Dul bayanım erkeğimi arıyorum

113 Mesaj gönderildi.

Dul bayanım erkeğimi arıyorum

Merhaba sevgili arkadaşlar 39 yaşındayım dul bir bayanım eşimden Ayrılalı 3 yıl oldu bir çocuk sahibiyim kızım  19 yaşında üniversite için Ankara’ya gitti kızım gittikten sonra Yalnızlıktan çok sıkıldım lütfen samimiyetle kendini ifade edebilen Konuşkan Sohbet etmesini Seven ciddi erkekler benimle iletişime geçsin Çünkü ben çok konuşmayı severim karşındaki de dinlemeyi sevmesi gerekiyor dul bir bayana nasıl yaklaşacağını bilen centilmen erkeklerden hoşlanırım boş zamanlarımda kitap okurum spor yaparım Sahilde yürüyüş yapmayı çok severim Benimle Bol bol spor yapacak kişiler olursa çok memnun olurum Bu arada ben Mersin’deyim Mezitli şehir dışından edindiğim arkadaşlıklarda oldu Mersin’e daha önce gelmemiş kişiler olursa memnuniyetle gezdirebilirim ben seni

DİĞER İLANLAR

113 Mesaj Gönderilmiş
cem 1 Mart 2020 - 17:53

slm ben ankaradan cem yas 42 boy 170 kılo 70 zaman sorunu olmayan zevkıne duşkün ne ıstedıgını bılen kararlı olgun ankarada yasayan evlılık duşunmeyen dul yada bekar bayan arkadas arıyorum arıyorum 0542 270 32 83 hayat kıda tadını çıkaralım zevklı dakıkalar gecırelım anı yasayalım

Cevapla
yusuf 10 Ocak 2020 - 02:03

slm ben yusuf avusturya da yaşıyorum ve benim yaşım 27 hiç evlenmedim evlenmek istiyorum bekarim viyanada yaşıyorum ciddî bir bayan arıyorum ilgilenen olursa whatsapp 4368181575262

Cevapla
alikemal güney 1 Ocak 2020 - 22:22

dul bayan mersin mezit lide katılan hanım efendi merhaba mersinli hanımefendi teli 05456016041 bana ulaşmak istersen beni ara ve birbirimizi tanıma fırsatımız olur kısmetse ben sana talibim iyi geceler senden haber bekliyorum iiyigeceler

Cevapla
alikemal güney 1 Ocak 2020 - 22:22

dul bayan mersin mezit lide katılan hanım efendi merhaba mersinli hanımefendi teli 05456016041 bana ulaşmak istersen beni ara ve birbirimizi tanıma fırsatımız olur kısmetse ben sana talibim iyi geceler senden haber bekliyorum iiyigeceler

Cevapla
Cengiz 1 Ocak 2020 - 15:06

Selam ben cengiz adanada yaşıyorum niyetim bir bayanla tanışmak cengizboy01@hotmail.com.tr

Cevapla
İsa can 31 Aralık 2019 - 08:39

Mersinden jugula Arıtan bayanlar ltfn arasın ben daha yeni katılıyorum no 05342141547

Cevapla
Kenan 30 Aralık 2019 - 14:08

Mrb bayanlar ben istanbul pendikten ten kenan 38yaşında 177boy 80kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Kenan 24 Aralık 2019 - 10:29

Slm bursa civari bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Sedat koç 17 Aralık 2019 - 22:28

05425685021 slmlar.

Cevapla
Mert 4 Aralık 2019 - 10:52

Mrb ilgilen bayanlar için telim 05382568667

Cevapla
murat 29 Kasım 2019 - 12:30

slm ben murat yaş 26 boy 187 mavi gözlüyüm cidi dürürüst bir insan varsa beni araya bilir urfa viranşehirde oturuyorum tlf 0542 553 92 69

Cevapla
murat 29 Kasım 2019 - 12:27

ben murat cidi bir bayan varsa arasın 0542 553 92 69

Cevapla
Kenan 24 Kasım 2019 - 17:57

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Alper 13 Kasım 2019 - 10:35

Slm guzel bayanlar sizleri bekliyorum yer gebze arayin tasalim 05453793206

Cevapla
Ahmet demir 11 Kasım 2019 - 08:18

Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

Cevapla
Merdsn boga 9 Kasım 2019 - 00:08

Merhaba tanişalim ankaradan 05333649178

Cevapla
Bedirhan 1 Kasım 2019 - 20:01

Funda hanım Watsaptan arar mısınız Samsun’da yaşıyorum 05465615759

Cevapla
Emir 21 Ekim 2019 - 05:05

SLM CİDDİ OLARAK Bİ BAYAN ARKADAŞLA TANIŞMAK İSTERİM YAŞ 36 YAŞ OLARAK BENDEN KÜÇÜK VEYA BÜYÜK OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI OLARAK SEVGİ VE SAYGI İÇİNDE OLABİLMEK AŞKA SEVGİYE VE SAYGIYA DEĞER VEREN BİRİYİM TEL NO. 0535 770 68 43 VATTSAP VAR YURT DIŞINDAN DA BAYAN ARKADAŞ DA OLABİLİR İLK BAŞTA TEL NO VERMEK İSTEMEYEN GİZLİ NOYLADA ARAYABİLİRSİNİZ HOŞÇAKALIN.

Cevapla
hasa 13 Ağustos 2019 - 19:37

Merhaba ben hasan y 41 adana dan ararsan tanışalım 0536 406 06 14

Cevapla
yılmaz 4 Ağustos 2019 - 20:34

Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet ayletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenolir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagroni bekloyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

Cevapla
murat arslan 24 Temmuz 2019 - 03:00

merhaba 21 yaşındayım istanbuldan annem babam yok mefaat etti ikiside askerden yeni geldim bni tanımk istiyen bayan arkadaş varsa tanışırız numaram 055237223683

Cevapla
Ahmed 21 Temmuz 2019 - 23:08

Merhaba

Cevapla
kaan 3 Temmuz 2019 - 00:00

izmirden yadım 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde 0545 474 76 28

Cevapla
kaan 2 Temmuz 2019 - 23:55

izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymakbeni mutlu olmak istersen arayın 0545 474 76 28

Cevapla
mehmet gunfogdu 29 Haziran 2019 - 22:40

s.funda hanim.05544808843 numaralintelfona çağrı veya mesaj atarsanız tanisalilm saygılar

Cevapla
mumın karabıyık 6 Haziran 2019 - 23:10

yaşamayı seven yalnız yaşayan bırıyım malı sorunum yok namazınıkılan temız kendine bakan SIPORYAN OKUMAYI SEVEN 45-55 YAŞLARI ARASI BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM T.LFON O546 2420077

Cevapla
Gunbey 20 Mayıs 2019 - 12:34

Merhaba

Cevapla
şahinçelepçi 23 Nisan 2019 - 00:31

slm 05379655259

Cevapla
şahinçelepçi 23 Nisan 2019 - 00:30

selam bayanlar izmittendulbayım yallızlıgıpaylaşak bayanarkadaşgüvensır doluk yşınönemiyok

Cevapla
Kenan 18 Ağustos 2018 - 12:36

Mrb bayanlar kenan ben istanbulda yasiyorum 35 yas 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgi aski seviye ve durust luk cercevesinde yasayacagim bir bayan arkadas ariyorum 0544 481 93 30

Cevapla
şevket 7 Ağustos 2018 - 21:20

izmirden romatik duygusalım sakaci espiriliyim ilgi sevgi bir baya hissetiğim değerli olduğunu hissettiğin özel günleri asla unutmam 0545 474 76 28

Cevapla
Çınar 2 Nisan 2018 - 10:21

Slm muhabeti güzel kokan ve bakımlı dürüst araba kullanmasını bilen dürüst olgun bayan arıyorum 05315062421

Cevapla
Adem 21 Mart 2018 - 19:46

Mrb güzel bayan senden çok hoşlandığım yaş 45 çok iyi bir insanım seni mutlu edecandan hiç bir şüphe olmasın sadece sende dürüstlük ciddi olmanı isterim insan olarak yeter vapsap 5448058245

Cevapla
harun 21 Mart 2018 - 15:12

selam ben sıznle arakdas olmak ısterım yeterkı ne ıstedıgını bılen bayan arkadas ol 05307747025 whsaap numaram 05307747025

Cevapla
Cem miroglu 3 Mart 2018 - 02:14

selam 21 yasındayım olgun bayanlardan hoslanıyorum çok ilgimi çektiniz

Cevapla
ahmet ömer keskin 22 Ocak 2018 - 18:28

guzel bir bayan arkadaş isiyorum

Cevapla
Sinan yücel 19 Aralık 2017 - 21:02

Istanbuldan bayanlar mesaj atsin yasim 36 18 cm kalin sinanyucel2881@gmail.com

Cevapla
murat kkurt 17 Aralık 2017 - 12:51

selam

Cevapla
Can çoban 5 Aralık 2017 - 15:29

Selam ben can coban yas 28 istanbul kartalda yaşıyorum üniversite mezunuyum çalışıyorum uygun olursa sizinle tanışmak istiyorum bekarim ilgi alanlarım spor,bilgisayar,bisiklete binmek ve sinema gidiyorum geziyorum misteryo1988@gmail.com da ulasabilirsiniz

Cevapla
faristus 3 Aralık 2017 - 20:00

selam yukmu bayanlar

Cevapla
Cumhur sevinc 1 Aralık 2017 - 09:46

Ordulu bayanlar yazin 26 yas

Cevapla
halil halil 17 Ekim 2017 - 10:53

SSelama yozgat ve cevresi durusrt ciiddi dusunen bayanlarin aramadini bekliyorm 05467706266

Cevapla
cüneyt 13 Ekim 2017 - 15:45

bayanlar 05370579497 sexs yapmak isteyen ba

Cevapla
hasan 13 Ekim 2017 - 05:58

merhaba tanışalım arkadaş05369337567

Cevapla
Dwetli 12 29 Eylül 2017 - 16:46

Evlenmeyi dusunmuyorsaniz tanışıp arkadaş olalim varmisin

Cevapla
drraşikarr 28 Eylül 2017 - 21:58

ssslm yüzünle gülüşünle güzel ve özelsin ist üsküdarda mali müşavrim görüşelim tel.0534.260.06.58 sevglermle

Cevapla
Yusuf 28 Eylül 2017 - 16:48

Mersin’de yaşayan dul hanımlar bana mesaj atın

Cevapla
Kemal05067013139 26 Eylül 2017 - 11:05

selam iyi günler diliyorum Hanımefendi ben Kemal 45yş resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum Batmanda seninle nasıl iletişime gece bilirim veya 0-5-0-6-7-0-1-3-1-3-9- sen beni ararsan hatta bir çağrı bile vere bilirsin SAOL TŞKLER HANIMEFENDİ

Cevapla
Turan 14 Eylül 2017 - 09:59

Merhaba ismim turan 35yaşındayım mavigözlü 175boyundayım Hatay Antakya da yaşıyorum her yaşta bayanlar arayın gizlilik içinde görüşelim 05050379514

Cevapla
ahmet sanverdi 12 Eylül 2017 - 01:49

Sizi memnun ederim yaş 29 cep 05395726976

Cevapla
uğur yeşil 6 Ağustos 2017 - 18:50

meraba funda hanım ben uğur yaşım 26 samsunluyum içki kumar gece hayatı yok aile hayatına çok düşkünümdür kadınlara el kaldırılmasına karşıyım sonuçta onlar bizim kıymetlimizdir neyse size talibim eğer tanışmak isterseniz numaram 0541 797 67 92 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz mesaj atın ben size dönerim iyi günler

Cevapla
zekiugurlu 5 Ağustos 2017 - 14:56

Ben zeki28 yasindayim bekarim evlenmek istiyorum usakta oturuyorum yalniz yasiyorum işim var 1.70boyda 70kiloda siyah sacli kahferengi gözlü bir beyim evlenmek isteyen bayanlari bekliyorum 05452169584

Cevapla
Murat 3 Ağustos 2017 - 22:58

Mrb funda hanım. Sizi tanımak isterim. Mersine gelebilirim kısa bir tatil için. 5438856644 den yazabilirsiniz bana

Cevapla
Namık gönen 24 Temmuz 2017 - 00:41

Merhaba nasılsınız izmirden en içten sıcak kalbi sevgilerimle 52 yaşındayım mak ve inş muhendisiyim kalbi siir ve sevgi dolu özlemle mutlulukla ve aşkla sarılmak istiyorum bu neden siz olmayasiniz siir yazmasını keman çalmasını yemek yapmayı çok seviyorum en yakin zamanda görüşebilmek onur ve mutluluk olur benim için 0*538*5143298 namık gönen sevgilerimle

Cevapla
Kenan pelit 23 Temmuz 2017 - 20:54

Selam ben kenan bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Ferhat.kale 23 Temmuz 2017 - 18:02

Mrh ben Ferhat yurtdisanda yasiyorum seni tanimak isterim insallah sende beni tanimak istersin 0046737647306 Ferhat. Wapsap konusalim

Cevapla
kerem erdoğan 21 Temmuz 2017 - 17:52

Ben ırak da çalı şıyorum

Cevapla
kerem erdoğan 21 Temmuz 2017 - 17:30

Meraba ben şu an ırakda çalışı yom

Cevapla
Polat 8 Temmuz 2017 - 20:48

Merhaba sizin gibi güzeller güzeli bir bayanla tanışmayı gerçektençok isterim bende sizin gibi konuşmayı çok severim dinlemeyide tabi her yönden sizi mutlu edecegime inanın lütfen her türlü zevki en ince ayrıntısına kadar hissetirebilirim size muhteşem anlar sozi bekliyor buna emin olun cevabınızı bekliycem

Cevapla
Mustafa 6 Temmuz 2017 - 09:18

merhaba
samimidürüst bir dostluk ise aradığınız ben burdayım saygılarımla

Cevapla
hasan 24 Haziran 2017 - 02:10

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş 45 ist yaşıyorum 05056764249

Cevapla
huseyin akdağ 23 Haziran 2017 - 15:04

slm mrb bn huseyin daha oncede size yazdim ama cvp glmedi y39kg 60 b170 bekar meslek asci adana merkez evim var citi anlamda mutlu bi yuva kurmak adina seni ozelime davet ediyorum hanfendi 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com rumuz aşci

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 15:43

Tekrar slm mrb huseyin ben y39 kg60 b170 meslek aşçi adana merkez de oturuyorum evim var citi dusunuyorum sadece olgun bayanlari seviyorum ozelikle senin olgunlugunu tercih ettim hanfendi mutlu bi yuva huzurlu bi hayat tek bi yastik isttiyorum açik goruşlu oldugunuzdan eminim cunku sevdimmi de severim bu anlamda teredutsuzum hanfendi gorusellim tanisalim sizi ozelime davet ediyorum 0544 458 39 49 huseyinak2121@ghmail.com adana

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 03:21

ADANA SLM MRB BN HUSEYİN Y39 KG60 B170 BEKAR MESLEK AŞÇİ ADANA MERKEZ DE OTURUYOM EVİM VAR CİTİ ANLAMDA SENİ NLE TANİSMAK İSTİYORUM MUTLU Bİ YUVA KURMAK ADİNA BİRLİKTE YASLANMAK ADİNA BNİ ARAMANİ MESAJ ATMANİ CAGRİ ATMANİ BK HUSEYİN AKDAĞ huseyinak2121@ghmail.com 0544 458 39 49 ADANA

Cevapla
Namık gonen 2 Haziran 2017 - 21:06

Merhaba efendim nasılsınız 52 yaşındayım makina ve inşaat muhendisiyim romantik duygusal kalbi şiirle dolu bir hayatimvar izmirden en içten kalbi duygularimla sizi tanımama,izin verir misiniz sevgilerimle
Tel: 0*538*5143298 namık gonen

Cevapla
Koruma 22 Mayıs 2017 - 16:59

Yanlız dul canı sıkılan yanlızlığını gidermek için kadından anlayan hoş vakit geçirmek isyen beni bulsun..

Cevapla
Adem 10 Mayıs 2017 - 18:23

Mrb 5448058245

Cevapla
keremışıl 22 Nisan 2017 - 17:49

selamm 05393600538

Cevapla
Aydın 22 Nisan 2017 - 12:57

Slm tanışabilirmiyiz

Cevapla
Uğur eser 22 Nisan 2017 - 11:50

merhaba adanalıyım yaş 26 tanışmak istermisin

Cevapla
Hassn yildiz 22 Nisan 2017 - 09:17

Gunaydin ben hasan sizinle tanismak istiyorum sevgiler ve saygilar

Cevapla
Cem bulut 21 Nisan 2017 - 23:25

Sizinle tanışmak isterim

Cevapla
Ilyas 21 Nisan 2017 - 12:30

Merhaba

Cevapla
ali yıldız 18 Nisan 2017 - 22:16

slm alanya dan ben ali

Cevapla
zeynal elçi 18 Nisan 2017 - 21:00

slm mersinde yaşayan 39 yaşında dülbayanla tanışmak istiyorum bende dulum şuan malatyada yaşıyorum cvp yazarsan tanıyalım birbirimizi 0546 860 88 44

Cevapla
bilo 18 Nisan 2017 - 15:57

selam 0041787667182

Cevapla
ercument 18 Nisan 2017 - 09:10

Merhaba sizinle tanismak isterim sizde tanismal iatermisiniz

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:06

    Ercüment bey tabiki isterim olanını yeni verdim zaten daha kimseyle konuşmaya başlamadım ilanimdaki bir kaç kişinin mesajına cvp verdim sadece daha dönüş yapmadilar

    Cevapla
      huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 03:24

      slm mrb funda bn huseyin yas 38 kg60 b170 bekarim meslrk aşci adana evim var citi anlamda seni tanimak mutlu bi yuva kurmak adina senlr tanismak istiyorum 0544 468 49 49 huseyin adana

      Cevapla
      Seckin demiralp 5 Aralık 2017 - 11:06

      Merhaba funda hanım tanısmak istermisiniz 5446760356

      Cevapla
      hüseyin güvenç 2 Ocak 2018 - 18:25

      mrhb funda sizinle tanışmak istiyorum tel 0546 434 99 85 ankara

      Cevapla
      halil 7 Mart 2018 - 19:04

      Merhaba funda eger isfersen tanışır san eger burdcvp bekliyorum zaten yukarlarda yozgatli halil ordam uladirsiniz

      Cevapla
      Musa 8 Nisan 2018 - 10:11

      Merhaba funda

      Cevapla
      Feridun 5 Ağustos 2018 - 00:44

      Merhaba Funda hanım sizle tanışmak istiyorum 05393689919

      Cevapla
      Gunbey 20 Mayıs 2019 - 13:02

      Merhaba

      Cevapla
      Ramis 25 Temmuz 2019 - 16:49

      Slm 0544 220 57 63 ara

      Cevapla
        Ramis 25 Temmuz 2019 - 16:52

        Ankara. 0544 220 57 63. Arayın bayanlar

        Cevapla
      zakir 12 Ekim 2019 - 17:58

      selam funda seninle tanışıp arkadaş olmak istiyorum istanbul dan dostluk muhabbet edecek biriyle tanışmak istiyorum

      Cevapla
erciment 18 Nisan 2017 - 09:07

Slm ben bosrumda oruruyorum sizinlw tanismak isterim sporu col severim

Cevapla
sait 18 Nisan 2017 - 08:52

MERHABA BENDE 50 YAŞINDAYIM ADANADA YAŞIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM

Cevapla
Erdoğan Varilci 18 Nisan 2017 - 08:48

Bende ES ARİYORUM ARA 05387640478…DETAYLARI KONUSALM…

Cevapla
ilhan kurt 18 Nisan 2017 - 08:03

55 yaşındayım..emekliyim ve yine çalışıyorum.neşeli ve dürüst bir insanım..4 yıldır eşimden ayrıyım..istanbulda yaşıyorum..sevgi ve sadakt benim için çok değerli bir kavramdır..1.70 boylerim kestane rengidir..unda 83 kilo ve kısa saç kumralım gözlerim kestane rengindedir..mümkünse istanbul beylik düzü ve çevresindeki bayanlar arasın..ileriye dönük ciddi düşünüyorum

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:04

    Merhabalar İlhan kurt ilan sahibi benim Mersin’de ikamet ediyorum biraz birbirimizi tanıdıktan sonra Mersin’de tanışıp evliliğe karar verirsek İstanbul’da gelebilirim sizin için uygunmudur

    Cevapla
      Doğan Ceyhan 26 Temmuz 2018 - 12:35

      Selam fuda senle konusmak isterim ben doğan numaram 5 4 1 3 5 9 8 0 3 7

      Cevapla
    Yusuf kaplan 27 Ekim 2019 - 20:14

    25 ile 55 arasi bakimli bayanlarla arkadaş olmak istiyorum

    Cevapla
kadir 18 Nisan 2017 - 08:02

Selam ben tırabzonda yasiyorum dürüst evlenmek isteyen suriyeli bayanla tanısmak istiyorum dürüst ve halansiz olmak sartiyla mesaj bekliyorum

Cevapla
Ersin 18 Nisan 2017 - 02:25

Merhaba bende sizin kızınızla tanışmak isterim 1986 Eskişehir doğumluyum. Antalyada ailemle yaşıyorum denizciyim dürüst yalanı sevmeyen eğlenmeyi ve gezmeyi seven kültürlü saygılı birisiyim niyetim ciddi evlilik düşünüyorum. Anlaşacağım sende benim gibi düşünüyorsan tanışmaya hazır bekliyorum. Kızınız 19 yaşında demişiniz onunla tanışmak ve hayat arkadaşım eşim dostum olurmu acaba

Cevapla
    Funda 18 Nisan 2017 - 10:02

    İyi günler beyefendi kızım henüz 19 yaşında ben 39 yaşındayım kızım evlilik için yaşı daha çok erken bende erken yaşta evlendin hiç ama hiç iyi yapmadım kızımı zorlayamam ben kendime uygun bir eş adayı arıyorum ilgilenenler yazabilir

    Cevapla
      merhaba hanfandi ben 26 yaşındayim balıkesir ayvalıkta oturuyorum hic evlilik yapmadım sozlerinizden cok etkilendimm tanismak isterim 18 Nisan 2017 - 10:22

      Bana ulaşırsaniz sevinirim

      Cevapla
      Muzaffer mutaf 18 Nisan 2017 - 21:52

      Merhaba funda hanim tanisalim numarani gonder

      Cevapla
      Kazim 19 Nisan 2017 - 22:11

      Slm funda hanim ben Almanyadan Kazim 42 yasindayim Almanyada dogdum Almanyada yasiyorum calisiyorum basimdan bir tahlisiz evlilik gecti anlasamadik ayrildik bende isterim sicak yuvam olsun evlenecehim kisiyle mutlu olayim evlenecehim kisiyle guleyim eyleneyim gezeyim hayati paylasayim kotu gununde ben onun yaninda olayim o benim yanimda olsun dogayi seven bir insanim neseliyim duygusalim spor yapmayi severim sizinle ciddi anlamda tanismak isterim 0049 15166218303 saygilar.

      Cevapla
      ali eren 19 Nisan 2017 - 22:56

      selam funda hanim ben sizinle tanismak isterim aynen dediginiz gibi sohbeti severim muhbete bayilirim ilvgilenirrseniz cevap bekliyorum

      Cevapla
      Erkan tink 21 Nisan 2017 - 01:20

      mrblar

      Cevapla
      Murat 3 Ağustos 2017 - 23:01

      Mrb funda hanım.sizinle tanışmayı isterim.mersine kısa bir tatil için gelebilirim tabi misafir ederseniz.5438856644 den yazabilirsiniz bana

      Cevapla
      mehmet karaca 6 Ağustos 2017 - 05:16

      mrb funda hanım ben mehmet konyadan 39 yasındayım bende cocuk problemım yok tanısıp ewlenmek ısterım tabıkıde

      Cevapla
      Ömür akcan 29 Eylül 2019 - 23:19

      Oncelkle merhaba sizi daha yakindan tanimak isterm kocaeli merkezde yasiyorum bekarim yas 25 size dha dinamik ve eycan katmak isterim sizinle tanismak istiyorum neden siz derseniz.olgun bayan tercihimdir 🙂 05305674194

      Cevapla
      Alper 13 Kasım 2019 - 10:34

      Slm tanismak isteyen bayan ariyorum 05453793206

      Cevapla
daglı 18 Nisan 2017 - 02:11

slm

Cevapla
daglı 18 Nisan 2017 - 02:10

sem

Cevapla
Recep oklu 18 Nisan 2017 - 01:44

Suriyeli bayan ariyorum ciddi evlilik düşünüyorum

Cevapla
    simou 18 Nisan 2017 - 08:56

    merhaba
    memnun oldum
    ciddi evlilik

    Cevapla
Kayaşehir 13 Nisan 2017 - 00:16

Selam dul erkeğim sizi tanımak istiyorum yaşınıza göre gayet genç gösteriyorsunuz acaba kızınız Sizde mi kalıyor sanırım çocuk probleminiz yok Ben de 52 yaşındayım dulum şu anda yaylada yaşıyorum yaz kış yaylada kalıyorum emekliliğin tadını çıkarıyorum arsaların var tarlaların var ekip içiyorum kendi başıma meşgale oluyor bana lütfen Yayla hayatı yaşayacak bir bayansınız benimle iletişime geçin ben yaylada yaşamayı çok seviyorum

Cevapla
    ilan sahibi 18 Nisan 2017 - 01:31

    selam tayfun bey sizi tanımayı çok isterim yaylada yaşamayı bende severim çöpsüz üzümüm o derece evlendikten sonra eşim nereye isterse gelirim yani boy kilo kaç sizin

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR