dost arıyorum

159 Mesaj gönderildi.

dost arıyorum

merhaba olgun bayanım uzun süre yurtdışında çalıştım köyüme döndüğümde hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını anladım ege tarafında bir tatil belgesinde yaşamak istiyorum şuanda istanbuldayım birikmiş param var ordan bir ev alıp vbenimle güzel vakit geçirecek erkek arkadaş dost arıyorum ailem yok bir evlilik yaşadım olumsuz bitti çocuğum yok artık güzel düşünceli eğlenceli bir arkadaş bulup dost edinip onunla yaşamak istiyorum nikahyapılacak diye diretmem istemezse evlenmeyiz ama artık ömürümün geri kalanını sadık bir dost ile geçirmek istiyorum

DİĞER İLANLAR

159 Mesaj Gönderilmiş
Polat akdağ 9 Eylül 2020 - 13:26

Selam ben istanbul Anadolu yakasından Polat güzel ve hoş vakit geçirmek isteyen bayanları bekliyorum 0541 925 0843 WhatsApp var mesaj atın görüşelim

Cevapla
Memet yurt 6 Eylül 2020 - 12:46

Merhaba yaş 22 tel 5395534521

Cevapla
Halil can 4 Eylül 2020 - 13:14

05346573899

Cevapla
Arzu 30 Ağustos 2020 - 21:43

33 Yaşın dayım 89 kilo çocuk yok babam öldü annem sağ 156 boy
539289////

Cevapla
Sertaç 30 Ağustos 2020 - 17:19

Merhabalar. Ben Sertaç. Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum 38 yaşındayım. Makina Mühendisiyim. Seviyeli arkadaşlık arayan hanım efendiler lütfen arayın. 0544 837 64 62

Cevapla
Fatih demir 27 Ağustos 2020 - 14:47

URFADA GOREV yapiyrm her türlü sohpt için arayın 05382037672

Cevapla
YILMAZ GÜNDOĞDU 24 Ağustos 2020 - 16:46

Selam bayanlar hayatı dolu dolu yaşamak niyeti sadece hoşça vakit geçirmek isteyen bayanlar arasın 46 yaşındayım 1.85 boyunda 90 kg arabası evi olan gezmeyi seven biriyim Türkiye’nin her yerinden arayın 0542:243 43 56 bekliyorum

Cevapla
YILMAZ GÜNDOĞDU 24 Ağustos 2020 - 16:43

Evlenmek niyeti olmayan sadece hoşça vakit geçirmek isteyen bayanlar arasın 46 yaşındayım 1.85 boyunda 90 kg arabası evi olan gezmeyi seven biriyim Türkiye’nin her yerinden arayın 0542:243 43 56 bekliyorum

Cevapla
Alper 7 Ağustos 2020 - 14:28

Selam Sizin gibi güzel bir bayanla tanışmak isterim tabii çok anlayışlı bir bayansınız anlayışlı bayanlara bir ayrı severim okuduğuna göre tam benim gibi birisi arıyormuşsun numaranı ya da bana özelden yazar mısın Numaranı ver hadi ben yazayım tanışalım bir sevmedim boyum var benim erkese hemen güvenemiyorum İnşallah bu uyuma da anlayış gösterirsin…💅💅💅😍😍😍😎😎😎😎

Cevapla
    Alper 7 Ağustos 2020 - 14:29

    Bekliyorum cevabını canım

    Cevapla
Alper 7 Ağustos 2020 - 14:24

Selam tanışmak isterim Sizin gibi güzel bir bayanla Okuduğuma göre tam benim gibi birisini arıyorsunuz size nasıl ulaşabilirim tanışmak için numaranı verirsen özelden yazarım sana konuşa konuşa tanışırız birbirimizde bir sevmediğim kendimde bir uyum var Herkese hemen güvenemiyorum…🤔🤔🤔😍😍😍💅💅😜💅💅😝😘💅💅👙👙👙😍😍😍😎😎😎💞💞💞

Cevapla
Turgay 3 Ağustos 2020 - 17:28

Slm merhaba ben turgay balıkesirdeyim ilanını gördüm tanışmak isterim 38yaşındayım 05525587531

Cevapla
    Gul 28 Ağustos 2020 - 17:25

    Selam

    Cevapla
Umut 3 Ağustos 2020 - 09:59

Slm elaziğtan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Samet 1 Ağustos 2020 - 15:14

Slm ben İstanbul’dan Samet yalnız yaşayan bekar biriyim bayan arkadaş arıyorum ilgilenen bayanların aramasını bekliyorum boy 1.75 ela gözlü 70 kilo durumu iyi olan biriyim yalnızlıktan sıkıldım bayan arkadaşların aramasını bekliyorum 05523698657

Cevapla
enver uzun 26 Temmuz 2020 - 09:37

selam tekstil mühendisiyim 63 yaşındayım eşimden ayrıyım 15 metre küp tam donanımlı karavanda yaşıyorum.Türkiyeti geziyorum.sizede uygunsa tanışmak isterim.Maddi olarak durumum iyidir.05322122978

Cevapla
Murat 23 Temmuz 2020 - 23:56

Mrb bayanlar ben istanbul Murat 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi yuzmeyi severim 31 yasindayim duygusal romantik bir yapiya sahibim. Sevdigine sadikk biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0538 865 10 10::

Cevapla
Ahmet demir 19 Temmuz 2020 - 02:55

35 yas kastamonu bayanlara maddi manevi destek olurum yas ve sehir farketmez Ahmetdemir3784@hotmail.com

Cevapla
Aslan 18 Temmuz 2020 - 13:38

27 yaşındayım Ankara’da yaşıyorum evim var hayatımı guzellestirecek olgun bir bayan arıyorum 545-944-19-04

Cevapla
MERT 17 Temmuz 2020 - 02:49

Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel:05071647673

Cevapla
Mert 10 Temmuz 2020 - 04:03

Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Yuva kurmak mutlu olmak istiyorum diyebilen Güzelliği arıyorum tel:05071647673

Cevapla
Yusuf 2 Temmuz 2020 - 12:14

Merhaba İstanbul Küçükçekmece de oturuyorum 36 yaşındayım yaş önemli değil keyifli bir sohbet ve birliktelikler için arayın konuşalım 0533 290 72 60

Cevapla
mehmet hanifi taşçioğlu 26 Haziran 2020 - 23:05

55 yaşındayım param pulum yok evim barkım yok bana iş yemek verecek bsana sahip çıkacak bayan arkadaş arıyorum bir ömür boyu

Cevapla
Kemal Ankara 05070938053 26 Haziran 2020 - 16:08

Ben Kemal. Ankara merkezdeyim. 45 yaşında 174 boyunda 78 kiloda esmer beyim. 05070938053 Ankara ve yakın çevresinde görüşebilecegim bayan arkadaş arıyorum.05070938053

Cevapla
fatih 21 Haziran 2020 - 22:35

slm arayiniz bayanlar dost olalim 05435664423

Cevapla
    Mert 10 Temmuz 2020 - 04:07

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. Yuva kurmak mutlu huzurlu bir hayata el ele vererek yaşamak isteyen Güzelliği arıyorum tel:05071647673

    Cevapla
Kenan ok 21 Haziran 2020 - 16:36

İstanbul anadolu yakasından Kenan kendini bilen dürüst yalansız bir arkadaş arıyorum sadece istanbul içi bayanlar arayın lütfen tanışalım 05382526456

Cevapla
Kenan 21 Haziran 2020 - 16:33

İstanbul anadolu yakasından Kenan kendini be ne istediğini bilen dürüst yalansız bayan arkadaş arıyorum

Cevapla
Cuma 14 Haziran 2020 - 13:45

Slm ben cuma Şanlıurfa’da dost arayan bayanlar tanışmak isterim 28 ysm merkezden 05436776062

Cevapla
Azap 29 Nisan 2020 - 15:40

Merhaba Ben Abay 35 Yaşındayım Yokmu Şöyle Doğru Düzgün Seviyeli Yalan Dolan Olmayan Bir Bayan Arkadaş Varsa Arayabilirmi? Mesaj Atabilirmi?
05432166978

Cevapla
alperen 29 Nisan 2020 - 11:43

selam ben alperen deli dolu bır erkegım romantıgım kadın ruhundan anlarım dertlesmek konusmak ısteyen whatshaptan yazabılır yada arayabılırsın numaram 0552 950 71 82 admın lutfen yayınlarmısın

Cevapla
Yusuf 25 Nisan 2020 - 11:58

Bir Gün Mutlaka…
Ne Ölmek Nefessiz Kalmaktır; Ne Yaşamak Nefes Almaktır. Yaşamak; Sevilmeyi Hak Eden Birine Yaşamını Harcamaktır…

Sadece Dürüst Olun Her Ne Konu Olursa Olsun Dürüst Olun.
Benim gibi düşünüyorsan lütfen benimle 0545 744 26 69 nolu hattımla iletişime geç.

Cevapla
Emre barut 19 Nisan 2020 - 16:05

Evlenip yuva kuracağım bayan arkadaş arıyorum 05074441544

Cevapla
Yunus 13 Nisan 2020 - 08:04

Slm ben yunus 35 yaşındayım hiç evlenmedim sarışın birazda çirkin biriyim Sivas liyim özel sektörde iş makinesi operatörü yüm bazen iş gereği müsait olamıyorum ama olunca hemen dönerim anlayışlı bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen olursa tanıtıcı mesaj atın lütfen beklentisi yüksek olmuyan biri olsun lütfen biret fit falan değilim saygılar 0542:713:79:78

Cevapla
Ferhat kale 3 Nisan 2020 - 08:06

Mrh. Ben. Ferhat. Guzel. Bir. Bayanla. Evlenmek. Istiyorum. Bu. Guzel. Ulkede yanliz. Yasiyorum. Ama. Cooooookk. Zor. Bende. Mutlu. Huzurlu. Yuva. Olsun. Istiyorum burda. Evim. Araban. Guzel. Bir. Is. Var. Maddi durumun. Sukur. Olsun. Cok. Iyi konusalim wapsap 0046;;73;764;;73;;06

Cevapla
Ferhat. Kale 29 Mart 2020 - 20:22

Mrh ben. Ferhat aslen. Ankara. Ama yurtdisinda. Yasiyorum. Bu. Guzel. Ulkede. Evim. Arabam. Var. Maddi. Durumun. Sukur. Olsun. Cok iyi. Eglence. Macera. Arayan. Insanlar. Beni. Rahatsiz. Yapmasin. Tesekur. Ederim. Ben. Mutluluk. Huzur. Ask. Ariyorum. Insallah. Bulurum. Burda. 004673/764//73//06. Tlf. Wasoap

Cevapla
Adem 29 Mart 2020 - 15:55

Merhaba sevgi saygı içinde bir bayan arıyorum ben kapodokya adem yaş 48 40 55 yaşları arasi iyi bir dost aşk sevgi saygılı çocuk olmayan dürüst bir arkadaşa ihtiyacım var ben iş güvali de olabilir bana aşk versin yeterli onun birseyınde gözüm yok 5448058245

Cevapla
Serkan 24 Mart 2020 - 22:48

Merhaba ben serkan henüz 32 yaşında gencecik sevgi dolu iyi bir insanım yanılmıyorsam galiba burcum da ikizler Peki nasıl biri bu serkan derseniz,şöyleki, Bir kitabı ortasından başa doğru okuyup sonra sonundan geriye doğru okuyan biri,ayakkabısını bir numara küçük alıp sonra açılmasını bekleyen biri,kaliteye değil tasarıma önem veren biri,yemeğin tadına değil şekline bakan biri,yürümeyi seven biri,alkol kullanmayan biri,ara sıra sigara içtiği rivayet edilir.Yanlız biri,hiç birşeyi dert etmeyen biri,herşeye pozitif bakan biri,kendini ifade etmeyi beceremeyip,yukardaki saçmalıkları yazan biri,sıradan biri,karakterini karşısındaki insana göre ayarlayabilen biri,yalan söylemeyi beceren biri,yalan söylemek gibi zahmetli bir işe girmeyen biri,hoşuna giden müzikleri dinleyen,biri,sempatik biri, sert bakışlı biri,yumuşak bakışlı biri,maço biri,derin düşünen biri, düşünür gibi görünüp hiç bişey düşünmeyen biri…tanımak istermisin…
0551 556 08 27

Cevapla
Mehmet 18 Mart 2020 - 06:16

Slm ben Mehmet ağrıdan yaş 29 güvenilir bir bayan arkadaş arıyorum 5533033875

Cevapla
Ahmet 20 Şubat 2020 - 01:52

Selam olgun dürüst güvenilir beyim ist av yak 50ys 168by 75kl samimi güvenilir bir dostluk ariyorum ciddi iseniz sizinle tanışmak istiyorum uyarsa cevap verirseniz sevinirim

Cevapla
Hakan soylu 18 Şubat 2020 - 15:11

Merhaba ben hakan 52 yaş 185 boy 83 kg k yakşiklim özel bır şirkete çalişyorum 5 yıl oldu eşimi kaybetım bır tırafık kazsında. Hayat devam edyor ıst atakoyde ıkmet edyorum yeşil koy Ataköy çevresınde Avrupa yaksında bır bayan arkdaş bır dost aryorum Evlı dul fark etmez durut gızlık onem veren guvenlır bır dost armaktayım Benım gıbı duşunenler. Bana ulaşinız 40 yaş 60 bakımlı durust no 0530 870 51 11 çağrı msj atnızyeterlı swygılar

Cevapla
Mete 9 Şubat 2020 - 04:08

Mrb sizi yakından tanımak isterim uygunsa sizcede 32 yaşım 05537445783 aramanızı bekliyorum

Cevapla
ERAY YILMAZ 8 Şubat 2020 - 15:56

SLM HOŞ VE SAMİMİ SOHBET ETMEK İSTEYEN BAYANLAR ARAYIN 0542 438 78 46

Cevapla
Ankarakemal05070938053 29 Ocak 2020 - 11:31

Ben Ankaradan Kemal. 175 boyunda 78 kiloda 40 yaş güvenilir esmer beyim. 05070938053 Ankara ve yakın çevreden ilgi bekleyen ve güvenilir bir arkadaşlık isteyen HER YAŞ VE HER DURUMDAN olgun, genç, istekli,kilolu, öncelikli vs. hanımlar 05070938053 numaralı hattımı her zaman arayabilirsiniz……… 05070938053

Cevapla
Ankarakemal05070938053 18 Ocak 2020 - 06:42

Ben Ankaradan Kemal. 175 boyunda sıfır 78 kiloda beş 40 yaş sıfır güvenilir yedi esmer beyim. 05070938053 Ankara, sıfır Kırıkkale, dokuz Nevşehir, Çankırı üç ve Kırşehir sekiz gibi yakın sıfır çevreden ilgi beş bekleyen ve üç güvenilir bir arkadaşlık isteyen HER YAŞ VE HER DURUMDAN olgun, genç, istekli,kilolu, öncelikli vs. hanımlar 05070938053 numaralı hattımı her zaman arayabilirsiniz……… 05070938053

Cevapla
Salim Ruçhan 11 Ocak 2020 - 20:53

Ben dürüst güvenilir güler yüzlü bir adamın tatili eğlenceyi bir bayanı mutlu etmeyi çok seveyim çok ciddiyim tanışıp evlenmek istiyorum tel:05529354996 numaram aramanı bekliyorum…

Cevapla
halil gül 7 Ocak 2020 - 11:40

slm hataydan iyi bir bayan arkadaş arıyorum 05075124810 svglr

Cevapla
Kemal Ankara 05070938053 30 Aralık 2019 - 14:25

Ankarada 1.78 boyunda 78 kiloda kumral 45 yaşında beyim. Ankara ve yakın çevresinden her durum ve yaş bayan arkadaşlar 05070938053 numaramı arayabilirler.

Cevapla
davut 27 Aralık 2019 - 12:19

selam iyi günler ben davut mardinden , sessiz sedasız biriyim , bayan dost arıyorum numaram 0536 451 62 36 ilginiz için şimdiden teşekürler .hoşçakalın.

Cevapla
davut 27 Aralık 2019 - 12:16

heeeeeyyyy nasılsınız ben davut mardinden , sesiz sedasız biriyim , benimle dost olacak bayan dost arıyorum numaram 0536 451 62 36 ilginiz için şimdiden teşekürler hoşçakalın

Cevapla
sahin sahin 24 Aralık 2019 - 19:16

merhaba.Hala biri ile tanismadiysan lütfen cevap ver .

Cevapla
hasgul karakas bey 24 Aralık 2019 - 00:06

benyurtdisinda yasiyorum biraz paramvar olgun bir adamim herseyi yasadim temiz durust sevecen birini bulursam hemen donecegim ana vatana egetarafinda ev alacagim isteyen 55 60 yas arasi bayanlar mesajatsin hayirli geceler

Cevapla
ugur 17 Aralık 2019 - 15:53

Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

Cevapla
ŞÜKRÜ 4 Aralık 2019 - 11:15

MERHABA HANIM EFENDİ!Sizinle tanışmak ve sohbet etmek şansını bana verirseniz memnun olurum. Bu siteye gold üye değilim.Size mail adresimi yazayım kabul ederseniz ordan daha rahat sohbet edebiliriz. Email:airforce2002@hotmail.com Görüşebilmek dileğiyle sevgiler saygılar
Eğer sizde tanışmak ve sohbet etmek isterseniz lütfen mail adresime yazınız.mail: airforce2002@hotmail.com Tel:05063896995

Cevapla
Kenan 21 Kasım 2019 - 08:13

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

Cevapla
Samet istanbul 18 Kasım 2019 - 15:01

Selam arkadaşlar adım samet 35 yaşındayım istanbulda avrupa yakası bağcılar ilçesinde yaşıyorum bekarım bir kez evlendim ayrıldım. Şu an kendi evimde yanlız yaşıyorum. Özel sektörde idari kadroda çalışmaktayım. İşim güçün yerinde cok şükür.Maddi sıkıntım yok. Maddiyatla işi olanlada işim yok. Tek eksiğim hayattaki gönül arkadaşımı bulamadım. Aslan burcuyum gezmeyi spor yapmayı yüzmeyi cok severim. İlgi alanım atıcılık ve spordur. Eğer aradığım kadını bulursam onunla cok mutlu olmak güzel bir yuva kurmak ümidindeyim. Aradığım bayandaki özellikler öncelikle asla dış görünüş deildir. Ama tabiki birbirimize yakışmalıyız. Ama önceliklerim hoş görülü nazik kendini giyinmesini bilen yanındaki erkeğine sadık bir bayan arıyorum. Dürüst dobra bir bayan la tanışmak ümidindeyim. Eğer imanımla ilgilenir beni tanımak isterseniz numaram. 05367378287 dir. Her zaman gece gündüz saat fark etmez araya bilir dertleşmek isterseniz konuşabilirim. Tanışabiliriz. Saygılar. Sağlıcakla kalın. İlanımı yayınlayan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Numaram 05367378287 dir. Watsapdan da yazabilirsiniz.

Cevapla
    duygu 17 Mart 2020 - 22:25

    benim duygu 27 antepliyim numaramı yaziyorum evlık arıyorum 0553870****

    Cevapla
      AKİN 0542 492 83 54 28 Haziran 2020 - 23:25

      bitmeyen sayfa bitmeyen murekkep olmak icin yeterince cesaretin varsa sen ben biz kotu duyaya karsi sadece ikimizz

      Cevapla
Koray5433039693 12 Kasım 2019 - 14:54

Mrb ben koray antep mersin adana maraş hatay osmaniye çevrelerinden her yaştan bayanlar arayın tanışalım 0543 303 96 93

Cevapla
Muhammet Ayar 8 Kasım 2019 - 13:07

Slm ben muhammet ankarada oturuyorum ve istabul cevreside ve ankara olmak bayan arkadas arıyorum boyum 1.70 isim var spor yapmayiseverim ciddi düşünen baya. Talipler arasın 05457131755

Cevapla
Ahmet 26 Eylül 2019 - 00:07

Selam güzel hanımefendi. Seninle tanışmak sevgili olmak istiyorum. Lütfen beni ara. Yada. Yaz. +905345771060

Cevapla
nadir söyük 22 Eylül 2019 - 11:53

dost ,arkadaş başlıklı yazısı olan istanbulda yaşayan yurt dışından dönmüş egede yaşamak isteyen olgun hanımefendiye yazıyorum,adım nadir 52 yaşındayım yaşımdan genç görünüyorum,izmirde yaşıyorum emekliyim.mütevazi,içi dışı bir.her seviyeye inip çıkabilen biriyim,sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum,gayet cididiyim bana ulaşmanızı bekliyorum tel 05418237825

Cevapla
berkcan 17 Eylül 2019 - 20:23

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın düz gün insanlar konuşmayı istemiyon ara bayan lar arasın bekliom bayanlar 0545 474 76 28

Cevapla
tayfun 14 Eylül 2019 - 09:49

ben bayanla tanışmak ıstıyorum

Cevapla
aşkın sahin 1 Eylül 2019 - 18:23

mrh ben aşkın tanışmak istiyorum bayan olsunda 0 551 191 55 11

Cevapla
Muhammed 31 Ağustos 2019 - 22:57

Selamlar pendikte yalnız yaşıyorum…34 yaş lisans mezunuyum…182 boyunda 76 kg kumral mavi gözlü yüm gayet bakımlı biriyim…yalniz bayanlar 0506 307 71 22 arayın konuşalım görüşelim sizinle bekliyorum…maddi sorunum yok…gezelim eglenelim…güzel vaktimiz olsun…arayin bekliyorum…

Cevapla
Kenan 26 Ağustos 2019 - 14:00

Mrb bayanlar ben istanbul dan kenan 1 77 boy 80 kilo 38 yasinda kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
hasan 13 Ağustos 2019 - 19:05

Slm ben adana dan 05394088439 ben Selma

Cevapla
Erkin 5 Ağustos 2019 - 01:42

Ben Turkmenistan stambula yeni geldim 5524169690

Cevapla
yılmaz 4 Ağustos 2019 - 20:51

Merhaba hanim efendi ben milli egitimde ogretmen olarak calismaktayim.esmer boy1.67 kilo 64 gayet atletik yapiya sahip ayni zamamda sporcu kisilogi de olan bir insanim.mutaasip bir yapiya sahibim durust guvenilir samimi duygu ve dusunceye sahip biriyim.gezmeyo sohnet etmeyi spor yapmayi telebizyon izlemeyi sonema veya touatroya gitmeyi severim.ancak hic firsatim olmuyor.sizinle tanismak istiyorum.mesajini veya telefon cagri bekliyorum.selam sevgi be saygilarimla 5452298800

Cevapla
okan dikmen 2 Ağustos 2019 - 12:33

okan ben bekarım sarışın mavi gözlü 1.85 boyunda 85 kiloyum bazen deli dolu bazen ağır suskunum seninle herşeye varım ben bekliyorum 0531-861-81-11

Cevapla
Murat 27 Temmuz 2019 - 22:10

Merhaba bayanlar arasın tanısalım ben istanbul yanlız yaşıyorum 05322057226

Cevapla
Hüseyin 8 Temmuz 2019 - 14:56

Merhaba Bursa dan 45 yaşındayım 180 boy 80 kilo.
0535 498 96 26

Cevapla
Ali 8 Temmuz 2019 - 00:41

05465303733 ararsan sevinirim

Cevapla
mert 7 Temmuz 2019 - 23:04

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın düz gün insanlar konuşmayı istemiyon ara bayanlar0545 474 76 28

Cevapla
Turgay 7 Temmuz 2019 - 07:19

Merhaba kriterleriniz bana uyuyor bende almanyadan emekliyim egede yaşıyorum iletişim turgay_1389@hotmail.de bekliyorum

Cevapla
kaan 6 Temmuz 2019 - 21:55

izmirden yasim 34 evlendim ayrildim çocuğumyok gerçekten evlen isteyenler yazsındüz güninsanlar konuşmayı severim 0545 474 76 28

Cevapla
mert 4 Temmuz 2019 - 04:18

izmirden mert yasim 34 romatik duygusalım kadınları mutlu sevgi ilgigosteririm süprizler yaparim mutlu olursun arayinbayanlar bekliom bayanlar 0545 474 7628

Cevapla
kaan 4 Temmuz 2019 - 04:16

izmirden yasim 34 mutlu olmak istersen ilgi sevgi kendini değerli olmak istersen guzel söz duymak istersen beni arayın konusalim düzgü şekilde istersen 0545 474 76 38

Cevapla
ata kortak 3 Temmuz 2019 - 15:58

maddi sikintisi olab arasin izmir manisa disi olmaz 0505 982 7020

Cevapla
Mesut 1 Temmuz 2019 - 01:01

Saygıyı sevgiyi bilen anlayışlı ve neşeli güler yüzlü tatlı dilli iyi yürekli ❤️ temiz içinde kötülük olmayan yalansız maddiyat peşinde koşmayan bayan arkadaş arıyorum saygılarımla mesut 05415741350

Cevapla
Memur39 30 Haziran 2019 - 12:46

Merhaba, uygun gorurseniz yazin lutfen ben istanbul Üniversitesinden murat.

Cevapla
nebati azaklı 22 Haziran 2019 - 15:52

05436046313

Cevapla
nebati azaklı 18 Haziran 2019 - 01:33

05436046313,ordudan,selam,ara,görüşelim,canım

Cevapla
Macit MACİT 9 Haziran 2019 - 23:11

Merhaba ben MACİT istanbuldan bayanlar aramanızı bekliyorum 35 yaşındayım 05366169201

Cevapla
izzet 24 Mayıs 2019 - 13:31

Merhaba 23 yasındayım temiz dürust bayan arkadas arıyorum mutlu ve huzur bulmak istiyorum matti sıkıntım yok evlerim arabam ve yuksek gelirim var isterseniz tanısalım 0538 563 5595 izzetoylek3@gmail.com

Cevapla
harun kaya 24 Mayıs 2019 - 04:27

Herkeze öncelikle merhaba ben mersinde harun Yasım 28 kilom 80 boyum 177 hayatıma neşe huzur vericek arkadaş arıyorum biliyorum o kişi bir gün gelicek bende inatla bekliyorum benim tanismak istiyorsan whsaaptan ulasin medeni hali sorun etmem yeterki zevkle sohbet edelim 0530 774 70 25

Cevapla
Kenan 21 Mayıs 2019 - 23:06

Mrb bayanlar ben istanbul pendik ten Kenan 35 yasinda 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim sevgisine sadik duygusal romantik ruhlu espirili biriyim boga burcuyum tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

Cevapla
Mesut 19 Mayıs 2019 - 14:47

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez 05439793081

Cevapla
Emrecan Ekinci 4 Mayıs 2019 - 13:53

Ben emrecan 23 yaşındayım izmir çeşmedeyim eğer sizde isterseniz sizinle güzel zamanlar güzel günler geçirmek kader değil sizinle dost ve arkadaş olmak çok güzel olur ben şahsen beni aramanızı istiyorum 0546 440 48 71

Cevapla
Ugur erkan 3 Mayıs 2019 - 14:15

Slm rızeden erkan yas 36 olgun dul bayan Arkadas arıyorum guvenılır arkadaslık A5387204608@hotmail.com adresım

Cevapla
Koray Keskin 2 Mayıs 2019 - 02:29

Slm gizli ve güvenli Aşk ilgili sevgi mutluluk arkadaş dost sevgili arayan bayanlar msj atın aramayın 0543 716 95 64 Isparta Denizli Antalya bayanlar msj atın aramayın 💐🌹🌷

Cevapla
Mazlum öcal 1 Mayıs 2019 - 10:18

Merhaba ben bodrumda yasiyorum tercihiniz ege ise menun olurum sizi tanimak isterim tabi 05348927245

Cevapla
Serafyn 29 Nisan 2019 - 21:32

Selam ben izmir de büyüdüm ama afyonda yaşıyorum enazindan tanımak istersen 05539732866 istediğin zaman arrayabilirsin

Cevapla
mert 9 Şubat 2019 - 09:57

slm aradıgın tam ben 36 yaşndayım istanbulda yaşiyorum

Cevapla
Kenan 1 Ocak 2019 - 20:26

Mrb bayanlar ben istanbuldan kenan 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim35 yasinda yim sevgisine sadik romantik duygusal ruhlu espirili biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0.5.4.4.4.8.1.9.3.3.0.

Cevapla
Serhat 28 Aralık 2018 - 19:13

Mrblar ben serhat 26 yas 1.82 boy bugday tenli siyah saçlı sevecen biriyım sevecegım guvenecegım bayan arkadas arıyorum sportıf ve bakımlı biriyım sevgı emek yurek gerçeklıktır ask ise sonsuzlugun yanılsamasıdır.5.4.4 4.4.0.5.3.1.9 antep ve cevresı yada her yer farketmez

Cevapla
Umud 31 Ekim 2018 - 09:55

Ben umud uzun boylu sportıf heyacan arayan atletık yapıda enerjık biriyım bayan arkafas arıyorum neolurrr ya bakımlıyım tl 544 440 5319 neolurrr antep maras hatay islah osmany hrr yer olabilir

Cevapla
servet 17 Ekim 2018 - 16:35

bende senin gibi yanızım ciddi olarak tanışmak isterseniz bu adrese yazmanızı bekliyorum:yildizkelepce@hotmail.com

Cevapla
sevket 26 Eylül 2018 - 22:15

ben izmirde şevket yasim 33 mutlu olmak ilgi kıymetli olmak isteyen beni arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Önder 25 Eylül 2018 - 15:21

Merhaba eskişehir ve çevresinden görüşmek isteyenler yazabilir.

Cevapla
Kenan 19 Ağustos 2018 - 08:23

Merba olgun bir bayan arkadaş ariyorum ilgilenen hanimlar tanitici msj yada çağri atsin 05316710429

Cevapla
    Kenan 21 Ağustos 2018 - 16:34

    Mrb bayanlar ben istanbul anadolu yakasindan kenan 177 boy 80 kilo kumral ela gozlu biriyim boga burcuyum muzik dinlemeyi yuzmeyi severim 35 yasindayim duygusal romantik bir yapiya sahibim. Sevdigine sadikk biriyim tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 0544 481 93 30

    Cevapla
ömer 16 Ağustos 2018 - 14:57

slm bn ömer ş urfadan yş 38 tlf 05465338334

Cevapla
Muhammed 15 Ağustos 2018 - 00:16

Selam ben can coban yas 28 istanbul kartalda yaşıyorum üniversite mezunuyum çalışıyorum uygun olursa sizinle tanışmak istiyorum bekarim ilgi alanlarım spor,bilgisayar,bisiklete binmek ve sinema gidiyorum geziyorum misteryo1988@gmail.com da ulasabilirsiniz 0537 923 01 26

Cevapla
Lokman 10 Ağustos 2018 - 23:14

İst esenyurt 05378854224

Cevapla
rahmi 22 Mayıs 2018 - 00:48

çok hoş ve samimi görünüşünüz beni etkiledi. görüşüp tanışalım ne dersiniz

Cevapla
Ertan 17 Mayıs 2018 - 10:15

Merhaba Çok güzelsiniz sizi çok beğendim benimle arkadaş olmak isterseniz çok sevinirim numaram 0538 554 57 20

Cevapla
Erol 27 Mart 2018 - 15:28

Merhaba ben Erol tanışmak isterim.mail.temelerol69@gmail.com

Cevapla
mahmut kan 2 Mart 2018 - 08:36

tanışalım aşkım seni çok begendim 5422662074

Cevapla
mahmut 2 Mart 2018 - 08:36

tanışalım aşkım seni çok begendim 5422662074

Cevapla
Serdal 1 Mart 2018 - 14:31

Güzel ve olgun bayanlar ilgimi çekiyor sizinle tanışmak istiyorum

Cevapla
Marmaris.datca 26 Şubat 2018 - 22:59

Selam.arayabilirsiniz.

Cevapla
Mehmet 22 Şubat 2018 - 20:17

05465614236 İstanbul’da yaşıyorum kendine güvenen güzelliğine dikkat eden bayanları arıyorum yaşım 20 hayat kısa beraber zaman geçirmeliyiz bence .

Cevapla
Baris 15 Şubat 2018 - 02:19

Slm kastamonudan 33 yas maddi ve manevi destek olurum yas ve sehir farketmez 05432764846 iso_37_84@hotmail.com

Cevapla
Yuksel 31 Ocak 2018 - 21:28

Datça.. selam

Cevapla
Tolga çalışkan 25 Ocak 2018 - 12:49

Merhaba Muğla Marmaris tarafında yaşıyorum. . Tatil beldesinde yaşıyorum. . 32 yaşındayım. . Tanisabiliriz

Cevapla
kemal 15 Ocak 2018 - 11:39

Mhb yalnız mutsuz mutluk ara
yan bayanlarla tanışabilir olgun bayalar aramanız bekliyor 0545 810 56 24 wapsatvar

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:57

merhaba bende boşandım tanışmak istersen kamuda çalışıyorum detaylı konuşmak istersen mesajını bekliyorum 05433886518

Cevapla
Tolga ateş 20 Aralık 2017 - 03:04

Ben tolga yaşım 27 bana numaramdan ulaşabilirsiniz 05060615819

Cevapla
cincon 7 Aralık 2017 - 00:05

Merhaba 05345115574 ara konuşalım

Cevapla
Yavuz şahin 29 Kasım 2017 - 15:50

MeLk ben yavuz seni tanımak hayatı doLU doLU yaşamak isteerim
05459216521

Cevapla
enes 22 Kasım 2017 - 13:27

merhaba hanımefendi ben istanbul avrupa yakası gaziosmanpaşa küçükköyde ikamet ediyorum sizinle tanışmak istiyorum gsm no 0538 949 69 56 özele açık özelden gizliden arıyabilirsiniz whatsapp mevcut

Cevapla
Bengbeng 4 Kasım 2017 - 00:57

Merhaba selam nhb resimdeki sensen çok iyi görünüyorsun ara beni ok bekliyorum 05079848776 .. ben imdat beklide sen beni arıyorsun. ?

Cevapla
Melek 7 Ekim 2017 - 12:37

Merhaba ben antalyadan dost edinmek istiyorum serik hariç beraber yaşıcaz sevgili gibi gezcez tozcaz hayatımızı yaşıvaz günlük değil ömürlük dost istiyorum onunla kalacağım yer olmalı lütfen bana ulaşın

Cevapla
    ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:56

    merhaba kütahyadan dost arıyorsan beklerim 05433886518

    Cevapla
    Tolga çalışkan 25 Ocak 2018 - 12:54

    Merhaba melek bn tolga Muğla da bir tatil bölgesinde yaşıyorum. . Bekarim 32 yaşındayım. . Sizi taniyabilirmiyim? Yaş kaç?

    Cevapla
    Serdal çakar 1 Mart 2018 - 15:12

    Merhaba ben Serdal çakar otobüs şoförü um gezmek için bu mesleği seçtim sizinle tanışmak istiyorum

    Cevapla
    atilla 12 Haziran 2018 - 04:41

    05349109881 sadece mutlu olursun bu numarayla acı keder yok madam

    Cevapla
    Erol 13 Ağustos 2018 - 22:29

    Merhaba ben sizi tanımak isterim.mailim temelerol69@gmail.com

    Cevapla
    Mazlum 20 Ağustos 2018 - 22:20

    Merhaba melek 05445491319

    Cevapla
    Yusuf 22 Ağustos 2018 - 16:50

    Merhaba ben yusuf tanışabilirmiyiz

    Cevapla
    Adem 9 Ekim 2018 - 18:43

    Merhaba ben alanyada yaşıyorum sevgili olarak düşünürsen numaram 0507 492 1558 ismim aden

    Cevapla
    Murat Bolat özcan 16 Temmuz 2019 - 08:04

    Bende antalyada çalışıyorum bir dost hayatı istiyorum görüşmek isterim

    Cevapla
    Ali 25 Mart 2020 - 15:01

    Merhaba bu mesaji görürsen yaz bi ara Belki olur benim adim ali 0049 017621154674

    Cevapla
vural 2 Ekim 2017 - 04:29

aydindan vural temiz guvenilir espirili olgun bir beyim tanisalim 05424098496 slm

Cevapla
Ferhat 13 Eylül 2017 - 21:05

Mrh ben yurtdisinda yasiyorum seni tanimak isterim bu guzel ulkede yasayalim wapsap konusalim 0046737647306

Cevapla
mehmet egemen 13 Eylül 2017 - 02:37

hayalinde erkeği arıyorsan burdayım ara konuşalım 05449126124

Cevapla
Ferhat 18 Ağustos 2017 - 20:36

Mrh ben Ferhat yurtdisanda yanliz yasayan bir insanin Beninle Burda yasayacak guzel bayan ariyorum. Wapsap 0046737647306

Cevapla
Hasan 19 Temmuz 2017 - 01:03

Selam öncelikle çok ciddiyim benimle arkadaşlık yapmak isteyen bayanı hayal edemeyeceği kadar mutlu ederim evim var arabam var çok şükür yanıma benimle vakit geçirecek ve gizliliğe önem veren bayan dost arıyorum ankara sincan yaş 30 boy 1.80 benimle tanışan pişman olmaz 0534 494 3125.

Cevapla
huseyin akdağ 18 Haziran 2017 - 20:59

slm mrb ben huseyin y39 kg60 b170 hic evlenmedim evim var adana da meslek aşçi calisiyorum mesleyim gereyi bi cok tatil koyunde calistim durustlik bolgelerinde yazlik hep ama marmaris bodrum alanya mugla fettiye calistim hic bi sorunumda yok guzelik onemsiz tertemiz saf duygularimla hareket eden biriyim dost deyil nikhima alip mutlu bi yuva kurmak hayalim seni ozelime davet ediyorum 0544 458 39 49 huseyin akdağ

Cevapla
tufan 12 Haziran 2017 - 16:46

merhaba ben tufan kadıkoy yas38sızınle tanismak isterim

Cevapla
Ali 10 Haziran 2017 - 18:31

merhaba hanfendi istersen seninle tanismak isterim 0533 779 79 46 ara tanisalim

Cevapla
yavuz yavuz 26 Mayıs 2017 - 12:16

meb ist yavuz 36 yas tanimak isterim

Cevapla
hasan 25 Mayıs 2017 - 23:50

selam ben çok çidi bir dost arkadaş arıyorum ist bahçelievlerde yaşıyorum evim var i benile yaşıyacak dürüs bir dos arkadaş arıyorum y a ş 45 ist bahçelievlerde yaşıyorum 05056764249

Cevapla
emir 25 Mayıs 2017 - 19:08

30 yasnda 1.85 75 atletik bakimli kibar eğlenceli bir beyim sizi tanimayi çok isterim mail adresinden dönüş yaparsanız telimi verip iletişime gecmk isterim

Cevapla
Cemil 17 Mayıs 2017 - 00:33

Gizlilige önem VEREN bayan arkadas arıyorum 5439688035

Cevapla
Mehmet 16 Mayıs 2017 - 14:15

Merhaba istanbul da yaşamak istersen seni yakindan tanımak istiyorum istanbul avrupa yakasindayim aslen yugoslavya makedonya göçmeni arnavut um lakin doğma büyüme istanbul eyüp doğumluyum 1981 doğumlu özel okulda etüt eğitim merkezin de güvenlik işinde çalisiyorum boy 182 kg80 buğday tenli kahverengi göz ve hiç evlilik yapmadım bekarim ilgilenirseniz email inizi bekliyorum ?

Cevapla
Hamza yilmaz 16 Mayıs 2017 - 09:20

Slm canim ben hamza ist floryadan 0539 856 39 13 ara konusalim

Cevapla
Sabahattin 14 Mayıs 2017 - 05:33

Slm güzel bayan 541.506.8578

Cevapla
hasan 14 Mayıs 2017 - 00:53

selam ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum yaş45 ist yaşıyorum evim var arbam var ben çok çidi bir bayan arkadaş arıyorum ben çok çidi dürüs birini arıyorum 05056764249

Cevapla
Zulkif Dündar 9 Mayıs 2017 - 13:43

Sizinle tanışmak istiyorum istanbul

Cevapla
FRTCN 6 Mayıs 2017 - 21:22

Konuşmak tanımak isterim. İzmirde bi süre yaşadım. Egeyi severim.

Cevapla
Çağlar 6 Mayıs 2017 - 13:52

Slm tatlım ciddiysen irtibata geçebiliriz?Çağlar İstanbul şişli.0531 836 20 51

Cevapla
Veysel 5 Mayıs 2017 - 23:13

Mrb adım veysel 25 yaşında 1.84 boyunda 91 kilo kendi işim ile ilgileniyorum eğer uygun olursa sizinle tanışmak isterm

Cevapla
HACI ULAŞ 5 Mayıs 2017 - 21:29

BENDE EVLENMEK İSTİYORUM YANLIZ KAPALI BİR BAYANLA İSTİYORUM MADİ DURUM İYİ ÇALIŞIYORUM BAYAN YAŞLARI 30 35 OLACAK BENİ SORACAK OLURSANIZ EYLENCELİ BİRİSİYİM ERŞEYİN HAYIRLISI

Cevapla
    ilan sahibi 6 Mayıs 2017 - 00:49

    bende sizinle tanımak isterim ama telefon numranız yok ve ilanınızıda kendinizden detaylı bahsetmemişsiniz. lütfen biraz daha detay verirmisiniz.

    Cevapla
Mehmet oztorun 5 Mayıs 2017 - 15:05

Dost arayanlarin distluguna talibim. Selam ve sevgilerimle.. 05357338469

Cevapla
Murat deniz 5 Mayıs 2017 - 14:57

Selam tanisabilirmiyiz 05458463003

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR