Dul bayan arkadaşlık arıyorum

İlan Açıklaması:
Dul bayan arkadaşlık arıyorum

Selam yakışıklı erkekler. İstanbul’dayım erkek arkadaş arıyorum 41 yaşındayım. Dul bayanım. Dul bayanlardan hoşlanan kişilerden mesaj bekliyorum. Dul bayan arkadaş Dul olduğum için bazı ihtiyaçların bulunmakta sakın yanlış anlamayın maddi anlamda değil manevi anlamda. Sevmek sevilmek istiyorum bir erkek tarafından okşanmak istiyorum. Gerçekler sayılarak uyumayalım 5 6 yıl oldu. Sevdiğin kişinin sıcaklığını hissetmek istiyorum o yüzden uzaktaki kişiler bana yazmazsan İstanbul’a gelecek veya İstanbul’da olan birileri yazabilir. Sır tutmasını bilmeyene evlilik düşünmüyorum önceliğim arkadaşlık düzenli ilişki arıyorum evli bekar hiç önemli değil. Önemli olan birbirimizin yanındayken kendimizi iyi hissedelim. Kocaman öptüm.

Dul bayan arkadaşlık arıyorum ayrıca ilanımı facede beğenen ve paylaşan kişilerle iletişime geçecem
İlan sahibine göz kırpmak için facebookta beğenin ve paylaşın.

Gönderilen Mesajlar

  1. Meriç dedi ki:

    Mutlaka ara

  2. Mehmet dedi ki:

    Mrb ben Mehmet s.urfali dul bayan varsa waatsapta bekliyorum şuan tanışmak için sohbet için eğlence için isteyen varsa şuan yazabilir bekliyorum waatsaptan0/5/3/60355529

  3. Polat Akdağ dedi ki:

    Selam ben İstanbul Anadolu yakasından Polat güzel ve hoş vakit geçirmek isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/1 925 0843 watsap var mesaj atın tanışalım detaylar telefon da sadece bayanları bekliyorum

  4. Mehmet dedi ki:

    Dul.bayan.arkadaş ariyorum

    1. Mehmet dedi ki:

      Dul.bayan arkadaş arıyorum corum.ilgilenler.yazsin

  5. Serkan aksöz dedi ki:

    Merhaba nasılsınız iyimisiniz ben 41 yaşındayım bekarım istanbulda yaşıyorum kurumsal büyük bir firmada memurum yay burcuyum üniversite mezunuyum sigara alkol kullanmıyorum ciddi seviyeli ve düzeyli bir arkadaşlık kurmak sizi daha yakından tanımak isterim numaram 0/5/3/4/ 8735011 ismim Serkan eklerseniz ve yazarsanız size hemen whatsap dan dönüş yaparım kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim 😄😀

  6. Morteza dedi ki:

    Selam aleyküm arkadaşlar bayan arkadaş arıyorum 36 yaşındayım bekarim çok güzel bir şekilde ilişkin ve cedi olarak.0/5/4/61637886
    180boyum var ve vücut tipm normal.

  7. Morteza dedi ki:

    Selam aleyküm arkadaşlar bayan arkadaş arıyorum 36 yaşındayım bekarim çok güzel bir şekilde ilişkin ve cedi olarak.0/5/4/61637886

  8. Mertpolat dedi ki:

    0/5/5/39557923 İstanbul da olan bayanlar arasın 23 yaşındayım

  9. Sinan esmer dedi ki:

    Ben Sinan 32 yaşındayım bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum Türkiye de yada Avrupa bayan taliplerimi bekliyorum WhatsApp numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç 0/5/3/4/8505163

  10. burak 5449385123 dedi ki:

    mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAntep maras hatay islshyekilis yada heeyer

  11. Kenan dedi ki:

    Mrb bayanalar ben istanbul anadolu yakasından kenan yaş 38 boy 177 kilo 84 kumral ela gözlü biriyim sevmeyi bilen romantik espirili biriyim tanışmak isteyen bayanları bekliyorum 0/5/4/4 481 93 30

    1. Selim dedi ki:

      Merhabalar bayanlar,Ben Selim 33 yaşında 178 boy kumral bir erkeğim kendimden gayet emin biriyim benimla tanışmak isteyen bayanlara cok güzel ve eğlenceli arkadaşlık vaad ediyorum.Gizilikten ötürü sadece mail adresimi veriyorum gizliliğe önem verenler banamail atabilir selim.han0022@gmail.com

    2. Mert 05071647673 dedi ki:

      Merhaba ben mert uşak ta kendi evimde yalnız yaşıyorum. 38 yaşındayım boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim Aşkı Huzuru ve mutluluğu arıyorum 0/5/0/71647673

  12. Halid dedi ki:

    Merhaba. çok ilgileniyorum Küçük büyük kadınları severim. Lütfen benimle iletişime geçin ve size neler sunabileceğimi bileceksiniz.

  13. Ali dunya dedi ki:

    DUL BAYAN ARKADAŞLIK ARIYOR RUMUZLU BAYAN
    -‘—–
    Merhaba adim ali almanyada yaşiyorum
    Profilin dikatimi çekti şayet cidiyseniz emailime cevap veriniz sizinle tanişmak isterim saygiyla selamlar.
    Ahmettaş@gmail.com

  14. Kenan dedi ki:

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz ,0/5/3/16710429

  15. ömer celebi dedi ki:

    slm lar profilinizi okudum tam aradigim bayansin eger ilgini cekebilirsem ne mutlu bana isterseniz bu masjdan bana ulasabilrsiniz görüselim isterseniz tanisiriz saygilar sevgiler

  16. Kaan dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  17. Kerem dedi ki:

    İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0/5/4/5 474 76 28

  18. Musa kızılboğa dedi ki:

    Slm ben İstanbul’dan Musa 36 yaşında 55 ile 60 yaşında bayan arkadaş arıyorum
    0/5/3/4/ 529 39 51

  19. Ahmet 05455870025 dedi ki:

    Bekliyorum aramani

  20. Hayırlı günler tanışmak isterim tabiki sende istersen Gebze dedi ki:

    Seninle tanışmak isterim ki

  21. Hakan 05425305725 dedi ki:

    Slm ben hakan yaş 43 By 173 kg 70 kumralım beni bu hayatta çıkarsız bir sevgiyle seçebilecek dürüst bir bayan arıyorum pazara kadar değil mezara kadar sevebilecegim bir bayan arıyorum aradığım bayan biraz kilolu da olabilir arayın tanışalım bekliyorum Samsunlu hakan 0/5/4/25305725 watsap var

  22. Rıdvan dedi ki:

    Selam ben Rıdvan 34 yaşındayım tekstil üzeri ticaret işi yapıyorum kişilik konusunda kendi halinde zararsız biriyim yalan yanlışla işim olmaz içinde Allah korkusu olan bayanla tanışmak isterim ciddi düşünüyorum kendime ait evim var kısacası herşeye kısmet diyorum 0/5/4/2 459 46 57 sevgiler selamlar diliyorum

  23. Mehmet Bey dedi ki:

    Merhaba bayan tanismak istyorum 42yasdyim istanbul cep0/5/3/76039255 yanisim

  24. Kerem dedi ki:

    Slm nbr jasilsiniz nasılsın niz yaşım 36 evlendim ayrıldım çocuğum yok gerçek anlamda olanlar yazsin 0/5/4/6 474 76 28

  25. Mert dedi ki:

    Slm nbr jasilsiniz nasılsın niz yaşım 36 evlendim ayrıldım çocuğum yok gerçek anlamda olanlar yazsin 0/5/4/6 474 76 28

  26. Yaşar Nuri dedi ki:

    Slm 0/5/4/39779439arayi tanışma istiyorum

  27. Murat dedi ki:

    Yaş 47 bursadayım yaşanan ve paylaşian oldugu yerde kalır. Güven saygi önemli

    1. Murat dedi ki:

      Yaş 47 bursadayım yaşanan ve paylaşılan herşey olduğu yerde kalır. Guven ve saygı yitirmeden güzel anlar paylaşacagım bayan arkadaş arıyorum 0/5/4/43134090

  28. BerkCan dedi ki:

    Merhaba hanimlar ben berkcan MANİSA DA ikametgah ediyorum 30 yaşındayim hic evlenmedim 1.90 boyunda ela gözlü balik etli sevgili saygili hoşgörülü nezaketli sadık bir beyim kendime dost hayati yaşamak isteyen bir bayan hanim efendi ariyorum yaş sorunum yok vicdanli merhametli olsun gizlilige önem versin sır tutmasini bilmesi yeterli benim
    backdog4520@gmail.com
    5513902801

  29. Cesur dedi ki:

    Ben 32 yaşındayım bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beş yüz otuz dört sekiz elli elli bir altmış üç 0/5/3/4/8505163

  30. Csnpolat dedi ki:

    Almaya ‘da yaşıyorum sohbeti neseli acik yürekli bir bayan ariyorum

  31. kemal dedi ki:

    Merhaba kartalda oturuyorum yas 43 boy 187 mail kml.ylm07@gmail.com dusunurseniz mesaj beklerim

  32. kerem dedi ki:

    slm.nbr ben izmirden yasim 36 evledim ayrildim ciddi düşünenler arasin erkek geyler aramasin sadece duzgun seviyeli bayanlar arasin

  33. caner dedi ki:

    slm.nbr ben izmirden yasim 36 evledim ayrildim ciddi düşünenler arasin erkek geyler aramasin sadece duzgun seviyeli bayanlar arasin

  34. Mehmet Ali dedi ki:

    Selam benim adım Mehmet Ali benimle kim evlenir Kasım var ve zenginimde

  35. ünal dedi ki:

    slm istanbul ünal 0/5/3/24179387

  36. Bulent dedi ki:

    Merhaba ben 41yasıdayım bayan arkadaş arıyorum corlu ist corum

  37. SERHAT dedi ki:

    SERHAT 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER

  38. Cihan Gir dedi ki:

    Benim Hayatımda pişman etmeyeceğim tek kişi karşımdaki bayandır. Tanışalım, sana kadınlığını doyasıya tattirmayı vaad ediyiorum

  39. Salih aksu dedi ki:

    Mrb sizinle tanışmak istiyorum geri dönüş yaparsanız konusuruz.

  40. Deniz dedi ki:

    Deniz ank 535 301 59 14

  41. Metin dedi ki:

    Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Merhaba Ben İstanbul’dan Metin Mail adresim byysohbet@hotmail.com

  42. SERKAN dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 0/5/0/52661525 MERSİN

  43. SERKAN dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 0/5/0/52661525

  44. GÜRKAN dedi ki:

    SERKAN 0/5/0/52661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 0/5/0/52661525 MERSİN

  45. Adem dedi ki:

    Tanışmak isterim

  46. Erol dedi ki:

    kimse yok sanirm burdan arayacak0/5/5/26635366

  47. erok dedi ki:

    öncelikle mrb ben eşimden ayrıldım anlaşmalı şekilde yalnız yaşıyorum evde bir ses olsun istiyorum gezmeyi seven biriyim ama benim öncelikle aradığım güven ve sadakat gerçekten tanışmak isteyen biri varsa dürüst Luk aşamasında ben burdayım ben elimi uzattım tutan varsa 0/5/5/26635366 öncelikle whatsap dan yazisalim sonra detayları konuşalım antayda yaşıyorum tşk bekkiyorum

  48. okan dedi ki:

    slm ben ankaradan okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0/5/3/6 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

  49. Erkan karadag dedi ki:

    Selam ismim erkan istanbulda oturuyorum 50 yasindayim 175 boy 72 kg yum sizinle tanismak isterim. 0/5/5/50476772

  50. okan dedi ki:

    slm ben okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0/5/3/6 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

  51. selim dedi ki:

    selam ankara mamak da kendi evimde yalnız yaşayan 45 yş olgun beyim mamak civarı ciddi bayan arkadaş arıyorum.0/5/4/4 281 07 68

  52. bünyamin5443139173 dedi ki:

    Merhaba bayanlar bünyamin ben tanışmak istiyorum bekarım istanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173 #günaydın #arkadaşlık #aşk

  53. Mehmet dedi ki:

    Dul olgun ateşli bayan arıyorum maddi durumu iyi olsun 0/5/3/82543539

  54. Mehmet dedi ki:

    Dul olgun ateşli bayan arıyorum

  55. acuerdo dedi ki:

    ben 65 yaş olgun erkeğim..ücret verebilirim.arzu ederseniz.

  56. Burak Bal dedi ki:

    Selam Ankara’dan 38 yaşındayim Ankara’da yaşayan bir bayan arkadaş arıyorum 0/5/3/94994417

  57. olgun dedi ki:

    slm cnm bende bursada yaşıyorum bekarım sizi cok iyi anlıyorum ve kabul ederseniz sizinle konuşmak sohbet etmek isterim

  58. mami dedi ki:

    slm cnm bende bursada yaşıyorum bekarım sizi cok iyi anlıyorum ve kabul ederseniz sizinle konuşmak sohbet etmek isterim

  59. Dursun Kesim dedi ki:

    0/5/4/54853474arayin bayanlar 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  60. Dursun Kesim dedi ki:

    Merhaba lar ben 42 yaşındayım bayan arkadaş arıyorum beni sevebilecek ve benden hoşlanacağı ilgilenmesini istiyorum ❤️🤗🌹🌹🌹🌹

  61. MUSTAFA dedi ki:

    MERHABA MUSTAFA İSMİM BEŞİKTAŞTA OTURUYORUM EVLİYİM AMA SORUNLARIM VAR MAALESEF KENDİMİ EŞİMİN YANINDA GİBİ HİSSEDECEĞİM BİR HANIMEFENDİYE ÇOK İHTİYACIM VAR UMARIM TANIŞABİLİRİZ

  62. Süleyman Çelik dedi ki:

    Merhaba, sizinle tanışmak istiyorum.

  63. Efrayem dedi ki:

    Merhaba canım seninle tanışmak istiyorum eğer tanışmak istersen buluşuruz

    1. Mehmet Ali dedi ki:

      Tanışalım benim adım Mehmet Ali

      1. burak 544 9385123 dedi ki:

        mak 544 938 5123 güven Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdim 544 938 5123 güveneceğim seveceğim bayan arkadaş arıyorumAnt

Mesajınız