Dul bayan arkadaşlık arıyorum

53 Mesaj gönderildi.

Dul bayan arkadaşlık arıyorum

Selam yakışıklı erkekler. İstanbul’dayım erkek arkadaş arıyorum 41 yaşındayım. Dul bayanım. Dul bayanlardan hoşlanan kişilerden mesaj bekliyorum. Dul bayan arkadaş Dul olduğum için bazı ihtiyaçların bulunmakta sakın yanlış anlamayın maddi anlamda değil manevi anlamda. Sevmek sevilmek istiyorum bir erkek tarafından okşanmak istiyorum. Gerçekler sayılarak uyumayalım 5 6 yıl oldu. Sevdiğin kişinin sıcaklığını hissetmek istiyorum o yüzden uzaktaki kişiler bana yazmazsan İstanbul’a gelecek veya İstanbul’da olan birileri yazabilir. Sır tutmasını bilmeyene evlilik düşünmüyorum önceliğim arkadaşlık düzenli ilişki arıyorum evli bekar hiç önemli değil. Önemli olan birbirimizin yanındayken kendimizi iyi hissedelim. Kocaman öptüm.

DİĞER İLANLAR

53 Mesaj Gönderilmiş
Ali dunya 8 Ocak 2022 - 01:38

DUL BAYAN ARKADAŞLIK ARIYOR RUMUZLU BAYAN
-‘—–
Merhaba adim ali almanyada yaşiyorum
Profilin dikatimi çekti şayet cidiyseniz emailime cevap veriniz sizinle tanişmak isterim saygiyla selamlar.
Ahmettaş@gmail.com

Cevapla
Kenan 29 Aralık 2021 - 08:39

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
ömer celebi 26 Aralık 2021 - 11:55

slm lar profilinizi okudum tam aradigim bayansin eger ilgini cekebilirsem ne mutlu bana isterseniz bu masjdan bana ulasabilrsiniz görüselim isterseniz tanisiriz saygilar sevgiler

Cevapla
Kaan 25 Aralık 2021 - 01:16

İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Kerem 25 Aralık 2021 - 01:16

İzmirden yaşım 36 evlendim ayrildim ciddi bsyanlar düşünenler arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Musa kızılboğa 16 Aralık 2021 - 16:24

Slm ben İstanbul’dan Musa 36 yaşında 55 ile 60 yaşında bayan arkadaş arıyorum
0534 529 39 51

Cevapla
Ahmet 05455870025 13 Aralık 2021 - 13:18

Bekliyorum aramani

Cevapla
Hayırlı günler tanışmak isterim tabiki sende istersen Gebze 13 Aralık 2021 - 13:17

Seninle tanışmak isterim ki

Cevapla
Hakan 05425305725 9 Aralık 2021 - 20:15

Slm ben hakan yaş 43 By 173 kg 70 kumralım beni bu hayatta çıkarsız bir sevgiyle seçebilecek dürüst bir bayan arıyorum pazara kadar değil mezara kadar sevebilecegim bir bayan arıyorum aradığım bayan biraz kilolu da olabilir arayın tanışalım bekliyorum Samsunlu hakan 05425305725 watsap var

Cevapla
Rıdvan 30 Kasım 2021 - 14:19

Selam ben Rıdvan 34 yaşındayım tekstil üzeri ticaret işi yapıyorum kişilik konusunda kendi halinde zararsız biriyim yalan yanlışla işim olmaz içinde Allah korkusu olan bayanla tanışmak isterim ciddi düşünüyorum kendime ait evim var kısacası herşeye kısmet diyorum 0542 459 46 57 sevgiler selamlar diliyorum

Cevapla
Mehmet Bey 27 Kasım 2021 - 15:46

Merhaba bayan tanismak istyorum 42yasdyim istanbul cep05376039255 yanisim

Cevapla
Kerem 27 Kasım 2021 - 06:34

Slm nbr jasilsiniz nasılsın niz yaşım 36 evlendim ayrıldım çocuğum yok gerçek anlamda olanlar yazsin 0546 474 76 28

Cevapla
Mert 27 Kasım 2021 - 06:34

Slm nbr jasilsiniz nasılsın niz yaşım 36 evlendim ayrıldım çocuğum yok gerçek anlamda olanlar yazsin 0546 474 76 28

Cevapla
Yaşar Nuri 25 Kasım 2021 - 20:59

Slm 05439779439arayi tanışma istiyorum

Cevapla
Murat 21 Kasım 2021 - 15:34

Yaş 47 bursadayım yaşanan ve paylaşian oldugu yerde kalır. Güven saygi önemli

Cevapla
    Murat 21 Kasım 2021 - 15:38

    Yaş 47 bursadayım yaşanan ve paylaşılan herşey olduğu yerde kalır. Guven ve saygı yitirmeden güzel anlar paylaşacagım bayan arkadaş arıyorum 05443134090

    Cevapla
BerkCan 14 Kasım 2021 - 04:14

Merhaba hanimlar ben berkcan MANİSA DA ikametgah ediyorum 30 yaşındayim hic evlenmedim 1.90 boyunda ela gözlü balik etli sevgili saygili hoşgörülü nezaketli sadık bir beyim kendime dost hayati yaşamak isteyen bir bayan hanim efendi ariyorum yaş sorunum yok vicdanli merhametli olsun gizlilige önem versin sır tutmasini bilmesi yeterli benim
backdog4520@gmail.com
5513902801

Cevapla
Cesur 23 Ekim 2021 - 20:08

Ben 32 yaşındayım bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum WhatsApp numaram bu sıfır beş yüz otuz dört sekiz elli elli bir altmış üç 05348505163

Cevapla
Csnpolat 9 Ekim 2021 - 08:02

Almaya ‘da yaşıyorum sohbeti neseli acik yürekli bir bayan ariyorum

Cevapla
kemal 8 Ekim 2021 - 14:25

Merhaba kartalda oturuyorum yas 43 boy 187 mail kml.ylm07@gmail.com dusunurseniz mesaj beklerim

Cevapla
kerem 24 Eylül 2021 - 13:31

slm.nbr ben izmirden yasim 36 evledim ayrildim ciddi düşünenler arasin erkek geyler aramasin sadece duzgun seviyeli bayanlar arasin

Cevapla
caner 24 Eylül 2021 - 13:30

slm.nbr ben izmirden yasim 36 evledim ayrildim ciddi düşünenler arasin erkek geyler aramasin sadece duzgun seviyeli bayanlar arasin

Cevapla
Mehmet Ali 21 Eylül 2021 - 00:42

Selam benim adım Mehmet Ali benimle kim evlenir Kasım var ve zenginimde

Cevapla
ünal 14 Eylül 2021 - 12:31

slm istanbul ünal 05324179387

Cevapla
Bulent 13 Eylül 2021 - 22:54

Merhaba ben 41yasıdayım bayan arkadaş arıyorum corlu ist corum

Cevapla
SERHAT 27 Ağustos 2021 - 14:18

SERHAT 05052661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER

Cevapla
Cihan Gir 25 Ağustos 2021 - 03:25

Benim Hayatımda pişman etmeyeceğim tek kişi karşımdaki bayandır. Tanışalım, sana kadınlığını doyasıya tattirmayı vaad ediyiorum

Cevapla
Salih aksu 23 Ağustos 2021 - 04:02

Mrb sizinle tanışmak istiyorum geri dönüş yaparsanız konusuruz.

Cevapla
Deniz 21 Ağustos 2021 - 16:17

Deniz ank 535 301 59 14

Cevapla
Metin 20 Ağustos 2021 - 11:44

Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Merhaba Ben İstanbul’dan Metin Mail adresim byysohbet@hotmail.com

Cevapla
SERKAN 14 Ağustos 2021 - 14:53

SERKAN 05052661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 05052661525 MERSİN

Cevapla
SERKAN 14 Ağustos 2021 - 14:52

SERKAN 05052661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 05052661525

Cevapla
GÜRKAN 14 Ağustos 2021 - 14:48

SERKAN 05052661525 MERSİN VE ÇEVRESİ BAYANLAR WHATSAPP İMO EKLEYİN HER KONUDA SOHBET EDELİM TEŞEKKÜRLER 05052661525 MERSİN

Cevapla
Adem 11 Ağustos 2021 - 22:57

Tanışmak isterim

Cevapla
Erol 10 Ağustos 2021 - 11:26

kimse yok sanirm burdan arayacak05526635366

Cevapla
erok 9 Ağustos 2021 - 18:19

öncelikle mrb ben eşimden ayrıldım anlaşmalı şekilde yalnız yaşıyorum evde bir ses olsun istiyorum gezmeyi seven biriyim ama benim öncelikle aradığım güven ve sadakat gerçekten tanışmak isteyen biri varsa dürüst Luk aşamasında ben burdayım ben elimi uzattım tutan varsa 05526635366 öncelikle whatsap dan yazisalim sonra detayları konuşalım antayda yaşıyorum tşk bekkiyorum

Cevapla
okan 8 Ağustos 2021 - 16:39

slm ben ankaradan okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0536 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

Cevapla
Erkan karadag 2 Ağustos 2021 - 20:41

Selam ismim erkan istanbulda oturuyorum 50 yasindayim 175 boy 72 kg yum sizinle tanismak isterim. 05550476772

Cevapla
okan 28 Temmuz 2021 - 23:17

slm ben okan yaş 43 boy 178 kılo 70 bekarım yalnız yaşıyorum 0536 490 18 21 hayatın bu zorlu yollarında canıma can yoluma yoldaş arıyorum benım gıbı bekar yalnız yaşayan dürüst samimi yaşıma uygun bakımlı özgüven sahibi bayan arkadas arıyorum yoluma yoldaş anlayışlı hoşgörülü bayan arkadaş arıyorum lütfen hayatında hiçbir takanağı olmayan bayanları bekliyorum tanışmak istiyorum…

Cevapla
selim 28 Temmuz 2021 - 20:47

selam ankara mamak da kendi evimde yalnız yaşayan 45 yş olgun beyim mamak civarı ciddi bayan arkadaş arıyorum.0/5/4/4 281 07 68

Cevapla
bünyamin5443139173 22 Temmuz 2021 - 11:45

Merhaba bayanlar bünyamin ben tanışmak istiyorum bekarım istanbul yalnız yaşıyorum 0/5/4/43139173 #günaydın #arkadaşlık #aşk

Cevapla
Mehmet 4 Temmuz 2021 - 12:52

Dul olgun ateşli bayan arıyorum maddi durumu iyi olsun 05382543539

Cevapla
Mehmet 4 Temmuz 2021 - 12:51

Dul olgun ateşli bayan arıyorum

Cevapla
acuerdo 3 Temmuz 2021 - 23:09

ben 65 yaş olgun erkeğim..ücret verebilirim.arzu ederseniz.

Cevapla
Burak Bal 25 Haziran 2021 - 12:28

Selam Ankara’dan 38 yaşındayim Ankara’da yaşayan bir bayan arkadaş arıyorum 05394994417

Cevapla
olgun 15 Haziran 2021 - 18:27

slm cnm bende bursada yaşıyorum bekarım sizi cok iyi anlıyorum ve kabul ederseniz sizinle konuşmak sohbet etmek isterim

Cevapla
mami 15 Haziran 2021 - 18:26

slm cnm bende bursada yaşıyorum bekarım sizi cok iyi anlıyorum ve kabul ederseniz sizinle konuşmak sohbet etmek isterim

Cevapla
Dursun Kesim 15 Haziran 2021 - 13:36

05454853474arayin bayanlar 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Cevapla
Dursun Kesim 15 Haziran 2021 - 13:31

Merhaba lar ben 42 yaşındayım bayan arkadaş arıyorum beni sevebilecek ve benden hoşlanacağı ilgilenmesini istiyorum ❤️🤗🌹🌹🌹🌹

Cevapla
MUSTAFA 11 Haziran 2021 - 20:13

MERHABA MUSTAFA İSMİM BEŞİKTAŞTA OTURUYORUM EVLİYİM AMA SORUNLARIM VAR MAALESEF KENDİMİ EŞİMİN YANINDA GİBİ HİSSEDECEĞİM BİR HANIMEFENDİYE ÇOK İHTİYACIM VAR UMARIM TANIŞABİLİRİZ

Cevapla
Süleyman Çelik 9 Haziran 2021 - 05:24

Merhaba, sizinle tanışmak istiyorum.

Cevapla
Efrayem 31 Mayıs 2021 - 06:46

Merhaba canım seninle tanışmak istiyorum eğer tanışmak istersen buluşuruz

Cevapla
    Mehmet Ali 21 Eylül 2021 - 00:43

    Tanışalım benim adım Mehmet Ali

    Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR