Detaylı Arkadaş Arama:

Dul bayanım erkeğimi arıyorum

İlan Açıklaması:
Dul bayanım erkeğimi arıyorum

Merhaba sevgili arkadaşlar 39 yaşındayım dul bir bayanım eşimden Ayrılalı 3 yıl oldu bir çocuk sahibiyim kızım  19 yaşında üniversite için Ankara’ya gitti kızım gittikten sonra Yalnızlıktan çok sıkıldım lütfen samimiyetle kendini ifade edebilen Konuşkan Sohbet etmesini Seven ciddi erkekler benimle iletişime geçsin Çünkü ben çok konuşmayı severim karşındaki de dinlemeyi sevmesi gerekiyor dul bir bayana nasıl yaklaşacağını bilen centilmen erkeklerden hoşlanırım boş zamanlarımda kitap okurum spor yaparım Sahilde yürüyüş yapmayı çok severim Benimle Bol bol spor yapacak kişiler olursa çok memnun olurum Bu arada ben Mersin’deyim Mezitli şehir dışından edindiğim arkadaşlıklarda oldu Mersin’e daha önce gelmemiş kişiler olursa memnuniyetle gezdirebilirim ben seni

Dul bayanım erkeğimi arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Muammed dedi ki:

    Ben Muhammed Konya yaş hiç önemli değil aklı başında sağlığı yerinde sevdiği kişiye değer veren bayan hanımları bekliyorum açık kapalı evine yuvasına sahip çıkan giyimine kusamina değer veren güzel hamarat bayanları bekliyorum gerisini yüz yüze gelince konuşuruz 0/5/4/43689977 çağrı at ben seni ararım

  2. kemal dedi ki:

    selam nasilsin

  3. Okan dedi ki:

    Serbest 0/5/3/23422368 numarası bu güzel bir bayan seviyorum için katıldı

  4. ILHAN KALAY dedi ki:

    Slm ben ilhan evlendim ayrildim çocuğum yok yanlız YASAMAKTAYIM arayisim dürüst yalan olmayan bir bayan önce arkadaş sonra evlenmek detayları telde konuşalım 0/5/3/7 784 73 84 çağrı atmanız yeterli

  5. cem dedi ki:

    slm ben ankaradan cem yas 42 boy 170 kılo 70 zaman sorunu olmayan zevkıne duşkün ne ıstedıgını bılen kararlı olgun ankarada yasayan evlılık duşunmeyen dul yada bekar bayan arkadas arıyorum arıyorum 0/5/4/2 270 32 83 hayat kıda tadını çıkaralım zevklı dakıkalar gecırelım anı yasayalım

  6. yusuf dedi ki:

    slm ben yusuf avusturya da yaşıyorum ve benim yaşım 27 hiç evlenmedim evlenmek istiyorum bekarim viyanada yaşıyorum ciddî bir bayan arıyorum ilgilenen olursa whatsapp 4368181575262

  7. alikemal güney dedi ki:

    dul bayan mersin mezit lide katılan hanım efendi merhaba mersinli hanımefendi teli 0/5/4/56016041 bana ulaşmak istersen beni ara ve birbirimizi tanıma fırsatımız olur kısmetse ben sana talibim iyi geceler senden haber bekliyorum iiyigeceler

  8. alikemal güney dedi ki:

    dul bayan mersin mezit lide katılan hanım efendi merhaba mersinli hanımefendi teli 0/5/4/56016041 bana ulaşmak istersen beni ara ve birbirimizi tanıma fırsatımız olur kısmetse ben sana talibim iyi geceler senden haber bekliyorum iiyigeceler

  9. Cengiz dedi ki:

    Selam ben cengiz adanada yaşıyorum niyetim bir bayanla tanışmak cengizboy01@hotmail.com.tr

  10. İsa can dedi ki:

    Mersinden jugula Arıtan bayanlar ltfn arasın ben daha yeni katılıyorum no 0/5/3/4/2141547

  11. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar ben istanbul pendikten ten kenan 38yaşında 177boy 80kilo kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boğa burcuyum tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

  12. Kenan dedi ki:

    Slm bursa civari bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  13. Sedat koç dedi ki:

    0/5/4/25685021 slmlar.

  14. Mert dedi ki:

    Mrb ilgilen bayanlar için telim 0/5/3/82568667

  15. murat dedi ki:

    slm ben murat yaş 26 boy 187 mavi gözlüyüm cidi dürürüst bir insan varsa beni araya bilir urfa viranşehirde oturuyorum tlf 0/5/4/2 553 92 69

  16. murat dedi ki:

    ben murat cidi bir bayan varsa arasın 0/5/4/2 553 92 69

  17. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  18. Alper dedi ki:

    Slm guzel bayanlar sizleri bekliyorum yer gebze arayin tasalim 0/5/4/53793206

  19. Ahmet demir dedi ki:

    Selam 35 yasinda kastamonudayim maddi manevi destek olacagim bayan arkadas ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com

  20. Merdsn boga dedi ki:

    Merhaba tanişalim ankaradan 0/5/3/33649178

  21. Bedirhan dedi ki:

    Funda hanım Watsaptan arar mısınız Samsun’da yaşıyorum 0/5/4/65615759

  22. Emir dedi ki:

    SLM CİDDİ OLARAK Bİ BAYAN ARKADAŞLA TANIŞMAK İSTERİM YAŞ 36 YAŞ OLARAK BENDEN KÜÇÜK VEYA BÜYÜK OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI OLARAK SEVGİ VE SAYGI İÇİNDE OLABİLMEK AŞKA SEVGİYE VE SAYGIYA DEĞER VEREN BİRİYİM TEL NO. 0/5/3/5 770 68 43 VATTSAP VAR YURT DIŞINDAN DA BAYAN ARKADAŞ DA OLABİLİR İLK BAŞTA TEL NO VERMEK İSTEMEYEN GİZLİ NOYLADA ARAYABİLİRSİNİZ HOŞÇAKALIN.

  23. hasa dedi ki:

    Merhaba ben hasan y 41 adana dan ararsan tanışalım 0/5/3/6 406 06 14

  24. yılmaz dedi ki:

    Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet ayletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenolir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagroni bekloyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

  25. murat arslan dedi ki:

    merhaba 21 yaşındayım istanbuldan annem babam yok mefaat etti ikiside askerden yeni geldim bni tanımk istiyen bayan arkadaş varsa tanışırız numaram 0/5/5/237223683

  26. kaan dedi ki:

    izmirden yadım 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde 0/5/4/5 474 76 28

  27. kaan dedi ki:

    izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymakbeni mutlu olmak istersen arayın 0/5/4/5 474 76 28

  28. mehmet gunfogdu dedi ki:

    s.funda hanim.0/5/5/44808843 numaralintelfona çağrı veya mesaj atarsanız tanisalilm saygılar

  29. mumın karabıyık dedi ki:

    yaşamayı seven yalnız yaşayan bırıyım malı sorunum yok namazınıkılan temız kendine bakan SIPORYAN OKUMAYI SEVEN 45-55 YAŞLARI ARASI BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM T.LFON O546 2420077

  30. Gunbey dedi ki:

    Merhaba

  31. şahinçelepçi dedi ki:

    slm 0/5/3/79655259

  32. şahinçelepçi dedi ki:

    selam bayanlar izmittendulbayım yallızlıgıpaylaşak bayanarkadaşgüvensır doluk yşınönemiyok

  33. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanlar kenan ben istanbulda yasiyorum 35 yas 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgi aski seviye ve durust luk cercevesinde yasayacagim bir bayan arkadas ariyorum 0/5/4/4 481 93 30

  34. şevket dedi ki:

    izmirden romatik duygusalım sakaci espiriliyim ilgi sevgi bir baya hissetiğim değerli olduğunu hissettiğin özel günleri asla unutmam 0/5/4/5 474 76 28

  35. Çınar dedi ki:

    Slm muhabeti güzel kokan ve bakımlı dürüst araba kullanmasını bilen dürüst olgun bayan arıyorum ,0/5/3/15062421

  36. Adem dedi ki:

    Mrb güzel bayan senden çok hoşlandığım yaş 45 çok iyi bir insanım seni mutlu edecandan hiç bir şüphe olmasın sadece sende dürüstlük ciddi olmanı isterim insan olarak yeter vapsap 5448058245

  37. harun dedi ki:

    selam ben sıznle arakdas olmak ısterım yeterkı ne ıstedıgını bılen bayan arkadas ol 05307747025 whsaap numaram 05307747025

  38. Cem miroglu dedi ki:

    selam 21 yasındayım olgun bayanlardan hoslanıyorum çok ilgimi çektiniz

  39. ahmet ömer keskin dedi ki:

    guzel bir bayan arkadaş isiyorum

Mesajınız