıtın ki sizi aramadan nasıl bir insan olduğunuzu bileyim lütfen Kendinizi tanıtan Uzunca bir metin yazın görüşmek üzere

Dürüst erkek arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem

Etiketler:

İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. engin5347443196 dedi ki:

    adım engin 185 boy 85 kg 30 yaşım istanbulda yaşıyorum. sohbet etmek ve görüşmek isteyen bayanların aramasını bekliyorum. 0/5/3/4/ 744 31 96

  2. Ufuk dedi ki:

    Mrb mersinliyim bekarlm aclkvasl bisey aramıyorum düşünürseniz telefon arkadaslk 0/5/5/20007894

  3. Fahri dedi ki:

    Bana yazın, tanışalım.

  4. burak 544 9385123 dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahyekilis yada heryrr

  5. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyorum
    Aslen kayseriliyim bayan arkadaş arıyorum
    0/5/3/72179938

  6. Mehmet dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyorum.bayan arkadaş arıyorum
    Yaşım 40

  7. Cumaali yıldırm dedi ki:

    Hayırlı geceler merhaba Feride hanım adım cumaali aslen denizli yim denizli merkez oturyorum ben öncelikle tanışmak konuşmak istiyorum beraber oturrup seninle konuşşarak yemek yimek isterim karşılıklı çay kafe içerek konuşşalım eyer sen istersen olur Feride hanım ben seni güzel güzel eylendirrim güzel güzel seni gezeriz seni tüm sıkıntılarına unultursun ben seni beyendim sen iyi bir hanımefendisin iyi bir bayansın tatlı gülersüzlüsün bir bayansın Feride hanım ben seni telefon numarama yazımıyorrum aramak istersen arabilirsin numaram bu 0/5/4/1 432 62 66 ara Feride hanım ben senden en kısa zamanda cevap bekliyorum sen allaha emanet ol hoşşakal Feride hanım hayırlı sabahlar günün gün olsun günaydın

  8. burak dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  9. serkan dedi ki:

    mak 544 44,0/5/3/19güven Ben serkan bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 44,0/5/3/19 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islahye kilis yada heryer

  10. Muzaffer yıldız dedi ki:

    Merhaba ben Mehmet İstanbul’da yaşıyor um 0/5/3/72179938

  11. Serkan ö dedi ki:

    mak 544 44,0/5/3/19 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 44,0/5/3/19 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

  12. Serdar gulşen dedi ki:

    Selamlar almanya dan serdar 0049 01638929599 tesettür lu 40 yaslarında cocuk süz bır bayanla tanışmak istiyorum

  13. Hakan dedi ki:

    Ben hakan Antalya’dan bayan arkadaş arıyorum sadece Antalya 0/5/3/76228169

  14. kerem dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  15. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 36 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0/5/4/5 474 76 28

  16. Can aslanbey dedi ki:

    Burada uazilanlarla taniyamassiniz sadece konusarak 31 yas alanyada yasiyorum aslen hatay liyim ben sizinle samimi olarak tanimak iaterim0/5/3/52900609

  17. Cengiz dedi ki:

    Feride , ben de ciddi güvenilir bir kadın arıyorum . Kahramanmaraş’ta yaşıyorum , yalnbızım, emekliyim, ciddi ve samimiyim, Aldatmadım kimseyiyi, aldanmakta istemiyorum . Benimle görüşmek isterseniz telefonum 536 344 3464 selam ve sevgiler .

  18. Gokhan dedi ki:

    42 yaşında durust güvenilir efendi biriyim güzel bir dostluk arkadaşlık arayan tanışmak isteyen gizliliğe dürüstlüğe önem veren olgun bir hanım arkadaş arıyorum 0/5/4/1 945 0070 İstanbul yada tekirdag çevresi hoscakalın

  19. serdar dedi ki:

    merhaba ben serdar ankarada yaşiyorum 40 yaşindayım bir kere evlendim boşandım çocugum yok ve mutlu bir yuva kurmak istiyorum karakterim cok iyidir kadınlar benim için çiçekdir seninle gerçekden tanişmak istiyorum ben yalansız dolansız bir insanım dobrayım neysem oyum bu yüzden seninle bir yuva kurmak istiyorumsigara içiyorum alkol çok nadir ama içiyorum sana ayak uydururum boyum 1.97 cm dediyim gibi kendi ayakları üstünde olan birisiyim kendi işimde çalışıyorum gerçekden mutlu ederim sevgiler saygılar Serdar maddi sıkıntım yok tanişmak istiyorum telefon 0/5/3/68774325 ikizler burcuyum kilolu bir bayan istemiyorum benimn gibi kilosuz olsun kilom 90 ciddiyi olanlardan message bekliyorum

  20. Ali göker dedi ki:

    Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 40 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz 5325817498

    1. Osman Karaduman dedi ki:

      Merhaba Feride hanım ben Osman Kahramanmaraş merkezde oturuyorum yaş 33 boy 180 kilo 60 ince uzun boylu beyaztenliyim bekarım ailemle yaşıyorum üniversite mezunuyum ciddi arkadaşlık arıyorum şuan çalışmıyorum koronadan dolayı seninle tanışmak istiyorum benim yaş önemli değil istersen her zaman yanında olurum gezeriz eğleniriz güzel vakit geçiririz özel şöför olarak çalışırım.bu arada hobilerim dans etmek müzik dinlemek gezmek eğlenmek sinema izlemek tatil yapmayı severim.senden cevap bekliyorum sevgilerimi sunuyorum.telefon:0/5/5/2-742-1946. Mail adresim:osmankaraduman679@gmail.com

  21. Kerem dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  22. Vefa dedi ki:

    Slm nasılsın senı tanımak istiyorum turkyılmazergin486@gmail.com

  23. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  24. Mesut dedi ki:

    Merhaba ben mesut 44 yas 190 boy atletik yapili.beyim tanisamak isterim 0/5/4/1 355 1761 tanismak umidiyle c.kale

  25. bünya5443139173 dedi ki:

    Merhaba bayanlar tanışalım bekarım istanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173

Mesajınız