Ciddi bir beyle Evlenmek istiyorum

18 Mesaj gönderildi.

Ciddi bir beyle Evlenmek istiyorum

Merhaba ben gülcan 21 yaşındayım ciddi düşünen içinde allah korkusu olan bir beyle evlenmek istiyorum 0543 *******

DİĞER İLANLAR

18 Mesaj Gönderilmiş
emre 12 Ocak 2021 - 03:01

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
can 12 Ocak 2021 - 03:01

izmirden yasim 35 evlendim ayrildim çocuğum yok gerçekten evlen isteyenler yazsın ciddi düşünenler arasın lutfen erkekler aramasin ciddi bayan lar arasın 0545 474 76 28

Cevapla
Ahmet 17 Mayıs 2020 - 13:08

Merhaba çok hoş bir bayansin seninle tanışmak istiyorum. Ben Ahmet Kütahya’lıyım arkadaş olmak istersen +90 551 045 62 98 WhatsApp ta bekliyorum.

Cevapla
Sercan kaymaz 13 Nisan 2020 - 04:44

Merhaba . İsmim Sercan. Adana’da yaşıyorum şu an . 29 yaşında , 193 boyunda ve sportif bir yapım var. Spor yapmayı severim. Müzikle aram iyidir , gitar çalar, şarkı söylerim . Olmadı beraber söyleriz . Veya ben söyler, sen bana bakarsın ben de gözlerinde kaybolurum 🙂 belki resmime bakmak istersin diye instagram bırakıyorum . Kymz_srcn01 görüşmek üzere.

Cevapla
mehmetcesur 2 Ocak 2019 - 10:55

Ben.mehmetcesur.acat Ben.bekarin.evlenmek.istiyorum Ben.mersin.evlenmek.istiyorum Ben.telefon.05077195202

Cevapla
ALPER 19 Nisan 2018 - 16:22

Cebimi 0507 854 11 44

Cevapla
ALPER 19 Nisan 2018 - 16:22

Slm nasılsın tanışalım konuşalım mı adım Gökmen alper yaşım 26 mersinliyim

Cevapla
samet 11 Nisan 2018 - 16:42

selam arkadas bende cıddı ve ALLAH KORKUSU OLAN KISILE TANISMAK ISTIYORUM 05301136608

Cevapla
Sametcan 8 Mart 2018 - 17:32

Mrb hanfendi Ankara da oturuyorum ailemle birlikte yaşıyorum. Yaş 21 tanismak ıstiyorum ciddi 0507 915 1920

Cevapla
ahmet demirelli 29 Aralık 2017 - 09:08

merhaba

Cevapla
Okan 22 Kasım 2017 - 00:57

Bilmiyorum o kadar kisi arasinda okur musunuz bilmem. 21 yaşında askerden geldim fakat hayatım boyunca hem dinsel hemde farklı nedenlerden dolayı kadınlara yanaşamadım. Benim aradığım kültürlü ve komik bir insan eğer uyarım derseniz konuşmak isterim. Bu mesajı cevaplarsanız ben gorurum gereksiz sitelerde numara paylaşmayı pek sevmem.

Cevapla
Zeki aslan 12 Kasım 2017 - 18:43

Cidiyseniz bende ciddiyim yasim37senin için sorun olurmu ben evlendim boşandım numaram 05377738824

Cevapla
Abdurrahim akyüz 11 Kasım 2017 - 02:30

Slm ben istanbul’dan abdurrahim tanışmak istiyen bayanlar çağrı atın cep 0553 717 34 20 whatsapp’tan mesaj bekliyorum

Cevapla
Kuzey Rüzgar 10 Kasım 2017 - 12:59

seninle tanışmak ve beraber olmak , birbirimizi iyi gelirsek evlenmek istiyorum

Cevapla
Mehmet 10 Kasım 2017 - 01:32

.merhaba nıyetım cıddı. GNumaram 05412267843

Cevapla
Mehmet 10 Kasım 2017 - 01:30

.merhaba sızınle tanısmak ıstıyorum nıyetım cıddı. Numaram 05412267843

Cevapla
Serkan deniz 7 Kasım 2017 - 17:05

Evlenmek istiyorum iyi kabli bır hanım efendi ile calişyorum cok ıyı birisiyim ve cok ıyı birisinde allah hin izniyle bekliyorum…..

Cevapla
onur 31 Ekim 2017 - 23:45

merhaba hanımefendi adım onur sizi tanımak isterim yuva kurmak istiyorum nasıbım olurmusunuz daha once hiç evlenmedim kotu alışkanlıgım yoktur tel05438781214 watsap viber var saygılar

Cevapla

MENÜ

SON MESAJLAR