Dulum dul erkekleri bekliyorum

24 Mesaj gönderildi.

Dulum dul erkekleri bekliyorum

Dul bir bayanım ismim bircan 43 yaşındayım istanbul da oturuyorum 4 yıldır dulum çocuğum yok tek yaşıyorum bana ev arkadaşı hayat arkadaşı olacak ciddi samimi beyefendi arıyorum bekar da olabilir ama ben dulum ilgilenen beyler arayabilir tanışmak için bir markette çalışıyorum Beykoz da 05373******tel numaram

DİĞER İLANLAR

24 Mesaj Gönderilmiş
Cenk buz 9 Nisan 2020 - 18:57

Merhaba yesim.. 49 bakarım ist üsküdarda yaşıyorum…ticaretle uğraşıyorum.. olgun bir bayanla arkadaş olmak isterimm tr 0532 277 80 58

Cevapla
Sinan Sevin 5 Kasım 2019 - 20:39

Sinan 05456349613

Cevapla
Ahmet 24 Ekim 2019 - 22:56

Slm güzel bayanlar ismim Ahmet yaş 40 boy 1.78 kilo 76 Bolu’da oturmaktayım kendi işimle uğraşmaktayım yalansız gerçekçi bayan arkadaşları bekliyorum not erkekler ve toplar aramasın kötü konuşurum bilginize gsm 0536 985 95 23

Cevapla
Emrah 7 Eylül 2019 - 01:09

Merhaba ben Emrah yaş 32 boy 1.77 kilo 84 kocaeli Gebzede yaşıyorum sempatik sıcakkanlı canayakın biriyim. Oldukca düzgün fizige sahip  Gezmeyi eylenmeyi severim maddi problemim yok lakin buradaki gayem şudur para icin bir ilişki istemiyorum sevdiyim insana maddi manevi yeri geldiyi an veya zamanda yaparım her fedakarlıgı ancak severek isteyerek güzel bir dosluk ve arkadaşlık istiyorum benim gibi düşünen iyi gün kötü gün misali bayan arkadaş arasın. Veya wahatsaptan yazabilir. Şunuda belirtmek istiyorum kaliteli yapıya düşünceye sahip karakter ve kişilige önem veren acık sözlü bir insanım oyüzden yalan söyleyen veya konuşan dürüst olmayan bayan hiç aramasın. Asla işim olmaz(Not) özelden arayana yanıt yk lütfen kendini beyenmiş egosu tavan yapmış burnu havada bayan asla aramasın o tür insanlara tahammülüm yok sinir oluyorum hepimiz insanız kimsenin başka bir insandan herhangi bir üstünlügü yok.. teşekkür ederim

Numaram 0542 475 08 92

Cevapla
İsmet karayaş 7 Haziran 2019 - 11:26

Selamın aleyküm bilcam hanım ilanı okudum bende istanbuldayım istersen senine görüşürük nalaşırsak olur anlacamasak
Çanınız solsun sen yoluna ben Yalım’a hayırlı bayramlar selamlar

Hoşça kal salıçakla

Cevapla
mehmet 11 Nisan 2018 - 13:20

merhaba ararsan konuşuruz seni mutlu ederim. hursit1965@hotmail.com

Cevapla
Özgür dur 15 Mart 2018 - 23:48

Merhaba nbr nasılsın ben özgür ciddi anlamda görüşmek istiyorum sizde isterseniz bu benim no 05349317559 aramanı bekliyorum ben İstanbul anadolu yakasında oturuyorum 35 yaşındayım 1.63 boyunda 50 kilo esmer siyah saçlı kahve rengi gözlü duysal sessiz sakin çekingen biraz bi yapım vardır özel sektör de montaj bölümünde şef olarak görev yapıyorum ailemle beraber yaşım sizi talibim

Cevapla
drraşikarr 5 Ekim 2017 - 21:28

sslm tanışalm ist anadolu yakasında mali müşavirim tel.0534,260,06,58 görüşelm

Cevapla
Zeki 31 Ağustos 2017 - 16:52

Merhaba ben zeki dul bayanla görüşmek istiyorum yaş 51 boy170 tlf 05334157326 bklyrm

Cevapla
hizir yilmaz 30 Ağustos 2017 - 15:22

Arayin konusalim Watsapdan Kizlar 05368361183

Cevapla
hizir yilmaz 30 Ağustos 2017 - 15:21

ara konusalimm bayanlar

Cevapla
Seyfi Özsoy 29 Ağustos 2017 - 22:13

Yaşım 42,12 yaşında bir oğlum var içinde ALLAH korkusu olan özellikle namusunu ve şerefini koruyabilecek mezara kadar hayat arkadaşım olabilecek bir eş arıyorum, irtibat,05345203993

Cevapla
HAKAN05439233660 29 Ağustos 2017 - 13:25

Selam bayanlar Eskişehir hakan yaş 32

Cevapla
koray Haznedar 29 Ağustos 2017 - 01:59

merhaba msj atarsanız sevinirim 05319212139

Cevapla
Deniz 24 Temmuz 2017 - 18:26

Deniz ank 535 301 59 14

Cevapla
    Tayfun 29 Ağustos 2017 - 02:33

    05415817846 van arayin konusalim tanisalim

    Cevapla
koray 4 Haziran 2017 - 18:27

Merhaba. Uygunsa tanışmak isterim sizinle. 0534 586 95 07

Cevapla
Hasan yılmaz 3 Haziran 2017 - 18:33

Slm ben hasan ıstanbol atasehırden yasım 36 cıtı bayan arıyorum cocum yok 05536851064

Cevapla
Recep bas 1 Haziran 2017 - 23:45

Merhaba ben RECEP yaş 27 bekarım boy 182 istanbul bağcılarda yaşıyorum kendine güvenen bayan arkadas arıyorum yaş fark etmek memleket samsun güven çok önemli cep 5312896900 çağrı atmaniz yeterli şimdiden teşekkürler

Cevapla
Murtaza...akçu.05374632728l 1 Haziran 2017 - 07:13

Bircan.ben.murtaza…05374632728.nolu.telafona.çağrı.at.

Cevapla
Murtaza...akçu.05374632728l 31 Mayıs 2017 - 23:05

Sizinle.göruşup.anlaşmak.isterim
herçe

leneceksen.bana.çağrıat.sdım.murtaza

Cevapla
mujdat 31 Mayıs 2017 - 17:47

bende dulum
cocuk yok
luleburgzdayım sevmek sevılmek ıstıyom

Cevapla
hasan 31 Mayıs 2017 - 02:15

selam ben çok çidi bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 05056764249

Cevapla
Can 31 Mayıs 2017 - 01:10

Mrh bn can 05052092705

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR